Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Szerintem ilyen Rotel cuccokat még senki sem látott közülünk élőben. De lehet, hogy tévedek.
OFF:
több mint valószinű :vazeg:
egyébként az a sony csoda sem rossz, kicsit
felhúztam a szemöldököm a 4csillagos audióra,
mondjuk hallani még nem hallottam, de mintha
valakinek ilyen erölködője lenne itt nem? kiváncsi lennék
a véleményére...
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
- Hulla/Serpico
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Érdekes,hogy sok helyen még ma sem kapható ,én már szombaton megvettem!
Házimozi magazin
Szerintem ilyen Rotel cuccokat még senki sem látott közülünk élőben. De lehet, hogy tévedek.
Házimozi magazin
Végre itt is kapható, szóval gondolom akkor beterült az ország házimizimagazinnal..
(ex)Cat te mint nagy Roteles szakértő írd meg a véleményed a cikkről, kiváncsi vagyok rá.
Rendben :)Bár ilyen készülékeket én csak fényképen láttame ddig :vazeg: de ettől még persze véleményem lehet!!
Házimozi magazin
Tényleg nem drága és ennyiért jó filmet kaptunk erre a hónapra.
no remélem, ma már itt is kapható lesz, mert tényleg kíváncsi vagyok a Roteles cikkre
Szerintem tecceni fog a cikk. Legalábbis szerintem korrekt. :vazeg:
Házimozi magazin
Végre itt is kapható, szóval gondolom akkor beterült az ország házimizimagazinnal..
(ex)Cat te mint nagy Roteles szakértő írd meg a véleményed a cikkről, kiváncsi vagyok rá.
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Sajnos tegnap még nem tudtam megvenni, mert nem volt még kapható.. Remélem ma már szerncsével járok..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
no remélem, ma már itt is kapható lesz, mert tényleg kíváncsi vagyok a Roteles cikkre
Házimozi magazin
Végre volt időm megnézni!
A film remek, de ezt tudtam eddig is.
A lemez szintén teljesen rendben van, mind képileg, mind hangilag, és minden egyéb más szempontból is. :vazeg:
Gratula HM Magazin!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Én megvettem és ma megnéztem.Szerintem mindenképp megéri az 1600 ft-t.A T-Mobilos reklámért tényleg kár.
Kicsit elgondolkodtam. Már annyi a mellékletes magazin, hogy követni sem lehet.
Nemtom miért de én úgy emlékeztem, hogy ez a amagazin is 2.490 Ft-ba kerül.
Pedig megvettem ezt a számot, meg előtte is párat. :vazeg:
Csak olvasgatom itt a hozzászólásokat az 1.600-ről aztán egy pillanatra azt hittem, hogy mindenki rosszul tudja. Közben csak én!
Biztos azért van mert tankoltam, meg cigit, csokit stb is vettem az újság mellé
Így pláne örülök, mert ennyiért egy jó mellékletet kaptam, meg végigolvasva már az újságról is tudok nyilatkozni: KIRÁLY!
- Hulla/Serpico
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Én megvettem és ma megnéztem.Szerintem mindenképp megéri az 1600 ft-t.A T-Mobilos reklámért tényleg kár.
Házimozi magazin
úgy hallottam lesz az U571 is mellékletben, inkább azt veném meg.Nem tudom sok e a k19-ben az akció, vagy izgalom, bass, hanghatások, látvány.
Erről még nem hallottam.
Szerintem Te azzal kevered, hogy ez a film is megjelent újra, más kiadásban (De szerintem ugyanazokkal a specifikációkkal) és most kedvezményesen kapható 2.990 Ft- ért.
Házimozi magazin
Szt írjátok meg nekem hogy megér-e ez a film 1600-at!????,,
Láttam a filmet és annak ellenére, hogy nézhetőnek tartom, szívesen eladnám a filmet és csak az újságot tartanám meg.
A film annyiban hasonlít az u571-re, de inkább az akció helyettt itt a drámai történések vannak túlsúlyban. Ha jól emlékszem igaz történetet dolgoz fel a film, amiből jócskán jut társadalomkritika az akkori orosz rezsimnek. Megpróbálom nem lelőni a poént, de a filmben a történés fő vonala, hogy hogyan lehet egy sérült tengeralattjáróval végrehajtani egy igen nehéz feladatot. Ennek a heroikus küzdelemnek állít emléket a film. ennél többet nem akarok írni, hátha valaki nem látta a filmet.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Házimozi magazin
úgy hallottam lesz az U571 is mellékletben, inkább azt veném meg.
Nem tudom sok e a k19-ben az akció, vagy izgalom, bass, hanghatások, látvány.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Házimozi magazin
Izlések és pofonok.
Ne kérdezz hülyeségeket!
Nekem igen, de lehet hogy másnak fele ennyit sem.
Vedd ki tékából és nézd meg, aztán dönts magad!
Házimozi magazin
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Házimozi magazin
a film elo˝tt van reklám?
egy rövid T-mobil,mikor a vigadó-téren dobáloznak
1600.-ért nem sok :vazeg:
kár
a Kaptár tök jó volt, hogy teljesen reklámmentes
Házimozi magazin
tudo hogykevés benne az akció de , u57-hez hasonló??
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Házimozi magazin
a film elo˝tt van reklám?
egy rövid T-mobil,mikor a vigadó-téren dobáloznak
1600.-ért nem sok
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Házimozi magazin
a film előtt van reklám?
Házimozi magazin
Hello!Érdekelne az Atomcsapda!Milyen a film??
Házimozi magazin
valóban jó az újság, a melléklet minôségérôl(és a filmrôl) nem is beszélve.
Ennyi jó "reklám" után asszem, hosszú idő után mégiscsak veszek egy HM Magazint. :vazeg:
Olvasás közben meg majd nosztalgiázok, milyen volt, amikor zsinórban vettem az összes számait...
Tényleg érdemes megvenni. A melléklet is jó és az újságon határozottan érezhető a változás. Nagyon jó lett. Végre nincs annyi mobiltelefonozás, hanem rengeteg teszt. Két újságnyi tesztet találhatsz a lapban.