Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Dettó ugyanaz a hiba nálam is:((((((((((((((((
Pana S35-el.
Házimozi magazin
Szétvet az ideg! Én nagyon örültem ennek a filmnek, mert szerintem nagyon jó. Színészek játszanak humoros és egyben elgondolkodtató sztorit. Persze nem egy Krisztus utolsó megkítésrtése, de nem is akar az lenni, csak egy átlagnál tartalmasabb szórakoztató mozi.
Amitől ideg vagyok: a film feléig minden oké, aztán el kezd akadozni a lejátszó szétesik a kép. Ha koszos, karcos a lemez, akkor van ilyen. Kiszedem, megtisztítom, hagyom, hogy leszáradjon róla az alkohol, utána szépen megy az utolsó chapterig, aztán újra. A lemezt a számítógépes dvd lejátszó sem hajlandó olvasni sajnos.
Alaposabban szemügyre véve, pár apróbb, de sugár irányban elhelyezkedő karcolást láttam rajta.
Kérdésem, hogy csak én voltam ilyen pechhes, vagy mások is jártak így?
Esetleg a PanaS75-öst nem szereti a korong? (bár ezt nem támaszja alá az sem, hogy a PC sem olvassa)
Küldött már valaki vissza lemezt hasonlóért? Kicserélték?
gordon314.fw.hu
Házimozi magazin
A film szuper, az újság pedig olyan érdekes, hogy nem is tudom melyik cikket olvassam.Nagyon megérte az árát!!
:vtb
Mit fizetett neked a Házimozi a dícséretekért?! Előfizetést is kaptál?
Nem, sajnos nem kaptam, de az ötlet jó
Amúgy ha nem jó az újság címtől függetlenűl ugyanúgy lehúzom, mint ahogy most magasztalom, de nekem ez most tényleg bejött.
Házimozi magazin
---Annyit még megjegyeznék, hogy attól, hogy az egyház tiltakozik egy film ellen, az számomra még nem jelenti automatikusan azt, hogy az a film jó. Nem tartom fair hozzáállásnak, amikor filmesek csak azért esnek neki valaminek -mondjuk az egyháznak-, hogy ebből legyen valami (mű)balhé, lehessen fölényesen magyarázkodni, s persze a "botrány" miatt mindenki elkezdjen érdeklődni a film iránt, és lehessen a kasszához menni. A KRISZTUS UTOLSÓ MEGKISÉRTÉSE azért komolyabb alapról kérdőjelez meg bizonyos vallási dogmákat, s ezt nem néhány erőltetett poénért teszi.
--
Ez utóbbival nem értek egyet.
Tudtommal nem, az egyház tiltakozott a film ellen, csak néhány ember, akik úgy gondolták, hogy az egyház nevében beszélnek. Szerintem jó a film, és nem is hiszem, hogy egyházellenes.
Amúgy néz meg az interview-kat a végén, asszem erről is van benne szó.
Üdv:
Ribag
Házimozi magazin
Egyetértek fielddel, nekem se jött be ez a film, bár én végignéztem.
Szivesen elcserélném valakivel, aki az alábbi filmek közül válna meg szivesen a DOGMÁ-ért cserébe (lehetőleg karcmentesen): SZOBA KILÁTÁSSAL, ÓVAKODJ AZ IDEGENTŐL, SIKOLY, EGY KOSARAS NAPLÓJA, HOLTSÁV, LOPAKODÓ.
Annyit még megjegyeznék, hogy attól, hogy az egyház tiltakozik egy film ellen, az számomra még nem jelenti automatikusan azt, hogy az a film jó. Nem tartom fair hozzáállásnak, amikor filmesek csak azért esnek neki valaminek -mondjuk az egyháznak-, hogy ebből legyen valami (mű)balhé, lehessen fölényesen magyarázkodni, s persze a "botrány" miatt mindenki elkezdjen érdeklődni a film iránt, és lehessen a kasszához menni. A KRISZTUS UTOLSÓ MEGKISÉRTÉSE azért komolyabb alapról kérdőjelez meg bizonyos vallási dogmákat, s ezt nem néhány erőltetett poénért teszi.
Házimozi magazin
A film szuper, az újság pedig olyan érdekes, hogy nem is tudom melyik cikket olvassam.Nagyon megérte az árát!!
:vtb
Mit fizetett neked a Házimozi a dícséretekért?! Előfizetést is kaptál?
A film egyébként tényleg király (már akinek bejön ez a fajta "humor").
