Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Ez az első DVD Center magazin amit megvettem, de csak azért mert imádom a Wonder Boys filmet.Zseniális! DE!!! Az újság nekem nem mondott semmit, sajnos. Egyszerűen átlapoztam, beleolvasgattam, de unalmas volt. Pedig még tavaly is rendeszeresen vettem a házimozis magazinokat. Engem nem érdekel, hogy Harrison Ford elvált, Courtney Cox gyereket vár... A DVD lejátszók tesztje túl sok és túl rövidek.
A fizetett projektor leírás/reklámok semmit sem érnek. Sajnos ez és sok más magazin felesleges itthon, mert ugyanazt adják, írják le. És amíg egy Házimozi Magazin kb. 1500 ft körüli áron van egy akármilyen filmmelléklettel, ami tényleg csak egy bónusz melléklet. Addig itt sajnos egy jó film mellé kapunk egy akármilyen újságot 2500 ft-ért, amit esetleg odaadok az unokaöcsémnek, holott Én ezeket mindíg is gyűjtöttem.
Mozi: Projektor: Sanyo PLV Z1, Hang: Denon Avr X6300H, Monitor Audio Bronze 11.1, KLIPSCH KSW12 subwoofer, LD blu ray,
HiFi: NAD 545 Bee cd player, NAD C356 BEE stereo, NAD 5150 phono, Triangle Antal ES, AKG K100 headphone
Kábelek: Monitor interconnects, QED 25th silver anniversary speakercable
HiFi: NAD 545 Bee cd player, NAD C356 BEE stereo, NAD 5150 phono, Triangle Antal ES, AKG K100 headphone
Kábelek: Monitor interconnects, QED 25th silver anniversary speakercable
A film nagyon jó! Imádom!
Ami nagyon nem tetszett az a Budapest Film interjú amit a legjobban vártam.
Semmi konkrétum és buta kérdések.
Pl.: Kinek szánjátok a filmeiteket, ki a célcsoportotok?
Mi ez a bugyuta kérdés???
A legjobb az újságok között, DE!
Bye
Moro
Gordon314:
olyan dolgokat probalsz a kotelessegemme tenni, amik nem azok
kezd tul hosszura nyulni a magyarazkodas a leirtak jelenteserol mindket reszrol, es en ezt nem akarom folytatni, reszemrol a dolog lezarva, nincs kedvem/idom pontrol pontra az egyre bovulo listat megvalaszolgatni, aminek eredmenye max annyi, hogy ujabbakkal kibovulve visszavalaszolsz, es persze neked van igazad, hivatkozva a korulmenyekre, amiket nem ismersz, es nem is ismerhetsz
mi csinaljuk a lapot ahogy tudjuk, te pedig az ujsagos elott allva hozhatsz iteletet, hogy megveszed vagy sem
es ezt sem sertodottseggel irtam most, vegig figyeltem magam
o v e r p o w e r e d
Ez az egész hüly mizéria azért indult el, mert T-BoY volt olyan jó hozzánk, hogy anno elárulta, hogy mi lesz az első szám melléklete ill. infókat ejtett el; kár volt..
ha nem teszi, akkor azert anno mit kapott volna?
ebbol jol kijonni mar nemigen lehet, csak ha megis u571 lesz a melleklet
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
(utánvéttel több mint két és félezerért)
Persze, ha leutazol érte Szegedre akkor meg több mint 8 ezerbe kerülne az újság.
Szóval a postaköltséget ne keverd bele, azért nem olyan kis város ez a "miénk", én is meg tudtam venni, minden újságosnál kapható... ...kevesebb mint 2 és félezerért.
