Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Neten még nem rendelhető? NetPiac-nál még nem látom..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
DVD Poszter Magazin
"nahát, ez egy Audi!" - s valóban, a belteret annyira hűen rajzolták, h tökéletesen fölismerhető, pusztán a kilincsek, ajtókarfák és hasonlók alapján
Én az Audiban annak idején mikor néztem a filmet azt nem értettem, hogy miért balkormányos? A filmeben amúgy rendesen "balra hajts!" van.
gordon314.fw.hu
DVD Poszter Magazin
Gyorsan bedobtuk itt a munkahelyen egy notebook-ba. A menünél is Angol 2.0 szerepel. Úgy látom, hogy nem gyerekeknek való mese, hanem ilyen nagy gyereknek, mint én.
DVD Poszter Magazin
van, hogyne lenne, ez nem egy szokásos kis estimese
a precíz részletessége is meglepő: amikor a (kisiskolás) srácaimmal néztük még SVCD-n, a legelején, amikor csak belülről látható az autó, már fölkiáltottak, h "nahát, ez egy Audi!" - s valóban, a belteret annyira hűen rajzolták, h tökéletesen fölismerhető, pusztán a kilincsek, ajtókarfák és hasonlók alapján
viszont a fölirat hiányát sajnálom, így nem sok értelme lesz a japán hangsávot kiválasztani, pedig érdekelne
DVD Poszter Magazin
az angol tenyleg 2.0, felirat meg tenyleg nuku
a "poszteren" belul viszont van 2 filmelemzes/filmleiras-szeruseg, hat a jobboldali az nagyon utos neha. pl: "ez a jelenet tobbet tesz a kornyezetszennyezes megelozeseert, mint barmely hangzatos hirdetes, es jol kozvetiti a film ifjusagnak szolo uzenetet."
vagyis a filmnek van mondanivaloja is, na
DVD Poszter Magazin
Remélem vidéken is megjelent.
azt nem tudom, én Szegeden vettem
Degeczi vagy!
DVD Poszter Magazin
azt nem tudom, én Szegeden vettem
- el mariachi
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
DVD Poszter Magazin
Igen! én egy soproni kis újságosnál vettem.
DVD Poszter Magazin
Jelentem, megvetem a Chihiro-t munkába jövet!
dettó! SVCD-n már megvolt, remélem nem okoz csalódást ez sem
Ha megvetitek, akkor miért érdekel titeket, hogy milyen hanggal van és hol kapható? :smile47:
Elkúrtuk
DVD Poszter Magazin
Na, akkor ebédidőben én is körbenézek. Remélem vidéken is megjelent.
DVD Poszter Magazin
dettó! SVCD-n már megvolt, remélem nem okoz csalódást ez sem
- el mariachi
- Újonc fórumos

DVD Poszter Magazin
Az eredetin az angol nem 5.1 volt?
De, úgy tudom, hogy igen. Ezen a borítón viszont Angol 2.0-ként tűnteti fel, ami valószínűleg csak elírás lehet, hiszen szinte biztosra mondható , hogy a korábban forgalomba került kiadást kaptuk most. Vagy?
DVD Poszter Magazin
Jelentem, megvetem a Chihiro-t munkába jövet! Tesztelni természetesen csak délután tudom, de az jó hír , hogy a jobbik féle borítóval
van megáldva a kiadás, és nem a régebbi "borító a borítóban" ocsmánsággal.
Rossz hír viszont , hogy nincs feltűntetve a specifikációknál, hogy lenne a lemezen felirat.
Továbbra is csak a Magyar/Japán 5.1 és az Angol 2.0 szerepel az adatok között.
Az angol nyelv mit keres ott azt nem tudom
Irigyellek. Hazafelé én is megnézem v.melyik árusnál; vagy ha lehet megrendelem Net-ről.. Bár ha jól rémlik azt már lehetett tudni, hogy a jobbik borítóval jön ki. Feliratért kár, de mivel az eredetin sem volt, nem sok jóra lehetett számítani.. Az eredetin az angol nem 5.1 volt?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- el mariachi
- Újonc fórumos

DVD Poszter Magazin
Tesztelni természetesen csak délután tudom, de az jó hír , hogy a jobbik féle borítóval
van megáldva a kiadás, és nem a régebbi "borító a borítóban" ocsmánsággal.
Rossz hír viszont , hogy nincs feltűntetve a specifikációknál, hogy lenne a lemezen felirat.
Továbbra is csak a Magyar/Japán 5.1 és az Angol 2.0 szerepel az adatok között.
Az angol nyelv mit keres ott azt nem tudom
DVD Poszter Magazin
nem titkos.. dvdposzter@best-hollywood.hu
"A Chihiro várható megjelenési dátuma 2004. március 25.
Best Hollywood Kft."
A dvd paramétereit nem írták meg?
Oopsz! Ezt eszembe sem jutott megkérdezni. Majd megmondom holnap. Legalábbis remélem.
DVD Poszter Magazin
Best Hollywood Kft."
A dvd paramétereit nem írták meg?
DVD Poszter Magazin
"A Chihiro várható megjelenési dátuma 2004. március 25.Best Hollywood Kft."
Én még semmi választ nem kaptam, de ennek örülök..
DVD Poszter Magazin
Best Hollywood Kft."
- el mariachi
- Újonc fórumos

DVD Poszter Magazin
Nagyon remélem, hogy lesz rajta magyar felirat! Én még anno a megjelenés napján megvettem, de szívesen bevállalom mégegyszer, ha lesz rajta magyar felirat. Imádom a japán nyelvet .
Én a magyar felirat hiánya miatt nem vettem meg eddig. Őszintén szólva most sem hiszem, hogy a mellékletre kerülne, de ilyen áron mindenképpen bevállalom a bosszantó hiányosság ellenére is.
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

DVD Poszter Magazin
Ha esetleg valaki megvenné mikor megjelenik,legyenszives írja be ebbe a topicba,mik várhatóak a közeljövőben!OK?THX!
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
DVD Poszter Magazin
Most akkor mikor is lesz Chihiro? Paramétereiről tudni valamit?
Régebben balukapitány a hó végét emlegette. Az előzetesben semmi nem volt, csak annyi, hogy a DVD poszter extra következő melléklete. Szerintem a sima kereskedelmi verzió lesz CD-ROM nélkül. Japán/Angol/Magyar 5.1 Egy magyar/angol felirat azért jól jönne, mert japánul is meg szeretném nézni.
Nagyon remélem, hogy lesz rajta magyar felirat! Én még anno a megjelenés napján megvettem, de szívesen bevállalom mégegyszer, ha lesz rajta magyar felirat. Imádom a japán nyelvet .
DVD Poszter Magazin
Na, most már teljesen bizonytalan vagyok Chihiróval kapcsolatban. Nagyon változó amit írtok róla, asszem megvétel előtt bele kell néznem, hogy saját magam döntsem el tetszene-e nekem!
A port.hu-n keress rá és ott van előzetes is...
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
DVD Poszter Magazin
Micsoda titkos E-mail címeket tudsz te? Az eredményről tájékoztass majd lécci!
DVD Poszter Magazin
Most írtam nekik emilt, remélem (amennyiben válaszolnka) hamarosan kiderül az igazság..
Micsoda titkos E-mail címeket tudsz te? Az eredményről tájékoztass majd lécci!
DVD Poszter Magazin
Most írtam nekik emilt, remélem (amennyiben válaszolnka) hamarosan kiderül az igazság..