Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Hozzászólás Szerző: GTomi »

online velemenyek: hat most akkor fejlodik a lap es jok a velemenyek, vagy romlik es rosszak? mert ha az elobbi akkor mit kene irnunk oda? csak fikazast? ugy tetszene neked a rovat? 
Nyílván fejlődik, de VAN még hova! Nekem ez a dolog nem rokonszenves, mert úgy gondolom, hogy olvasóként teszek rá, hogy a többi olvasónak hogyan tetszett. Ez igazából Nektek fontos!
Lehet "verni a mellünket", hogy mi vagyunk az ország legnagyobb példányszámban eladott házimozis újságja. Láttunk ilyet tudod mire gondolok! Ha egy picit is el kezd erre a vonulatra menni a lap stílusa, akkor feláll a szőr a hátamon. Nem azért mert nem szeretem/becsülöm a munkátokat, hanem azért mert éppan azt teszem. Emiatt kicsit közel érzem magamhoz a lapot. Emiatt engedtessék meg a közelállók kritikus őszintesége!
(Pozitívumokat elvből nem mondok. Nehogy elbízzátok Magatokat! :smile19: Pedig azért tudnék.)
Én az újságomba nem tennék bele ilyet, mert aki olvassa, az vagy elhiszi vagy nem. Lehet, hogy éppen azt gondolja, hogy 300 véleményből találtak 10 jót, azt is "hamisították". Én mint online olvasó tudom, hogy ami ott le van írva az itt született meg, de aki itt nem olvasta, annak a fantáziájára van bízva. A mai "való" világban meg az embereket át akarják verni. Ezért fogadják talán bizalmatlanul. Talán szerénytelenség is éltetni magatokat három szám után, még ha még úgy megérdemlitek, akkor is.

Nekem az tetszene, ha egy konrét észrevételre hívnátok fel a figyelmet, ami olvasói igény volt és megvalósult, vagy megvalósulóban van. Az én szememben ez a legpozitívabb reklám. De végülis úgy csináljátok, ahogy akarjátok!

OFF:
nézzétek meg (politikai)lapoknál az olvasói leveleket. általában tök mindegy,hogy jobb ill.baloldali-e egyformán teret ad illetve próbál adni MÁS véleményeknek is,esetleg saját cikkeivel-újságjával- szembeni kritikus hangvitelnek .(nem mindig sikerül...)
Az olvasónak jobban esik,ha látja, na hálaistennek "ezek" nincsenek elájulva saját maguktól.szerintem,az önkritika mindig jót tesz,szimpatikusabbá teszi,teheti a "megszólalót".

OFF off

Ez már csak egy fuldokló kapálódzása. Jó a lap és kész.

ETTÔL még jó a lap és ezért is volt OFF.meg a jövô miatt is
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Az olvasónak jobban esik,ha látja, na hálaistennek "ezek" nincsenek elájulva saját maguktól.szerintem,az önkritika mindig jót tesz,szimpatikusabbá teszi,teheti a "megszólalót".

ezt ugy irod, mintha nalunk meg soha (es most se) jelent volna meg kritika

nezd meg a masodik szamot, csak kritika van benne szinte
es nem vagyunk elajulva, szerintem tobb hibankrol tudunk, mint ti

Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

daniba: thx
o v e r p o w e r e d

daniba1
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: daniba1 »

online velemenyek: hat most akkor fejlodik a lap es jok a velemenyek, vagy romlik es rosszak? mert ha az elobbi akkor mit kene irnunk oda? csak fikazast? ugy tetszene neked a rovat? 
Nyílván fejlődik, de VAN még hova! Nekem ez a dolog nem rokonszenves, mert úgy gondolom, hogy olvasóként teszek rá, hogy a többi olvasónak hogyan tetszett. Ez igazából Nektek fontos!
Lehet "verni a mellünket", hogy mi vagyunk az ország legnagyobb példányszámban eladott házimozis újságja. Láttunk ilyet tudod mire gondolok! Ha egy picit is el kezd erre a vonulatra menni a lap stílusa, akkor feláll a szőr a hátamon. Nem azért mert nem szeretem/becsülöm a munkátokat, hanem azért mert éppan azt teszem. Emiatt kicsit közel érzem magamhoz a lapot. Emiatt engedtessék meg a közelállók kritikus őszintesége!
(Pozitívumokat elvből nem mondok. Nehogy elbízzátok Magatokat! :smile19: Pedig azért tudnék.)
Én az újságomba nem tennék bele ilyet, mert aki olvassa, az vagy elhiszi vagy nem. Lehet, hogy éppen azt gondolja, hogy 300 véleményből találtak 10 jót, azt is "hamisították". Én mint online olvasó tudom, hogy ami ott le van írva az itt született meg, de aki itt nem olvasta, annak a fantáziájára van bízva. A mai "való" világban meg az embereket át akarják verni. Ezért fogadják talán bizalmatlanul. Talán szerénytelenség is éltetni magatokat három szám után, még ha még úgy megérdemlitek, akkor is.