gordon314: ha lehet ne allits olyan dolgokat, amik nem felelnek meg a valosagnakazt kulon kerem, hogy az ujsag ismerete nelkul ne huzd le a lapot, mert ezzel szemenkopod az osszes munkatarsat -beleertve engem is- aki a mostani szamon dolgozott
ok, nem veszed meg ilyen olyan oknal fogva, de amennyire irasodbol kitunik leginkabb a "tobb mint ket es felezer forint" miatt (egyebkent 2490, ami nem tobb)
hat akkor ne vedd, de ne is mondj rola velemenyt, max azt, hogy neked draga, es nem erdekel a film (de azt is tartsd tiszteletben, hogy van akit meg pont ez a film erdekel)
az "igert extrak"-rol mar tobbszor irtam, hogy kesz authoringgal vasarolt lemeznel nem tud felkerulni plusz anyag a lemezre, majd ha lesz ra mod lesz ujra teszt is
a "szajbaragos kampany"-t sem ertem, mert semmit sem csinaltunk mashogy, mint eddig (a forumot nem tekintenem a kampany reszenek), es talan meglep teged, de az elso visszajelzesek szerint az eddigi legnagyobb erdeklodes kiseri a lapot (volt ahol mar ma reggel 11kor kifogyott)
Nem szokásom valótlanságot állítani. Ha ne adj Isten mégis így történt akkor szembesíts vele és meg foglak követni.
Nem húztam le a lapot. Ha jól emlékszem egyetlen negatív kijelentésem sem volt lap tartalmát illletően.
Így má elnézést de nem köptem senkit szembe.
Ezzel szemben a hozzászólásodban van némi csúsztatás, de hát te vagy itthon megteheted, hogy engem egy rosszindulatú kötekedős alaknak állítasz be, aki csak jártatja a pofáját.
Szögezük le még egyszer utoljára: a filmet láttam és az lapján mondom, hogy nem tetszik, nem pedig látatlanul. Ezen nem segít sem a kristálytiszta kép, sem a tökéletes hang. Amiket én mások véleményére, és a korábbi két mellékletnél tapasztaltakra hagyatkozva vélelmezek.
Attól, hogy nem veszem meg (utánvéttel több mint két és félezerért) még azért had legyen véleményem a tílusotokról és a hozáállásban bekövetkezett változásból.
Mint tudod olvasok más forumokt is és kissé már ellenszenvesnek tűnt, hogy kicsit offolva erre a topicra és a wonderboys-os számra próbáltad iányítani a figyelmet. Hasonlóan ellenszenves volt a mézesmadzag effektussal felpörgetett topic. Persze "te vagy itthon" azt csinálsz itt amit akarsz, de attól ez még nem lesz szinpatikus és amíg nem modáráltok ki, addig el is mondom a negatív véleményemet is. Mint ahogy annak idején elmondtam a pozitívot is.
Mostani és korábbi "sértődöttséggel" telített regáláod a negatív észrevételekre, valamint a korábban már emlegetett "netesek lekezelésére" szintén nem tesz rokonszenvessé.
A ígéretek vagy "tervek" megvalósulása ennél a számnál teljesült a legkevésbé. A dolognak más lett volna a szájíze, ha annak idején Te jelented be, hogy a mostani számhoz nem lesz beharangozó, ilyen-olyan oknál fogva.
Ezt tudom anélkül is, hogy megvettem volna a lapot. Mert bár még ha hihetetlen is megengedhetném magamak, akkor is, ha nem tetszik a melléklet. Viszont e már elvi kérdés, a saját dilim, ha úgy tetszik, de má nem akarom csak úgy szponzorálni az újságot. No nem azért mert nem becsülöm a bele fektetett munkát, hanem azért, mert nem szeretem, ha lekezelnek, mint potenciális vásárlót.
Örülök ha sikeres a harmadik szám, mert akkor lesz negyedik ötödik... tizedik is, ami lehet egyre jobb.
Annak idejn valami olyasmi volt a "terv", hogy ez a lap a magazinok "elitje" lesz, és nem kommersz sikerekre tör. Persze az csak külön jó lenne, ha kereskedelmileg is sikeres lenne. Ez a szám viszon a körülményeket tekintve a leginkább belesimul a többi mellékletes magazinok közé. Hangsúlyozom, nem a lap tartalmát, hanem a körülményeket tekintve mondom ezt!
Szerintem tedd félre a sértődöttségedet és ahelyett, hogy "szembeköpve éreznéd magad" próbáld meg inkább úgy elolvasni ismét a hozzászólásaimat, hogy egy jóakaró öszinte, építőnek szánt negatív észrevételeit olvasod, mindezt azért, hogy ne ez a tendencia váljon a lap sajátjává! Én megpróbáltam még időben szólni! (Mint netes olvasónak erre módom is volt!)
Én is megpróbáltam túltenni magam a "neked drága", "ne vedd meg és ne mondj róla véleményt" és "ne állíts olyan dolgokat, amik nem felelnek meg a valóságnak" stíluson.
gordon314.fw.hu
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Cool az újság,csak az ára ne változzon!!!
