Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

nem
direkt ilyenre akartuk
kesobb a filmbemutatoknal is ossze fogjuk keverni a kepeket es a leirasokat
utolso fazisban pedig a mondatokon belul a szavakat is
vegul belepisilunk a konnektorba

o v e r p o w e r e d

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

... de mindenesetre a látszat az, hogy a lap belső designja olyan irányban változott, ahogy a fórumozók javasolták. Akkor talán mégsem olyan javaslatok voltak, amelyek félrevitték a lapot, nem?
nem szeretnek az onerzetedbe gazolni, de a design nem a forum alapjan valtozott
a tordelok nem olvassak ezt a topicot

Most akkor vagy dilettáns kezdők tördelték az első számot és átadtátok egy másik csapatnak vagy nemtoom, de k*rvanagyot változott az újság bévül.
Önérzet vagy nem - én egy picit magamnak/magunknak is tulajdonítom!

Viszont a 2. szám elején a teszt rovatban szarvashibának tartom, hogy konkrét készülékek vannak kiemelve árakkal, a fotó-illusztrációk azonban köszönő viszonyban sincsenek a leírtakkal...
Ennyire nem lehet fotókhoz hozzájutni az ajánlott termékekről?!
Ez viszont akár még megtévesztésnek is tűnhet.

Most akkor vagy írok egy általános gondolatfutamot illusztrációkkal, vagy nevesítek is termékeket, de akkor azok fotóját mutatom, ideális esetben képaláírásokkal együtt, ez csak ott maradhatna el, ahol háttérszínnel kiemelt kiegészítő info-ról van szó és az összetartozás tökéletesen egyértelmű...
Szerintem.
De én nem értek hozzá.
Meg az illetékesek úgysem olvassák a fórumot.
De azért remélem, hogy ez sem marad felesleges szócséplés...

PP
Víg kedély, jó egészség!

FFeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: FFeri »

Remélem mindenki megnézte vasárnap az M2-n a "Mauritius: Kincses sziget" c. műsort

FFeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Értem, amit írsz, de azért ne essünk át a ló túlsó felére se: vagyis azért az olvasótáborból ne zárjuk ki a netezőket és a fórumozókat se, no és az ő véleményüket se.

Persze, nem is zárjuk ki, de a netezők, azon belül a fórumozók a teljes olvasótábornak csak egy kicsinyke szeletét képezik, így nem is szabad elvárni, hogy csak a fórumozók elvárásainak, igényeinek próbáljunk meg megfelelni. (Főleg annak nem lehet, hogy havilapként naprakészek legyünk, és csak olyasmit hozzunk le, amit a neten sehol sem lehet valamilyen formában, valamilyen nyelven megtalálni.)

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

- mikor jelentek meg jovore?
Ez egy szellemidézős kérdés volt?

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

- mikor jelentek meg jovore?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Akkor fogjuk fel úgy, hogy szerencsés véletlen egybeesés volt, hogy a fórumozóknak nem tetszett a tördelés, ti is rájöttetek, hogy rossz irányban indultatok el, és a többség által javasolt módosítások egybeestek az általatok kitalált és megvalósított iránymódosítással
jo lenne tullepnenk mar ezeken a temakon
tobben tobbfelekeppen leirtak mar mindazt, amit mi is latunk
o v e r p o w e r e d

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Ratman »

... de mindenesetre a látszat az, hogy a lap belső designja olyan irányban változott, ahogy a fórumozók javasolták. Akkor talán mégsem olyan javaslatok voltak, amelyek félrevitték a lapot, nem?

Nem tapostál bele egyáltalán, mert az én véleményem nem egyedüli volt (ráadásul nem is legelső, mert én napokkal később vettem meg a lapot, amikorra már elég egyöntetű vélemény alakult ki a többiek részéről)

Akkor fogjuk fel úgy, hogy szerencsés véletlen egybeesés volt, hogy a fórumozóknak nem tetszett a tördelés, ti is rájöttetek, hogy rossz irányban indultatok el, és a többség által javasolt módosítások egybeestek az általatok kitalált és megvalósított iránymódosítással

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Jómagam úgy gondolom, hogy a DVD Center Magazin cikkeit tekintve nem olyan kirívóan nívós, naprakész kiadvány, amit 2400 Ft-ért is mindenáron meg akarok venni, és a seggem verem a földhöz örömömben, hogy még ingyen (?) DVD-t is kapok hozzá, s ha netán valami mélyenszántó hozzászólásomat idézné a lap ebből a fórumból, akkor meg egyenesen egy életre előfizetőjük lennék.
Mutass nekem 1 olyan havilapot bármilyen témában (pl. autó, számítástechnika, mobil), ami naprakész tud lenni egy netező ember számára! Még egy napilap is nehezen teszi ezt meg, hiszen mire megjelenik, a neten már egy adott téma frissebb információkkal megtalálható. Sokan vannak, akik DVD-znek, de nem neteznek. Nekik azért még talán nyújt elég sok új infót a lap.

Erről van szó, barátom: manapság, amikor az ember csak ide-oda kattintgat a neten és percre pontos hírekhez jut, irreális az az elvárás, hogy egy több mint 2000 Ft-os lap esetében elégedjünk meg az olvasnivalóval és senki ne tőrödjön azzal, mi a néznivaló hozzá.

Könyörgöm, értsd meg, hogy a lap nem (kifejezetten) a netes tábornak készül. Akkor a cikkek megjelennének a neten, és filmkiadással foglalkoznánk. Nem minden DVD-s netezik, sőt, nagyon sok DVD-s emberkének nincs számítógépe v. netelérése v. ideje ilyen információk után kutatni a weben. Nekik szvsz elég sok újat tud adni a lap.
Számold meg például, hogy nagyjából hány ember szólt hozzá ezen a fórumon a laphoz, mondta el az észrevételét. Gondold végig, hogy ha csak és kizárólag az ő véleményükre hallgatnánk, mi történne: teljesen félremenne a lap mind tartalmilag, mind formailag. Szerencsére az olvasótábor nem "néhány fórumozóból" áll, tehát egy nagyobb rétegnek kell megfelelni, és nyilvánvaló, hogy mindenkinek egyszerűen nem lehet (még itt, a viszonylag kis létszámú hozzászólóknak sem egyöntetű a véleménye...).

Értem, amit írsz, de azért ne essünk át a ló túlsó felére se: vagyis azért az olvasótáborból ne zárjuk ki a netezőket és a fórumozókat se, no és az ő véleményüket se.

Viszont úgy érzem, kicsit félrementünk attól, ami miatt én tulajdonképpen itt most írogatni kezdtem. Nevezetesen attól, hogy ez a lap igenis nagyon drága ahhoz, hogy csak az olvasnivalóért vegye meg az ember, és ne foglalkozzon azzal, hogy mit kap hozzá DVD mellékletnek.

Én netezek is, fórumozok is, mégis elég sok mindent tudok meg az újságokból, még a 2400 Ft-os DVD Center Magazinból is. Ha mást nem, a lap munkatársainak véleményét, ami szintén érdekes lehet. Viszont úgy gondolom, hasonlókat a 6-800 Ft-os magazinokból is megtudhatok, tehát egy 2400 Ft-os újság esetén már nem tudom mellőzni azt az apróságot, hogy mi is a DVD melléklet. Ugyanis a második számot én megvettem volna akár az olvasnivalóért is (filmbarátként nem örülök, ha egy-egy szaklap hiányosan van meg), de 2400 Ft-ot sokallottam érte úgy, hogy a NOTHING HILL engem nem érdekel, bár nyilván kényszerűségből el tudnám ajándékozni. A szerkesztőség viszont úgy tűnik, érzékenyen reagál arra, ha valaki pusztán nem tetszését fejezi ki, esetleg csak egy-egy melléklet kapcsán. Persze, hogy nem lehet mindenki igényeinek megfelelni (bár illik törekedni rá), de az olvasói véleményeket, mint visszajelzéseket, akkor sem kell az asztalról lesöpörni, ha csupán a filmek megválasztásáról szólnak, s abba a jelek szerint az olvasónak egyébként semmi beleszólása nincs.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

a tartalom pedig szeles retegnek szol, a hardcore olvasok is szerepelnek a terveink kozott, de az meg odebb van

vannak korlataink, jelenleg itt tartunk
epp eleg feladatot jelent, hogy tartsuk a fejlodes utemet, nem hogy egybol egy tokeletes ujsagot csinaljunk...
o v e r p o w e r e d

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó

Könyörgöm, értsd meg, hogy a lap nem (kifejezetten) a netes tábornak készül ... Szerencsére az olvasótábor nem "néhány fórumozóból" áll, tehát egy nagyobb rétegnek kell megfelelni

Ezt tudja is mindenki. Viszont szvsz még most sem egyértelmű, hogy valójában kiknek is szól a lap. Ki a célközönség? Mert ennek kapcsán volt egy kis észrevételdömping az 1. szám eléggé suta föszerkesztői beköszöntőjére reagálva. De egzaktul még senki nem írta le, hogy alapvetően kiknek szánjátok a lapot. Mert ha pl. a technikai megszállotakat is megcélozzátok, akkor azok számára a projektor meg a plazma teszt az nagyon gyér. Inkább egy sima termékbemutatónak menne el a Playboy magazinban, felületes ismeretek gyűjtő topmanagereknek, mint egy komoly készülék tesztnek. Mintha túl nagy olvasói területet akarnátok lefedni. Pedig aki sokat markol azt keveset fog

Gondold végig, hogy ha csak és kizárólag az ő véleményükre hallgatnánk, mi történne: teljesen félremenne a lap mind tartalmilag, mind formailag.

Ez azért nem igazán van így, mert az első szám elég egységes negatív kritikát kapott a belső designra, és a második szám változott is. (Az persze kérdés, hogy a hozzászólások miatt, vagy saját belátásból...) de mindenesetre a látszat az, hogy a lap belső designja olyan irányban változott, ahogy a fórumozók javasolták. Akkor talán mégsem olyan javaslatok voltak, amelyek félrevitték a lapot, nem?

FFeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Jómagam úgy gondolom, hogy a DVD Center Magazin cikkeit tekintve nem olyan kirívóan nívós, naprakész kiadvány, amit 2400 Ft-ért is mindenáron meg akarok venni, és a seggem verem a földhöz örömömben, hogy még ingyen (?) DVD-t is kapok hozzá, s ha netán valami mélyenszántó hozzászólásomat idézné a lap ebből a fórumból, akkor meg egyenesen egy életre előfizetőjük lennék.
Mutass nekem 1 olyan havilapot bármilyen témában (pl. autó, számítástechnika, mobil), ami naprakész tud lenni egy netező ember számára! Még egy napilap is nehezen teszi ezt meg, hiszen mire megjelenik, a neten már egy adott téma frissebb információkkal megtalálható. Sokan vannak, akik DVD-znek, de nem neteznek. Nekik azért még talán nyújt elég sok új infót a lap.

Erről van szó, barátom: manapság, amikor az ember csak ide-oda kattintgat a neten és percre pontos hírekhez jut, irreális az az elvárás, hogy egy több mint 2000 Ft-os lap esetében elégedjünk meg az olvasnivalóval és senki ne tőrödjön azzal, mi a néznivaló hozzá.

Könyörgöm, értsd meg, hogy a lap nem (kifejezetten) a netes tábornak készül. Akkor a cikkek megjelennének a neten, és filmkiadással foglalkoznánk. Nem minden DVD-s netezik, sőt, nagyon sok DVD-s emberkének nincs számítógépe v. netelérése v. ideje ilyen információk után kutatni a weben. Nekik szvsz elég sok újat tud adni a lap.
Számold meg például, hogy nagyjából hány ember szólt hozzá ezen a fórumon a laphoz, mondta el az észrevételét. Gondold végig, hogy ha csak és kizárólag az ő véleményükre hallgatnánk, mi történne: teljesen félremenne a lap mind tartalmilag, mind formailag. Szerencsére az olvasótábor nem "néhány fórumozóból" áll, tehát egy nagyobb rétegnek kell megfelelni, és nyilvánvaló, hogy mindenkinek egyszerűen nem lehet (még itt, a viszonylag kis létszámú hozzászólóknak sem egyöntetű a véleménye...).

Delphijos
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Delphijos »

lehet,hogy átkerült más tulajdonoshoz a kiadói jog?az elôzô is extra kiadás volt?

