Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mozinet Magazin (már DVD nélkül)
Event Horizon:
9,5 GBP = 4000 ft alatt itt van postával innen sendit.com
magyar szinkronnal
(a weblap leírásával ellentétben van angol nyelvű hangsáv is)
system
Sziasztok,
A Halálhajó biztosan nem lesz melléklet.
üdv: SzB
Kááár lehet, hogy olcsón ijesztgetett, de látványos volt meg tényleg félelmetes.
Én is sajnálom, mert kivételesen ez a film, akárhányszor néztem meg, mindig le tudott kötni. Ellentében a horrorok 95%-val. De sebaj! majd lesz valami más...
Sziasztok,
Kááár lehet, hogy olcsón ijesztgetett, de látványos volt meg tényleg félelmetes.
Sziasztok,
Sok lett volna még egy horror.
z
Sziasztok,
(akkor már csak a Kísértethajó, vagy a Szellemhajó lehet )
Sziasztok,
Mozinet Magazin - már 80 oldalon!
Mivel a Halálhajó (Event Horizon) minimum két Oscart megérdemelt vola (látvány + Sam Neill), az Oscar-vonalon is beúszhat a Mozinet Mag mellékleteként...
ez tényleg jó lenne...
csak most ne maradjon le aza fránya felirat.
üdv.
Sly
NAGYON TUDNÉK örülni egy Event Horizontnak az 7szentség
Ízlések és pofonok. Én moziban láttam, de nem sok kellett volna, hogy kijöjjek róla.
Elkúrtuk
Na jól beégtem, a franc sem megy el ezeken a hajókon. Egyébként valóban. én a Halálhajóra gondoltam, szóval én azt bírnám. Bocsi a kavarodásért...
Mivel a Halálhajó (Event Horizon) minimum két Oscart megérdemelt vola (látvány + Sam Neill), az Oscar-vonalon is beúszhat a Mozinet Mag mellékleteként...
latvany rendben, de egyebkent sztem a Halalhajo egy olcso modon ijesztgeto, haaangos hanghatasokkal operalo bovli DVDre termett
jah, es a most divatos zaro sor: senkit se` akartam megbantani
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
A Szimpla ügy NAGGYON JÓ! Eddig még nem láttam, de hallgattam rátok. Kösz!
Az újság is egészen klassz, csak vékony. Legyen má több, akár reklámok árán is, meg még nem is elég eredeti. A design viszont ott van, ne is legyen színes!!!!
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 680
ez tényleg jó lenne...
üdv.
Sly
NAGYON TUDNÉK örülni egy Event Horizontnak az 7szentség
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
ez tényleg jó lenne...
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
- spiderclone
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
He-he, végülis, a látens Oscar filmek is jöhetnének.
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
Na jól beégtem, a franc sem megy el ezeken a hajókon. Egyébként valóban. én a Halálhajóra gondoltam, szóval én azt bírnám. Bocsi a kavarodásért...
- spiderclone
- Nincs visszaút
(in english: Even Horizont --> remélem jól írom) engem is igen érdekelne... Magyarul ez még nem jelent meg igaz?
A HALÁLHAJÓ megjelent már itthon, de nem túl jó specifikációkkal.
A Kísértethajó (az a polipos?) az ha jól tudom nem.
OFF
de az Event Horizon az a kiadás, amely angol/német 5.1, magyar surround, és magyar felirat nélküli, anamorphic widescreen, továbbá csak az előzetes az extra?
Azért kérdem mert az enyém a fenti paraméterekkel LOndonból származik, és azt gondoltam eddig, hogy a lemez ua. itthon is, csak a borító magyar.
system
(in english: Even Horizont --> remélem jól írom) engem is igen érdekelne... Magyarul ez még nem jelent meg igaz?
A HALÁLHAJÓ megjelent már itthon, de nem túl jó specifikációkkal.
A Kísértethajó (az a polipos?) az ha jól tudom nem.
gordon314.fw.hu
A harmadik szám melléklete még nem publikus... Asszem várni kell még rá legalább másfél hetet, hogy kiderüljön. Mellesleg a Sam Neil és Laurence Fishburne f?szereplésével készített Kisértethajó (in english: Even Horizont --> remélem jól írom) engem is igen érdekelne... Magyarul ez még nem jelent meg igaz?
