Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Poszter Magazin
- Ginger Ale
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
DVD Poszter Magazin
Nem tudja valaki, hogy pontosan mikor is jelenik meg a Poszter Magazin 5-ik száma?
DVD Poszter Magazin
Na megvettem, tényleg jó film. Nekem egyszer megakadt egy picit, de lehet, hogy valami pihe volt a lemezen
Ha jól értelmeztem akkor Poszter és Sztár magazin is lesz minden hónapban. Az azért vagányos
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
DVD Poszter Magazin
én pl. a 13. harcoshoz jutottam így hozzá
Így legyen ötösöm a lottón!
DVD Poszter Magazin
Azért arra kiváncsi vagyok, hogy milyen ajándék DVD-ket adnak annak aki elő mer fizetni.
Ez nagyon egyszerű: pont azokat, amelyeket legfeljebb fél éven belül más magazinhoz amúgy is mellékelnének. Lásd a Szarvasvadászt a Nemzetközi DVD magazinnál és most a DVD Filmcsillagnál. (Ha jól emlékszem a magazin nevekre...)
ildiko@best-hollywood.hu
itten megmondják az ajándék dvd-ket, én is innen tudtam +. elég széles a skála, én pl. a 13. harcoshoz jutottam így hozzá
a csaj egyébként aki a dologgal foglakozik szucs ildiko, egy elég kedves és +értő hölgyemény
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
DVD Poszter Magazin
Azért arra kiváncsi vagyok, hogy milyen ajándék DVD-ket adnak annak aki elő mer fizetni.
Ez nagyon egyszerű: pont azokat, amelyeket legfeljebb fél éven belül más magazinhoz amúgy is mellékelnének. Lásd a Szarvasvadászt a Nemzetközi DVD magazinnál és most a DVD Filmcsillagnál. (Ha jól emlékszem a magazin nevekre...)
DVD Poszter Magazin
Fehér tokban adják a filmet! A DS természetesen nem rossz, csak az 5.1-hez képest gyengécske! Nézhető úgy is, mert egy elég normális szinkron készült jet Li filmjéhez!
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
DVD Poszter Magazin
Megvettem. Az angol 5.1 szépen szól, a magyar 2.0 értelem szerűen gyengécske. A film nekem már moziban is tetszett! Összességében 1990 Ft-ot NAGYON megér!
És fehér Amaray tokban adják a kicsikét. Azért arra kiváncsi vagyok, hogy milyen ajándék DVD-ket adnak annak aki elő mer fizetni.
Elkúrtuk
DVD Poszter Magazin
Megvettem. Az angol 5.1 szépen szól, a magyar 2.0 értelem szerűen gyengécske. A film nekem már moziban is tetszett! Összességében 1990 Ft-ot NAGYON megér!
Énis láttam az újságosnál, már éppen kérni akartam egy példányt amikor kiderült, hogy itthon hagytam a pénztárcámat, de holnap nekem is meglesz
A gyengécskét hogy érted, úgy a várható külömbségen belül van azért, ugye? (mármint a DD5.1 és DS között)
DVD Poszter Magazin
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
DVD Poszter Magazin
Már a TV-ben is hirdeti a Jet Li filmes Poszter magazint! Juhúúú!
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
DVD Poszter Magazin
Lehet már kapni a Sárkány csókját???
Ha annyira hiányzik, az anyósom ad neked egyet. Egy nyelveset.
Ezt szerintem másik topicban kéne nem??
Ha nincs értelmes mondani valód akkor inkább az ilyeneket tartsd meg magadnak OKÉ?
Dehogy tartsa meg magának! Szerintem egynek elment.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
DVD Poszter Magazin
a sárkány csókja pesten holnaptól, vidéken péntektől kapható a sztár mellékleteként
jövő héten csüt-ön meg jön a poszter, melléklet a lentebb már taglalt Addig jár a korsó c. film Depardieu-vel, ami azért akutális mert most megy a mozikban a 'POFABE!' szintén vele + jean reno-val.
Ma már lehetett kapni a Sztárt a Sárkány csókjával Pesten.
A következőben Bruce Willis lesz a Banditák c. filmmel.
Banditák nem olyan rossz film, kicsit lassu a cselekmény.Én már régóta sejtem,hogy megjelenik csak nem tudtam mikor. Aki kíváncsi a következő pár hónap melléketeire,szerintem érdemes felnézni a Best Hollywood honlapjára
Nem is olyan régen volt szuperáras a Banditák. Nem rossz film és jó a zenéje is.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
DVD Poszter Magazin
Ha nincs értelmes mondani valód akkor inkább az ilyeneket tartsd meg magadnak OKÉ?
Nem.
De mivel úgy sem vagy regisztrálva, ezért ez téged nem fog zavarni.
DVD Poszter Magazin
a sárkány csókja pesten holnaptól, vidéken péntektől kapható a sztár mellékleteként
jövő héten csüt-ön meg jön a poszter, melléklet a lentebb már taglalt Addig jár a korsó c. film Depardieu-vel, ami azért akutális mert most megy a mozikban a 'POFABE!' szintén vele + jean reno-val.
Banditák nem olyan rossz film, kicsit lassu a cselekmény.Én már régóta sejtem,hogy megjelenik csak nem tudtam mikor. Aki kíváncsi a következő pár hónap melléketeire,szerintem érdemes felnézni a Best Hollywood honlapjára
DVD Poszter Magazin
Én sokkal több ilyen poént el tudnék viselni.
Bár Enriconak lehet, hogy ez nem poén hanem a véres valóság.
Elkúrtuk
DVD Poszter Magazin
Elkúrtuk
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Ne legyél ennyire savanyú! Szerintem jó poén volt.
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Árgh!
A Poszter Magazin kapható már Sárkány Csókjával???
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Ma lesz meg a DVD olvasóm!Meg a cd írom!
A Sárkány csókja jó film!Meg volt nekem!
Melyik újság adja most és mennyiért!?
DVD Poszter Magazin
Arany markában dvd: Észrevettem,hogy karcos a lemez,de tüzetesebb vizsgálódás után kezdtem megijedni,hogy komolyabb baja van.1-2 mélyebb karc azért nem semmi.Szerncsére végignéztem,1 alkalommal az elején szétesett a kép 1-2 másodpercre,és a hang is picitt sistergett,ettől eltekintve nem volt gond. tudom,hogy sokan nagy stúdiók filmjeit megvásárolva szintén ilyen próblémával szembesülnek,de ez akkor sem elfogadható. 1990 ft is pénz, amiért karcmentes dvd vár az ember...
DVD Poszter Magazin
Én a Sárkány csókjás "újságot" tuti megveszem!
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!