Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD Poszter Magazin

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Régebben balukapitány a hó végét emlegette. Az előzetesben semmi nem volt, csak annyi, hogy a DVD poszter extra következő melléklete. Szerintem a sima kereskedelmi verzió lesz CD-ROM nélkül. Japán/Angol/Magyar 5.1 Egy magyar/angol felirat azért jól jönne, mert japánul is meg szeretném nézni.
Csak jönne már; mindenképpen megéri megvenni, érdemes volt várnom eddig, ha valóban kiadják..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Most akkor mikor is lesz Chihiro? Paramétereiről tudni valamit?
Régebben balukapitány a hó végét emlegette. Az előzetesben semmi nem volt, csak annyi, hogy a DVD poszter extra következő melléklete. Szerintem a sima kereskedelmi verzió lesz CD-ROM nélkül. Japán/Angol/Magyar 5.1 Egy magyar/angol felirat azért jól jönne, mert japánul is meg szeretném nézni.

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Most akkor mikor is lesz Chihiro? Paramétereiről tudni valamit?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Nem is mondtátok, hogy a Reszkess Amerika előtt reklámozzák a chihiro-t. Tegnap csak bele akartam nézni a menüjébe, (most kaptam kölcsön) erre mivel indít az elején?

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Jay és néma bob már nem buli mellékletként fôleg szinkronosan?
Az nekem nem is volt buli, csak beraktam a linket.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 713

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Oscart csak azért kapott, mert még anime nem kapott soha, ezért úgy gondolták, nesztek japcsik, kapjatok már ti is legalább egy "rajzfilmetekre" egy elismerést...
Ezzel csak az a baj, hogy jóval színvonalasabb alkotások kerülnek ki a japán alkotók műhelyeiből akár havonta is, mint ez...
Ezért nem egészen értem az Oscart.

ahogy egyszer hallottam:az oscar szimpatia szavazás....sok jobb film születik,mint amik oscart kapnak.igaz ez mar OFF
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

DVD Poszter Magazin

Teljesen elbizonytalanítotok. Már nem tudom, hogy megvegyem-e vagy sem. 
Abban biztos vagyok, hogy az adott hónapban min. 10 jobb filmmelléklet jön ki, így én azt választanám, hogy nem. Persze, nem akarlak befolyásolni...

Ebben a hónapban csak a center melléklete jött be, úgyhogy még van esélye.

Jay és néma bob már nem buli mellékletként fôleg szinkronosan?
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

DVD Poszter Magazin

Na, most már teljesen bizonytalan vagyok Chihiróval kapcsolatban. Nagyon változó amit írtok róla, asszem megvétel előtt bele kell néznem, hogy saját magam döntsem el tetszene-e nekem!
kölcsönzô elöször.mindig ezt csinálom ha bizonytalan vagyok.vagy nem?

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Mi sem mondtunk más Deti...Mindenki elmondta a cvéleményét, de senki nem mondta, hogy: IGENIS VEDD MEG! vagy FELEJTSD EL, ÉS ?MEG NE HALLJAM, HOGY RÁVETETTED A SZEMED!

Vagy mégis?

Juszt is megveszem! Melyikben, és mikor lesz?

Ginger Ale
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Ginger Ale »

Na, most már teljesen bizonytalan vagyok Chihiróval kapcsolatban. Nagyon változó amit írtok róla, asszem megvétel előtt bele kell néznem, hogy saját magam döntsem el tetszene-e nekem! 
Ne hallgass rájuk! Olvass utána, tájékozódj, és döntsd el, hogy kell-e, vagy sem! Nagy kislány vagy te már.

Mi sem mondtunk más Deti...
Mindenki elmondta a cvéleményét, de senki nem mondta, hogy: IGENIS VEDD MEG! vagy FELEJTSD EL, ÉS ?MEG NE HALLJAM, HOGY RÁVETETTED A SZEMED!

Vagy mégis?

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Mindenesetre sok szó esik a mellékletről, ami csak növeli a film Ázsiáját azaz ázsióját.

