Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD mellékletes magazinokról vegyesen

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

En most vagyok Pragaban es egy atlagos ujsagosnal kb. hetfele dvd mellekeletes magazin van. Kettonel ket dvd volt egy ujsagban. az aruk atlagosan 1800-2500ft. a 15 perc hirnev mellett itt van tobbek kozott csajok a csucson, hangyak a gatyaban, Egyetlen, Lolita. A zongorista pl. ugy van kint, mint nalunk a poszteres dolgok, csak meg poszter sincs hozzajuk...
tudsz mondani néhány konkrét újságnevet? rákeresnék

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

most böngészgetem a "keleti blokkot" dvd melléklet ügyileg a lengyel Kino Domowe legújabb melléklete a Hellraiser lesz!!
előtte a Kalózok (nálunk is volt melléklet), az 1492 és egy rajzfilm volt amit nem tudtam beazonosítani :vazeg:

1492 lehetne nálunk is melléklet (tuti vevő lennék)

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

En most vagyok Pragaban es egy atlagos ujsagosnal kb. hetfele dvd mellekeletes magazin van. Kettonel ket dvd volt egy ujsagban. az aruk atlagosan 1800-2500ft. a 15 perc hirnev mellett itt van tobbek kozott csajok a csucson, hangyak a gatyaban, Egyetlen, Lolita. A zongorista pl. ugy van kint, mint nalunk a poszteres dolgok, csak meg poszter sincs hozzajuk...

vtb
V.I.P.
V.I.P.

most böngészgetem a "keleti blokkot" dvd melléklet ügyileg
a lengyel Kino Domowe legújabb melléklete a Hellraiser lesz!!
előtte a Kalózok (nálunk is volt melléklet), az 1492 és egy rajzfilm volt amit nem tudtam beazonosítani

vtb
V.I.P.
V.I.P.

tegnap vettem meg a Feltámadást 990ért ami a DVD magazin melléklete volt. ennyit még a Get Carter is megér majd valszeg :vazeg:
Na és megnézted már? Ugyanis anno, amikor, mint melléklet aktuális volt, hatalmas feháborodást keltett, hogy angol DD 5.1-ben nem szólt az egyik hátsó hangfal, teljesen néma volt, mintha elfelejtették volna a keverésnél oda is keverni. Bár a magyar surround szinkronnal nem volt gond, én mégis továbbadtam, mert nem tudtam azzal a tudattal élni, hogy technikailag hibás dvd is legyen a gyűjteményemben.

még nem néztem meg, mert tegnap elég későn értem haza. majd talán ma este, de tudod engem az a veszély nem szokott fenyegetni, hogy nem szinkronnal nézem

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: GoldSun »

tegnap vettem meg a Feltámadást 990ért ami a DVD magazin melléklete volt. ennyit még a Get Carter is megér majd valszeg
Na és megnézted már? Ugyanis anno, amikor, mint melléklet aktuális volt, hatalmas feháborodást keltett, hogy angol DD 5.1-ben nem szólt az egyik hátsó hangfal, teljesen néma volt, mintha elfelejtették volna a keverésnél oda is keverni. Bár a magyar surround szinkronnal nem volt gond, én mégis továbbadtam, mert nem tudtam azzal a tudattal élni, hogy technikailag hibás dvd is legyen a gyűjteményemben.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

tegnap vettem meg a Feltámadást 990ért ami a DVD magazin melléklete volt. ennyit még a Get Carter is megér majd valszeg
Annyit simmán megért, úgyanis szerintem egy egészen jó kis film a Feltámadás!

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

:vazeg:  A poén,hogy a TEscoban szinte az összes tavaly nyár óta megjelent Nemzetközi magazin melléklete 990ft,egyszerűbb,ha várok pár hónapot és megveszek egyben 5-6 db-ot

Emiatt nem veszek én sem többet Film*-ot, T3-at vagy Nemzetközi DVD magazint.

Csak, ha valami kivételesen extra film nem lesz hozzájuk, amire nem bírok néhány hónapot várni.