Pontosan ugyanez a kiadás. Lehet hogy a karácsony miatti "újráról" van szó, de a speckó akkor sem stimmel. És erdetileg múlt karácsony elött jött ki. A kiadóváltás persze elképzelhető. Eredetileg Touchstone "gyártmány". Persze egy ilyen újságban ez legyen a legnagyobb hiba....
Clint Eastwood bekaphatja!

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó

Érdekelt vagy a szakmában?
Nem vagyok sem gyógyszertáras, sem újságárus. Miért?

Semmi, csak azt hittem valami szakmai önérzet mondatja veled

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 671

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Nem értem hogy a Karácsonyi lidércnyomás hogy került a megjelenések közé? Több mint egy éve jelent meg. Ráadásul a speckó is hibás, mert a DTS hangsáv francia és nem angol.
lehet,hogy átkerült más tulajdonoshoz a kiadói jog?
az elôzô is extra kiadás volt?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Delphijos
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Delphijos »

Nem értem hogy a Karácsonyi lidércnyomás hogy került a megjelenések közé? Több mint egy éve jelent meg. Ráadásul a speckó is hibás, mert a DTS hangsáv francia és nem angol.
Clint Eastwood bekaphatja!

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: stackpointer »

Nem vagyok sem gyógyszertáras, sem újságárus. Miért?

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó

Újságosnál:- Kérek egy dvdcenter magazint!
- Ne azt mondja melyik magazin, hanem melyik dvd-vel van!

Még jó, hogy a patikusok nem így végzik a munkájukat.

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Újságosnál:- Kérek egy dvdcenter magazint!

Még jó, hogy a patikusok nem így végzik a munkájukat.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

Újságosnál:
- Kérek egy dvdcenter magazint!
system

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Ígéretemhez híven, most, hogy bírtokomba került DVD-n az újság megvásárlásával, ismét megnéztem a Notting Hill-t.
Bár engem lep meg a leginkább, de azt kell mondjam, hogy most jobban tetszett, mint elsőre. Biztos más hangulatban voltam és hát a tálalási forma (minőségi DVD) is javított a korábbi VHS-s élményen.
A hasamat most sem fogtam a nevetéstől és a tolószékes szomorú sorsú, de szerető pár szerepeltetését most is hatásvadásznak tartom, de a Kutyák és lovak magazin riportja azért már már szórakoztató, enyhén humoros jellegű volt. Nevetni most is a szőrös velszi albérlő öltözködési sajátosságain tudtam igazán. Viszont feltűnt az a kifejezetten szépre sikerült jelenet, amikor Grant átsétán 3 évszakon vágás nélkül. Ez VHS-en 4:3-ban nem volt emlékezetes. Most viszont kibontakozhatott a jelenet.
Szóval nem egetrengető, de határozottan pozitív csalódás volt a emlékeimhez képest.
gordon314.fw.hu

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: NZS »

Nekem a 2. szám jobban tetszik, látszik rajta a fejlődés! Összehasonlító teszteket nem csináltok? Pl. a Pana plazma mellett szívesen olvastam volna a Pioneer hasonló méretű és kategóriájú készülékéről. Vagy onnan nem adtak bemutató készüléket? A DVD teszteknél nem akarjátok osztályozni a paramétereket?
Ha javasolhatnám, érdemes volna egy összehasonlító táblázatban a közelmúltban megjelent filmeket paramétereik alapján bemutatni. Kép, hang, (ezen belül a szinkron és ererdeti hang) extrák, kivitel. Külön kiemelve az "etalon minőség" kategóriát. Jó azt olvasni, hogy egy általam valahová besorolt filmet (tartalomtól eltekintve) milyen minőségűnek tartanak mások pl. a fórumozók. Vagy ez túl szubjektív?
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

Vendég

Sorry, már megint feledékeny voltam, és nem írtam loginnevet az előző véleményemhez.

S akkor hadd javítsam a nálam sajnos típushibának számító elírást:

"tőrödjön" helyett "törődjön".

Vendég

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

ja, es par nemvasarlonak (alvneven irogato konkurensunknek) reagalva: arra tudom buzditani kritikusainkat, hogy legalabb 1 szamot vegyenek meg, mielott ide beirnakkoszonom!

Ezt egy kicsit kifejthetnéd bővebben is...

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”