Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Electro World-ös újság szerint következő melléklet: Kill Bill 2.
Hurrá! (Ez nem a filmnek, hanem a Bestnek szól.)
Na most ha azt mondod, hogy ez téged váratlanúl ért akkor kénytelen leszek kikacagni
DVD Poszter Magazin
Hurrá! (Ez nem a filmnek, hanem a Bestnek szól.)
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Sziasztok! Aki megvette már a nem bukás Bukást, tud egy pár szót mondani arról, hogy milyen a film? Érdemes megvenni?Most mennyibe is kerül a magazin?
Egyébként nem éri meg megvenni, mert o˝sszel lesz duplalemezes változat. Állítólag. Amúgy magazin nélkül is kapható.
és miután best kiadvány, szvsz hamarosan az 1990.- kategóriába fogja találni magát, pláne ha jön a 2 lemezes.(.én csak az ára miatt nem vettem meg (még).
amúgy maga a film, megéri.alig várom, hogy meglegyen (de mint jeleztem , nem ennyiért...)
Igen. A film valóban megéri, még talán az 5 ezret is, de mivel a Best hülye, és kikotyogták, hogy lesz duplalemezes, így már nem. Természetesen én erről már csak akkor hallottam, mikor megvettem 4.740 forintért.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 683
DVD Poszter Magazin
Sziasztok! Aki megvette már a nem bukás Bukást, tud egy pár szót mondani arról, hogy milyen a film? Érdemes megvenni?Most mennyibe is kerül a magazin?
Egyébként nem éri meg megvenni, mert o˝sszel lesz duplalemezes változat. Állítólag. Amúgy magazin nélkül is kapható.
és miután best kiadvány, szvsz hamarosan az 1990.- kategóriába fogja találni magát, pláne ha jön a 2 lemezes.(.én csak az ára miatt nem vettem meg (még).
amúgy maga a film, megéri.alig várom, hogy meglegyen (de mint jeleztem , nem ennyiért...)
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
DVD Poszter Magazin
Egyébként nem éri meg megvenni, mert ősszel lesz duplalemezes változat. Állítólag. Amúgy magazin nélkül is kapható.
DVD Poszter Magazin
Most mennyibe is kerül a magazin?
Ez a szám 5k, ha jól tudom
DVD Poszter Magazin
Sziasztok! Aki megvette már a nem bukás Bukást, tud egy pár szót mondani arról, hogy milyen a film? Érdemes megvenni?
Most mennyibe is kerül a magazin?
TV: Panasonic 29PX20, DVD: Thomson DHT-4500, VHS: nincs, Erősítő: Onkyo TX-DS595, Hangfalak: Monaudio HCM.
DVD Poszter Magazin
Tehát az a különbség a Bukás és a LL között, hogy az LL bukás, a Bukás pedig nem bukás?
Igen.
DVD Poszter Magazin
Tehát az a különbség a Bukás és a LL között, hogy az LL bukás, a Bukás pedig nem bukás?
DVD Poszter Magazin
Európa magazin
Lucky Luke és a Daltonok 1990 Ft
Ezek szerint nem sok fogyott 5ezerért a Bukásból...
Azért a két filmet ne vegyük már egy kalap alá. A Bukás egy új és népszerű film, mig a Lucky Luck szintén új film, de mindenhol hatalmas bukás volt. Ráadásul a LL újság néllkül is ennyiért jött ki, mig a bukás újság nékül is 5000 körül kostál ha jól tudom.
És állítólag A bukás fogy is rendesen. Én is megvettem Igaz, nem az újságosoknál, hanem DVD-boltban (ami ritkaság már manapság).
DVD Poszter Magazin
Európa magazin
Azért a két filmet ne vegyük már egy kalap alá. A Bukás egy új és népszerű film, mig a Lucky Luck szintén új film, de mindenhol hatalmas bukás volt. Ráadásul a LL újság néllkül is ennyiért jött ki, mig a bukás újság nékül is 5000 körül kostál ha jól tudom.
DVD Poszter Magazin
Európa magazin
DVD Poszter Magazin
1990-es magazin
Padlógáz
Európa magazin
Elkúrtuk
DVD Poszter Magazin
Hi!
Láss csodát! Most volt a Westendes újságosnál, és nem is egy darab.
Én mondtam hogy meg kell szorongatni 1 kicsit a nyakát és akkor ad újságot rendesen :smile19:
Két vállra fektettem és úgy üvöltöttem az arcába, hogy adjál Trainspottingos újságot.
És adott.
Respect
DVD Poszter Magazin
Hi!
Én mondtam hogy meg kell szorongatni 1 kicsit a nyakát és akkor ad újságot rendesen :smile19:
Két vállra fektettem és úgy üvöltöttem az arcába, hogy adjál Trainspottingos újságot.
És adott.
DVD Poszter Magazin
Hi!
DVD Poszter Magazin
Hi!
DVD Poszter Magazin
Tudtok tippet adni, hogy honnan tudnám beszerezni azt a számot amiben a Trainspotting volt benne. Esetleg ezt is lehet kukoricával kapni vmelyik moziban?
A válaszokat előre is köszi.
Kiadó, Westend melletti újságos
Kukoricával tudtommal nem (volt) kapható.
Köszi a gyors választ. A Westend kilőve, ott jártam szombaton és az árus elmondása szerint már nem tudnak szerezni belőle. Marad a kiadó.
A westend melletti újságossal vigyázni kell,mert hajlamos letagadni mindent,én is már eljöttem tőle és úgy kiabált utánnam hogy mégis van neki 5. elem dvd-je
1 nagy kupac újság alól kaparta elöl
Még 1 próbát megér. Elnézek megint oda.
DVD Poszter Magazin
Tudtok tippet adni, hogy honnan tudnám beszerezni azt a számot amiben a Trainspotting volt benne. Esetleg ezt is lehet kukoricával kapni vmelyik moziban?
A válaszokat előre is köszi.
Kiadó, Westend melletti újságos
Kukoricával tudtommal nem (volt) kapható.
Köszi a gyors választ. A Westend kilőve, ott jártam szombaton és az árus elmondása szerint már nem tudnak szerezni belőle. Marad a kiadó.
A westend melletti újságossal vigyázni kell,mert hajlamos letagadni mindent,én is már eljöttem tőle és úgy kiabált utánnam hogy mégis van neki 5. elem dvd-je
1 nagy kupac újság alól kaparta elöl
DVD Poszter Magazin
Ott voltam délelött, de már nem volt.
Hát sajnálom, pedig még fogtam is a kezemben, mert turkáltam az alatta lévő újságok között.