Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Na az Enemi Mine-ra tuti vevő lennék! Nagyon jó kis film az!
gordon314.fw.hu
A várható filmek között van Wolfgang Petersen KEDVES ELLENSÉGEM című sci-fije is (Dennis Quaid, Louis Gossett Jr.), amelyet eredetileg Magyarországon akartak volna forgatni.
Komoly??Ez tényleg jó lenne.Mellékletként egy erős Fox film,és ha még a klasszikus szinkront is rávarázsolnák,az lenne a nagy szám!
Tuti vétel!
A KASPAR HAUSER belső borítóján látható a Cinetel néhány újabb kiadványának kis méretű borítója. Ennek alapján Herzogtól jön majd (nem biztos, hogy mellékletként!!!) két másik, Kinskivel közös filmje is: az 1972-es AGUIRRE, ISTEN HARAGJA, ami első közös munkájuk volt, illetve az 1979-es WOYZECK (ami érthetetlen módon WOYCZEK-ként szerepel a borítón!!). Utóbbi érdekessége, hogy az alapjául szolgáló Büchner-drámából a magyar Szász János is filmet forgatott. A várható filmek között van Wolfgang Petersen KEDVES ELLENSÉGEM című sci-fije is (Dennis Quaid, Louis Gossett Jr.), amelyet eredetileg Magyarországon akartak volna forgatni.
A KASPAR HAUSER lassú filmnek tűnhet a felfokozott tempójú hollywoodi produkciók világában, de aki hajlandó átadni magát a méltóságteljesen lépdelő cselekménynek, kivételes élményben részesülhet. A címszereplő históriájából lehetett volna nyilván kosztümös kalandfilmet is forgatni, de Herzog a történet általános tanulságaira kívánta felhívni a figyelmet. A részletgazdag korrajz éppen ezért eszköz nála, nem pedig cél.
Tekintve a film korát, a kép meglepően jó minőségű, bár nem hibátlan. Az extrák között szereplő képes filmelemzés (Muhi Klára filmkritikussal) felhívja a figyelmet arra, hogy az észrevehetően gyengébb minőségű felvételeket (Kaspar emlék- és fantáziaképeit) másféle technikával, nem is kifejezetten ehhez a filmhez forgatták. Ezektől függetlenül azonban két-három alkalommal rövid ideig tartó képugrálás is tapasztalható, és sajnálatos, hogy nem tüntették el a kb. 15-20 percenként a jobb felső sarokban megjelenő fekete karikákat, négyzeteket. (Mozikban az ilyesmi a gépész számára egy-egy tekercs végét jelezte.)
Muhi Klára filmelemzése filmrészletekkel illusztrált, felolvasott szöveg, ami mindenképpen érdekesebb megoldás, mintha szimpla olvasnivalóként kéne kisilabizálni. A Herzog-portré megegyezik a FITZCARRALDO-n található portréfilmmel, míg a képgaléria a forgatás néhány pillanatát mutatja be, szerencsére egész képernyős felvételekkel.
Összeségében megvásárlásra méltó kiadvány a filmkülönlegességek kedvelőinek.
szerintem lassan elkelne egy DVD ART magazin topic...
hamarosan -hétfőn- megnyílik az ART topic, úgy néz ki.
legalábbis ebben maradtam tboy-al!
szerintem lassan elkelne egy DVD ART magazin topic...
Jaja, más rendezőkre is rá kéne álniuk, de azért ha kiadják a Herzog életművet az se rossz.
Amugy meg, egy olyan Magazinak vagy akár "posztercsodának" is örülnék ami régi és új magyar filmeket adna ki (pl. Tarr Béla mellékletnek örülnék, bár ezzel tutti hogy majdhogynem egyedül vagyok egy-két kivételt leszámítva )
azért a Sátántangót megnézném hány lemezre paszíroznák rá
Szerintem egy kétoldalas DVD-n simán elférne :vazeg:
áááá szerintem simán nem, vagy pedig nagyon rossz minőségben. az a film több mint 6 órás, nem?
