Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Nemzetközi DVD Magazin

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

A Remény rabjai is lejárt jogú lenne?Nem hiszem...
Nemrég láttam belőle az Árkád MM-ban. Valamelyik akcióban is benne volt mostanság/a közelmúltban. Nem?
Szerencsére nincs ilyen gondom, mint DarkChild-nek, mert nekem ott figyel a polcomon!   :vazeg:

Hát én 1000 éve vadászom ezt a filmet, de szerintem már régóta nem kapható.
(A remény rabjait)

1000 %, hogy pár hete az Árkád MM-ban még volt!
Mondjuk legutóbb már én sem láttam.

En mult heten lattam a remeny rabjait a becsi uti mm-ben.

Mondom én hogy lehet kapni!

laz
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: laz »

Nemrég láttam belőle az Árkád MM-ban. Valamelyik akcióban is benne volt mostanság/a közelmúltban. Nem?
Szerencsére nincs ilyen gondom, mint DarkChild-nek, mert nekem ott figyel a polcomon!  

Hát én 1000 éve vadászom ezt a filmet, de szerintem már régóta nem kapható. :vazeg:
(A remény rabjait)

En mult heten lattam a remeny rabjait a becsi uti mm-ben.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Nemzetközi DVD Magazin

Szerencsére nincs ilyen gondom, mint DarkChild-nek, mert nekem ott figyel a polcomon!  

Hát én 1000 éve vadászom ezt a filmet, de szerintem már régóta nem kapható. :vazeg:
(A remény rabjait)

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

(A remény rabjait)
Elkúrtuk

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Nemzetközi DVD Magazin

A Remény rabjai is lejárt jogú lenne?
Nem hiszem...

DarkChild

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: DarkChild »

Engem az érdekelne (valami nagyon hozzáértő válaszoljon ), ha már egyszer van több raklapnyi olyan film, ami még egyáltalán nem jelent meg itthon DVD-n, akkor miért nem azok kerülnek az újságokba? Jó jó, tudom, hogy egyszerűbb amikor valamely filmforgalmazó által már elkészített korong kerül az újságba és nem kell pepecselni a lemez összeállításával. (Persze mi örülünk is, amikor olyan jó filmek kerülnek az újság mellé, mint pl. az Álmatlanság, vagy a K-Pax. ) De van rengeteg jó film, amelyik "vegetál" a tulajdonosnál kiadóra várva. Pl. a Remény rabjai, amelynek ha jól tudom megszűnt a hazai forgalmazója (azóta se tudtam megvenni a lemezt). Nagy rajongója vagyok még a faarcú Leslie Nielsennek (persze csak a régebbi filmjeinek), de a Csupasz pisztolyon kívül más filmjét nem sikerült DVD-n megtalálnom. Elképzelhető, hogy valaha ilyen (elfeledett) filmek is kerülnek majd az újság mellé?

------------------------------------------
A világ 250 legjobb filmje!
http://www.dvdcenter.hu/top/

gusson
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: gusson »

kiváncsi vagyok mikor oldják meg, hogy 2 chapter közzé becsusszantanak egy reklámot!?

ne adj ötletet!

Akkor még több kalóz dvd találna gazdára. :smile16:
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: NZS »

Visszatérve El Bandyra, én megvenném, ha véletlenül kiadnák DVD-n szinkronosan a Rém rendes családot! Mellékletnek is jó volna, persze nem egy részt kellene egy DVD-re feltenni, mert annyira rövidek...
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Miami »

A Telitalálat c filmet nemrég vettem meg leárazva, de nem a mellékletet. El Bandy mint média nagyfo˝nök, aki a lottólányt "kezeli" ha az asszonytól el tud szakadni. Van benne pár jó poén, de annyit nem ért, amennyit adtam érte. Nekem kissé szokatlan, ha ezekto˝l a színészekto˝l, akiket más szerepeikbo˝l ismerek, ilyen stílust látok. Ez nem egy húzós film, hiába a nagy nevek.NZS

a Csontember-ben is egy komoly nyomozót játszik el bandy barátunk,de a moziban a közönség felröhögött,pedig nem egy vigjáték

perzse mert mindig a NO'MAM-es polóban képzeled magad elé

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: GTomi »

A Telitalálat c filmet nemrég vettem meg leárazva, de nem a mellékletet. El Bandy mint média nagyfo˝nök, aki a lottólányt "kezeli" ha az asszonytól el tud szakadni. Van benne pár jó poén, de annyit nem ért, amennyit adtam érte. Nekem kissé szokatlan, ha ezekto˝l a színészekto˝l, akiket más szerepeikbo˝l ismerek, ilyen stílust látok. Ez nem egy húzós film, hiába a nagy nevek.NZS

a Csontember-ben is egy komoly nyomozót játszik el bandy barátunk,de a moziban a közönség felröhögött,pedig nem egy vigjáték
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

close652
Beköltözött
Beköltözött

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: close652 »

kiváncsi vagyok mikor oldják meg, hogy 2 chapter közzé becsusszantanak egy reklámot!?

ne adj ötletet!
system

NZS
V.I.P.
V.I.P.

