Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mozinet Magazin (már DVD nélkül)
Én kiváncsi lennék egy listára, hogy az e havi mellékleteket milyen sorrendben vennétek, vagy veszitek meg. Magyarul értékeljétek az áprilisi "termést"! Első ami mindenképpen, és utolsó amit még ingyen sem... (na jó, ez tulzás...) szóval hajrá!
És aki nem a film miatt veszi meg az újságokat? Azoknak nehéz lesz értékelni.
Elkúrtuk
Én kiváncsi lennék egy listára, hogy az e havi mellékleteket milyen sorrendben vennétek, vagy veszitek meg. Magyarul értékeljétek az áprilisi "termést"! Els? ami mindenképpen, és utolsó amit még ingyen sem... (na jó, ez tulzás...) szóval hajrá!
a Jay és néma Bobot már megvettem, jövőhétre esik a Kaptár megvétele utána a pénz fogyásának ütemében a sorrend: Chicago, Szimpla ügy, Chihiro. mivel itt már 10000-nél tart a zsetonméter innentől már más nemigen lesz, így valszeg az Álmatlanság is ki fog maradni....piszok erős ez a hónap
ja és utsó helyen a Logan bosszúja szerénykedik
Én kiváncsi lennék egy listára, hogy az e havi mellékleteket milyen sorrendben vennétek, vagy veszitek meg. Magyarul értékeljétek az áprilisi "termést"! Első ami mindenképpen, és utolsó amit még ingyen sem... (na jó, ez tulzás...) szóval hajrá!
Álmatlanság - megvettem, mert egy barátom ajánlotta, akinek adok a véleményére.
Jay és Néma Bob visszavág - (innentől egyiket sem vettem meg, mert másra jobban kellett a pénz) mivel láttam a Dogmát, és nagyon tetszett
Szimpla ügy - ugyanaz a barátom ajánlotta, és a színészek is csábítóak
Belphegor - ezt már láttam a tévében, és elviselhető
A kaptár - a zombi filmek nem hatnak meg, de Milla Jovovichot kedvelem
Chihiro - japán rajzfilmek annyira nem hatnak meg, bár annyi jót hallottam róla, hogy akár meg is venném
Kamu kém - Jackie Chantől van egy filmem, és az nagyjából elég is
Volt még más is?
- spiderclone
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
Hali Mozinetesek! Csak egy kérdés: a honlapotok szerint a Szimpla ügy 110 perces, eszerint pedig a külföldi dvd-ken 117 perc.
http://www.sendit.com/video/item/7000000054180
Tudjátok miért rövidebb, vagy csak elírás?
Szia!
Sajnos elírás történt. A film hossza megegyezik a külföldi PAL DVD-kével.
üdv: SzB
Köszi a választ! Fizunál előfizetek!
300-at megér a film nélküli, de jobban örülnék, ha egy jó filmmel kéne megvennem. (Gondolom Ti is.)
Naná.
Mozinet Magazin - már 80 oldalon!
Hali Mozinetesek! Csak egy kérdés: a honlapotok szerint a Szimpla ügy 110 perces, eszerint pedig a külföldi dvd-ken 117 perc.
Szia!
300-at megér a film nélküli, de jobban örülnék, ha egy jó filmmel kéne megvennem. (Gondolom Ti is.)
Elkúrtuk
Szia!
Végre sikerült elolvasnom az újságot. Túlságosan nem szeretném dicsérni, nehogy elszálljatok. Ami nagyon tetszik, hogy alig van benne reklám. Igazából csak a borítón.
Ebből arra következtetek, hogy egy ennyike reklámmal kifizetődő 36 oldalas újságot megjelentetni. (Igaz FF-ben.) Vagy nem sikerült értékesíteni a reklámfelületeket?
A filmet még nem tudtam megnézni.
Csak így tovább!
A következő film is olyan lesz, ami még nem jelent meg nálunk?
Ha minden újságot megvesztek, akkor kifizetödö ennyi reklámmal is...
A következö mellékletröl egyelöre semmit nem árulnék el. Viszont a Magazin megjelenik DVD nélkül is, ha a film nem jön be, talán akkor is megér 300 forintot.
Végre sikerült elolvasnom az újságot. Túlságosan nem szeretném dicsérni, nehogy elszálljatok.
Ami nagyon tetszik, hogy alig van benne reklám. Igazából csak a borítón.
Ebből arra következtetek, hogy egy ennyike reklámmal kifizetődő 36 oldalas újságot megjelentetni. (Igaz FF-ben.) Vagy nem sikerült értékesíteni a reklámfelületeket?
A filmet még nem tudtam megnézni.
Csak így tovább!
A következő film is olyan lesz, ami még nem jelent meg nálunk?
Elkúrtuk
Szia!
Én ma láttam az újságosnál. Valaki már tudja, hogy megéri-e megvenni?
- Ginger Ale
- Nincs visszaút
Ha már mindent az olvasóért, akkor mellékletként jöhetnek a következők:
- Remény rabjai
- SW IV., V., VI. (egybe vagy külön tök mindegy)
A Remény Rabjait én is támogatnám...
Mindent az olvasóért.
nem tudod mit tettél :smile19:
Ha már mindent az olvasóért, akkor mellékletként jöhetnek a következők:
- Remény rabjai
- SW IV., V., VI. (egybe vagy külön tök mindegy)
Elkúrtuk
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 680
Mindent az olvasóért.
nem tudod mit tettél :smile19:
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Mindent az olvasóért.
Ebben az esetben kérhetné(n)k egy Ponyvaregényt? Hajrá csak így tovább..
ha lehet kérni én a Keresztapa Trilógiát kérném ja és lehet külön újságba is tenni...
bots
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Mindent az olvasóért.
Ebben az esetben kérhetné(n)k egy Ponyvaregényt? Hajrá csak így tovább..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Mozinecc!!! Ha most fizetek elő, a Raimis számot is megkapom már?
Nagyon rugalmasak vagyunk, egy mailben írd meg, hogy mikortól szeretnéd kapni az újságot, akár a H20-tól is kezdödhet az elöfizetés.
Nem semmik vagytok. Nagyon pozitív a hozzáállásotok. Az eddigi mellékletek engem személy szerint nem érintettek, de kíváncsian várom az Oscar-díjas felhozatalt.
Mindent az olvasóért.
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
Nagyon rugalmasak vagyunk, egy mailben írd meg, hogy mikortól szeretnéd kapni az újságot, akár a H20-tól is kezdödhet az elöfizetés.
Nem semmik vagytok. Nagyon pozitív a hozzáállásotok. Az eddigi mellékletek engem személy szerint nem érintettek, de kíváncsian várom az Oscar-díjas felhozatalt.
Igy van!Adjatok bele mindent,csak így tovább!!
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Előre is köszi, ha válaszoltok!
Van Demme biztos nem lesz, inkább Oscar-díjas vonalon indulunk el most. Többet nem mondhatok egyelőre, de B-kategóriát ne várjatok.
üdv,
Böszörményi
Van Demme biztos nem lesz, inkább Oscar-díjas vonalon indulunk el most. Többet nem mondhatok egyelőre, de B-kategóriát ne várjatok.üdv,
Böszörményi
Ez jól hangzik. Lehetne mindjárt kezdeni a LOTR harmadik részével, és egész évre letudtátok az Oscaros mellékleteket.
- el mariachi
- Újonc fórumos
Van Demme biztos nem lesz, inkább Oscar-díjas vonalon indulunk el most. Többet nem mondhatok egyelőre, de B-kategóriát ne várjatok.üdv,
Böszörményi
Ez így nagyon jól hangzik, előre is gratulálok ehhez a tervhez ......és a laphoz is!