Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cinema magazin DVD melléklettel
a mitoménmi egy mobiltelefonhoz való zsinór, plusz egy axe deo.szenzációs dvd vásárt is hirdettek az eddig megjelent dvd film mellékleteikből (~ 1000 ft/db)
Hmmm...
Ez a melléklet (telefonzsinór, AXE deo) nekem már megvan ...
Vajon melléklet nélkül is kapható a magazin? :smile19:
Igen van melléklet nélkül is. Én mindig így veszem. Nem venném meg a drágábbat csak azért, hogy legyen egy poszterem.
-
Vendég
Basszus, de milyen szar minőségű az a plakát! extracsalódás.
Minden jóérzésű GYűrűk Ura rajongót arra kérek NE VEGYE MEG ezért a szar képért az újság 300Fttal drágább példányát!
A DVD-ik meg nem nagyon fogytak más újságokkal sem, mert most már 1000Ft-ért kínálják őket "jubileumi akció" címen . Valaki össze tudná foglalni a tanulságokat az Árvák Hercege meg a Kémkölykök DVDkről? Érdemes a kettőt együtt megrendelnem 2000 Ftért?
a mitoménmi egy mobiltelefonhoz való zsinór, plusz egy axe deo.szenzációs dvd vásárt is hirdettek az eddig megjelent dvd film mellékleteikből (~ 1000 ft/db)
Hmmm...
Ez a melléklet (telefonzsinór, AXE deo) nekem már megvan ...
Vajon melléklet nélkül is kapható a magazin? :smile19:
-
Vendég
a mitoménmi egy mobiltelefonhoz való zsinór, plusz egy axe deo.
szenzációs dvd vásárt is hirdettek az eddig megjelent dvd film mellékleteikből (~ 1000 ft/db)
Megjelent a legújabb szám. E havi "meglepetésük": NINCS hozzá DVD-melléklet, hanem egy A Gyűrűk Ura plakát + valami nyakbaakaszthatós tárgy, mittoménmi, mindez 995-ért.
Ha az egy gyűrűt adnák mellé, akkor talán megvenném.
Megjelent a legújabb szám. E havi "meglepetésük": NINCS hozzá DVD-melléklet, hanem egy A Gyűrűk Ura plakát + valami nyakbaakaszthatós tárgy, mittoménmi, mindez 995-ért.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
-
Vendég
És a Szerelem a végzeten minősége milyen?Mert erről senki nem nyilatkozott!Most jelent meg a Voilá magazinnal.
-
Vendég
A film 0.49.50-nél kikockásodott,majd kb.1 percet ugrott.Pana RV60-am van,ez a harmadik lemez amivel gondja van.Mind hazai gyártmány volt.
Rájöttem, hogy cinemát tök fölösleges venni. Egy-két hónap után a laptársakhoz csomagolják a mellékletet, amiket 1500-1600 píz körül meg lehet venni. Egy autós magazin mellé csomagolt melléklettel egy ilyen magamfajta férfiember még talán jobban is jár.
S hogy milyen jó logikai úton haladzs, at az is bizonyítja, hogy például a Szerelm a végzeten című melléklet borítóján vagy hárpom újság logója látható, hogy ők bemutatják e filmet...
Rájöttem, hogy cinemát tök fölösleges venni. Egy-két hónap után a laptársakhoz csomagolják a mellékletet, amiket 1500-1600 píz körül meg lehet venni. Egy autós magazin mellé csomagolt melléklettel egy ilyen magamfajta férfiember még talán jobban is jár.
Ugyemlekszem, ez tenyleg jo film volt!
őszintén nekem nem teccet...
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Nem, egyáltalán nem kockázat, ezt garantálom! A borítót kivéve az eddigi egyik legjobb, ha nem a legjobb Arás kiadvány képileg, hangilag. De ezt döntse el mindenki saját maga. Melleseleg az újságban is akadnak most olvasható irományok.
Én megvettem a film miatt. Még nem néztem bele, de a próféta szóljom belőled.
Ugyemlekszem, ez tenyleg jo film volt!
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Nem, egyáltalán nem kockázat, ezt garantálom! A borítót kivéve az eddigi egyik legjobb, ha nem a legjobb Arás kiadvány képileg, hangilag. De ezt döntse el mindenki saját maga. Melleseleg az újságban is akadnak most olvasható irományok.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
- Ginger Ale
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Ma megjelent az újság. mellékletként az Árvák hercege c . 2 Oscaros film. 16:9, Magyar és Angol DD5.1, Magyar 2.0, Magyar és Héber felirat. Nézni még nem volt alkalmam. Kiadó az ARA Records
Cinema és ARA Records. Így együtt ketten, hát nagy merészség.
Kockázat nélkül, nincs nyereség, nem igaz?
Viszont ez túl nagy kockázatnak tűnik, az eddigiekből okulva...
Ma megjelent az újság. mellékletként az Árvák hercege c . 2 Oscaros film. 16:9, Magyar és Angol DD5.1, Magyar 2.0, Magyar és Héber felirat. Nézni még nem volt alkalmam. Kiadó az ARA Records
Kockázat nélkül, nincs nyereség, nem igaz?
Elkúrtuk
Érdekes, hogy a netpiacon teljesen más borítója van, mint az xpressen.A mellékletesnek melyik van?
Természetesen egyik sem. De ezen azt hiszem már meg sem kell lepődnünk...
Nem is az a baj, hogy nem ugyanolyan, hanem, hogy tényleg nagyon gyenge minőségű... De végül is nem ez a fontos, hanem a film
Igen, sajnos, én is inkább egy kalóz DVD-borítójához tudnám hasonlítani. Hááát... Na meg az sok újságcím a tetején. Szörnyű! Még szerencse, hogy a polcra állítva csak a gerince fog a toknak látszani.
Érdekes, hogy a netpiacon teljesen más borítója van, mint az xpressen.A mellékletesnek melyik van?
Nem is az a baj, hogy nem ugyanolyan, hanem, hogy tényleg nagyon gyenge minőségű... De végül is nem ez a fontos, hanem a film
- Ginger Ale
- Nincs visszaút

Érdekes, hogy a netpiacon teljesen más borítója van, mint az xpressen.
A mellékletesnek melyik van?
Nagyon jókat hallottam/olvastam a filmről.
Nem tudom, milyen volt a kereskedelmi verzió borítójának minősége, de ennek nagyon gázos... Szerintem egy átlagos tintasugarassal sokkal jobbat lehetne csinálni!! de sebaj... én azért örülök ennek a filmnek.
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

Csak maga a film a gond. Egy rakás szar. Én anno videon kezdtem el nézni, de kb 5 percig jutottam. Bünttető film ez a javábol kéremszéppen! (értelmetlen agyalos sztori, baszus ezzek ideje már lejárt)
Ellentétben azokkal a jó kis mondanivalótól túlcsorduló Van Damme filmekkel?
Hát szapulhatod Van Dammeot cimbora, de legalább az ő filmjei még igazi értékeket képviselnek, és ezért is tisztelem annyira ezeket az utolsó nagy szinészharcosokat (Lamas, Segal, JVD, Dudikoff)
Először regisztráld magad,aztán beszélhetünk az értékekről!!OKÉ!!
Szerintem maradjunk a topic témájánál...
Felőlem!!!
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.