Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mozinet Magazin (már DVD nélkül)
Lenne egy újabb kérdésem, amúgy öszznépileg. Mikor megvesztek egy mozis magazint (vonatkoztassunk el a DVD-től, mintha nem is lenne a piacon ilyen újság) akkor mi motivál? A cikkek a filmekről, a pletykák, hogy mi várható a jövőben, életrajzok, filmográfiák? Ha van rá affinitásotok, akkor kérnék egy újabb listát, ami mondjuk azt tükrözi, mit olvastok (olvasnátok) el sorrendben egy lapban... Ismét csak hajrá!
Filmes bakik jöhetnek 1000-rel.
Elkúrtuk
Kedves Mozinetesek!Tudtok küldeni csekket az előfizetésre, és tudtok-e majd áfás számlát adni az összegről, mert el tudnám számolni.
Előre is köszi a választ!
Természetesen. Küldj egy mailt a címeddel az elofizetes@mozinet.hu címre, küldünk csekket postán, az elsö újsággal pedig áfás számlát. Mindenkinek áfás számlát küldünk, aki elöfizet.
Ezt én írtam, csak nem voltam bejelentkezve, szóval "hivatalos".
Mozinet Magazin - már 80 oldalon!
Kedves Mozinetesek!Tudtok küldeni csekket az előfizetésre, és tudtok-e majd áfás számlát adni az összegről, mert el tudnám számolni.
Természetesen. Küldj egy mailt a címeddel az elofizetes@mozinet.hu címre, küldünk csekket postán, az elsö újsággal pedig áfás számlát. Mindenkinek áfás számlát küldünk, aki elöfizet.
Kedves Mozinetesek!
Tudtok küldeni csekket az előfizetésre, és tudtok-e majd áfás számlát adni az összegről, mert el tudnám számolni.
Lenne egy újabb kérdésem, amúgy öszznépileg. Mikor megvesztek egy mozis magazint (vonatkoztassunk el a DVD-től, mintha nem is lenne a piacon ilyen újság) akkor mi motivál? A cikkek a filmekről, a pletykák, hogy mi várható a jövőben, életrajzok, filmográfiák? Ha van rá affinitásotok, akkor kérnék egy újabb listát, ami mondjuk azt tükrözi, mit olvastok (olvasnátok) el sorrendben egy lapban... Ismét csak hajrá!
- magáról a filmről
- a film készítéséről (helyszín, színészválogatás, technikák/trükkök, stb.)
- a filmkészítés technikája általában (kamera, színes technika, (utó)hangosítás, komputer, stb.)
- stúdiókról (mióta, kik, milyen filmek, stb.)
- életrajzok, filmográfiák (színészek, rendezők, operatőrök, stb.) lehetőleg a pletyka rész nélkül, inkább a filmes munkásságra koncentrálva
- 1-2 szó a lóvéról (mennyiből, mennyit hozott (mozi/VHS-VCD-DVD)
- egy film költségvetése (a% felszerelés, b% színészek gázsija, c% utazás-szállás, d% utómunkálatok, stb.)
amiről egyáltalán nem szeretnék olvasni az a dolog pletykarésze (ki-hol-mikor-kivel-megcsalta-ellopta-meghízott-újhajszín-nemsorolomtovább)
HoGa
- spiderclone
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
- spiderclone
- Nincs visszaút
Válaszolván egy régebbi kérdésre, a Malénában nem Monica Belucci a legfontosabb tényező, hanem maga a film, ami nagyon jó. Az operatőr... húúú! Szóval kétségtelen, hogy vonzó önmagában a hölgyemény is, de játszott ő a Farkasok szövetségében is, aztán...
OFF:
Már a polcon
DVD Center Magazin: Álmatlanság
Házimozi Magazin: A kaptár
Ezek közül pedig egyet még választok :
Mozinet: Szimpla ügy
CP Házimozi különszám: A magányos zsaru
Poszter: Angyali szemek
de az is lehet, hogy megveszem 1990-ért a Hannibált
de a digitális házimozit biztos megveszem...