421 perces egészen pontosan
Jó igazad van, legyen 2db két oldalas DVD + még egy két oldalas lemez az extráknak (igy már jó lesz mert, jutt hely rajta minden féle csemegének:: héber felírattól kezdve, egészen Vodafon reklámig mindennek)
Vajon létezik-e eme 421 perces filmnek egy hosszabb, (uncut, unedited) rendezői változata is?
Jaja, más rendezőkre is rá kéne álniuk, de azért ha kiadják a Herzog életművet az se rossz.
Amugy meg, egy olyan Magazinak vagy akár "posztercsodának" is örülnék ami régi és új magyar filmeket adna ki (pl. Tarr Béla mellékletnek örülnék, bár ezzel tutti hogy majdhogynem egyedül vagyok egy-két kivételt leszámítva )
Szerintem egy kétoldalas DVD-n simán elférne :vazeg:
áááá szerintem simán nem, vagy pedig nagyon rossz minőségben. az a film több mint 6 órás, nem?
421 perces egészen pontosan
Jó igazad van, legyen 2db két oldalas DVD + még egy két oldalas lemez az extráknak (igy már jó lesz mert, jutt hely rajta minden féle csemegének:: héber felírattól kezdve, egészen Vodafon reklámig mindennek)
azért a Sátántangót megnézném hány lemezre paszíroznák rá :vazeg:
Szerintem egy kétoldalas DVD-n simán elférne
azért a Sátántangót megnézném hány lemezre paszíroznák rá :vazeg:
Szerintem egy kétoldalas DVD-n simán elférne
Tegnap megvettem a Hustler szex-dvd magazin első számát, aztán úgy vittem vissza az újságoshoz, mint a huzat, mert a lejátszómban egy ideig nyikorog, majd egyszerűen kilöki. Senki ne próbálkozzon vele, de ha vki megvette írja meg, neki működik-e!Lehet, hogy kultúrérzékeny lejátszóm van?
Pedig most akartam megkérdezni, hogy szinkronizált-e, illetve héber felirat van-é rajta. :vazeg:
Ezek nálam is mindig fontos tényezők
Szerinted megéljük egyszer, hogy egy mellékleten helyet kaphasson végre egy DTS-es héber szinkronsáv is?
Tegnap megvettem a Hustler szex-dvd magazin első számát, aztán úgy vittem vissza az újságoshoz, mint a huzat, mert a lejátszómban egy ideig nyikorog, majd egyszerűen kilöki. Senki ne próbálkozzon vele, de ha vki megvette írja meg, neki működik-e!Lehet, hogy kultúrérzékeny lejátszóm van?
Pedig most akartam megkérdezni, hogy szinkronizált-e, illetve héber felirat van-é rajta.
Az első szám melléklete szintén Herzog-film volt, a FITZCARRALDO. A lap ára 1990 Ft. Herzog filmjei tipikus rétegfilmek, aligha fog belőlük a lap kiugró eladási példányszámokat produkálni, de én sajnálnám, ha megszűnne az újság. A "magazin" ugyan vékonyka és a tartalma feledhető, viszont éppen elég DVD mellékletes magazin van már arra, hogy "ütős" filmekkel, meg kicsit túlértékelt hollywoodi átlagprodukciókkal lássák el a nagyérdeműt: jó lenne, ha maradna egy "magazin" a régebbi, európai (művész)filmeknek is. Hátha nem csak engem érdekel a dolog...
Köszi a választ! A 2-es, 3-as számot meg is veszem. Én is örülök egy művészfilmes magazinnak, de talán nem csak egy rendezőre kellene ráállniuk. Van néhány zseni európában, akinek hiányzanak a filmjei a kiadói listákról.
Küldtem mail-t. Szerintem jó ötlet a bővítés!! :vazeg:
Köszi megkaptam. Nagyon is tudtál segíteni.
Nem számítottam elsőre ilyen hosszú listára.
A pedig neked jár ezesetben.
Ha valakit érdekel! Megjelent az ArtDVD magazin, mellékletként a Kaspar Hauser-rel.
