Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cinema magazin DVD melléklettel
Természetesen a lemez reklámmal indul. Ezt még elnézném, de az a bunkóság netovábbja, hogy a "Lejátszás" gombot megnyomva sem a film kezdődik el rögtön, hanem előtte még egy reklám! A reklámozott magazin nevét nem óhajtom leírni, mert nem csinálom nekik én is a reklámot, de kapják be!
Nem igazán értem azokat az embereket akik panaszkodnak a reklámok miatt. Addott pl. a Cinema. Ha jól amlékszem ezt az újságot melléklet nélkül is meg lehet venni az újságosoknál. Ha a film mellékleten zavar a reklám akkor vedd meg az újságot melléklet nélkül és vedd meg hozzá az eredeti filmet jóval drágábban. Szerintem az, hogy 1-2 ezer forinttal olcsóbban megkapod a filmet, az megér annyit, hogy megnézel a film előtt egy fél perces reklámot. A moziban is kiadsz egy halom pénzt egy filmért és ott is ráderőszakolják a reklámokat...
Kedves Gemini!
Félreértetted az írásomat. Mint írtam, azt lenyelem, hogy végig kell néznem egy reklámot, hogy egyáltalán eljuthassak a menübe. Azt viszont továbbra is bunkóságnak tartom, hogyha ott megnyomom a "Lejátszás" gombot, akkor még egy reklámot meg kell néznem, s csak utána kezdődik el a film.
Innen már csak egy lépés, hogy mondjuk a rétegváltás közé is betegyenek egy reklámot...
Akkor -mint a moziban- nyomják le az összes reklámot, amit akarnak, a menü előtt, de ha már odáig eljutottam, hagyjanak a reklámjaikkal békén!
Most amúgy hogyé aggyák a DVD-s verziót? 2 filmes melléklettel felment az ára 2000 Ft fölé.
Ha jól tudom a mostani szám 2495Ft (szerintem kissé drága, és pofátlan ár ez, a Cinema mellékleteinek minőségét tekintve)
Gondolom a két filmes verzió csak arra kelett hogy ne vedd észre hogy januártól jóval drágább.
Hát ennyi pénzért már elég gáz a Cinema. Nem jósolok nekik így fényes jövőt.
Elkúrtuk
Természetesen a lemez reklámmal indul. Ezt még elnézném, de az a bunkóság netovábbja, hogy a "Lejátszás" gombot megnyomva sem a film kezdődik el rögtön, hanem előtte még egy reklám! A reklámozott magazin nevét nem óhajtom leírni, mert nem csinálom nekik én is a reklámot, de kapják be!
Nem igazán értem azokat az embereket akik panaszkodnak a reklámok miatt. Addott pl. a Cinema. Ha jól amlékszem ezt az újságot melléklet nélkül is meg lehet venni az újságosoknál. Ha a film mellékleten zavar a reklám akkor vedd meg az újságot melléklet nélkül és vedd meg hozzá az eredeti filmet jóval drágábban. Szerintem az, hogy 1-2 ezer forinttal olcsóbban megkapod a filmet, az megér annyit, hogy megnézel a film előtt egy fél perces reklámot. A moziban is kiadsz egy halom pénzt egy filmért és ott is ráderőszakolják a reklámokat...
Természetesen a lemez reklámmal indul. Ezt még elnézném, de az a bunkóság netovábbja, hogy a "Lejátszás" gombot megnyomva sem a film kezdődik el rögtön, hanem előtte még egy reklám! A reklámozott magazin nevét nem óhajtom leírni, mert nem csinálom nekik én is a reklámot, de kapják be!A menü kétnyelvű, akárcsak az Ararecordsos MR. RIPLEY-nél volt.
A filmnek kb. a felénél tartok. Kisebb képhibák vannak, komolyabbat, lefagyást stb. nem tapasztaltam. A hangra mintha berezonálnának a tévém hangszórói, de nem biztos, hogy ez normális házimozi-rendszerben is így lenne. Mindenesetre eddig más DVD-nél ezt még nem tapasztaltam.
