Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
VOX magazin DVD-vel
VOX magazin DVD-vel
Ha yól mléxem, a VOX melléklete volt a 6:3, ugye?
Csak azért, mert ha vki megválna a 6:3 DVD-jétől, kérem jelezze itt a fórumban, engem érdekelne!
ThX
VOX magazin DVD-vel
[Nekem hétvégén volt szerencsém megnézni a filmet, mert kölcsönkaptam a lemezt. Szerintem abszolut nem érdemes megvenni, még fanatikus rajongóknak sem. Számomra sokszor erőltetnek és nem is igazán passzolónak tűnnek azok a történelmi párhuzamok, amiket a filmben említenek. Lehet, hogy a National Geographicot elérte az az érzés, hogy ideje nekik is lehúzni a maguk bőrét Tolkien rókájáról.
Mivel a GYU általános emberi dolgokról szól (barátság, száműzetés, harc, szerelem stb.), ezért ilyen alapon bármivel bármikor párhuzamot lehet vonni. Megfelelő pénz, idő és történelmi ismeret birtokában ugyanilyen szinvonalas filmet lehetne készíteni párhuzamot vonva és egybeeséseket kimutatva a magyar történelem és a GYU eseményei között.
Szóval szerintem nem éri meg a pénzt.
Köszi Ratman!
Megspóroltad nekem egy másik film árát.
VOX magazin DVD-vel
National Geographic: Beyond the Movie:The Lord of The Rings-Return of The King c. film. De legalább mindenki eldöntheti érdemes-e januárban megvenni a mellékletet.
Nekem hétvégén volt szerencsém megnézni a filmet, mert kölcsönkaptam a lemezt. Szerintem abszolut nem érdemes megvenni, még fanatikus rajongóknak sem. Számomra sokszor erőltetnek és nem is igazán passzolónak tűnnek azok a történelmi párhuzamok, amiket a filmben említenek. Lehet, hogy a National Geographicot elérte az az érzés, hogy ideje nekik is lehúzni a maguk bőrét Tolkien rókájáról.
Mivel a GYU általános emberi dolgokról szól (barátság, száműzetés, harc, szerelem stb.), ezért ilyen alapon bármivel bármikor párhuzamot lehet vonni. Megfelelő pénz, idő és történelmi ismeret birtokában ugyanilyen szinvonalas filmet lehetne készíteni párhuzamot vonva és egybeeséseket kimutatva a magyar történelem és a GYU eseményei között.
Szóval szerintem nem éri meg a pénzt.
VOX magazin DVD-vel
Most milyen filmet adnak az újsághoz?És legközelebb mit fognak adni?
NGC-s RoTK-kal kapcsolatos filmet. A következőt nem tudjuk.
De érdemes picit visszaolvasni és megtudsz többet is a filmről.
Elkúrtuk
VOX magazin DVD-vel
Most milyen filmet adnak az újsághoz?
És legközelebb mit fognak adni?
VOX magazin DVD-vel
Ja, és amúgy a dvd műanyag tokban van, vagy papírtokban?
Én műanyaggal láttam, de ennyi pénzért inkább aranytokban kéne lennie.
A VOX a 2 féle DVD mellékletes korában is elszállt az árakkal.
Ennyiért ez az ötlet sem versenyképes.
Azért a kétféle DVD-melléklet esetében szerintem igen kedvező volt az ár, hiszen hol kaphattad meg legálisan a Szörny Rt.-t újsággal együtt 3500 forintért?
A Szörny Rt kivétel. (Ezt én is megvettem)
Különben én a többi újsághoz hasonlítottam.
Egy ezrest rávert a következő legdrágábbra, ez pedig "szignifikáns" (Vágó Pista után szabadon) különbség a többi árhoz képest.
Ezért én nem mondanám kedvezőnek az árát.
Különben ha jól emlészem az MM-ben 3000-ért meg lehetett venni a filmet, igaz az újság hatására.
Éljen a Szörny Rt.!
Azért A kéz, amely a bölcsőt ringatja sem rossz film, ami szintén Vox-melléklet volt!
VOX magazin DVD-vel
Azért a kétféle DVD-melléklet esetében szerintem igen kedvező volt az ár, hiszen hol kaphattad meg legálisan a Szörny Rt.-t újsággal együtt 3500 forintért?
A Szörny Rt kivétel. (Ezt én is megvettem)
Különben én a többi újsághoz hasonlítottam.
Egy ezrest rávert a következő legdrágábbra, ez pedig "szignifikáns" (Vágó Pista után szabadon) különbség a többi árhoz képest.
Ezért én nem mondanám kedvezőnek az árát.
Különben ha jól emlészem az MM-ben 3000-ért meg lehetett venni a filmet, igaz az újság hatására.
Elkúrtuk
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
VOX magazin DVD-vel
Az volt a beetetés.
VOX magazin DVD-vel
VOX magazin DVD-vel
Sziasztok!Bár én sem akarom megvenni ennyi pénzért, azért érdekelne, hogy vidéken is meg lehet venni melléklettel, vagy csak Budapesten? Én tegnap vettem meg vidéken melléklet nélkül 690-ért, kérdeztem az újságost, hogy dvd-vel is kapható-e, azt mondta, hogy nem kapott reggel olyat.
690-ért? Ezek szerint kétezer forint az a dokumentum filmecske? Nem semmi...
