Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
En most vagyok Pragaban es egy atlagos ujsagosnal kb. hetfele dvd mellekeletes magazin van. Kettonel ket dvd volt egy ujsagban. az aruk atlagosan 1800-2500ft. a 15 perc hirnev mellett itt van tobbek kozott csajok a csucson, hangyak a gatyaban, Egyetlen, Lolita. A zongorista pl. ugy van kint, mint nalunk a poszteres dolgok, csak meg poszter sincs hozzajuk...
tudsz mondani néhány konkrét újságnevet? rákeresnék
most böngészgetem a "keleti blokkot" dvd melléklet ügyileg a lengyel Kino Domowe legújabb melléklete a Hellraiser lesz!!
előtte a Kalózok (nálunk is volt melléklet), az 1492 és egy rajzfilm volt amit nem tudtam beazonosítani :vazeg:
1492 lehetne nálunk is melléklet (tuti vevő lennék)
En most vagyok Pragaban es egy atlagos ujsagosnal kb. hetfele dvd mellekeletes magazin van. Kettonel ket dvd volt egy ujsagban. az aruk atlagosan 1800-2500ft. a 15 perc hirnev mellett itt van tobbek kozott csajok a csucson, hangyak a gatyaban, Egyetlen, Lolita. A zongorista pl. ugy van kint, mint nalunk a poszteres dolgok, csak meg poszter sincs hozzajuk...
most böngészgetem a "keleti blokkot" dvd melléklet ügyileg
a lengyel Kino Domowe legújabb melléklete a Hellraiser lesz!!
előtte a Kalózok (nálunk is volt melléklet), az 1492 és egy rajzfilm volt amit nem tudtam beazonosítani
tegnap vettem meg a Feltámadást 990ért ami a DVD magazin melléklete volt. ennyit még a Get Carter is megér majd valszeg :vazeg:
Na és megnézted már? Ugyanis anno, amikor, mint melléklet aktuális volt, hatalmas feháborodást keltett, hogy angol DD 5.1-ben nem szólt az egyik hátsó hangfal, teljesen néma volt, mintha elfelejtették volna a keverésnél oda is keverni. Bár a magyar surround szinkronnal nem volt gond, én mégis továbbadtam, mert nem tudtam azzal a tudattal élni, hogy technikailag hibás dvd is legyen a gyűjteményemben.
még nem néztem meg, mert tegnap elég későn értem haza. majd talán ma este, de tudod engem az a veszély nem szokott fenyegetni, hogy nem szinkronnal nézem
tegnap vettem meg a Feltámadást 990ért ami a DVD magazin melléklete volt. ennyit még a Get Carter is megér majd valszeg
Na és megnézted már? Ugyanis anno, amikor, mint melléklet aktuális volt, hatalmas feháborodást keltett, hogy angol DD 5.1-ben nem szólt az egyik hátsó hangfal, teljesen néma volt, mintha elfelejtették volna a keverésnél oda is keverni. Bár a magyar surround szinkronnal nem volt gond, én mégis továbbadtam, mert nem tudtam azzal a tudattal élni, hogy technikailag hibás dvd is legyen a gyűjteményemben.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
tegnap vettem meg a Feltámadást 990ért ami a DVD magazin melléklete volt. ennyit még a Get Carter is megér majd valszeg
Annyit simmán megért, úgyanis szerintem egy egészen jó kis film a Feltámadás!
:vazeg: A poén,hogy a TEscoban szinte az összes tavaly nyár óta megjelent Nemzetközi magazin melléklete 990ft,egyszerűbb,ha várok pár hónapot és megveszek egyben 5-6 db-ot
Emiatt nem veszek én sem többet Film*-ot, T3-at vagy Nemzetközi DVD magazint.
Csak, ha valami kivételesen extra film nem lesz hozzájuk, amire nem bírok néhány hónapot várni.
Ezt így kell
ma én is elslisszolok,hátha hagytak még a Tesco akciós kínálatból,apropó,egy 2 héttel ezelőtti Tesco újságban,a Testvérbosszú képe is ott volt az akciós dvd-k között,hátha hagytak még pár darabot,amúgy ez nem az a termék,amit azonnal visszanyomnak teljes árra,de szerintem a teljes és az akciós ebben az esetben ua 990 vagy 999Ft
A poén,hogy a TEscoban szinte az összes tavaly nyár óta megjelent Nemzetközi magazin melléklete 990ft,egyszerűbb,ha várok pár hónapot és megveszek egyben 5-6 db-ot :vazeg:
Emiatt nem veszek én sem többet Film*-ot, T3-at vagy Nemzetközi DVD magazint.
Csak, ha valami kivételesen extra film nem lesz hozzájuk, amire nem bírok néhány hónapot várni.
Elkúrtuk
Mit akartok a cseheknél kétféle dvd-t lehet választani az újságokhoz!
Mit akartok, a cseheknél csak plakátot passzintanak a dvdmagazinokhoz!
http://www.dvd.cz/dvdmag/images/DVDMovie15min.jpg
a dvd zdrama nem azt jelenti, hogy dvd melléklet?
A 15 perc hírnév volt a DVD melléklet és a Rocksuli plakátja cask bónusz volt.
sőt lehetett a Magnóliával is választani mert kétféle melléklettel jelent meg
A 15 perc hírnév volt a DVD melléklet és a Rocksuli plakátja cask bónusz volt.
énis a Chicagot várom már, de az még úgy látszik túl friss
türelem, előbb-utóbb az is lesz..
én türelmes vagyok. részben azért is mert már így is alig merek bemenni a MM-ba mert biztos, hogy dvd-vel jövök ki onnan
türelem, előbb-utóbb az is lesz..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
A poén,hogy a TEscoban szinte az összes tavaly nyár óta megjelent Nemzetközi magazin melléklete 990ft,egyszerűbb,ha várok pár hónapot és megveszek egyben 5-6 db-ot :vazeg:
A Viasat3-on a sorozatok közti reklámokban felfedezhető az ODEON magazin pár másodperces reklámja.Ebben a Bérgyilkos a szomszédom egy mókás jelenete van,amikor a kormányt fejelgeti Oz alias Metthew Perry,namost remélem,hogy ennek a filmnek nincs semmi köze a megjelenő magazinhoz kissé poén lenne X. kiadás,nincs a filmmel semmi bajom,megis van dvd-n,nagyon szeretem,de az IPH is kitalálhatott volna jobb alternatívát,minthogy egy "új autós magazin" mellé megmaradt dvd-ket csomagolnak...
Szerintem pedig nyugodtan várhatod majd valamelyik új magazin mellé ezt a lemezt. tuti van még belőle jópár darab a raktáron...
A Viasat3-on a sorozatok közti reklámokban felfedezhető az ODEON magazin pár másodperces reklámja.Ebben a Bérgyilkos a szomszédom egy mókás jelenete van,amikor a kormányt fejelgeti Oz alias Metthew Perry,namost remélem,hogy ennek a filmnek nincs semmi köze a megjelenő magazinhoz
kissé poén lenne X. kiadás,nincs a filmmel semmi bajom,megis van dvd-n,nagyon szeretem,de az IPH is kitalálhatott volna jobb alternatívát,minthogy egy "új autós magazin" mellé megmaradt dvd-ket csomagolnak...
TV2 és RTL Klub esetében is így van. Megjelenik egy melléklet utána nem sokkal nyomja a TV is. Hirtelen a Banditák és a Kamuzsaru ugrik be.
+asterix,luis de funes filmek,farkasok szövetsége,
Még szerencse, hogy nem nézek tv-t. (Néha egy-két időjárásjelentés.)
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 680
TV2 és RTL Klub esetében is így van. Megjelenik egy melléklet utána nem sokkal nyomja a TV is. Hirtelen a Banditák és a Kamuzsaru ugrik be.
+asterix,luis de funes filmek,farkasok szövetsége,
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Ezt már én is észrevettem.. Bár én csak olyan mellékletes magazinokat veszek meg, amik számomra értékesek..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Elkúrtuk