Mármint felfelé. Ha lefele megy az ára, az még simán belefér.
Bocs én is így gondoltam!
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Mármint felfelé. Ha lefele megy az ára, az még simán belefér.
Elkúrtuk
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Nekem most sikerült megnéznem a filmet. A kiadvány minősége szerintem pazar.
A film nálam csak a 3. helyre került az eddigi mellékletek sorában.
Viszont asszem kitaláltam, hogy miért lett ez a film a melléklet.
Az elején elhangzik, hogy a "Pókember" és a "Dawson lány haverja" régi filmet néztek a moziban.
A címe: "A téboly fiai"
Elkúrtuk
az elso visszajelzesek szerint az eddigi legnagyobb erdeklodes kiseri a lapot (volt ahol mar ma reggel 11kor kifogyott)
Az én újságosomnál is elfogyott mind egy szálig. Valószínűleg a mellékletek rendkívül jó minősége miatt. Igaz, hogy ebben a hónapban (még) nem vettem meg, mert pillanatnyilag másra kell a pénz, a mellékletet (a filmet) meg abszolút nem ismerem. De nem tartom kizártnak, hogy rászánom magam.
... a kezdetben megfogadott rokonszenves ígéretek eddig ebben a számban érvényesültek a legkevésbé.
erre meg kiternek egy mondat erejeig, mert valami felreertes van:
nem igertem en semmit, terveim/terveink voltak-vannak, amiket igyekszunk megvalositani
de korai lenne barmit is szamonkerni, ez meg csak a harmadik szam... nem a harmincharmadik
csak a mellekletbol vonsz le konzekvenciat? cim alapjan? ez fair?
o v e r p o w e r e d
gordon314: ha lehet ne allits olyan dolgokat, amik nem felelnek meg a valosagnak
azt kulon kerem, hogy az ujsag ismerete nelkul ne huzd le a lapot, mert ezzel szemenkopod az osszes munkatarsat -beleertve engem is- aki a mostani szamon dolgozott
ok, nem veszed meg ilyen olyan oknal fogva, de amennyire irasodbol kitunik leginkabb a "tobb mint ket es felezer forint" miatt (egyebkent 2490, ami nem tobb)
hat akkor ne vedd, de ne is mondj rola velemenyt, max azt, hogy neked draga, es nem erdekel a film (de azt is tartsd tiszteletben, hogy van akit meg pont ez a film erdekel)
az "igert extrak"-rol mar tobbszor irtam, hogy kesz authoringgal vasarolt lemeznel nem tud felkerulni plusz anyag a lemezre, majd ha lesz ra mod lesz ujra teszt is
a "szajbaragos kampany"-t sem ertem, mert semmit sem csinaltunk mashogy, mint eddig (a forumot nem tekintenem a kampany reszenek), es talan meglep teged, de az elso visszajelzesek szerint az eddigi legnagyobb erdeklodes kiseri a lapot (volt ahol mar ma reggel 11kor kifogyott)
o v e r p o w e r e d
Ez lehet, hogy egy buta kérdés, de lehet még kapni valahol az első számot?
Kattints a bannerre!!!!!! Itt fent!!!!
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
Ez lehet, hogy egy buta kérdés, de lehet még kapni valahol az első számot?
Az a legnagyobb vesztes az, aki nem veszi észre, hogy nyert!
lattad az ujsagot? ez a legjobb eddigegyaltalan mirol beszelsz?
Nem láttam, mivel nem voltam hajlandó több mint 2 és félezer forintot kiadni egy újságért.
A filmet már láttam és nem tetszett. Ilyen egyszerű.
A mélypont eddig arért áll, mert a kezdetben megfogadott rokonszenves ígéretek eddig ebben a számban érvényesültek a legkevésbé.
Az újságot én is szívesen megvenném film nélkül. Magazinhoz méltó áron.
A lényeg viszont az, hogy nem csak én vagyok úgy vele, hogy ezt a számot kihagyja. Szerintem azért is voltak T-Boy kicsit "szájbarágós" promóciói a harmadik szám kapcsán, mert nem hozta a várt érdeklődést.
gordon314.fw.hu
Azért egy rosszmájú megjegyzés engedtessék meg nekem: a harmadik szám eddig a mélypont a magazin életében szerény véleményem szerint. Bár az ellenkezőjét kívánom, de félek, hogy az eladásokban is ez fog megmutatkozni.
lattad az ujsagot? ez a legjobb eddig
egyaltalan mirol beszelsz?