Ezt így kell
ma én is elslisszolok,hátha hagytak még a Tesco akciós kínálatból,apropó,egy 2 héttel ezelőtti Tesco újságban,a Testvérbosszú képe is ott volt az akciós dvd-k között,hátha hagytak még pár darabot,amúgy ez nem az a termék,amit azonnal visszanyomnak teljes árra,de szerintem a teljes és az akciós ebben az esetben ua 990 vagy 999Ft
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

A poén,hogy a TEscoban szinte az összes tavaly nyár óta megjelent Nemzetközi magazin melléklete 990ft,egyszerűbb,ha várok pár hónapot és megveszek egyben 5-6 db-ot :vazeg:

Emiatt nem veszek én sem többet Film*-ot, T3-at vagy Nemzetközi DVD magazint.

Csak, ha valami kivételesen extra film nem lesz hozzájuk, amire nem bírok néhány hónapot várni.
Elkúrtuk

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

Mit akartok a cseheknél kétféle dvd-t lehet választani az újságokhoz!

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Mit akartok, a cseheknél csak plakátot passzintanak a dvdmagazinokhoz!   
http://www.dvd.cz/dvdmag/images/DVDMovie15min.jpg

a dvd zdrama nem azt jelenti, hogy dvd melléklet?

A 15 perc hírnév volt a DVD melléklet és a Rocksuli plakátja cask bónusz volt.

sőt lehetett a Magnóliával is választani mert kétféle melléklettel jelent meg

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: bonsai »

A 15 perc hírnév volt a DVD melléklet és a Rocksuli plakátja cask bónusz volt.

vtb
V.I.P.
V.I.P.

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

vtb
V.I.P.
V.I.P.

énis a Chicagot várom már, de az még úgy látszik túl friss
türelem, előbb-utóbb az is lesz..

én türelmes vagyok. részben azért is mert már így is alig merek bemenni a MM-ba mert biztos, hogy dvd-vel jövök ki onnan

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

türelem, előbb-utóbb az is lesz..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

vtb
V.I.P.
V.I.P.

A poén,hogy a TEscoban szinte az összes tavaly nyár óta megjelent Nemzetközi magazin melléklete 990ft,egyszerűbb,ha várok pár hónapot és megveszek egyben 5-6 db-ot :vazeg:

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

A Viasat3-on a sorozatok közti reklámokban felfedezhető az ODEON magazin pár másodperces reklámja.Ebben a Bérgyilkos a szomszédom egy mókás jelenete van,amikor a kormányt fejelgeti Oz alias Metthew Perry,namost remélem,hogy ennek a filmnek nincs semmi köze a megjelenő magazinhoz kissé poén lenne X. kiadás,nincs a filmmel semmi bajom,megis van dvd-n,nagyon szeretem,de az IPH is kitalálhatott volna jobb alternatívát,minthogy egy "új autós magazin" mellé megmaradt dvd-ket csomagolnak...

Szerintem pedig nyugodtan várhatod majd valamelyik új magazin mellé ezt a lemezt. tuti van még belőle jópár darab a raktáron...

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

A Viasat3-on a sorozatok közti reklámokban felfedezhető az ODEON magazin pár másodperces reklámja.Ebben a Bérgyilkos a szomszédom egy mókás jelenete van,amikor a kormányt fejelgeti Oz alias Metthew Perry,namost remélem,hogy ennek a filmnek nincs semmi köze a megjelenő magazinhoz
kissé poén lenne X. kiadás,nincs a filmmel semmi bajom,megis van dvd-n,nagyon szeretem,de az IPH is kitalálhatott volna jobb alternatívát,minthogy egy "új autós magazin" mellé megmaradt dvd-ket csomagolnak...

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

TV2 és RTL Klub esetében is így van. Megjelenik egy melléklet utána nem sokkal nyomja a TV is. Hirtelen a Banditák és a Kamuzsaru ugrik be.
+asterix,luis de funes filmek,farkasok szövetsége,

Még szerencse, hogy nem nézek tv-t. (Néha egy-két időjárásjelentés.)

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 680

Hozzászólás Szerző: GTomi »

TV2 és RTL Klub esetében is így van. Megjelenik egy melléklet utána nem sokkal nyomja a TV is. Hirtelen a Banditák és a Kamuzsaru ugrik be.
+asterix,luis de funes filmek,farkasok szövetsége,
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Ezt már én is észrevettem.. Bár én csak olyan mellékletes magazinokat veszek meg, amik számomra értékesek..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Elkúrtuk

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”