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Házimozi magazin
Pedig az Angol beteget akartam anyáméknak Karácsonyra. Bevállalnak egy DVD-t lejátszót maguknak, mondom akkor én meg "megveszem" nekik ajándékba ezt az Oscar díjas filmet. Na mind1, akkor Leslie Nielsen szökik a fa alá.
Elkúrtuk
Házimozi magazin
20 percig birtam, aztán kikapcsoltam. Ahhoz képest, hogy a boritója szerint komédia, addig semmi vicceset nem találtam benne. Lehet, hogy a humorérzékemmel van baj, de ez nekem már túl intellektuális. Pedig a fingós-böfögős poénokkal teli vigjátékokat se komázom, úgy látszik, ez meg a másik véglet. Ja, Matt Damont meg Ben Afflecket nekifutásból nem birom, de még őket is elviseltem volna, ha a film tetszett volna legalább. Lehet, hogy 20 perc után indult be volna?
Nem, szerintem a 35. perc se tetszett volna. Én nem is nagyon tekintem vígjátéknak, nekem szimplán nagyon tetszett. Persze nekem a témája is nagyon bejött.
Amiről hallom, hogy az egyház tiltakozott, ott már tudom hogy témánál vagyok :smile19: :smile19:
Házimozi magazin
20 percig birtam, aztán kikapcsoltam. Ahhoz képest, hogy a boritója szerint komédia, addig semmi vicceset nem találtam benne. Lehet, hogy a humorérzékemmel van baj, de ez nekem már túl intellektuális. Pedig a fingós-böfögős poénokkal teli vigjátékokat se komázom, úgy látszik, ez meg a másik véglet. Ja, Matt Damont meg Ben Afflecket nekifutásból nem birom, de még őket is elviseltem volna, ha a film tetszett volna legalább. Lehet, hogy 20 perc után indult be volna?
Házimozi magazin
Megvettem a film miatt, mert sokan dícsérték(még nem láttam eddig).
A film szuper, az újság pedig olyan érdekes, hogy nem is tudom melyik cikket olvassam.
Nagyon megérte az árát!!
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Míg meg nem vettem az újságot -csak a DOGMA miatt talán ki is hagytam volna-, nem tudtam, hogy ez az ingyenes lehetőség nem fog kiterjedni az összes korábbi mellékletre.Pedig a DOGMÁ-t csak úgy, önmagáért lehet, hogy ki is hagytam volna.
Figyu, megveszem Tőled a filmet, ha csak ez fáj. Kapj le az árából némi pénzmagot az újságért és máris műxik a bisnis.
PP
Víg kedély, jó egészség!
Házimozi magazin
Ha figyelmesen elolvassátok, akkor ott van a kérdőív felett leírva, hogy mivel korlátozott készletek vannak, ezért nem biztos, hogy azt kapjuk, amit elsőként megjelöltünk.
Én is úgy vagyok vele, hogy ami érdekelt az már megvan, de ezekből kihagytam hármat. Az egyik csak bejön. A postaköltséget megéri és ami talán még hasznos is lehet, az az újság maga. Ugye ezeket a lapokat sem olvastam (illetve a Légióst igen, mert kölcsön kaptam), mert 1500-ért drága lett volna csak az újság.
Akinek egyik sincs meg ezek közül, számára én a Hetedik érzéket ajánlom, mert az mind technikailag, mint tartalmilag a filmmellékletes átlag felett helyezkedik el.
Egyébként én ezt egy szellemes akciónak tartom és talán a pozitív fordulatok előszele, amik a Házimozit fogják érni.
Talán érzik, hogy fel kell kötni a gatyát, mert itt jön a DVDCenter magazin?!
Ez rendben is lenne, de ugyebár ebbe a korlátozott készletbe pl. az általam megszerezni kívánt két film (INVÁZIUM, AZ ANGOL BETEG) eleve nem is tartozik bele. Míg meg nem vettem az újságot -csak a DOGMA miatt talán ki is hagytam volna-, nem tudtam, hogy ez az ingyenes lehetőség nem fog kiterjedni az összes korábbi mellékletre.
Pedig a DOGMÁ-t csak úgy, önmagáért lehet, hogy ki is hagytam volna.
Házimozi magazin
Akkor nekem mákom van. Gondoltam, hogy ááá a Légiós a legutolsó az biztos nem lesz benne, de benne van. Annyira nem jó, hogy pénzt is adjak érte, de "ingyért" pont jó.
Ezzel én is így vagyok, csak jussak hozzá ma délután a laphoz.
Házimozi magazin
Ha figyelmesen elolvassátok, akkor ott van a kérdőív felett leírva, hogy mivel korlátozott készletek vannak, ezért nem biztos, hogy azt kapjuk, amit elsőként megjelöltünk.