Csak megerősíteni tudom, hogy a 3. szám az eddig legjobban sikerült (magát az újságot tekintve)! A filmről én se hallottam még eddig, de adtam neki egy esélyt, nem bántam meg!
Azért egy rosszmájú megjegyzés engedtessék meg nekem: a harmadik szám eddig a mélypont a magazin életében szerény véleményem szerint. Bár az ellenkezőjét kívánom, de félek, hogy az eladásokban is ez fog megmutatkozni.
lattad az ujsagot? ez a legjobb eddig
egyaltalan mirol beszelsz?
- stackpointer
- Nincs visszaút
Csak a fenti bannerre kell kattintani.
Sziasztok!
A magazinnak azt a számát,amihez a Született Gyilkosokat adták,vhol lehet még kapni????
- stackpointer
- Nincs visszaút
...szerintem egészen nézhető darabról van szó...
Nem arról van szó, hogy rossz film, és természetesen nézhető darab, de csak egyszer. És én már láttam.
Tegnap este megnéztem a filmet, szerintem egészen nézhető darabról van szó, de tényleg, holott eddig a filmről én se láttam, hallottam, olvastam semmit.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Belenéztem a film első perceibe, tényleg jól szól az angol DD 5.1, s a képminőséget tekintve se lehet okunk panaszra.
- mekkora bitrataval van tomoritve?
A film bitrátája 8,8 Mbps körül mozog.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Annak idején nagy lendülettel indult a lap. Nem győztük dícsérni a hozzáállást, hogy végre előre be merik jelenteni a következő mellékletet, hogy értelmes extraként rendszeresen teszteket fogunk kapni a lemezeken.
A lap nem éppen olcsó. A cikkek (bár messze jobbak az átlagnás szerintem) de nem teszik ki a mellékletes magazin értékének számottevő részét.
A filmmellékletek közül egyértelműen az első volt a legnagyobb durranás, majd a második és hát a harmadik erősen "rétegfilm" jellegű érdeklődésre tarthatott számot.
Én azt reméltem, hogy a magazin idővel egyre csak jobb lesz. Sajnos úgy tűnik csalatkoznom kellett.
Bár biztos nem kellemes ilyet olvasni, de azért veszem a bátorságot az ilyen "dorgálásra" mert még talán nincs minden veszve és meg lehet fordítani a folyamatot.
Ami eddig úgy tűnik, hogy stabil: a maguk módján értékes filmek voltak a mellékletek, a technikai kivetelezés is megfelelő minőségű volt (a harmadik számnál ezt mások véleményére alapozom).
Viszont ettől még nem biztos, hogy ki fog tűnni a mellékletes magazinok gyarapodó táborából!
Még egy dolog böki a begyem: T-Boy nem is olyan rég nyiltan lekezelte a netes olvasói tábort azzal, hogy az újság vevőköréből csak kis szelet a netezők halmaza. Mindez persze igaz önmagában. Viszont mára már annyira elterjedté vált az internet használat, hogy nem feltétlenűl a 15-35 éves technikai érdeklődésű férfiak véleményét tükrözi csak amit itt olvashattok. Igenis egyre reprezentatívabb lesz a netes olvasók véleménye. (Amúgy meg széles olvasói kör kiépítésének vágya ide vagy oda, a vevők gerincét mégiscsak az előbb említett célcsoport teszi ki!)
Kicsit nekem úgy tűnik, hogy az idő előrehaladtával a nehézségek megjelenésével egyre inkább az üzleti és nem a szenvedély oldala mutatkozik meg a lapkiadásnak. Érősen szeretném, hogy tévedjek!
gordon314.fw.hu
- mekkora bitrataval van tomoritve?
Ez nekem olyan kínaiul hangzik. Hogy méritek ti azt a bitrátát? Gondolom számítógéppel. Hallhatnék erről valami bővebbet?
- haat pl. asztali lejatszomban bekapcsolom es folyamatosan kiirja.., de vannak erre a celra PC-s progik is (nemtudok neveket mondani)
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "