Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
... Sajnos a Sara K. képe elég gyengére sikeredett. A hanggal nincs probléma. ..
- no ezt fejtsd ki, mert akkor valszeg nallad valami gazlehet, a kepe tueles, bitratraja 8 korul mozog , meg is lepodtem, hogy egy ilyen tipusu lemezen a kepre ekkora hangsulyt fektettek, hangja meg csodasan szol.. -de ezmar rendszere valogatja na meg persze az ember fule
Megkövetem magam, bocs. Hirtelen csak gagyi PowerDVD-n néztem PC-n. Asztali DVD-n nincs már vele valóban nagy gond. Szuper a lemez.
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD
Házimozi magazin
Szëgedën még ma sincs, terjesztés monnyonle!
Szerintem az is Kőröshír. JNKSZ megye szintén almás! De az semmi. Átmentem a szomszédba, ami Heves megye, és ott is almás.
Házimozi magazin
Sajnos a Sara K. képe elég gyengére sikeredett. A hanggal nincs probléma.
Nem tehet róla szegénykém, így született. Épp ezért dolgoztak még egy picit a szülei, hogy legyen egy testvére is.
- ezt poennak szantad? vagy csak az elso reszet? masodikat nem?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Házimozi magazin
Sajnos a Sara K. képe elég gyengére sikeredett. A hanggal nincs probléma.
Nem tehet róla szegénykém, így született. Épp ezért dolgoztak még egy picit a szülei, hogy legyen egy testvére is.
Házimozi magazin
... Sajnos a Sara K. képe elég gyengére sikeredett. A hanggal nincs probléma. ..
- no ezt fejtsd ki, mert akkor valszeg nallad valami gazlehet, a kepe tueles, bitratraja 8 korul mozog , meg is lepodtem, hogy egy ilyen tipusu lemezen a kepre ekkora hangsulyt fektettek, hangja meg csodasan szol.. -de ezmar rendszere valogatja na meg persze az ember fule
T A M I . H U
Házimozi magazin
CSá!Milyen film ez a Taffic?Halottam róla de még nem láttam.Valaki írja meg nekem milyen hogy érdemes e megvenni ezt a pakkot!
Tessék, egy szerintem eléggé korekt kritika a www.port.hu-ról (elvileg anno a Népszabadságban közölték le a cikket)
Traffic - Kirakós játék a drogról
Többé-kevésbé elkényeztetett nézőnek érezhetjük magunkat, ha már a Star Wars legutóbbi opusát a világpremierrel egy időben mutatták be nálunk is. Innen nézve feltűnően sokat késett a tavalyi Oscar-osztás környékén sokat emlegetett, ám - ilyen ma a tiszavirág életű sikerekre épülő filmpiac lélektana - mára állott csemegeként tálalható Traffic című film. A késés oka egy minapi ünnepi pillanatban kapott magyarázatot, amikor is a Traffic díszbemutatójával új filmforgalmazó cég lépett be a hazai mozizás versenypályájára. A New York-i székhelyű SPI kelet-európai részlege annak idején az egész térségre megvásárolta a film forgalmazási jogát, ezért váratott magára a premier a magyar iroda felállásáig.
Az iroda felállt, s a Trafficről egy szempillantás alatt kiderült, hogy egyáltalán nem állott csemege. Nem az a gyorsan szottyadó sikerlufi, amelyet csak a négy elnyert Oscar pöffje tart a föld felett egy időre, önerőből ütős, jó film. Ráadásul elbeszélésmódjában, képi megjelenítésében és szerkesztésében az ínyenceknek is kínál élvezkednivalót, miközben példásan eleget tesz az akció-krimi szigorú műfaji követelményeinek is. Ehhez képest csak merő érdekesség, hogy rendezője, Steven Soderbergh a filmeseknek az a ritka példánya, akinek ugyanazon évben egyszerre két filmje szerepelt a legjobb film és a legjobb rendező kategóriában az Oscarra jelöltek között. Ez tavaly történt, az Erin Brockovich - zűrös természet, illetve a Traffic című filmjeivel, s ez utóbbival rendezőként befutó is lett. Valójában rögtön az első filmjével befutott, a csupa kisbetűs című szex, hazugság videóért Cannes-ban Aranypálmát kapott.
A hasonlóság ellenére a cím nem a magyarban közkeletű dohányüzletre, hanem a drogkereskedelemre utal, pontosabban arra, az alvilágot és a felső tízezer világát egyként érdekkörébe ölelő, bonyolult hálózatra, amelyet a bűnüldözők, a kereskedők és a fogyasztók egymás nyomában loholó, egymást olykor keresztező, de mindig sok pénzt és sok tragédiát jelentő útjai rajzolnak fel az alig kiismerhető drogtérképre. A drogról, az üldözőiről és a mindezzel törvényszerűen vele járó korrupcióról és halálról könyvtárnyi film készült, Soderbergh ambíciója láthatóan nem ezt akarja szaporítani plusz eggyel. Három, egymástól független történetet futtat párhuzamosan, meglehetősen bonyolult, mozaikszerű szerkesztéssel úgy rakja fel a rengeteg mellékszereplőt mozgató jeleneteket, hogy azok folytatásai egy korábbi szálnak, egyben pedig hol ellenpontozói, hol megerősítői, hol gondolatilag egy tágabb összefüggésrendszerbe illesztői a közvetlen előzményeknek.
Nem mondom, hogy olyan könnyű követni ezen az úton, mint derék hollywoodi akciórendező társait a végletekig leegyszerűsített történeteikben, de az elsődlegesen adott konfliktusok feszültségén túl is kimondottan izgalmas játék. Maga Soderbergh vette vállára a felvevőgépet is, kézi kamerás felvételei mindvégig dokumentarista hitelességet kölcsönöznek a három különböző helyszínen, a mexikói-amerikai határon, Washingtonban és San Diegóban játszódó három történetnek. A legtökéletesebben kerek a mexikói drogüldöző nyomozók sztorija. Az akciók, a kelepcék, az ellentmondásos helyzetek, a szüntelen életveszély olyan figurákkal és környezetben jelenik meg, ahol a legapróbb mozzanatokon is érezni, a rendező itt markolt legmélyebben a reménytelen valóság bugyraiba. És itt csillantja fel a gyenge reménysugarat is. Hogy ha a pisztoly és a bilincs gyenge érv a drogmaffia ellen, tán lehet más útja legalább az új nemzedékek védelmének. (Eredeti ötlettel vonják ki a gyerekeket a dílerek hatásköréből.) Ebben a sztoriban hibátlanul egységes a színészi játék is. Lefegyverző a Puerto Ricó-i születésű Benicio Del Toro alakítása. Egyszerű és súlyos személyiség a feletteseitől és az ellenfeleitől egyaránt fenyegetett mexikói nyomozótiszt szerepében. Egyszerűen lemossa nagynevű pályatársát, Michael Douglast.
Douglas - már egy másik párhuzamos történetben - szigorúan összehúzott szemmel igyekszik elnöki vasököl lenni, aki lecsap a kábítószerügyekben vétkesekre, miközben családapaként ki kell mentenie a lányát a kemény drogfüggőségből. Douglast és a kissé hollywoodias lecsengést kivéve ez a történet is erőteljes, különös tekintettel a középiskolás nemzedék drogozási szokásaira és indítékaira.
A harmadik történet egy San Diegó-i drogbáró lebuktatását, majd kiszabadítását meséli el akciódús fordulatokkal, amelyekbe Soderbergh nem felejtett el olykor humort is csepegtetni. A szépséges Catherine Zeta-Jones játssza a férjéért még a bérgyilkoltatásra is elszánt feleséget.
Érdekes visszfényt ad az alakításnak, hogy terhes nőt játszik - már igaziból saját gyermekét hordva a szíve alatt. Le a kalappal előtte: már megvastagodott derékkal, felpuhult arcvonásokkal vállalta a kamera egyébként tapintatos fürkészését. Igazán jól hozta a majdnem hihetetlen figurát.
-
Vendég
Házimozi magazin
CSá!
Milyen film ez a Taffic?Halottam róla de még nem láttam.Valaki írja meg nekem milyen hogy érdemes e megvenni ezt a pakkot!
-
Vendég
Házimozi magazin
Tartalmas újság, nem drága, két lemez. Mi kell még? Szerintem messze ez a legjobb !
Házimozi magazin
Végre eljutott Debrecenbe. A Sarah K. lemezen kellemes meglepetés volt, hogy feliratozott az átvzetőszöveg.
Házimozi magazin
Szëgedën még ma sincs, terjesztés monnyonle!
Házimozi magazin
Sara K albuma kiváló! A másikat (Traffic) este a késői időpont miatt csak végigléptettem, mit csinál vele a PIO 656, és ezt most viszi. A magyar szinkronja viszont az angolhoz képest halk. Hány szinkron van rajta? (A gépem 2 hu 5.1 és 2 england 5.1 szinkront jelez.)
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házimozi magazin
Pécsett is kapható már, de nem mindenhol, gondolom több lapker, hirker, stb. terjeszti.
Ja és kívánságom is teljesült: van rajta angol felirat is.
system
Házimozi magazin
Megjött! Bélelt borítékban 2 DVD-vel. Vidékre. Sajnos a Sara K. képe elég gyengére sikeredett. A hanggal nincs probléma. Magyar menü, magyar felirat, magyar B&W reklámanyagok.
Persze, tudom, tudom. Ajándék lónak...
Itt az eredeti borító.
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD
Házimozi magazin
Debrecenben ma nem tudtam megvenni még..
...viszont le van sz@rva mert este Deep Purple koncert lesz a Főnixben
Azért ilyenkor látszik, hogy melyik lapelosztóban lusták mint disznó. Kőröshír rt -vagy mifene van felénk- monnyon le!
Házimozi magazin
Debrecenben ma nem tudtam megvenni még..
...viszont le van sz@rva mert este Deep Purple koncert lesz a Főnixben
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 713
Házimozi magazin
azért mentél pestre, hogy hamarabb juss hozzá a Házimozihoz?
Hol volt akkor még a házimozi:)
illetve a Házimozi:)
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Házimozi magazin
Te "vidéki" vagy, és már nézed? Ne 'b*sszá 'má föl agyilag!
Szombathelyen is már szombaton megvettem.
Házimozi magazin
Pöstön már lehet kapni Vidék Suxx
Pestën
Házimozi magazin
Én már péntek (dec. 5.) délután meg tudtam venni a kedvenc helyemen. Már többször írtam, hogy van egy újságos a WestEnd Ferenc-hídi végénél, aki gyűjti a DVD mellékletes lapokat. Most erre rá is kérdeztem, és elmondta, hogy tavaly májusig visszamenőleg megvannak neki azok a számok, amelyekből még van a kiadóknál. Házimozi, CP, Nemzetközi DVD Magazin, stb... Speciel a Szellemkutyás mellékletet kerestem, de az már nem volt.
BeeCan
Házimozi magazin
Na kiváncsi vagyok a mai napra... mennyire igaz, hogy vidékre hétfon színes lapot nem hoznak...
csak holnap lesz...
system
Házimozi magazin
Na kiváncsi vagyok a mai napra... mennyire igaz, hogy vidékre hétfon színes lapot nem hoznak...
Házimozi magazin
Egy Sony házimozis reklám van indulásnál kikerülhetetlenül...
Ez lejátszófüggő, én átugrottam.
Te "vidéki" vagy, és már nézed? Ne 'b*sszá 'má föl agyilag!
Házimozi magazin
azert erdekelt h a kereskedelmi e, mert a boritoja alapjan ugytunt (mar ami a honlapjukon volt)
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Házimozi magazin
Egyszerűen nem hiszem el! Hosszú idő után nemcsak, hogy jó a film is, hanem még a lemez is jól van megírva. Baromód nem vágom, most milyen írástechnikát használtak, de baromód dijjaznám, ha ezt használnák a továbbiakban is.