A film szerintem remek, a kivitelezés azonban úgy tűnik, csak a közepes szintet fogja elérni. Mondjuk a Cinema általam ismert mellékleteinél (MULHOLLAND FALLS, KÖNNYEZŐ HARCOS) jobb, de nem egy etalon. Házimozi Magazinon túl, DVD Center Magazinon jóval innen.
Ehhez hasonló dupla reklámot találhattál A misszió című DVD-mellékleten is... (HáziMozi)
Most amúgy hogyé aggyák a DVD-s verziót? 2 filmes melléklettel felment az ára 2000 Ft fölé.
Ha jól tudom a mostani szám 2495Ft (szerintem kissé drága, és pofátlan ár ez, a Cinema mellékleteinek minőségét tekintve)
Gondolom a két filmes verzió csak arra kelett hogy ne vedd észre hogy januártól jóval drágább.
Elkúrtuk
Természetesen a lemez reklámmal indul. Ezt még elnézném, de az a bunkóság netovábbja, hogy a "Lejátszás" gombot megnyomva sem a film kezdődik el rögtön, hanem előtte még egy reklám! A reklámozott magazin nevét nem óhajtom leírni, mert nem csinálom nekik én is a reklámot, de kapják be!A menü kétnyelvű, akárcsak az Ararecordsos MR. RIPLEY-nél volt.
A filmnek kb. a felénél tartok. Kisebb képhibák vannak, komolyabbat, lefagyást stb. nem tapasztaltam. A hangra mintha berezonálnának a tévém hangszórói, de nem biztos, hogy ez normális házimozi-rendszerben is így lenne. Mindenesetre eddig más DVD-nél ezt még nem tapasztaltam.
A film szerintem remek, a kivitelezés azonban úgy tűnik, csak a közepes szintet fogja elérni. Mondjuk a Cinema általam ismert mellékleteinél (MULHOLLAND FALLS, KÖNNYEZŐ HARCOS) jobb, de nem egy etalon. Házimozi Magazinon túl, DVD Center Magazinon jóval innen.
Remélem, aki elolvassa, enélkül is rájött volna, hogy a MARVIN SZOBÁJÁ-ról írtam.
A menü kétnyelvű, akárcsak az Ararecordsos MR. RIPLEY-nél volt.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 674
Az ara records ...
lásd:csokoládé.
ezért már bosszankodtam máshol...
tényleg meg kell várni a kritikát.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Hello Rajongók!
A Cinema melléklet "Marvin szobája" DVD specifikációi a következők:
Kiadó: ARA Records
PAL 16:9 (1,78:1)
Játékidő:92 perc
Nyelv: magyar, angol 5.1; (illetve egy másik felirat szerint: STEREO 2.0)Felirat: angol
Extra: interaktív menü, közvetlen elérés (azaz semmi!)
Gyártási év: 1996
Szereplői: Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Diane Keaton, Robert De Niro
Belekukkantani még nem tudtam, az adatok a borítóról származnak.
Hajrá!
Én csak beraktam a linket, de engem nem győzött meg.
Én viszont láttam a filmet moziban (a tévé is adta), s engem teljesen meggyőzött.
Hello Rajongók!Azt tudtam ki, hogy a Cinema februári száma holnap (30-án) jelenik meg.
A melléklet a "Marvin szobája" című film lesz.
Lehet, hogy rosszul tévedek, de talán L. Di Caprio a főszereplője.
Hajrá!
http://www.mozinet.hu/display.php?table ... ilm_id=277
Végre egy normális film a Cinema mellékleteként!
Nagyon remélem, hogy nem olyan gyatra minőségben jön ki, mint a korábbi Cinema-mellékletek!