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
nalam chihiro meg nema bobek a polcon, a tobbi nem erdekel ("sajnos" tul sok minden volt mostansag itt-ott mm-ileg akcios, igy "sajnos" valogatni kell )
- Pink Panther
- Nincs visszaút
Na akkor a kért súlyozás:
Mindenképp megveszem:
DVD Center Magazin: Álmatlanság
DVD-Filmcsillag: Jay és Néma Bob visszavág
Mozinet: Szimpla ügy
Cinema: Árvák hercege
Voila, Men'sHealth, Autó: Marvin szobája
Poszter1: Chihiro Szellemországban
CP Házimozi különszám: A magányos zsaru
Rezeg a léc, de fennakadt a rostán:
Poszter1: Angyali szemek
Ingyen sem kellene:
Házimozi Magazin: A kaptár
Nemzetközi DVD Magazin: Mimic, a júdásfaj
T3: Kamu kém
Poszter1: Belphegor
Poszter1: Manitu bocskora
Computer Panoráma: Vérbosszú
A szubjektív minősítések kizárólag a film mellékleteknek szólnak.
PP
Víg kedély, jó egészség!
Na, ezt a lista ügyet kár volt firtatni! Most jöttem rá, hogy már 4 magazint vettem meg az elmúlt 2 hét alatt,
és még a Chicago meg a Malena várat magára
Hát, nem lesz ennek jó vége! Nem lehetne gyengébb filmeket pakolni a magazinokba? :smile19:
És ebben a hónapban még a jó öreg megbízható Házimozi is tévútra lépett.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 680
Na, ezt a lista ügyet kár volt firtatni! Most jöttem rá, hogy már 4 magazint vettem meg az elmúlt 2 hét alatt,
Hát, nem lesz ennek jó vége! Nem lehetne gyengébb filmeket pakolni a magazinokba? :smile19:
a BUX is szarnyal egy darabig mindig :smile19:
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Na, ezt a lista ügyet kár volt firtatni!
Most jöttem rá, hogy már 4 magazint vettem meg az elmúlt 2 hét alatt,
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 680
Elég sokan haraptatok erre a lista dologra, ez jó... Én ma láttam, hogy a Maléna lesz a T3 melléklet, és nekem ez igen megváltoztatta a mezőnyt. Szóval Catryn Zeta Jones és René Zellweger helyett valószínűleg Monica Belucci mellett teszem le a voksom...
Mellesleg az értékeld a lapokat dolog sem egy rossz gondolat, de talán szűrjünk egy kicsit, és csupán filmes szemmel nézzük a kínálatot. Ezáltal kiesik a technika, és a különböző női és autós lapok...
Mit szóltok?
A Maléna olyan jó, vagy csak Monica Belucci fogott meg?
emlékeim szerint-kritikákat olvastam "anno" nem igazán dicsérték,de nem is nagyon fikázták.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Engem is megfoghatna Monica Belucci.
Fordítva már nem biztos.
Elkúrtuk
Elég sokan haraptatok erre a lista dologra, ez jó... Én ma láttam, hogy a Maléna lesz a T3 melléklet, és nekem ez igen megváltoztatta a mezőnyt. Szóval Catryn Zeta Jones és René Zellweger helyett valószínűleg Monica Belucci mellett teszem le a voksom...
Mellesleg az értékeld a lapokat dolog sem egy rossz gondolat, de talán szűrjünk egy kicsit, és csupán filmes szemmel nézzük a kínálatot. Ezáltal kiesik a technika, és a különböző női és autós lapok...
Mit szóltok?
Egyébként hol lehet kapni a magazint? Mert a Shellnél nem. Az Árkád széles választékú újságárusánál sem.
A listáról: nagyon szívesen súlyozom a kiadványokat szubjektív értékítéletem szerint, ha összeszedjük, hogy miket is kell sorba tenni.
Nekem összefolynak a megjelenések.
Ha felsoroljátok, melyik kiadványok filmmellékleteinek sorrendjére vagytok kíváncsiak, azonnal reagálok.
A Shell jó sokat kapott, elvileg kell lennie. Meg újságosoknál is. Illetve a neten is biztosan (www.netpiac.hu/mozinet). Vagy ha jársz a Nagyvárad tér-Klinikák felé, akkor a Márton u. 35/a-ba térj be, ott biztos van.
- Pink Panther
- Nincs visszaút
Egyébként hol lehet kapni a magazint? Mert a Shellnél nem. Az Árkád széles választékú újságárusánál sem.
A listáról: nagyon szívesen súlyozom a kiadványokat szubjektív értékítéletem szerint, ha összeszedjük, hogy miket is kell sorba tenni.
Nekem összefolynak a megjelenések.
Ha felsoroljátok, melyik kiadványok filmmellékleteinek sorrendjére vagytok kíváncsiak, azonnal reagálok.
PP
Víg kedély, jó egészség!
Hétvégén megnéztem a Szimpla ügyet. Nagyon király film. Nem csak a H20-hoz képest.
Elkúrtuk
- spiderclone
- Nincs visszaút
Mit szóltok?
Én kiváncsi lennék egy listára, hogy az e havi mellékleteket milyen sorrendben vennétek, vagy veszitek meg. Magyarul értékeljétek az áprilisi "termést"! Első ami mindenképpen, és utolsó amit még ingyen sem... (na jó, ez tulzás...) szóval hajrá!
És aki nem a film miatt veszi meg az újságokat? Azoknak nehéz lesz értékelni.
Érdekes lenne egy olyan lista is, ami a melléklettöl függetlenül rangsorolja a filmes újságokat.
Ez nehéz feladat, hiszen egy csak filmekkel foglalkozó újságot nehéz összehasonlítani egy hardver+filmessel, vagy egy számítástechnikai újsággal. Az egyoldalasokról nem is beszélve.
Hát még az autós és férfi és női magazinokkal egy kalap alá venni.
Ez szerintem
Elkúrtuk
A melléklet sorrend:
1. Tudja hibamentesen lejátszani a lejátszó.
2. Legyen rajta eredeti hang, magyar és angol felirat.
3. A kép minősége megfeleljen egy átlagos, kereskedelmi forgalomban levő film minőségével.
4.Legyen rajta egy-két extra.
5. Ne legyen rajta átugorhatatlanul reklám.
6. Jó tokban legyen.
7. Szinkronos legyen.
Legyen ütős film, de ne így
Elkúrtuk
Én kiváncsi lennék egy listára, hogy az e havi mellékleteket milyen sorrendben vennétek, vagy veszitek meg. Magyarul értékeljétek az áprilisi "termést"! Első ami mindenképpen, és utolsó amit még ingyen sem... (na jó, ez tulzás...) szóval hajrá!
Chihiro, Szimpla ügy, Kamu kém, Kaptár.
Nincs sorrend, mert csak a Kaptárt láttam. De ti sem várhatjátok el, hogy sokan a Szimpla ügyet jelöljék meg, mivel ez eddig egy láthatatlan film volt nálunk.
A Chihirot viszont lerontja a felirat hiánya, a Kamu kémet meg a 20 perccel csonkított kiadás, így a Szimpla ügy meg a Kaptár lesz nálam a nyerő.
És aki nem a film miatt veszi meg az újságokat? Azoknak nehéz lesz értékelni.
Érdekes lenne egy olyan lista is, ami a melléklettöl függetlenül rangsorolja a filmes újságokat.
- el mariachi
- Újonc fórumos
Amiket megvettem:
Chihiro Már régóta fájt rá a fogam, és ennyiért már nem hagyhattam ki, mégha az idegbaj kerülget is a felirat hiánya miatt
Szimpla ügy Nem ismertem , de Sam Raimi filjeit kedvelem, és a szinészek is csábítottak
Álmatlanság Ez a film nem a kedvencem, de a gyönyörű alaszkai felvételek , és Al Pacino miatt kénytelen voltam megvenni.
Chicago Ez még várat magára, lehet, hogy később veszem majd meg
A többi egyáltalán nem érdekel ebben a hónapban, Jay és Néma Bob szerintem nagyon ötlettelen, a Kamu kém és a Kaptár nem izgat, a Belphegor pedig maga a borzalom IMO