Nemzetközi DVD Magazin

A Telitalálat c filmet nemrég vettem meg leárazva, de nem a mellékletet. El Bandy mint média nagyfőnök, aki a lottólányt "kezeli" ha az asszonytól el tud szakadni. Van benne pár jó poén, de annyit nem ért, amennyit adtam érte. Nekem kissé szokatlan, ha ezektől a színészektől, akiket más szerepeikből ismerek, ilyen stílust látok. Ez nem egy húzós film, hiába a nagy nevek.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

NZS
V.I.P.
V.I.P.

Nemzetközi DVD Magazin

Csak ilyen tippeket ne adj! Esetleg élnek vele, bár az erősen visszavetné az eladásokat, nem lenne telitalálat...
NZS

_calogero
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: _calogero »

Köv szám: Telitalálat - Lucky Numbers (2000) http://www.imdb.com/title/tt0219952/

2004.jún.10. (körül) jelenik meg.

Mi a manó? Se magyar dts sáv, se héber felirat?

de legalább a mindenki által kedvelt reklámok rajta maradnak.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Köv szám: Telitalálat - Lucky Numbers (2000) http://www.imdb.com/title/tt0219952/

Mi a manó? Se magyar dts sáv, se héber felirat?

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Gondolom az rajtatok nem sokat segít, hogy Miskolc lát6óan sokat kapott a Kate & Leopoldos újsiból, mert szinte mindenhol ez van...

Nincs eszük!
Inkább eszük ágában sincs megvenni.
Elkúrtuk

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

Gondolom az rajtatok nem sokat segít, hogy Miskolc lát6óan sokat kapott a Kate & Leopoldos újsiból, mert szinte mindenhol ez van...
Nincs eszük!

Ginger Ale
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Ginger Ale »

Látta valaki a Kvízből a Kate és Leopoldos számot Budapesten? Még a szerkesztőségben sem tudtak adni belőle. Hilfe, polgártársak!

Ha találnál vhol akkor szólj légyszi mert én kutatok utána. :vazeg:

Kate és Leopold-os Kvíz van még az Örs vezér téren is, 2 ujságosnál is láttam. Egyik az Árkád alsó szintjén a nagyobbik újságos, másik a Sugár bejáratával szemben, a harmadik bepakolt az eső miatt, azt nem láttam

Én is kutattam utána rendesen, végül én is az Árkád alagsorban kaptam meg - ennek ugyan már 2 hete, de hátha!...

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Rozetti »

Látta valaki a Kvízből a Kate és Leopoldos számot Budapesten? Még a szerkesztőségben sem tudtak adni belőle. Hilfe, polgártársak!

Ha találnál vhol akkor szólj légyszi mert én kutatok utána. :vazeg:

Kate és Leopold-os Kvíz van még az Örs vezér téren is, 2 ujságosnál is láttam. Egyik az Árkád alsó szintjén a nagyobbik újságos, másik a Sugár bejáratával szemben, a harmadik bepakolt az eső miatt, azt nem láttam

Én is kutattam utána rendesen, végül én is az Árkád alagsorban kaptam meg - ennek ugyan már 2 hete, de hátha!...

"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Nemzetközi DVD Magazin

vaze

Elloptad a gondolatom!

:vazeg:

balukapitány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: balukapitány »

Most megvettem az Atomcsapdát,úgyhogy ezt most én inkább kihagynám!!
Pedig alapjában véve szeretem Travoltát!!

TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A

Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: ooz »

vaze

mediamarktban 1990 ez a film

idáig mindig fordított eset volt
magazin majd MM akciós áron
:vazeg:

Vendég

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

vaze

mediamarktban 1990 ez a film

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

Ha találnál vhol akkor szólj légyszi mert én kutatok utána.

Kate és Leopold-os Kvíz van még az Örs vezér téren is, 2 ujságosnál is láttam. Egyik az Árkád alsó szintjén a nagyobbik újságos, másik a Sugár bejáratával szemben, a harmadik bepakolt az eső miatt, azt nem láttam :vazeg:

Köszi! Kicsit messze van, de ha máshol nem lesz, elkocogok.

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: N°1 »

Ha találnál vhol akkor szólj légyszi mert én kutatok utána.

Kate és Leopold-os Kvíz van még az Örs vezér téren is, 2 ujságosnál is láttam. Egyik az Árkád alsó szintjén a nagyobbik újságos, másik a Sugár bejáratával szemben, a harmadik bepakolt az eső miatt, azt nem láttam :vazeg:

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”