Akik szeretik az igényes drámákat, ahol a dráma nem a tömény unalommal egyenlő, mindenképpen próbálkozzanak e filmmel! Hiszen a szereposztás is parádés: Meryl Streep, Diane Keaton és Robert De Niro mellett a sokak által utált Leonardo Di Caprio, aki itt ismét bebizonyítja, hogy méltán sorolják korosztálya legtehetségesebb színészei közé.
Én csak beraktam a linket, de engem nem győzött meg.
Hello Rajongók!Azt tudtam ki, hogy a Cinema februári száma holnap (30-án) jelenik meg.
Hajrá!
Nagyon remélem, hogy nem olyan gyatra minőségben jön ki, mint a korábbi Cinema-mellékletek!
Akik szeretik az igényes drámákat, ahol a dráma nem a tömény unalommal egyenlő, mindenképpen próbálkozzanak e filmmel! Hiszen a szereposztás is parádés: Meryl Streep, Diane Keaton és Robert De Niro mellett a sokak által utált Leonardo Di Caprio, aki itt ismét bebizonyítja, hogy méltán sorolják korosztálya legtehetségesebb színészei közé.
Marvin szobája?? elég magávalragadó dráma,de ahogy a Cinema a mellékleteivel bánik,háááát,az valami felháborító Asterix és obelix volt eddig minőségileg a legjobb melléklet szerény véleményem szerint :)Remélem váltott a Cinema és tényleg jó kép és hangminőségben jön a Marvin szobája,azért én megvárok jópár kritikát
Hajrá!
Hajrá!
Hello Rajongók!
Azt tudtam ki, hogy a Cinema februári száma holnap (30-án) jelenik meg.
Hajrá!
Most milyen filmet adnak az újsághoz?
És legközelebb mit fognak adni?
Én arra lennék kíváncsi, hogy szélesvásznú-e az Egy zsaru szava?
Az! A hang meg 5.1 a specifikáció szerint, valójában meg a francia olyan "szurrandos", a magyarról meg ne beszéljünk (valami iszonyat halk, visszhangos sz@r az egész). A film maga egyébként nem is rossz - tipikus 80-as évek akció-krimije.
Ha valakinek minden vágya ez a lemez, elviheti tőlem 1400 pénzért.
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Ha valakit mégis érdekelne: az egyik oldalon A zsaru szava található Alain Delonnal, a másikon pedig Arlette szerencséje Christophe® Lamberttel. Ha valaki nagyon szereti a francia filmeket, és nem zavarja, hogy kettőt raktak egy lemezre, hát nosza...
Azt nem is mondtátok, hogy Jóbarátok falinaptár is jár a laphoz - ez azért jelentősen felerősíti a vásárlási ingerenciát...
Szerintem ebből a számból nem sok remittenda marad!
De hát a jóbarátok falinaptár a melléklet nélkülihez is jár! Ha pedig időben szóltál volna, nem ajándékozom el az enyémet.
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Ha valakit mégis érdekelne: az egyik oldalon A zsaru szava található Alain Delonnal, a másikon pedig Arlette szerencséje Christophe® Lamberttel. Ha valaki nagyon szereti a francia filmeket, és nem zavarja, hogy kettőt raktak egy lemezre, hát nosza...
Azt nem is mondtátok, hogy Jóbarátok falinaptár is jár a laphoz - ez azért jelentősen felerősíti a vásárlási ingerenciát...
Szerintem ebből a számból nem sok remittenda marad!
PP
Víg kedély, jó egészség!
Én arra lennék kíváncsi, hogy szélesvásznú-e az Egy zsaru szava?
Az előző számokkal ellentétben nem találtam sem kritikát a mostani filmekről, sem előzetest a következőkről!
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
A Zsaru szava emlékeim szerint egész jó film, még moziban láttam annak idején és akkor ütött (igaz voltam vagy 10 éves )
De ez a két film-egy lemez megoldás nekem eleve kilövi a cinemát