Tudtam, hogy össze lesz keverve
Az Even horizont az a Halálhajó
amire én gondolok az a Kísértethajó és még van egy Szellemhajó is
- spiderclone
- Nincs visszaút
Ja, el is felejtettm, hogy a Mozinet magazin Oscar vonalon igyekszik mellékleteket pakolni a lap mellé, így sajnos a kisértethajó ki van zárva...
- spiderclone
- Nincs visszaút
A harmadik szám melléklete még nem publikus... Asszem várni kell még rá legalább másfél hetet, hogy kiderüljön. Mellesleg a Sam Neil és Laurence Fishburne főszereplésével készített Kisértethajó (in english: Even Horizont --> remélem jól írom) engem is igen érdekelne... Magyarul ez még nem jelent meg igaz?
A harmadik szám mellékletér?l mikor kapunk infót?
Jó lenne ismét valami eddig meg nem jelent film, lehet?leg horror vagy scifi
Egy Kísértethajót szívesen látnék (nem, nem Szellemhajót akartam írni )
Megvettem a második MoziNet magazint, nagyon tetszik és a film is.
Csak így tovább
TV: Samsung 55cm, Receiver: Onkyo TX-DS595, CD: Sony CPD-211, front: Jamo 630
Kedves Mozinetesek!Tudtok küldeni csekket az előfizetésre, és tudtok-e majd áfás számlát adni az összegről, mert el tudnám számolni.
Előre is köszi a választ!
Természetesen. Küldj egy mailt a címeddel az elofizetes@mozinet.hu címre, küldünk csekket postán, az elsö újsággal pedig áfás számlát. Mindenkinek áfás számlát küldünk, aki elöfizet.
Köszi! Egyébként jól fogy az újság? Bejött amire számítottatok indulás előtt, vagy be van kalkulálva vmi felfutási idő az újságnak? És mik a minimális elvárások példányszám szempontjából? És mik a remények? Már ha ezek az infok publikusak.
Be volt kalkulálva felfutási idö, de úgy tünik, hogy már az elsö szám hozza az elvárásokat.
Mozinet Magazin - már 80 oldalon!
Lenne egy újabb kérdésem, amúgy öszznépileg. Mikor megvesztek egy mozis magazint (vonatkoztassunk el a DVD-től, mintha nem is lenne a piacon ilyen újság) akkor mi motivál? A cikkek a filmekről, a pletykák, hogy mi várható a jövőben, életrajzok, filmográfiák? Ha van rá affinitásotok, akkor kérnék egy újabb listát, ami mondjuk azt tükrözi, mit olvastok (olvasnátok) el sorrendben egy lapban... Ismét csak hajrá!
Filmes bakik jöhetnek 1000-rel.
Nem csak filmes bakik, hanem a forgatáshoz, stb. kapcsolható humoros történetek, anekdoták. A neten lehet ilyeneket szemezgetni itt-ott, adott filmek kapcsán, de magazinban viszonylag kevés fordul elő, különösen csokorba kötve.
Lenne egy újabb kérdésem, amúgy öszznépileg. Mikor megvesztek egy mozis magazint (vonatkoztassunk el a DVD-től, mintha nem is lenne a piacon ilyen újság) akkor mi motivál? A cikkek a filmekről, a pletykák, hogy mi várható a jövőben, életrajzok, filmográfiák? Ha van rá affinitásotok, akkor kérnék egy újabb listát, ami mondjuk azt tükrözi, mit olvastok (olvasnátok) el sorrendben egy lapban... Ismét csak hajrá!
Én szeretem az interjúkat, akár külföldi nagy rendezőkkel, akár magyar filmesekkel, színészekkel.
Kedves Mozinetesek!Tudtok küldeni csekket az előfizetésre, és tudtok-e majd áfás számlát adni az összegről, mert el tudnám számolni.
Előre is köszi a választ!
Természetesen. Küldj egy mailt a címeddel az elofizetes@mozinet.hu címre, küldünk csekket postán, az elsö újsággal pedig áfás számlát. Mindenkinek áfás számlát küldünk, aki elöfizet.
Köszi! Egyébként jól fogy az újság? Bejött amire számítottatok indulás előtt, vagy be van kalkulálva vmi felfutási idő az újságnak? És mik a minimális elvárások példányszám szempontjából? És mik a remények? Már ha ezek az infok publikusak.