Nekem az tetszene, ha egy konrét észrevételre hívnátok fel a figyelmet, ami olvasói igény volt és megvalósult, vagy megvalósulóban van. Az én szememben ez a legpozitívabb reklám. De végülis úgy csináljátok, ahogy akarjátok!

OFF:
nézzétek meg (politikai)lapoknál az olvasói leveleket. általában tök mindegy,hogy jobb ill.baloldali-e egyformán teret ad illetve próbál adni MÁS véleményeknek is,esetleg saját cikkeivel-újságjával- szembeni kritikus hangvitelnek .(nem mindig sikerül...)

OFF off

Ez már csak egy fuldokló kapálódzása. Jó a lap és kész.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

OFF:nézzétek meg (politikai)lapoknál az olvasói leveleket. általában tök mindegy,hogy jobb ill.baloldali-e egyformán teret ad illetve próbál adni MÁS véleményeknek is,esetleg saját cikkeivel-újságjával- szembeni kritikus hangvitelnek .(nem mindig sikerül...)

OFF off

Most erre mit mondjak? Ki lett hagyva széndékosan rossz vélemény? Nem adtunk teret minden véleménynek? Szándékosan több rosszat és kevesebb jót kellett volna válogatni?

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

ezt ugy irod, mintha nalunk meg soha (es most se) jelent volna meg kritika

nezd meg a masodik szamot, csak kritika van benne szinte
es nem vagyunk elajulva, szerintem tobb hibankrol tudunk, mint ti
o v e r p o w e r e d

balagee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: balagee »

Muki / Tami!

Az screendoor-rol lehet jo kepet csinalni az nem gond. De legyszi fotozd le pl a dlp/plazma mozgas kozbeni ditheringet vagy az LCD scanline-t. Az LCD-s cikkben es a most keszulo plazmas cikkben is kenytelen vagyok mestersegesen generalni 1-2 jelenseget. Pl eleg sokat szenvedtunk vele, de nem tudtam olyan jol lefotozni pl a plazmak ditheringjet hogy azt mutassa amit a szem lat. Egy jol megcsinalt illusztracio sokkal jobban mutatja hogyan is neznek ki a hibak mint egy foto.

MOndjuk DLP-s cikkbe sikerult egy olyan fotot berakni amin latszik a rainbow
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

OFF:

OFF off

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

felek a fenykepezos dolog kivitelezhetetlen
Azért van ahol meg tudják oldani

Idézet egy projektor teszt cikkből: "Fent a PT-AE500, lent a PLV-Z2 pixelei azonos távolságból"

ennek a kepnek nem sok koze van a valosaghoz
ilyet mi is tudnank csinalni...
o v e r p o w e r e d

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Krinyo »

A nálunk lévő MOL- kúton már kb. 3 hónapja egyáltalán nem árusítanak egy dvd-mellékletes folyóiratot se, máshol is ez a helyzet?
Ha toled is tobbet lopnanak el, mint amennyit eladsz, ketszer is meggondolnad...

Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |

Vendég

Én az újságomba nem tennék bele ilyet, mert aki olvassa, az vagy elhiszi vagy nem. Lehet, hogy éppen azt gondolja, hogy 300 véleményből találtak 10 jót, azt is "hamisították". Én mint online olvasó tudom, hogy ami ott le van írva az itt született meg, de aki itt nem olvasta, annak a fantáziájára van bízva.
A rovat egyik célja kimondva kimondatlanul, hogy az offline olvasóknak kedvet adjon az online fórum használatára. Hogy lássák "mi folyik itt". Ebből a szempontból ide lehet jönni és meg lehet nézni, hogy a vélemények valósak és fedik a fórum összeségét. Sőt, itt a saját véleményüket is elmondhatják. Sokkal gyorsabb és nívósabb, mint levelet írni a szerkesztőségnek.
Mondom ezt úgy, hogy mint említettem látom az igazságot abban amit mondasz.

Muki
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Muki »

felek a fenykepezos dolog kivitelezhetetlen
Azért van ahol meg tudják oldani

Idézet egy projektor teszt cikkből: "Fent a PT-AE500, lent a PLV-Z2 pixelei azonos távolságból"

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

gordon314.fw.hu

Sly
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Sly »

most értem az erősítő tesztek végére. A DLP-s tecnológiárol írt cikk nagyon jó volt, és a Infocus vetítő teszt is érdekes volt annak ellenére, hogy egyelőre abszolút lemondtam a projektor vásárlásról. Viszont a radióerősítős teszt mellet nem tudok kritika nélkül elmenni. A leírásokban jó pár tárgyi és szintaktikai tévedés van, de ezek apróságok, még nem akadnék fenn rajta, bár erre is jobban oda kéne figyelni. 
Azt viszont hiányolom, hogy bár a teszt nem egyforma kategóriákat hasonlít össze, hanem emelkedő sorrendben veszi a készülékeket. A harman/kardon-ról írt kis teljesítmény különösen nagy hiba, mivel közismert, hogy a gyártó a legbecsületesebb ezen a téren, és általában combos megszólalásra képesek az erősítői.

ami a legzavaróbb számomra az a csillagos minősítések. Ezek látszólag minden logokát nélkülöznek. Pl. Az onkyo 501-es sztereó hangja négy csillagot kapott, a denon 3803-as és nad752-es pedig hármat. Ez képtelenség. De tételezzük fel, hogy az onkyók ilyen jók sztereóban. Akkor, hogy lehet az, hogy a közel milliós onkyo integra 989-es roszabbúl szól, mint az 501-es. Ez nem, hogy képtelenség, hanem még önmagában sem logikus.

Ezekért nagyon kár, mert egyébként a etsztek nem rosszak, de az összehasonlításhoz semmijen támpontot nem adnak. Továbbá jó lenne több adat és a hátoldalról és távokról is kép.

Egyelőre ennyi.

erről beszéltem...

üdv.
Sly

TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

most értem az erősítő tesztek végére. A DLP-s tecnológiárol írt cikk nagyon jó volt, és a Infocus vetítő teszt is érdekes volt annak ellenére, hogy egyelőre abszolút lemondtam a projektor vásárlásról. Viszont a radióerősítős teszt mellet nem tudok kritika nélkül elmenni. A leírásokban jó pár tárgyi és szintaktikai tévedés van, de ezek apróságok, még nem akadnék fenn rajta, bár erre is jobban oda kéne figyelni.

Azt viszont hiányolom, hogy bár a teszt nem egyforma kategóriákat hasonlít össze, hanem emelkedő sorrendben veszi a készülékeket. A harman/kardon-ról írt kis teljesítmény különösen nagy hiba, mivel közismert, hogy a gyártó a legbecsületesebb ezen a téren, és általában combos megszólalásra képesek az erősítői.

ami a legzavaróbb számomra az a csillagos minősítések. Ezek látszólag minden logokát nélkülöznek. Pl. Az onkyo 501-es sztereó hangja négy csillagot kapott, a denon 3803-as és nad752-es pedig hármat. Ez képtelenség. De tételezzük fel, hogy az onkyók ilyen jók sztereóban. Akkor, hogy lehet az, hogy a közel milliós onkyo integra 989-es roszabbúl szól, mint az 501-es. Ez nem, hogy képtelenség, hanem még önmagában sem logikus.

Ezekért nagyon kár, mert egyébként a etsztek nem rosszak, de az összehasonlításhoz semmijen támpontot nem adnak. Továbbá jó lenne több adat és a hátoldalról és távokról is kép.

Egyelőre ennyi.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

online velemenyek: hat most akkor fejlodik a lap es jok a velemenyek, vagy romlik es rosszak? mert ha az elobbi akkor mit kene irnunk oda? csak fikazast? ugy tetszene neked a rovat? ugy gondolom, hogy a forum egyik legaktivabb, evek ota objektiv torzsvendegenek bizhatunk jozan itelokepessegeben

tesztek: hunor jo munkas ember, vajtfulu es elismert
biztos oka van a pontozasnak, megprobalom meginvitalni ide, hogy szemelyesen valaszoljon a feltett kerdesekre

kern&galvolgyi: nem voltak hajlandoak beengedni minket a keglibe, "igy vagy sehogy" mondtak az interjura... inkabb igy mint sehogy mondtuk mi
keves hires embernek van hazimozija, de keressuk oket

szinek: a cimlap szinei minden szamnal tudatosan valtoznak, tehat nem arrol van szo, hogy keressuk a vegleges megjelenesi format
minden cimlapot onmagaban erdemes ertekelni
o v e r p o w e r e d

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

...- azt nem értem miért csak Onkyo-k kaptak túlnyomó részt 4 csillagot? (értem itt a hangzást) Jó látom a Pio meg a Denon magasabb kategos gépei is kaptak de az összes Onkyo miért...? Többiek miért nem?...
- biztos nem veletlenul
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: GoldSun »

tegnap néztem a siófoki Shell és Mol kútnál és egyiknél sem volt.
OFF
A nálunk lévő MOL- kúton már kb. 3 hónapja egyáltalán nem árusítanak egy dvd-mellékletes folyóiratot se, máshol is ez a helyzet?
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: GoldSun »

Én is megvettem ma reggel. Belelapozva észrevettem, hogy beindult Az én házimozim című rovat, mindjárt két közismert színművész interjújával. Azonban csalódott vagyok, hiszen az interjún kívül képeket nem láttam az urak mozijáról, holott épp a fotóriport a cikk lényege! A cikkben csak a DVD-lejátszójukról kérdezték őket, amiből kiderül, hogy csak lejátszóval rendelkeznek. Szívesebben olvastam volna olyan közismert emberek rendszeréről, akik nemcsak arról nyilatkoznak, hogy be tudják-e állítani a magyar hangot, vagy se.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555

Sly
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Sly »

most így beleolvasgatva... az újságba, erősítős teszt:
- azt nem értem miért csak Onkyo-k kaptak túlnyomó részt 4 csillagot? (értem itt a hangzást)
Jó látom a Pio meg a Denon magasabb kategos gépei is kaptak de az összes Onkyo
miért...? Többiek miért nem?
- Többi cikket nem olvastam még. (a - rám vonatkozik )
- Az is zavar egy kicsit, hogy az újság fél terjedelmében a filmekkel foglalkoznak,
és nem a műszaki dolgokkal
+ Egyébként maga az újság külalakja nagyon tetszik (eddig ez az über)
+ Filmet már korábban láttam nekem tetszett.

üdv.
Sly

TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Én nem kétlem, hogy a valós vélemények átlagát tükrözi, de nekem akkor sem rokonszenves az "öndícséret". Visszatetszést kelt sokakban.
Ja, értem. Hát ezt nem tudhatom. A DVD-ken is mindig szerepel, hogy "Az év legizgalmasabb filmje". Ha visszatetszést keltene és kevesebben vennék emiatt biztos nem tennék rá.

Most mondjam azt, hogy nem lehet tudni, mert egyszerre nem tud így is, meg úgy is megjelenni.
Viszont az szerintem nem kétséges, hogy az olvasók többsége szívesebben olvas valami hasznosat azon a két oldalon, mint azt, hogy hű de jó újságot olvasok most. aki megvette azt már nem kell meggyőzni. arról persze igen, hogy a következőt is vegye, de ahhoz szerintem jobb út egy hasznos cikk ezen a területen.
Még reklám is jobb lenne, ha ez az ár csökkenéséhez, még jobb mellékletekhez vezet.
gordon314.fw.hu

Vendég

Én nem kétlem, hogy a valós vélemények átlagát tükrözi, de nekem akkor sem rokonszenves az "öndícséret". Visszatetszést kelt sokakban.
Ja, értem. Hát ezt nem tudhatom. A DVD-ken is mindig szerepel, hogy "Az év legizgalmasabb filmje". Ha visszatetszést keltene és kevesebben vennék emiatt biztos nem tennék rá.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Találtam még egy hibát. Igaz ez csak tördelési. Az Onkyo 701-esnél az első hasáb alja felé: "Ez kikapcsolja az áramköröket és 5.1 csatornás üzemmódban ez lecsökken akár a felére is csatornánként is ..." Nyilvánvaló, hogy egy korábbi mondat ("Sztereóban használva oldalanként 120 W teljesítményt ad le 8 Ohm-os hangszórókon") befejezése került rossz helyre és egy plussz "is" is becsúszott.

Simon
Privátban már javasoltam T-Boy-nak, hogy hozzon létre egy szavazást az adott számok tetszéséről és azt nyugodtan lehetne publikálni is.
gordon314.fw.hu

Vendég

A fórum szemelvényekről az én véleményem egyáltalán nem mérvadó és még az újságot sem láttam. Ettől függetlenül szerintem a rovat reprezentálja a fórumot ahol kb. 70-75%-os a pozitív hozzászólások aránya. Ennél az újságban sincs több. Persze ha valakinek negatív véleménye van valamiről akkor a többség 75%-os pozitív véleménye is sok. Ha 50%-nál több lenne a fórumon a negatív kritika akkor valószínűleg inkább elhagynák a rovatot mintsem felszépítsék 75%-ra. Mondom még egyszer ez az én nem mérvadó véleményem.
Kedvencem Gandalf mondata: "Az elején olvasható kritikák, tényleg egy kicsit öndicséretet sugallnak, de kit érdekel ha jó az újság."
Ezt kirakom a falra.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Szerintem most már mindenhol lehet kapni, hiszen én egy soproni kis újságosnál vettem meg ma reggel munkába jövet. Sajnos most nincs időm az újságba beleolvasni, de átlapozgatva jónak tűnik
földim

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”