Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Üdv!
Megvettem. Már egy ideje úgy is szemeztem vele.
Hát a magyar 5.1 elég gyatra az angol az 'igazi' bár hallottam már jobbat is.
Bevezetőnek ott van egy általam még nem látott verziója a 'Nem lopnál autót...' c sikerfilmnek.
Más reklám illetve ajánlat nincs se a menü se a film előtt.
Hát gyorsan csak ennyi.
Strato
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
DVD Poszter Magazin
Legalább reklám nincs rajta, ugye?
Mint minden Bestes DVD Poszter magazin mellékleten, biztos lehetsz benne, hogy van rajt, szinte 99,999999999%.
De hidd el, én örülnék a legjobban, ha nem lenne...
ezzel vitatkoznék: chopperen, zongoristán, 13.harcoson, chihiron, pl .nincs, de lehet én emlékszem rosszul....
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
DVD Poszter Magazin
Mint minden Bestes DVD Poszter magazin mellékleten, biztos lehetsz benne, hogy van rajt, szinte 99,999999999%.
De hidd el, én örülnék a legjobban, ha nem lenne...
- Endor (ex-Blasio)
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Ha jól tudom, csak stereo magyar szinkron készült a filmhez; szóval túl sokat nem is szabad várni tőle..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
DVD Poszter Magazin
Tényleg ilyen sz@r lett a szinkron? A filmet már nagyon rég megakartam venni, de az első megjelenéskor a képformátum volt nagyon elszúrva, ezért lemondtam róla. Nincs szerencsénk ezzel a filmmel, pedig nekem tetszik.
Amúgy az eredeti hang rendben van? Esetleg az még befolyásolhat.
Az eredeti angol elég jó, de nem kiemelkedő. Namost ha ezt 100%-nak vesszük, a francia 60%, a magyar meg 30. Olyan, mint a "Vissza a jövőbe" első részén a magyar, és az angol DTS közötti különbség. Szerintem a magyar síma szereóból lett "kikeverve". Azóta mindig angolul nézem...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
DVD Poszter Magazin
Jelentem, én megvettem.
Nem tudtam belenézni, de a borító tanulsága szerint teljességgel megegyezik a bolti kiadással.
Nekem még a lemez is benne volt.
DVD Poszter Magazin
Mi az, mindenki fél megvenni?
DVD Poszter Magazin
Eltolódik holnapra a kritika, mert tegnap még nem tudtam beszerezni; de ahogy olvasom még úgysincs semmi konkrét info a mellékletes változatról..
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
DVD Poszter Magazin
Eltolódik holnapra a kritika, mert tegnap még nem tudtam beszerezni; de ahogy olvasom még úgysincs semmi konkrét info a mellékletes változatról..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- el mariachi
- Újonc fórumos
DVD Poszter Magazin
Egy régi hozzászólást csíptél el.
Jesszus, ez meg, hogy lehet
Elnézést mindenkitől, de ez a régi jött fel utolsónak vagy már nem is tudom.
sorry
DVD Poszter Magazin
Vészhelyzet rulz ) 3.müszakot abbahaygta a széria közepén az RTL ?????
Harmadik műszak ma éjjel is lesz, az már ismétlés? nem nézem mert nagyon későn van, nem tudom hol tartanak.
Másfél éve még más volt a (vész)helyzet.
Egy régi hozzászólást csíptél el.
Elkúrtuk
- el mariachi
- Újonc fórumos
DVD Poszter Magazin
Vészhelyzet rulz ) 3.müszakot abbahaygta a széria közepén az RTL ?????
Harmadik műszak ma éjjel is lesz, az már ismétlés? nem nézem mert nagyon későn van, nem tudom hol tartanak.
- GTomi
- V.I.P.
DVD Poszter Magazin
Itt visszaolvashatsz. Nem kell addig várnod. Nagyon bánom, hogy decemberbe megvettem...
Tényleg ilyen sz@r lett a szinkron? A filmet már nagyon rég megakartam venni, de az elso˝ megjelenéskor a képformátum volt nagyon elszúrva, ezért lemondtam róla. Nincs szerencsénk ezzel a filmmel, pedig nekem tetszik.
Az eredeti angol és a francia hang nagyon jó.
de sajnos,nagyon gyenge a magyar 5.1 keverése(a régi szinkront "keverték" 5.1re).de ez lassan már tök "természetes"....
ennyiért megéri
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
DVD Poszter Magazin
Itt visszaolvashatsz. Nem kell addig várnod. Nagyon bánom, hogy decemberbe megvettem...
Tényleg ilyen sz@r lett a szinkron? A filmet már nagyon rég megakartam venni, de az első megjelenéskor a képformátum volt nagyon elszúrva, ezért lemondtam róla. Nincs szerencsénk ezzel a filmmel, pedig nekem tetszik.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
- GTomi
- V.I.P.
DVD Poszter Magazin
Akinek csak elem van otthon megveheti az ötödiket is.
1990-ért kapható Az ötödik elem.
Ez a nap híre, hazfelé beszerzem..
én is megvettem decemberben 3490.-, viszont arra kiváncsi vagyok, hogy "butitott", éltérô verzió-e, mint a - ha jól tudom - (trainspotting,) vagy a kill bill
DVD Poszter Magazin
Nem tudom balszerencsém van-e, de én is rögtön lecsaptam a filmre, megvettem, de nagyon megszívtam, mert a doboz üres volt..... A műanyag borítás sértetlen volt, újságárus nénike meg persze mit tehetett, amikor visszavittem. Érdekes, hogy az újságban a kiadó telefonszáma a következőképpen volt megadva: (06-1) 225-3 6. Ezt aztán hívhatom... Írtam e-mail-t, nénike meg majd beszél a főnökkel.
Ilyen még soha nem fordult elő velem.
DVD Poszter Magazin
Miért holnap? Még ma!
Este nem vagyok netközelben..
Akkor megbocsátva.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
DVD Poszter Magazin
Miért holnap? Még ma!
Akkor megbocsátva.
DVD Poszter Magazin
Miért holnap? Még ma!
DVD Poszter Magazin
Ha meglesz este letesztelem és holnap jön a "kritika"..
Miért holnap? Még ma!
DVD Poszter Magazin
Ha meglesz este letesztelem és holnap jön a "kritika"..
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút
DVD Poszter Magazin
ha már hazafelé beszerzed, hazérést követően kérlek kukkants bele hogy milyen. a véleményedet pedig kérlek serényen hangoztasd itt a fórumon!
DVD Poszter Magazin
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: -6
DVD Poszter Magazin
Ha valaki megvette/nézte, nyilatkozna a speckókról meg a minőségről ?