VOX magazin DVD-vel
Elkúrtuk
VOX magazin DVD-vel
Sziasztok!Bár én sem akarom megvenni ennyi pénzért, azért érdekelne, hogy vidéken is meg lehet venni melléklettel, vagy csak Budapesten? Én tegnap vettem meg vidéken melléklet nélkül 690-ért, kérdeztem az újságost, hogy dvd-vel is kapható-e, azt mondta, hogy nem kapott reggel olyat.
Tatabányán lehet kapni.
Elkúrtuk
VOX magazin DVD-vel
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
VOX magazin DVD-vel
Sziasztok!
Bár én sem akarom megvenni ennyi pénzért, azért érdekelne, hogy vidéken is meg lehet venni melléklettel, vagy csak Budapesten? Én tegnap vettem meg vidéken melléklet nélkül 690-ért, kérdeztem az újságost, hogy dvd-vel is kapható-e, azt mondta, hogy nem kapott reggel olyat.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
VOX magazin DVD-vel
ehhh.. Én nem is gondoltam volna, hogy még ezt is ilyen drágán adják. Azért nem semmi, hogy egy cirka egy órás dokumentum film jellegű melléklettel is képesek a legdrágább kiadvány lenni.
Amúgy nem lenne ellenemre a dokumentum film, mint kiadvány, pl ment régebben az Egy autó születése a Discovery-n vagy a Spekis Hogyan működik? is baromi érdekes volt, a Travel chanelen is vannak bőven szép műsorok és még nagyon sok ilyen több részes sorozat volt amit érdemes lenne megőrizni maradandó formában.
VOX magazin DVD-vel
Bocs, hogy ide írom a kérdést, de melyik magazin melléklete volt a Dogma? köszi a választ!!!
HáziMozi
ajánlom figyelmedbe az alábbi oldalt:
http://www.geocities.com/kiskakas1
VOX magazin DVD-vel
Bocs, hogy ide írom a kérdést, de melyik magazin melléklete volt a Dogma? köszi a választ!!!
VOX magazin DVD-vel
Bármennyire is szeretem a Gyűrűk Urá-t, nem fogok 2690 pénzt kiadni egy dokumentumfilmért (ami ráadásul nem is valami hajde!).Röhej! Egyéb magazinok ugyanezért a pénzért (pontosabban szólva kivétel nélkül kevesebbért) mozifilmeket adnak mellékletként - a lap színvonaláról inkább ne is beszéljünk! VOX: :smile22:
Azt meg már csak félve teszem hozzá, hogy A Gyűrűk Ura trilógia záródarabjának DVD-kiadásán bizonyára rajta lesz néhány így készült, igaz, nem a NG, hanem Peter Jackson tálalásában...
VOX magazin DVD-vel
Bármennyire is szeretem a Gyűrűk Urá-t, nem fogok 2690 pénzt kiadni egy dokumentumfilmért (ami ráadásul nem is valami hajde!).
Röhej! Egyéb magazinok ugyanezért a pénzért (pontosabban szólva kivétel nélkül kevesebbért) mozifilmeket adnak mellékletként - a lap színvonaláról inkább ne is beszéljünk! VOX: :smile22:
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
VOX magazin DVD-vel
Úgy tünik az elözetes információk szerinti feláras januári VOX melléklet mégsem lesz olyan érdekes, tudniillik ma este 21h-kor (és holnaptól többször ismételve) a National Geographic channel-en is megtekinthetö a National Geographic: Beyond the Movie:The Lord of The Rings-Return of The King c. film. De legalább mindenki eldöntheti érdemes-e januárban megvenni a mellékletet.
/tau ba
Milyen volt, látta valaki?!
Én asszem azt láttam
Csak fél szemmel figyeltem mert nem nagyon szeretem a werkfilm szerüségeket. Valami olyasmi volt, hogy összehasonlították megtörtént történelmi eseményekkel, meg a helyszínt mutatták. Nekem nem volt túl izgalamas, annyira biztos nem, hogy dvd-n is birtokoljam, de azért rossznak sem mondható
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
VOX magazin DVD-vel
Úgy tünik az elözetes információk szerinti feláras januári VOX melléklet mégsem lesz olyan érdekes, tudniillik ma este 21h-kor (és holnaptól többször ismételve) a National Geographic channel-en is megtekinthetö a National Geographic: Beyond the Movie:The Lord of The Rings-Return of The King c. film. De legalább mindenki eldöntheti érdemes-e januárban megvenni a mellékletet.
/tau ba
Milyen volt, látta valaki?!
PP
Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
VOX magazin DVD-vel
Mint már említettem biztos nem a karácsony elott szamrol van szo,hanem a januarirol (megjelenes dec vege,de inkabb januar eleje). A pontos arat nem tudom,de olyan 2XXX Ft lesz. Vagyis nem ingyen,de nem is egy teljes DVD filmmelleklet araert lesz elerheto. Vegul is nem kotelezo a mellekletes valtozatot megvenni,jelenik meg eleg egyeb DVD-s ujsag.
tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
VOX magazin DVD-vel
Tudom, a DVD az DVD, a VHS meg VHS, de azt megemlíteném, hogy Olaszországban például bő egy évtizede VHS műsoros kazettákat adtak egyes újságokhoz, s a lap ára ugyanannyi volt, mintha nem lenne melléklet. A filmek klasszikus olasz és külföldi alkotások voltak, művész- és közönségfilm egyaránt volt köztük. Később műsoros cd lemezeket is adtak.
Szóval a Vox által beígért melléklet olyan típusú szerintem, amit felár nélkül illene adni, de 3500 Ft-ért semmiképp.