Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

T3 magazin DVD-vel

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 671

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: GTomi »

A Malénát (a mellékletet) látta már valaki? Mert nálam néha ugrik a kép, és kétszer is akkora kattanás hallatszik a surroundokból, hogy azt hittem kimegy a magassugárzó.Tapasztalt valaki ilyesmit?

Képugrást nem tapasztaltam, egyetlenegyszer egy pillanatra beugrott pár kicsi színes kocka a képbe, valamiért nem néztem vissza, hogy ismételt lejátszásnál is jelentkezik-e.
Hanghibát nem tapasztaltam, bár az igazsághoz tartozik, hogy a végét fejhallgatóval hallgattam, mert közben az asszonypajtás elaludt a vasárnapi ebéd után.
(A fejhallgatómba meg sajnos nincs beépítve surround hangszóró )

Ma megvettem én is az ujságot. Én is ugy veszem észre, mintha néha ugrana egyet a kép, de lehet hogy csak álmos vagyok:)

az elején már a miramax felíratnál akadozik,de ha visszatekerem,és újra kezdem,akkor nem.
még nem néztem meg,talán ma.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

danny
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: danny »

A Malénát (a mellékletet) látta már valaki? Mert nálam néha ugrik a kép, és kétszer is akkora kattanás hallatszik a surroundokból, hogy azt hittem kimegy a magassugárzó.Tapasztalt valaki ilyesmit?

Képugrást nem tapasztaltam, egyetlenegyszer egy pillanatra beugrott pár kicsi színes kocka a képbe, valamiért nem néztem vissza, hogy ismételt lejátszásnál is jelentkezik-e.
Hanghibát nem tapasztaltam, bár az igazsághoz tartozik, hogy a végét fejhallgatóval hallgattam, mert közben az asszonypajtás elaludt a vasárnapi ebéd után.

Ma megvettem én is az ujságot. Én is ugy veszem észre, mintha néha ugrana egyet a kép, de lehet hogy csak álmos vagyok:)

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: N°1 »

Vendég

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Az újságot (T3) nem éri megvenni. Nem segít az olasz nyelv tanulásában sem. :smile19:
Kit érdekel, mostanában úgyis héberbe utazom:)

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Én most vettem először T3 magazint, de az újság tényleg nem ér semmit. Mintha valami reklámanyagos szórólapok ollóztak volna össze.
Azért van némi remény, a Házimozi is így indult, külföldi ujság magyar fordítása, árak angol fontban, aztán egész szépen kikupálódott, és megtalálta saját arcát.
Persze ez sem jön be mindenkinek, de legalább saját.

Szerintem a T3 alapvetően nem fog változni, hiszen szándékosan ilyen reklámújság szerűre vették a figurát. Szerintem vannak akiknek ez bejön, csak mert láttam már olyat is, aki melléklet nélküli változatot vett.

Mindenestere én úgy gondolom, ezt az újságot elsősorban a melléklet viszi, ez talán annyiból érdekes, hogy ezen a téren igyekszenek majd (még?)jobbak lenni. - reméljük legalábbis

Vendég

T3 magazin DVD-vel

Én magát az újságot nem tartom semmire.Az, hogy eladható legyen, arra van a DVD melléklet.
Szerintem a vásárlók 90%-a tesz arra, hogy mi van az ujságban.
Baromira érdekel mindenkit, hogy Angliában milyen holmikat adnak vásárlásba, és a fontban megadott árak is sokatmondóak. 

Én most vettem először T3 magazint, de az újság tényleg nem ér semmit. Mintha valami reklámanyagos szórólapok ollóztak volna össze.

Azért van némi remény, a Házimozi is így indult, külföldi ujság magyar fordítása, árak angol fontban, aztán egész szépen kikupálódott, és megtalálta saját arcát.
Persze ez sem jön be mindenkinek, de legalább saját.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Én magát az újságot nem tartom semmire.Az, hogy eladható legyen, arra van a DVD melléklet.
Baromira érdekel mindenkit, hogy Angliában milyen holmikat adnak vásárlásba, és a fontban megadott árak is sokatmondóak.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

T3 magazin DVD-vel

magyar szinkronnál?(get carternél volt ,van ilyen,az eredeti hangon nem)
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

wadkan
Újonc fórumos
Újonc fórumos

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: wadkan »

A Malénát (a mellékletet) látta már valaki? Mert nálam néha ugrik a kép, és kétszer is akkora kattanás hallatszik a surroundokból, hogy azt hittem kimegy a magassugárzó.
Tapasztalt valaki ilyesmit?
Előfok: Denon AVR-3801, Front végfok: Rotel RA-985 BX, Első és hátsó center végfok: Rotel RA-985 BX, Surround végfok: Rotel RA-980 BX, DVD: Denon DVD 900, CD: Rotel RCD-865 BX, VHS: Panasonic NV-HD 670, Front: JM lab Cobalt 816, Center: JM lab Chorus LCR 700, Surround: JM lab Chorus 707, Surround center: JM lab Chorus LCR 707, Sub: JM lab Chorus SW 700, TV: JVC AV32H20, kábelek: VDH CS-122 & VDH The Combination

Vendég

T3 magazin DVD-vel

Az újságot (T3) nem éri megvenni. Nem segít az olasz nyelv tanulásában sem.    :smile19:
Teljesen igazad van, de nemcsak emiatt nem érdemes megvenni!
Egyszerűen borzasztó.

Tehát vedd meg inkább magazin nélkül, pl: 5.800-ért :smile19:

Én magát az újságot nem tartom semmire.
Az, hogy eladható legyen, arra van a DVD melléklet.

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

a borító szerint-nincs olasz rajta.
Érdekes, pedig a miramaxoson csak olasz van. nem tudom mi lehetett ez.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

T3 magazin DVD-vel

tegnap láttam 1500ért a filmet,angol 5.1,  magyar,héber felírat,95 perces.gondolom az"eredeti" kiadás.de akkor -a borító szerint-nincs olasz rajta.

Hol?

zugló antikvárium,de most hívtam fel ôket,már elvitték

Köszi!
Állítólag az Opera antikváriumnak is van egy kihelyezett használt dvd-s üzlete a kisföldalatti végállomásánál, de én még nem jártam arra. /nem a Vörösmarty tér/

ezaz.érdemes többször is arra járni....

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

T3 magazin DVD-vel

tegnap láttam 1500ért a filmet,angol 5.1,  magyar,héber felírat,95 perces.gondolom az"eredeti" kiadás.de akkor -a borító szerint-nincs olasz rajta.

Hol?

Köszi!
Állítólag az Opera antikváriumnak is van egy kihelyezett használt dvd-s üzlete a kisföldalatti végállomásánál, de én még nem jártam arra. /nem a Vörösmarty tér/

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

T3 magazin DVD-vel

Hol?

Ghoszt
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Ghoszt »

Hol?

Jah, mert a nagyon jól sikerült a borító, angol hang van feltüntetve, de lemezen olasz van.....

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

T3 magazin DVD-vel

tegnap láttam 1500ért a filmet,angol 5.1, magyar,héber felírat,95 perces.gondolom az"eredeti" kiadás.de akkor -a borító szerint-nincs olasz rajta.

Hol?

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

T3 magazin DVD-vel

Az újságot (T3) nem éri megvenni. Nem segít az olasz nyelv tanulásában sem.    :smile19:
Egyszeru˝en borzasztó.

tegnap láttam 1500ért a filmet,angol 5.1, magyar,héber felírat,95 perces.gondolom az"eredeti" kiadás.de akkor -a borító szerint-nincs olasz rajta.

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: N°1 »

Egyszerűen borzasztó.

Vendég

T3 magazin DVD-vel

Az újságot (T3) nem éri megvenni. Nem segít az olasz nyelv tanulásában sem. :smile19:
Egyszerűen borzasztó.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Elkúrtuk

Sly
Nincs visszaút
Nincs visszaút

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Sly »

Új vagyok itt!
off: majdnem kiégett a szemem ezektől a nagy kani betűktől

üdv.
Sly

TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

close652
Beköltözött
Beköltözött

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: close652 »

Én még nem láttam + arról sem sokat tudok hogy jó-e ujsággal DVD-t venni

Hú, bocs, ezt nem írtad.
Úgy tűnik ezt nem érdemes.

Néhány helyen (Media Markt, Alexandra könyvesboltok) tartják a régi
számokat is, ott érdemes körülnézni (pl. Jackie Brown*-t ajánlanám).

*személyes kedvenc
system

Vendég

T3 magazin DVD-vel

Ciao! Új vagyok itt! Nem láttam még a Maléna-t. Szerintetek megéri megvenni az újságot?(még így rövidebb verzióval is?)  Engem végső soron azthiszem érdekelne főleg mert ráadásul még tanulok is olaszul   
Ciao!
ezt a kérdést válaszoljuk meg helyetted? :smile19:

Én még nem láttam + arról sem sokat tudok hogy jó-e ujsággal DVD-t venni

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

T3 magazin DVD-vel

Ciao! Új vagyok itt! Nem láttam még a Maléna-t. Szerintetek megéri megvenni az újságot?(még így rövidebb verzióval is?) Engem végső soron azthiszem érdekelne főleg mert ráadásul még tanulok is olaszul
Nem éri meg.
Guarda come dondolo!

close652
Beköltözött
Beköltözött

T3 magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: close652 »

Ciao! Új vagyok itt! Nem láttam még a Maléna-t. Szerintetek megéri megvenni az újságot?(még így rövidebb verzióval is?) Engem végső soron azthiszem érdekelne főleg mert ráadásul még tanulok is olaszul
Ciao!
ezt a kérdést válaszoljuk meg helyetted? :smile19:
system

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”