Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
ezzel, hogy állandóan válaszoltok rá többször jelent meg mint azt remélni merte, elég ha annyit írtok, hogy a "sormintás hozzászólás"
Moderálja ezt valaki legyen olyan kedves..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Szerintem se kíváncsi senki a kukacodra...
szerintem meg nem fogunk választ kapni a kérdéseinkre egy ilyen gyíkarctól...
INGYEN MINI-CD, DVD-VIDEO...
INGYEN SMS, FAX KÜLDÉS...
ÉS MÉG RENGETEG MINDEN!
http://netkukac.ini.hu
Ha az kellett hogy legyen néhánnyal több kattintás hát megvolt. Ennek a DvD-mellékletes magazinokhoz semmi köze. Ha lett volna akkor talán Ok lenne az önreklám. így nem. :smile22:
- stackpointer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
ÉS MÉG RENGETEG MINDEN!
Még mindig nem értem miért ebbe a topicba és egyátalán miért ebbe a fórumba rakod a hirdetésedet?
ÉS MÉG RENGETEG MINDEN!
hát a felsoroltak nagy része azért itthon is megjelent, vagy legalábbis eléggé mellékletesélyes. a VideoDomacikino-hoz a Széftörök volt aztán egy Jack Nicholson film amit még nem tudtam beazonosítani
egy 1492 kategoriáju film még nem nagyon volt. nem modom, hogy nem volt, de nem sok. az angol beteg, jackie brown, született gyilkosok, good will hunting, lolita.
Csokoládé, Misszió, Chicago, stb...
az 1492 ha jól emlékszem annak idején sem valami horribilis áron jelent meg. én nem érzem olyan kimagasló mellékletnek.
hát a felsoroltak nagy része azért itthon is megjelent, vagy legalábbis eléggé mellékletesélyes. a VideoDomacikino-hoz a Széftörök volt aztán egy Jack Nicholson film amit még nem tudtam beazonosítani
egy 1492 kategoriáju film még nem nagyon volt. nem modom, hogy nem volt, de nem sok. az angol beteg, jackie brown, született gyilkosok, good will hunting, lolita.
én is átböngésztem egy kicsit az ottani mellékleteket. ugy érzem le vagyunk maradva...
ezt kérném példákkal alátámasztani! :vazeg:
Ez engem is érdekelne!
nem tudok példákat mondani, csak a felsoroltakat. a dvd.cz-ről indultam el és ki tudja hova érkeztem a gugli is segítségemre volt.
Van olyan link, ahol meg tudom nézni az utóbbi pár hónap újságmellékleteinek listáját? Köszi előre is!
pédául olyanra gondolsz mint ami a topik fejlécében van?
Van olyan link, ahol meg tudom nézni az utóbbi pár hónap újságmellékleteinek listáját? Köszi előre is!
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Sziasztok !
Ki tudja, hogy neten meg lehet-e rendelni a DVD klub azon számát, amelynek melléklete a "Minden lében két kanál" ?
Neten nem tudom, hogy megrendelhető, de miért nem jó ha újságosnál veszed meg?
Sziasztok !
Ki tudja, hogy neten meg lehet-e rendelni a DVD klub azon számát, amelynek melléklete a "Minden lében két kanál" ?
DVD Mese magazin új száma:
Az eddigi 3 mellékleteket csomagolták a 4. számhoz 1990 Ft-ért.
(3 lemez, 3 film.)
Most akkor egy lap mellé jár a három film,vagy választhatom valamelyiket? :vazeg:
gondolom a 4. szám az első 3 együtt, összecsomizva, 1 áráért
Csak mert így bevállalnám csak nálunk két újságost is kérdeztem és még nem tudtak róla.
Na majd kedden újra.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
(3 lemez, 3 film.)
Most akkor egy lap mellé jár a három film,vagy választhatom valamelyiket?
gondolom a 4. szám az első 3 együtt, összecsomizva, 1 áráért
(3 lemez, 3 film.)
Most akkor egy lap mellé jár a három film,vagy választhatom valamelyiket?
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
én is átböngésztem egy kicsit az ottani mellékleteket. ugy érzem le vagyunk maradva...
ezt kérném példákkal alátámasztani!
Ez engem is érdekelne!
ezt kérném példákkal alátámasztani!
Egyébként maga a film nagyon jó, úgyhogy minél előbb nézd meg, ha teheted.
már megnéztem
nem rossz, csak én nem szeretem a thrillereket, ezt csak azért vettem meg mert Lambertet bírom és kíváncsi voltam, hogy ilyen stílusban hogy domborít, szerencsére jól :vazeg:
csak az a baj, hogy még nem láttam eddig a filmet és így is az első látásra tudtam, hogy ki a gyilkos
Egyébként maga a film nagyon jó, úgyhogy minél előbb nézd meg, ha teheted.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
tegnap vettem meg a Feltámadást 990ért ami a DVD magazin melléklete volt. ennyit még a Get Carter is megér majd valszeg
Na és megnézted már? Ugyanis anno, amikor, mint melléklet aktuális volt, hatalmas feháborodást keltett, hogy angol DD 5.1-ben nem szólt az egyik hátsó hangfal, teljesen néma volt, mintha elfelejtették volna a keverésnél oda is keverni. Bár a magyar surround szinkronnal nem volt gond, én mégis továbbadtam, mert nem tudtam azzal a tudattal élni, hogy technikailag hibás dvd is legyen a gyűjteményemben.
még nem néztem meg, mert tegnap elég későn értem haza. majd talán ma este, de tudod engem az a veszély nem szokott fenyegetni, hogy nem szinkronnal nézem
Igen, , de gondoltam, szólok, nehogy váratlanul érjen, ha esetleg angol hang + felirattal szottyanna kedved megnézni. :vazeg:
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Én arra lennék kiváncsi keleti szomszédaink mellékletei tartalmaznak-é héber felíratot? (vagy ez csak nekünk Magyaroknak kiváltsága)