Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
PC-M magazin a Pedálkirály c. filmmel kapható.
inkább a BMX banditák lenne
ez amugy mlyen film?
A Művész moziban láttam még, mikor vetítették. Szerintem egész érdekes film, bemutatja, hogy milyen érzés lehet egy örök vesztes sportolónak, aki soha nem akarja feladni. Egy kicsit groteszk film, amin lehet azért jókat nevetni.
Kritika
TV: Thomson 29DF400G, Receiver: Yamaha RX-V459, Front: Wharfedale Diamond 8.4, Center: Wharfedale WH-20, Surround: Wharfedale WH-20, DVD Player: Pioneer DV-696AV
és a legszomorúbb,hogy egy remek filmet ilyen kiadásban mernek megjelentetni!
Tévedsz!
A legszomorúbb az, hogy ilyen tejesítményel is fent tud maradni ez a lapcsalád!
"Home&Trend Magazin októberi számához mellékelt két film:
1. A graffiti királya (Garry Oldman, David Bowie, Dennis Hopper, William Dafoe stb.)"
Ez a kiadás magáért beszél:
"Graffiti királya
Kép: 4:3 (1.33:1)
Felirat:: nincsen
Hang: magyar 2.0 Dolby Digital, angol 2.0 Dolby Digital
Extrák: nincsen
Hossza: kb. 102 perc"
és a legszomorúbb,hogy egy remek filmet ilyen kiadásban mernek megjelentetni!
PC-M magazin a Pedálkirály c. filmmel kapható.
inkább a BMX banditák lenne
ez amugy mlyen film?
Home&Trend Magazin októberi számához mellékelt két film:
1. A graffiti királya (Garry Oldman, David Bowie, Dennis Hopper, William Dafoe stb.)
2. Rémálompár (Daryl Hannah)
A képarányt még nem tudom, a hang magyar és angol 2.0
"soroljam??? "
Nyugodtan, ha lehet. Amúgy ígéretes lista, bár pl. az El Cid engem nem érdekel. Antonioni szép lenne, de nem hiszem, hogy van rá esély (hasonlóképpen Godard és Truffaut). Kisebb neveket azért el tudnék képzelni pl. Rohmer, Sautet, Chabrol, Miller, Tati. Delon kapcsán: Szamuráj, Medence, Borsalino, Kalandorok, ezeket nem lehet?
A XX. sz. hogyan jelenne meg (lemezszám, egyben vagy külön-külön)?
Minőséghez annyit: 4:3 nálam kizáró ok (ott a VHS), gyenge kép (a Tess remélem, felállította az alsó korlátot) vagy az eredeti szinkron helyett valami új n.1-es "csoda" pedig lebeszélő hatású. Werkfilm, pláne audiokommentár igen hasznos lehet, utóbbi főleg akkor, ha megérthető. Szöveges extrákra szerintem kár energiát pazarolni. Aki ezeket a filmeket megveszi valószínűleg tájékozottabb annál, semhogy azt a pár oldalt hasznosnak találja.
Akos:
Ha nem nagy kérés, megtudnád mondani, hogy kb. mikortól kapható majd (november eleje vagy vége inkább) és kb. mennyi fog kostálni a Kult DVD magazin?
+ Classic magazin mikortól jön + milyen filmekre számithatunk hozzá? (nem filmcímekre gondolok konkrétan)
Az utóbbi idôben nem túl jól alakult piaci helyzet miatt még bizonytalan mikor indulnak.
tervezett ár átlagos
Hogy milyen filmekre gondoltunk?
Klasszik: pl Félelem bére
El Cid
Királylány a feleségem ..................
Kult: Cronenberg: Karambol
Polanski: Keserű méz
Bertolucci: Huszadik század (I-IV. Robert DeNiro, Gerard Depardieu.....)
Fellini: Casanova
Zongoralecke
soroljam???
ne tegyétek ezt velem!!!!! így is minden hónapban már a számtól vonom meg a falatot és rakosgatom ide-oda a könyveket, hogy jusson hely a dvd-nek.
ez a Clssaic nekem nagyon bejönne ezekkel a filmekkel. meg persze a Cult-ból is tudnék válogatni.
Nekem is ez a bajom, de majd sporolok rá
Amugy itt végre örülnék ha 2 ilyen stilusú filmet kapnánk magazinonként változatlan áron IPH-s módra. (Sajna az IPH ütősmovie "gyöngyszemei" nem igazán hatnak meg, jelzem szerintem nem csak engem:)
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Akos:
Ha nem nagy kérés, megtudnád mondani, hogy kb. mikortól kapható majd (november eleje vagy vége inkább) és kb. mennyi fog kostálni a Kult DVD magazin?
+ Classic magazin mikortól jön + milyen filmekre számithatunk hozzá? (nem filmcímekre gondolok konkrétan)
Az utóbbi idôben nem túl jól alakult piaci helyzet miatt még bizonytalan mikor indulnak.
tervezett ár átlagos
El Cid
Zongoralecke
soroljam???
ne tegyétek ezt velem!!!!! így is minden hónapban már a számtól vonom meg a falatot és rakosgatom ide-oda a könyveket, hogy jusson hely a dvd-nek.
ez a Clssaic nekem nagyon bejönne ezekkel a filmekkel. meg persze a Cult-ból is tudnék válogatni.
Akos:
tervezett ár átlagos
El Cid
Zongoralecke
soroljam???
És a felsorolt filmek ködös tervek, vagy már történt valami komkrétum a hazai megjelenésüket illetően? A KESERŰ MÉZ vagy a HUSZADIK SZÁZAD nem csak mellékletként érdekelne...
Csak álmodtam volna?
Keserű méz????
Hú azért az nagyot dobnak a hanyatló mellékletes piacon.
Elkúrtuk
Akos:
tervezett ár átlagos
El Cid
Zongoralecke
soroljam???
És a felsorolt filmek ködös tervek, vagy már történt valami komkrétum a hazai megjelenésüket illetően? A KESERŰ MÉZ vagy a HUSZADIK SZÁZAD nem csak mellékletként érdekelne...
Keserű méz fix, mert azzal indulnak (honlapuk szerint)
Végülis jó filmek ezek, ugyhogy grat előre is (azért Antonioni filmnek is tudnék örülni, dehát lássuk be ne legyek telhetetlen:)
Akos:
tervezett ár átlagos
El Cid
Zongoralecke
soroljam???
Akos:
tervezett ár átlagos
El Cid
Zongoralecke
soroljam???
Azt tudja esetleg vki hogy ezen kívül milyen újabb filmek vannak ebben az akcióban?Ha vannak egyáltalán újabbak.
Köszi!
Tisztítótűz
Kutyák és macskák
Tök állat
Árnyék nélkül
Az Árnyék nélkül az amelyikben Kevin Bacon a főszereplő? Az angol címe azt hiszem Hollow Man...
Az nagyon jó
Igen az, de hogy nagyon jó lenne?
Kétségtelen nagyon jó trükkök vannak benne, látványos, de mint film nagyon gyenge.
Inkább vedd ki tékából, egyszeri megnézésre.
TV: Philips Video: Philips Erősítő: Denon AVR-1905 Front: Celestion F30 Center: Celestion F35 Surround: Celestion F10 DVD: Panasonic S27 Koax: Monitor Scart: Hama Home Theatre
Azt tudja esetleg vki hogy ezen kívül milyen újabb filmek vannak ebben az akcióban?Ha vannak egyáltalán újabbak.
Köszi!
Tisztítótűz
Kutyák és macskák
Tök állat
Árnyék nélkül
Az Árnyék nélkül az amelyikben Kevin Bacon a főszereplő? Az angol címe azt hiszem Hollow Man...
Az nagyon jó
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Autoszalon 3.
Viharos hétfő + Sztár rablók
Természetesen a 2.0 játszik és az egyiknél a 4:3 is.
Elkúrtuk
Következő Nemzetközi DVD "Magazin" mellékletei:
1. Nincsen kettő négy nélkül
2. A végzet (Jeremy Irons)
Egész jó filmek.B.S-T.H. filmeket mindig is szerettem,de az IPH-AraRecords kiadású filmektől kicsit félek.Nem tudom,hogy az én készülékemben van-e a hiba,de minőségileg,hiába kétrétegű a lemez,iszonyú rossz transzfereket pakolnak fel,már ami a képet illeti.
Visszatérve a Végzet is egy egész tisztességesen elkészített dráma.Nekem bejött,de már kezdek besokallni a 4:3-as kép +2.0 hang kombinációtól
Következő Nemzetközi DVD "Magazin" mellékletei:
1. Nincsen kettő négy nélkül
2. A végzet (Jeremy Irons)
(ha van rá pénzünk )
Na igen, általában ez szokott a fő gond lenni
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.
Köszi!
Tisztítótűz
Kutyák és macskák
Tök állat
Árnyék nélkül
Köszi!
És ezek teljesen megegyeznek a kereskedelmi verziókkal?
nm,igen megegyeznek,így vettem meg a 6. napon és Igazság helyett dvd-ket is.
Warner a Lapkeren keresztül terjeszti őket.
1990ért nem is annyira rossz vétel (ha van rá pénzünk )
Köszi!
Tisztítótűz
Kutyák és macskák
Tök állat
Árnyék nélkül
Köszi!
És ezek teljesen megegyeznek a kereskedelmi verziókkal?
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.
Köszi!
Tisztítótűz
Kutyák és macskák
Tök állat
Árnyék nélkül
bár beterveztem egy Árnyék nélkül-t is,lapker terjesztésében 1990,de már írták valahol,ha jól emlékszem.
Azt tudja esetleg vki hogy ezen kívül milyen újabb filmek vannak ebben az akcióban?
Ha vannak egyáltalán újabbak.
Köszi!
A3 magazinmelléklet: Banditák,immáron 5.1-es szinkronnal
Megvetted. vagy csak hallottad, hogy 5.1-es a magyar hang; ennyiért (1490,-) ingyen van ez a film.. Ha valaki tesztelte írjon, mert nekem kell..
Nem vettem meg,de tudom,hogy 5.1-ben szól a szinkron.
A héten megveszem,bár beterveztem egy Árnyék nélkül-t is,lapker terjesztésében 1990,de már írták valahol,ha jól emlékszem.