Ez már a 2. szám?ejha,reklámot nem is láttam és nem is olvastam róla
Mar a 2. es ha megkapjak az eladasokat, akkor szerintem az utso is egyben... :vazeg: Egyebkent a 3. a tervek szerint szinten Hercogtol a Nosferatu lesz. AMi meg jo is lenne, ha telleg kijon...
Mi volt az 1-es szám melléklete? És mennyibe kerül?
Az első szám melléklete szintén Herzog-film volt, a FITZCARRALDO. A lap ára 1990 Ft. Herzog filmjei tipikus rétegfilmek, aligha fog belőlük a lap kiugró eladási példányszámokat produkálni, de én sajnálnám, ha megszűnne az újság. A "magazin" ugyan vékonyka és a tartalma feledhető, viszont éppen elég DVD mellékletes magazin van már arra, hogy "ütős" filmekkel, meg kicsit túlértékelt hollywoodi átlagprodukciókkal lássák el a nagyérdeműt: jó lenne, ha maradna egy "magazin" a régebbi, európai (művész)filmeknek is. Hátha nem csak engem érdekel a dolog...
Szeretném a segítségeteket kérni:arra gondoltam, hogy kibővíteném a listát a hang&felirat specifikációkkal. A kezdeti/régebbi számok/lemezek megvannak nekem, ezért főleg a 2004-es megjelenésekről kellene info.
Ha van egy kis időtök (kedvetek) és a lemez is megvan, akkor légyszi küldjétek el emailben az infokat.
Ja és csak akkor ha szeretnétek hogy legyen ez is a listán.
patrocle@freemail.hu
Küldtem mail-t. Szerintem jó ötlet a bővítés!!
Tegnap megvettem a Hustler szex-dvd magazin első számát, aztán úgy vittem vissza az újságoshoz, mint a huzat, mert a lejátszómban egy ideig nyikorog, majd egyszerűen kilöki. Senki ne próbálkozzon vele, de ha vki megvette írja meg, neki működik-e!
Lehet, hogy kultúrérzékeny lejátszóm van?
Ha valakit érdekel! Megjelent az ArtDVD magazin, mellékletként a Kaspar Hauser-rel.
Mar a 2. es ha megkapjak az eladasokat, akkor szerintem az utso is egyben... :vazeg: Egyebkent a 3. a tervek szerint szinten Hercogtol a Nosferatu lesz. AMi meg jo is lenne, ha telleg kijon...
Mi volt az 1-es szám melléklete? És mennyibe kerül?
Nem tudja valmelyikőtök hogy lehet-e kapni azt a bizonyos DVD MeseMagazint ami egybevont 3 szám?Eddig nem is hallottak felénk róla az újságosok.
Tatabányán láttam először egy Relay-ben. De azóta már Pesten is láttam.
Köszi.
Szóval akkor valóban létezik.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
Szeretném a segítségeteket kérni:
arra gondoltam, hogy kibővíteném a listát a hang&felirat specifikációkkal. A kezdeti/régebbi számok/lemezek megvannak nekem, ezért főleg a 2004-es megjelenésekről kellene info.
Ha van egy kis időtök (kedvetek) és a lemez is megvan, akkor légyszi küldjétek el emailben az infokat.
Ja és csak akkor ha szeretnétek hogy legyen ez is a listán.
patrocle@freemail.hu
Nem tudja valmelyikőtök hogy lehet-e kapni azt a bizonyos DVD MeseMagazint ami egybevont 3 szám?Eddig nem is hallottak felénk róla az újságosok.
Tatabányán láttam először egy Relay-ben. De azóta már Pesten is láttam.
Elkúrtuk
Én azért drukkolok nekik, gyakorlatilag szerintem jelenleg ők adják a legjobb mellékleteket (jó film, sok extra ami között audiokommentár is van magyar felirattal stb.). Egyetlen hátrányuk a tök igénytelen DVD boritók (mondjuk eddig csak 1 szám jelent meg, azt az alapján mondtam véleményt)
Nem tudja valmelyikőtök hogy lehet-e kapni azt a bizonyos DVD MeseMagazint ami egybevont 3 szám?
Eddig nem is hallottak felénk róla az újságosok.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok