Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Nemzetközi DVD Magazin

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Guy »

Azért fura,hogy visszamegyünk az időben,anno MIRAX-os filmeket is nyomtak a magazin mellé (Sikoly,A bestia,Balhé Bronxban),reméltem,hogy egyre-jobb és jobb mellékletek jönnek.
Viszont egyre több az akciós dvd,sőt a BUFI egészen jól nyomja lefelé az árakat,2000huf!!!,így erősen szórtírozom a magazinokat.Valószínű,hogy a 2490ft-ot kóstáló magazin mellé,színvonalasabb filmek is szóbajöhetnének.
A Holló első része tényleg jó volt.
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: gemini »

gemini valszeg megfojtana legszívesebben, de nekem a 2. rész jobban tetszett  najó azért annyira nem, hogy meg is vegyem

:vazeg:
mult héten néztem meg másodszorra a második részt. elsőre nagyon nem jött be, annyira, hogy nem is emlékeztem belőle szinte semmire, és közben sem voltak ismerősek a jelenetek. másodjára viszont már nézhetőnek tartottam. Az elsőt én is el tudtam volna viselni, de számomra ez is kötelező darab. Azon viszont el kell gondsolkoznom, hogy most 2500-ért vagy két honap mulva 999-ért

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

A Nemzetközi DVD Magazin 28. száma Július 13-tól megvásárolható az újságárusoknál. A magazin melléklete: A holló 2 - Az angyalok városa. Fôszerepben Vincent Perez.

Na, ez megirigyelte a HáziMozi Magazin 3,8-as filmjeit. Elég nyomorék melléklet.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: vtb »

gemini valszeg megfojtana legszívesebben, de nekem a 2. rész jobban tetszett
najó azért annyira nem, hogy meg is vegyem

mocifonok
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: mocifonok »

Nekem az Angyalok városa tetszett, de szigorúan hollók nélkül.
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

...A Nemzetközi DVD Magazin 28. száma A holló 2 - Az angyalok városa...

Ez a film december környékén volt akciózva az Auchanban :vazeg:
990,- Ft volt.
Számomra az egyszer nézhető típusok közé tartozik.

Én is Karácsony körül szereztem be. Azóta sem néztem meg. Akkor még nagy szám volt az 1000 alatti lemez.

Nem fognak eladási csúcsot dönteni ezzel a melléklettel sem.
Elkúrtuk

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Én sajnos 1x sem bírtam végignézni, annyira gyenge..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: ooz »

...A Nemzetközi DVD Magazin 28. száma A holló 2 - Az angyalok városa...

Ez a film december környékén volt akciózva az Auchanban
990,- Ft volt.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

A Nemzetközi DVD Magazin 28. száma Július 13-tól megvásárolható az újságárusoknál. A magazin melléklete: A holló 2 - Az angyalok városa. Fôszerepben Vincent Perez.

Egy kategóriával gyengébb mint az első rész, bár nekem meggyőződésem, hogy za is inkább a tragédia miatt vált olyan híressé/hirhedté - ezzel együtt nekem is tetszik. A folytatás, gaykorlatilag az első rész újrája. A történet szinte a teljes érdektelenségbe fullad, az akciójelenetek gyengék, a film hangulata meg sem közelíti az eredetit. Azért egyszer elviselhető.

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Nemzetközi DVD Magazin

Na, ezt is kihagyom.. Jobban örültem volna az első résznek, vagy egy Tarantino alkotásnak..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

balukapitány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: balukapitány »

A Nemzetközi DVD Magazin 28. száma
Július 13-tól megvásárolható az újságárusoknál. A magazin melléklete: A holló 2 - Az angyalok városa. Fôszerepben Vincent Perez.

TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A

Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

Látta valaki a Kvízből a Kate és Leopoldos számot Budapesten? Még a szerkesztőségben sem tudtak adni belőle. Hilfe, polgártársak!

Ha találnál vhol akkor szólj légyszi mert én kutatok utána.

Kate és Leopold-os Kvíz van még az Örs vezér téren is, 2 ujságosnál is láttam. Egyik az Árkád alsó szintjén a nagyobbik újságos, másik a Sugár bejáratával szemben, a harmadik bepakolt az eső miatt, azt nem láttam :vazeg:

Köszi! Kicsit messze van, de ha máshol nem lesz, elkocogok.

http://www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=4290

Ez nem a Kvizes hanem a T3-as kiadás

Köszi, a Sugárral szemben a múlt héten megkaptam.

Ferri
Isten Hozott! :)

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Ferri »

Látta valaki a Kvízből a Kate és Leopoldos számot Budapesten? Még a szerkesztőségben sem tudtak adni belőle. Hilfe, polgártársak!

Kate és Leopold-os Kvíz van még az Örs vezér téren is, 2 ujságosnál is láttam. Egyik az Árkád alsó szintjén a nagyobbik újságos, másik a Sugár bejáratával szemben, a harmadik bepakolt az eső miatt, azt nem láttam :vazeg:

http://www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=4290

Ez nem a Kvizes hanem a T3-as kiadás

dvd@ferri.hu
dvd.ferri.hu

Vendég

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Kate és Leopold-os Kvíz van még az Örs vezér téren is, 2 ujságosnál is láttam. Egyik az Árkád alsó szintjén a nagyobbik újságos, másik a Sugár bejáratával szemben, a harmadik bepakolt az eső miatt, azt nem láttam

:vazeg: Én most vettem meg erre úgy játssza le a Kate és Leopoldot, hogy csak a hangot. A kép csak akkor látszik, ha felpörgetem. Gépem tuti, legffrisebb Codec-ek vannak fönnt...rejtély, hogy mi a kínja....

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: ockham »

A remény rabjai megegyezik a bolti változattal? Mert Best Hollywood díszeleg az oldalán.
Bocs, kevertem egy másik -- vagyis egy -- melléklettel, de most már olyan sok van belőlük, hogy a neveket is képtelenség megjegyezni.

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: ockham »

A remény rabjai megegyezik a bolti változattal? Mert Best Hollywood díszeleg az oldalán.

Vendég

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Régi DVD Magazinos lemezeket lehet venni 999-ért a Netpiacon. Profi, Sikoly, stb. Egyre olcsóbb lesz ez az újság:)

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Mármint itt minden. Azért megjegyzem, hogy a Remény rabjai nem volt Bombaáras, mert akkor már meglenne.
Elkúrtuk

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 677

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: GTomi »

A Remény rabjai is lejárt jogú lenne?Nem hiszem...
Nemrég láttam belo˝le az Árkád MM-ban. Valamelyik akcióban is benne volt mostanság/a közelmúltban. Nem?
Szerencsére nincs ilyen gondom, mint DarkChild-nek, mert nekem ott figyel a polcomon!  

Hát én 1000 éve vadászom ezt a filmet, de szerintem már régóta nem kapható.
(A remény rabjait)

1000 %, hogy pár hete az Árkád MM-ban még volt!
Mondjuk legutóbb már én sem láttam.

En mult heten lattam a remeny rabjait a becsi uti mm-ben.

Nem emlékszel mennyibe került?

Amikor legutóbb láttam asszem a bombaár akció keretében 2.990 Ft-ért árulták!

"Remény rabjai" bombaárban? Kizárt! Már csak azért is, mert "Bombaárban" csak a Warner filmeket szokták kínálni (ha jól tudom), a beszélgetésünk tárgyát képezo˝ filmet meg az Ariel International forgalmazta. De én úgy hallottam, hogy o˝k sem léteznek már hazánkban. Hogy mibo˝l gondolom hogy lejárt a forgalmazási joga? Klikk ide: Remény rabjai (Netpiac) Szóval meg se lehet rendelni. Ez van...
Talán valami antikvárium-féleségben rá lehetne bukkanni, bár ez tipikusan nem az a film, amit valaki bead egy használtlemez árusító üzletbe.
Noh, talán egyszer valamelyik újság felfedezi :vazeg:

az semmit nem jelent,hogy vmelyik netesen nem tudod megrendelni.pl.egy zenei dvdét akciósan vettem meg nemrég,amit se a netpiacon,se a xpressen nem lehett rendelni,de az áraikhoz képest még igy is harmad ár volt.valszeg ritka kivétel,de elöfordulhat.
akcioban meg nem csak warneres dvdék vannak,csak abból van több.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

DarkChild

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: DarkChild »

Nemrég láttam belőle az Árkád MM-ban. Valamelyik akcióban is benne volt mostanság/a közelmúltban. Nem?
Szerencsére nincs ilyen gondom, mint DarkChild-nek, mert nekem ott figyel a polcomon!  

(A remény rabjait)

"Remény rabjai" bombaárban? Kizárt! Már csak azért is, mert "Bombaárban" csak a Warner filmeket szokták kínálni (ha jól tudom), a beszélgetésünk tárgyát képező filmet meg az Ariel International forgalmazta. De én úgy hallottam, hogy ők sem léteznek már hazánkban. Hogy miből gondolom hogy lejárt a forgalmazási joga? Klikk ide: Remény rabjai (Netpiac) Szóval meg se lehet rendelni. Ez van...
Talán valami antikvárium-féleségben rá lehetne bukkanni, bár ez tipikusan nem az a film, amit valaki bead egy használtlemez árusító üzletbe.
Noh, talán egyszer valamelyik újság felfedezi :vazeg:

------------------------------------------
A világ 250 legjobb filmje!
http://www.dvdcenter.hu/top/

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Nemrég láttam belőle az Árkád MM-ban. Valamelyik akcióban is benne volt mostanság/a közelmúltban. Nem?
Szerencsére nincs ilyen gondom, mint DarkChild-nek, mert nekem ott figyel a polcomon!   :vazeg:

(A remény rabjait)

pepemint
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: pepemint »

Hát én 1000 éve vadászom ezt a filmet, de szerintem már régóta nem kapható. :vazeg:
(A remény rabjait)

Endor (ex-Blasio)
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Endor (ex-Blasio) »

Nagy rajongója vagyok még a faarcú Leslie Nielsennek (persze csak a régebbi filmjeinek), de a Csupasz pisztolyon kívül más filmjét nem sikerült DVD-n megtalálnom. Elképzelhető, hogy valaha ilyen (elfeledett) filmek is kerülnek majd az újság mellé?
Házimozi mellékletként megjelent már a Sziki szökevény. A Csupasz pisztolyt kellene szinkronizáltan kiadni végre.

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: GoldSun »

Már lehet kapni a legújabb számot.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Nemzetközi DVD Magazin

Visszatérve El Bandyra, én megvenném, ha véletlenül kiadnák DVD-n szinkronosan a Rém rendes családot! Mellékletnek is jó volna, persze nem egy részt kellene egy DVD-re feltenni, mert annyira rövidek...NZS

Már majdnem biztos, hogy jövőre jön a sorozat szinkronosan..

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”