Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Asszem nekem is megjött a karácsonyi szám. Legalább is egy értesítő, hogy ajánlott levelem érkezett.
Elkúrtuk
- apropo karacsonyi kulonszam, postas meghozta, lanyom egybol ez az apae, hozta is be a szobamba, az iroasztalomra szepen lerakta, majd mikor hazaertem, at kellet vennem tole sk.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Most kérdeztem a családot és nem fizettek semmit! Hogy van ez a dolog most?
- szerinted?
T A M I . H U
Most kérdeztem a családot és nem fizettek semmit! Hogy van ez a dolog most?
o v e r p o w e r e d
Most kérdeztem a családot és nem fizettek semmit!
Hogy van ez a dolog most?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Köszönöm szépen én is megkaptam a karácsonyi különszámot!
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Nekem is megjött a karácsonyi különszám, köszönet dvdcenter . Kövezzetek meg, köpjetek le, de nekem bejön ez a cimlaplányos dolog. Mivel egyetlen igazi lifestyle magazinnak sem vagyok olvasója igy simán belefér,hogy legalább a centerben legyen pár oldal egy csinos lánnyal. Annamária is tetszett volt,de a különszámos Jennifer szerintem csinosabb. A különszámot még nem olvastam,de a februári szám abszolút rendben van. Mivel egy kimondott filmes havilapnak már rendszeres olvasója vagyok jobban örülnék kevesebb film és DVD kritikának,de ez mondjuk az egyéni szoc problémám. Az újság többi része tetszik és amig lesz melléklet nélküli szám is, biztos megveszem. Csak azért nem fizetek elő, mert nem igazán tudom eldönteni a mellékletes vagy a melléklet nélküli a jobb. Mióta van melléklet nélküli többnyire azt vettem, de hátha lesz olyan melléklet ami érdekel (itt nem a Kémkölykök 3D-re gondolok).
/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
oriasi nezettsege volt moziban a kemkolykok 3Dnek, es az a helyzet, hogy elobb utobb ki kell adnunk a filmetha nem husvetkor akkor rakovetkezo honapban vagy azutan, szoval nem usszuk meg
akkor meg mar inkabb elobb, mint utobb...
Ha rám hallgatsz, akkor megnézed a tavalyi eladási statisztikákat. Ha azt látod, hogy nyáron kevesebb lap fogyott, akkor célszerű nyárra betenni a Kémkölykök 3D filmet és mostanra inkább egy nívósabbat kiadni helyette.
Ha meg fordított a statisztika, akkor értelemszerűen most kell kiadni. Szerintem.
- es ha egyenletes a statisztika?
T A M I . H U
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
oriasi nezettsege volt moziban a kemkolykok 3Dnek, es az a helyzet, hogy elobb utobb ki kell adnunk a filmetha nem husvetkor akkor rakovetkezo honapban vagy azutan, szoval nem usszuk meg
Ha rám hallgatsz, akkor megnézed a tavalyi eladási statisztikákat. Ha azt látod, hogy nyáron kevesebb lap fogyott, akkor célszerű nyárra betenni a Kémkölykök 3D filmet és mostanra inkább egy nívósabbat kiadni helyette.
Ha meg fordított a statisztika, akkor értelemszerűen most kell kiadni. Szerintem.
-
Vendég
- Megjött a karácsonyi lap, köszönjük szépen!!!
oriasi nezettsege volt moziban a kemkolykok 3Dnek, es az a helyzet, hogy elobb utobb ki kell adnunk a filmet
ha nem husvetkor akkor rakovetkezo honapban vagy azutan, szoval nem usszuk meg
o v e r p o w e r e d
- Megjött a karácsonyi lap, köszönjük szépen!!!
T A M I . H U
Valami komolyabb alkotás jöhetne.
Akár húsvéti témához kapcsolódva is.
Passió?
jöjjönvmi jó film ,s ígérem megveszem életem első dvd center lapját
ok?!
áll az alku?
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Passió?
TV: Samsung CS-762 ANT DVD: Pioneer DV-2750 Erősítő: 20 éves FISHER Front: Wharfedale Diamond 8.3 Center: Wharfedale 8C Surround: Wharfedale Diamond 8.1
...már tényleg csak 1-2 apróság kell...
a marciusi szamunk 15-e kornyeken jelenik meg
husveti filmnek szeretnetek kemkolykok 3D-t szemuveggel?
Mindent, csak azt ne!!!!!!!!!!!!
Na igen !
Ha melléklet nélkül is meg lehet venni az újságot, akkor jöhet a "Kémkölykök".
Két ismétlés után kicsit erős lenne egy Kémölykökkel kijönni szerintem..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Az, hogy jön az új szám az szuper!!!
Kémkölykök??? Hát....
Ha számít valamit (és még nem eldöntött..) akkor inkább ne.
A 3D hosszútávon szemüvegben is nagyon fárasztó. Szemüveg nélkül elég érdekes, de kihagynám. A film megvan, és még nem sikerült végignéznem egyben. Nem bírta a szemem. Megjegyzem, hogy a gyerekeim is több részletben nézték meg, és csak egyszer... Extraként 10-15 perc elég belőle. (Shrek 2 3D)
Kerestem a CES híreknél a 45. oldalon a MS high tec hangfal fotóját, valószínű, hogy kimaradt véletlenül.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
a marciusi szamunk 15-e kornyeken jelenik meg
Várjuk szeretettel..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
-
Vendég
a cimlapon lany lesz, meghozza egy szineszno, illetve egy aktualis anyag mellett nehany tovabbi kep is ugyancsak rola
a melleklet a femme fatale dvd, illetve korlatozott szamban egy masik film lesz
Szerintem akármekkora fammfatál is, ezután az Annamária után visszalépés lesz.
Mondom ezt úgy, hogy csak az itt közzétett képeket láttam.
Mivel igazi ütős filmet nem tettetek fel szavazásra, akkor inkább jöjjönn a 3d, még nem láttam kiváncsi lennék...
Ha tényleg tudja a 3d "fílinget" szemüeggel, akkor az érdekesség kedvéért jöhet....
(bár annak a fiatal kis címlaplánynak jobban örülnék real 3d-ben....)
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
husveti filmnek szeretnetek kemkolykok 3D-t szemuveggel?
Ha ez eldöntött tény, akkor mindegy mit válaszolunk, nem igaz?
De ha nem, akkor inkább ne. Az a film nem több mint egy érdekes technikai poén, de filmnek elég nulla.
Nem lehetne inkább egy "igazi" film a melléklet?