Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
- Ginger Ale
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Esetleg lehetne a köv. melléklet egy kétlemezes kiadvány is!Nem?
Igen...
Az a duplalemezes kiadvány meg lehetne akár az Üvegtigris is...
Még T-Boy sem zárkózott el ez elől a lehetőség elől anno, most viszont már igyekszik lelkesen cáfolni...
A kov szamban az osszes eddig megjelent magyar DVD benne lesz.
Megfelel?
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
Esetleg lehetne a köv. melléklet egy kétlemezes kiadvány is!Nem?
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Hát az senkit sem érdekel, hogy mi lesz az újságban? Mikor jelenik meg? Hány oldal lesz? Most nincs-e valami gáz az újsággal, vagy a melléklettel? A Szulák-show v. Hajós András reklámozza-e majd a lapot? stb.
Én erről is szívesen hallanék.
T-Boy!
Egy-két kulisszatitkot nyomjál nekünk. Lesz-e valamelyik mellékleten werkfilm arról, hogy hogyan készül a lap?
Elkúrtuk
Megjelenhetne a Játsz/ma című film is újra mivel az első kiadás nem lett túl jó és kapni sem lehet már. Úgy tudom a Kinowelt egy új szinkront csinált neki ezért lehetne egy olyan kiadása mint némely Woody Allen filmnek, hogy mindkét szinkron rajta van. A jogok az Odeonnál vannak talán. Tehát meg fog jelenni? Nagyon hálás lennék és reálisabb cím mint némely felvetés!
Sajnos a Hetedik nagyon kicsit akció és nagyon krimi ahhoz, hogy arra T-Boy azt írja, hogy "kicsit akció, kicsit krimi".
De tényleg, valami kis infomorzsát még!!!
És akik a végén eltalálják, azok között sorsoljatok ki valamit. Pl. a tippelt filmek borítóját, QXD formátumban 5.25"-os floppy lemezen
Azt nem lehetne, hogy hetente egy-egy apró info a filmről, és mire megjelenik, addigra egyre nagyobb lesz a homály, hogy mi a fene is lehet az? (Viszont a szerkesztőség kap egy rakás tippet arra, hogy mit is szeretnénk
A heti infómorzsa-adagolás nem rossz! Az pedig, aki elsőnek kitalálja a filmet, az megkaphatná a fődíjat: a következő DVDCenter magazint, melléklettel!
Sajnos a Hetedik nagyon kicsit akció és nagyon krimi ahhoz, hogy arra T-Boy azt írja, hogy "kicsit akció, kicsit krimi".
De tényleg, valami kis infomorzsát még!!!
És akik a végén eltalálják, azok között sorsoljatok ki valamit. Pl. a tippelt filmek borítóját, QXD formátumban 5.25"-os floppy lemezen
Azt nem lehetne, hogy hetente egy-egy apró info a filmről, és mire megjelenik, addigra egyre nagyobb lesz a homály, hogy mi a fene is lehet az? (Viszont a szerkesztőség kap egy rakás tippet arra, hogy mit is szeretnénk
Szerintem csínján bánjatok ezekkel, nehogy végül KÖZKÍVÁNATRA legyen a vége!
Best of Fábri
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Vagy esetleg dramat
Vagy katasztrófa filmet.
Akkor fokozzuk még egy valóságshow-val
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Vagy esetleg dramat
Vagy katasztrófa filmet.
Vagy esetleg dramat
thrillerkicsit akcio, es kicsit krimi is
Egy 2 órás összefoglaló az Országgyűlés költségvetési vitanapjáról
Akkor vígjátékot írt volna
Egy 2 órás összefoglaló az Országgyűlés költségvetési vitanapjáról
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
Oké, a műfajt már tudjuk.
Azt megtudhatjuk, hogy megjelent-e már valaha magyar kiadásban? Vagy ez amolyan DVD-s "ősbemutató" lesz?
Ha az eddigi tendenciát folytatják, akkor ez olyan lesz, ami már megjelent, de kétlemezes változatban. Na ebből megkapjuk az első lemezt.
Ez aztán a logika! Úgy vág az eszed mint a sasé.
Az eddigi mellékletek közül csak a második szám volt ilyen, de a másik kettő nem! Ráadásul, ahogy az már kiszivárgott, valami változás történt a korábban megkötött szerződésekben, így a logikát el is felejthetjük.
A kérdés továbbra is kérdés: megjelent-e már ez a film valamilyen formában DVD-n Magyarországon vagy vadi új kiadványról van szó?
- Ginger Ale
- Nincs visszaút
Azt megtudhatjuk, hogy megjelent-e már valaha magyar kiadásban? Vagy ez amolyan DVD-s "ősbemutató" lesz?
Ha az eddigi tendenciát folytatják, akkor ez olyan lesz, ami már megjelent, de kétlemezes változatban. Na ebből megkapjuk az első lemezt.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
Seven
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Mézga Aladár különös kalandjai 2.
Ez a műfajmeghatározósdi tetszik! De komolyan! Legalább ennyi támpontunk lehet.
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
Hmmm!Nem is hangzik rosszul.Adjatok megint bele apait anyait,legyetek ti a legjobbak.Ja és mielöbb adjátok közre a címet,had várja mindenki majd a megjelenést!!
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
Na T-Boy havercsótány nel lehetne-e esetlegessen valamit kiszivárogtatni a köv. melléklet tartalmáról?Plíííííz!
hehe
ilyen kedves keresnek hogy tudnel ellenallni?
a valasz: nem
Na akkor csak a műfaját!Légycci,légycci,légycci!!!!!!!!
Na T-Boy havercsótány nel lehetne-e esetlegessen valamit kiszivárogtatni a köv. melléklet tartalmáról?Plíííííz!
hehe
ilyen kedves keresnek hogy tudnel ellenallni?
a valasz: nem
o v e r p o w e r e d