Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Filmcsillag
DVD Filmcsillag
Mostmár a Konvoj is jöhetne, ugyanaz az eresztés asszem mint a Szarvasvadász
Szerintem jönni is fog vmelyik Ő magazinjukban nemsokára.
A Szarvasvadászt mindenképp beszerzem magamnak.
Elkúrtuk
DVD Filmcsillag
Mostmár a Konvoj is jöhetne, ugyanaz az eresztés asszem mint a Szarvasvadász
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 677
DVD Filmcsillag
Aktuális szám melléklete: A Szarvasvadász
hol lesz melléklet?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
DVD Filmcsillag
Aktuális szám melléklete: A Szarvasvadász
DVD Filmcsillag
Most milyen filmet adnak az újsághoz?
És legközelebb mit fognak adni?
DVD Filmcsillag
Hát olyan volt sztem kb. mint a Nagy hajcihő (The Big Tease), csak egy fokkal még rosszabb...és rosszabb szinkronhangokkal.
DVD Filmcsillag
szvsz tökmindegy - szinkronnal megy majd, pedig pont a kiejtés az egyik vonzereje
DVD Filmcsillag
Ha valaki kihagyta volna a "Fújd szárazra édes" című nagysikerű mellékletet, akkor ma este 23 óra körül megtekintheti a veres kettesen. Vagy a retek klubon? Valamelyiken a kettő közül.
DVD Filmcsillag
Josh Hartnett és Raichel Leigh Cook (ő volt a Csaj nem jár egyedül főszereplője) a főszereplői.Sztem megéri.
Ne hagyjuk ki ALan Rickmant, akit valszeg többen ismernek - nekem pedig az egyik kedvenc színészem, valszeg miatta fogom megvenni
és milyen jól tettem! nagyon kellemes hétvégi mozi volt
nem csak Alan Rickman miatt, a szereplők többsége jó választás, talán épp az "egyedül nem járó kiscsaj" halványabb
ráadásul ha jól emlékszem ez volt az első olyan hazai melléklet, amin brit angolt beszélnek (a dvdcenteres Notting Hill már decemberi), ha vki szereti az eredeti hangot, nagyon kellemes felüdülés az amerikai dömpingben az ilyen, középangliai kiejtés - különösen, h a hang jó minőségű, jól érthető
DVD Filmcsillag
A decemberi szám már megjelent, A csaj nem jár egyedül című filmmelléklettel...
DVD Filmcsillag
Elvileg még idén lesz egy szám ebből is, nem? Ki milyen mellékletre tippel?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
DVD Filmcsillag
Ez lesz a harmadik Miramaxos film (előző kettő: JACKIE BROWN, SIKOLY 2), ami DVD mellékletként megjelenik pár hónap alatt! Most már tényleg komolyan reménykedem az alábbiakban is: 54, MALÉNA, KÖZPONTI PÁLYAUDVAR, HORRORRA AKADVA, SIKOLY 3.
DVD Filmcsillag
Azért az ilyan filmeknek, mint a mostani melléklet jobban tudok örülni, mint az eddigi sz@rságoknak. Bár elvétve volt 1-2 tűrhető is..
Ízlések és pofonok...
Én ennek a filmnek sajnálnám a helyet a polcon, bár TV-ben megnéztem anno.
Akkor már sokkal inkább Elveszett gyerekek, Angol beteg, Jackie Brown, Dogma, Bérgyilkos a szomszédom és még sorolható.
De pont ez a szép benne: most Te veszed meg, legközelebb én, aztán meg más, mert esetleg egyikünknek sem jön be az akkori melléklet. Nincs ebből baj!
Megvenni én sem fogom, de pl. ha A pokoli torony balekjai és eközt kéne választanom, akkor gondolom 1értelmű a válasz.. Amúgy az általad felsorolt filmek valóban sokkal jobbak; talán pont azokra értettem azt az 1-2 kivétel filmet, amit szívesen meg is vesz az ember. Igen & nincs is abban baj, hogy különbözőek az ízléseink, ez így van rendjén.
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
DVD Filmcsillag
Azért az ilyan filmeknek, mint a mostani melléklet jobban tudok örülni, mint az eddigi sz@rságoknak. Bár elvétve volt 1-2 tűrhető is..
Ízlések és pofonok...
Én ennek a filmnek sajnálnám a helyet a polcon, bár TV-ben megnéztem anno.
Akkor már sokkal inkább Elveszett gyerekek, Angol beteg, Jackie Brown, Dogma, Bérgyilkos a szomszédom és még sorolható.
De pont ez a szép benne: most Te veszed meg, legközelebb én, aztán meg más, mert esetleg egyikünknek sem jön be az akkori melléklet. Nincs ebből baj!
PP
Víg kedély, jó egészség!
DVD Filmcsillag
Nincs valami bővebb kritika/nyáladzás/köpködés stb. erről a filmről valahol?
DVD Filmcsillag
DVD Filmcsillag
Határeset, volt már rosszabb is.
De sokkal jobb is...
Az eddigi egyik legjobb ilyen jellegű vételem az Arizonai álmodozók volt:
1600-ért egy kapok szuper filmet + még mellékletként egy magazint, nem rossz vétel.
Mert én az ilyen esetekben "visszafelé" nézem a vásárlást
DVD Filmcsillag
Decemberi melléklet a Csaj nem jár egyedül című film lesz.
A DVD-n 5.1-es és DTS magyar hang van! A megjelenés kedd környékén várható!
Határeset, volt már rosszabb is.
Elkúrtuk
DVD Filmcsillag
Josh Hartnett és Raichel Leigh Cook (ő volt a Csaj nem jár egyedül főszereplője) a főszereplői.Sztem megéri.
Ne hagyjuk ki ALan Rickmant, akit valszeg többen ismernek - nekem pedig az egyik kedvenc színészem, valszeg miatta fogom megvenni
DVD Filmcsillag
Bp, Keleti 9. vágánynál levő újságosnél A nő kétszer-es Film* 1000 HUF. Volt még néhány db.
Elkúrtuk
DVD Filmcsillag
Nem rossz kis film. Bár nem annyira vígjáték, mint ahogy mondják, inkább dráma. A történet sablonos: a nagy fodrászcsalád szétvált, mert a mama megszökött a nagy verseny előtt a modellel, akin a frizurát kellett volna elkészíteni. Mivel több éve nem beszél a feleség és az apa, ráadásul a fiuk se komálja a mamát, így a srác a papával él. Ekkor jön a fodrászverseny a városukba. Közben kiderül a mamáról, hogy rákos. Ezek után csak tetézi a gondot, hogy a régi vetélytárs is ott lesz a versenyen, akinek csinos lánya van, de csak mint modell kell a papának. Asszem ezután lehet tudni mi a folytatás: a végén a haragos család kibékül és összeáll a versenyre és legyőzik a régi vetélytársat, a lány beleszeret a fodrászgyerekbe és hajlandó meghiúsítani az apja versenyét is érte.
Szóval romantikus film, sok drámai jelenettel. Aki szereti az érzelemdús filmeket, annak mindenképp ajánlom. Josh Hartnett és Raichel Leigh Cook (ő volt a Csaj nem jár egyedül főszereplője) a főszereplői.
Sztem megéri.
DVD Filmcsillag
A hozzászolások alapján nem vették meg eddig tul sokan. Ha valaki mégis megtette meséljen már rola!
DVD Filmcsillag
Nem kapott rossz kritikát, de részemről asszem ezt kihagyom