Itt van pl. a Chuck Norris féle senki sem beszél róla, pedig már mióta kapható.
Elkúrtuk

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Ne hallgass rájuk! Olvass utána, tájékozódj, és döntsd el, hogy kell-e, vagy sem! Nagy kislány vagy te már.

Kathrine
Isten Hozott! :)

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Kathrine »

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Oscart csak azért kapott, mert még anime nem kapott soha, ezért úgy gondolták, nesztek japcsik, kapjatok már ti is legalább egy "rajzfilmetekre" egy elismerést...
Én olyasmit is olvastam, hogy a Chihiro a játékfilmekre jellemző kameramozgásokat használt animációs filmben, és ez úttörő volt. A filmet láttam és tényleg eszméletlen a képi világa. A történet nem az én világom, de mégis úgy érzem, hogy megérdemelte azt az Oszkárt!
gordon314.fw.hu

Ginger Ale
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Ezzel csak az a baj, hogy jóval színvonalasabb alkotások kerülnek ki a japán alkotók műhelyeiből akár havonta is, mint ez...
Ezért nem egészen értem az Oscart.

el mariachi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: el mariachi »

Ez bizony igaz.

andusia

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: andusia »

el mariachi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD Poszter Magazin

Örülök, hogy nem bonyolult, legalább megértem.
Tényleg rosszul fogalmaztam
A "nem egy bonyolt film"-et nem azért írtam, mert kételkedem benne, hogy megérted, hanem éppen ellenkezőleg. Arra akartam célozni, hogy szerintem nem értelmetlen a film.

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

Azért az imdb-n 14 ezren bevitték a 40. legjobb filmnek. Ezek után izgatottan várom.
Szerintem nem fogsz csalódni, nem egy bonyolult film.De figyelembe kell venni, hogy a egy "másik kultúrából" táplálkozik az alkotás.

Bár ezt így elég bénán fogalmaztam

Emlékszem, annak idején a kritikák szuperlatívuszokban beszéltek róla. Csodálkoztam is most ezen a vegyes megítélésen.
Örülök, hogy nem bonyolult, legalább megértem.

el mariachi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD Poszter Magazin

Azért az imdb-n 14 ezren bevitték a 40. legjobb filmnek. Ezek után izgatottan várom.
Szerintem nem fogsz csalódni, nem egy bonyolult film.De figyelembe kell venni, hogy a egy "másik kultúrából" táplálkozik az alkotás.

Bár ezt így elég bénán fogalmaztam

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Abban biztos vagyok, hogy az adott hónapban min. 10 jobb filmmelléklet jön ki, így én azt választanám, hogy nem. Persze, nem akarlak befolyásolni...

Ebben a hónapban csak a center melléklete jött be, úgyhogy még van esélye.

Ginger Ale
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

el mariachi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD Poszter Magazin

[Rendben. De azért egy Oscar díjtól igen távolinak érzem ezt a ... anime ... - ot. 
Gagyi. Nincs mit szépíteni rajta...

Lehet, hogy túlértékelt, bár az Oscar díj szerintem már régen nem mérvadó sajnos.(mindamellett a Berlini Filmfesztivál díját is bezsebelte a Chihiro)
Engem lenyűgözött moziban, szerintem az önmegismerésről ,az egyéniséggé fejlődésről , és a család fontosságáról szól, ezért nem tartom értelmetlennek.

Azóta már találkoztam ennél persze sokal jobb japán rajzfilmekkel(mint pl Hayao Miyazaki másik anime-je a Monomoke Hime-Vadon hercegnője) , de a Chihiro miatt kezdtem el ezek után kutakodni.......

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

idétlen manga-utánzat... Ráadásul még utánzatnak is gyenge... Fúúúúj....
Mi az hogy "manga utánzat"?

Tudtommal a manga képregény, míg az animációs film az anime.
A Chihiro anime , és nem nevezném értelmetlennek ,mégha nem is a legjobb képviselője a műfajnak.

Rendben. De azért egy Oscar díjtól igen távolinak érzem ezt a ... anime ... - ot.

Gagyi. Nincs mit szépíteni rajta...

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”