Én is úgy vagyok vele, hogy ami érdekelt az már megvan, de ezekből kihagytam hármat. Az egyik csak bejön. A postaköltséget megéri és ami talán még hasznos is lehet, az az újság maga. Ugye ezeket a lapokat sem olvastam (illetve a Légióst igen, mert kölcsön kaptam), mert 1500-ért drága lett volna csak az újság.
Akinek egyik sincs meg ezek közül, számára én a Hetedik érzéket ajánlom, mert az mind technikailag, mint tartalmilag a filmmellékletes átlag felett helyezkedik el.
Egyébként én ezt egy szellemes akciónak tartom és talán a pozitív fordulatok előszele, amik a Házimozit fogják érni.
Talán érzik, hogy fel kell kötni a gatyát, mert itt jön a DVDCenter magazin?!
gordon314.fw.hu
Házimozi magazin
Nekem is mákom van, mert én meg a 7.-re pályázom..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Ne rohanjatok csak ezért megvenni a magazint, mert én is azt tettem, és kicsit pofára estem. Gondoltam, most majd hozzájutok AZ INVÁZIUM-hoz, esetleg AZ ANGOL BETEG-hez (ráadásul ingyen!), amikről pár hónapja lemaradtam, de tévedtem. Nem lehet az összes eddigi melléklet közül választani, csak az alábbiakból:
Nostradamus, Buena Vista Social Club, A sziki-szökevény, Majd megdöglik érte, Hetedik érzék, A légiós.
Akkor nekem mákom van.
Nekem meg nincs.
Elajándékoztam Az angol beteget és reménykedtem, hogy most becsusszan...
A többi meg, ami érdekelt már megvan.
PP
Víg kedély, jó egészség!
Házimozi magazin
Ne rohanjatok csak ezért megvenni a magazint, mert én is azt tettem, és kicsit pofára estem. Gondoltam, most majd hozzájutok AZ INVÁZIUM-hoz, esetleg AZ ANGOL BETEG-hez (ráadásul ingyen!), amikről pár hónapja lemaradtam, de tévedtem. Nem lehet az összes eddigi melléklet közül választani, csak az alábbiakból:
Nostradamus, Buena Vista Social Club, A sziki-szökevény, Majd megdöglik érte, Hetedik érzék, A légiós.
Akkor nekem mákom van. Gondoltam, hogy ááá a Légiós a legutolsó az biztos nem lesz benne, de benne van. Annyira nem jó, hogy pénzt is adjak érte, de "ingyért" pont jó.
Házimozi magazin
Ja még valami:Aki kitölti és visszaküldi a kérdőívet , rendelhet egy régebbi lapszámot ingyen.
Ilyen olcsón (1-et fizet 2-t kap) nem igazán jutottam még DVD-hez.
Házimozi magazin
Hogy miket írok, látszik, hogy még reggel van...
Természetesen hajnal és surround, valamint szőrszálhasogatóak.
Üdv
z
Azért értjük!
Nekem is itt figyel a kezemben. Sajna itt még egy dvd-rom sincs. Mikor lesz vége már a melónak?!
Házimozi magazin
Hogy miket írok, látszik, hogy még reggel van...
Természetesen hajnal és surround, valamint szőrszálhasogatóak.
Üdv
z
Házimozi magazin
Ma hajdnalban megvettem a Győri autóbuszállomáson.
DVD mellékleten a borító szerint anamorfikus 16:9 kép,
angol 5.1, magyar soround, magyar felírat.
Nem sikerült megnéznem (dolgozni is kell, he-he...), majd tudósítok.
Egyedül ami hiányzik (legalábbis nekem - legyünk szőrszálhasogatok), az angol felírat (de lehet, hogy ennek copyright okai vannak).
Szerintem az elején biztos vannak reklámok is (a szokásos Westel, Mol...)
z
Ja még valami:
Aki kitölti és visszaküldi a kérdőívet , rendelhet egy régebbi lapszámot ingyen.
Ilyen olcsón (1-et fizet 2-t kap) nem igazán jutottam még DVD-hez.
Házimozi magazin
Szerintem a héten nem fog megjelenni, még mindíg csúszott pár napot..
A legtöbb helyen a szombatot emlegették, mint misztikus napot...
Házimozi magazin
Szerintem a héten nem fog megjelenni, még mindíg csúszott pár napot..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
Nem kaptam még sehol. Pedig siettem az újságárus(ok)hoz hajnalban
én se
mindenhol a Légiós virít....
system