Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Egy Sony házimozis reklám van indulásnál kikerülhetetlenül...
Ez lejátszófüggő, én átugrottam.
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
kereskedelmi valtozat vagy megint reklamos ?
mindig reklámos
Egy Sony házimozis reklám van indulásnál kikerülhetetlenül, de most a menü és a film között NINCS újabb reklám!
Ennyi belefér...
PP
Víg kedély, jó egészség!
- Pink Panther
- Nincs visszaút
Házimozi magazin
Nem nyilatkoznak a következő film-melléklet(ek)ről, de arról igen, hogy 2004-ben mindig Amaray tokban lesz a film!
Árat emelnek (+103 Ft), de még az új 1598 Ft-os áron is ez a magazin lesz a legolcsóbb...
Az előfizetői kedvezmény 200 Ft-ot jelent lapszámonként - szerintem ennyiért nem szabad bevállalni a zsákbamacskát, én legalábbis nem fogom.
Ja, 10 szám lesz jövőre, január és július marad ki, egyébként havonta jelentkezik!
PP
Víg kedély, jó egészség!
Házimozi magazin
mindig reklámos
Házimozi magazin
kereskedelmi valtozat vagy megint reklamos ?ezzel spec most mi a problema ?
- ezek az eloiteletek..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Házimozi magazin
ezzel spec most mi a problema ?
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Házimozi magazin
Na, mégse jött meg vidékre. Máshol mi a helyzet?
Árkád üzletközpontban vettem, mindkét tok Amaray(!)
Ez a Házimozira nem volt jellemző az utóbbi időben...
Na és milyen a filmek minősége? Csak mert mostanában kétszer is problémám volt a lejátszással, ami "bolti" filmeknél nem szokott gond lenni.
- Pink Panther
- Nincs visszaút
Házimozi magazin
Na, mégse jött meg vidékre. Máshol mi a helyzet?
Árkád üzletközpontban vettem, mindkét tok Amaray(!)
Ez a Házimozira nem volt jellemző az utóbbi időben...
PP
Víg kedély, jó egészség!
Házimozi magazin
Most jöttem haza a Fény utcai piacról, a Mammut mellett. Ott volt új Házimozi Magazin az újságosnál: egy laphoz két külön DVD volt csomagolva. Nem vettem meg, mert a TRAFFIC nem érdekel, a dizőzről meg nem tudom, kicsoda, de jelzem, hogy megjelernt a lap. A Moszkva téri metrónál (bejárat) késő délutánig nyitva van az újságos, és ott mindig szokott lenni az összes mellékletes lap, aki esetleg nem bírná ki hétfőig.
A "dizőz" egy blues-énekesnő. A neten meg lehet hallgatni. Egészen kellemes, de nem biztos, hogy mindenkinek bejön.
Házimozi magazin
Na, ennyit a "vidéken szombaton" megjelenésről. Jó lenne, ha a tisztelt szerkesztőség valami más szórakozás után nézne.
(Az újságosok már hülyének néznek.)
Házimozi magazin
Most jöttem haza a Fény utcai piacról, a Mammut mellett. Ott volt új Házimozi Magazin az újságosnál: egy laphoz két külön DVD volt csomagolva. Nem vettem meg, mert a TRAFFIC nem érdekel, a dizőzről meg nem tudom, kicsoda, de jelzem, hogy megjelernt a lap. A Moszkva téri metrónál (bejárat) késő délutánig nyitva van az újságos, és ott mindig szokott lenni az összes mellékletes lap, aki esetleg nem bírná ki hétfőig.
Házimozi magazin
Komárom 10.00 - negatív
bízzunk a keddben, mert ugye állítólag hétfon nincsenek szines magazinok. fene se érti miért
Házimozi magazin
XII.Zsolna ,reggel vettem!Papundekli segédhátlap,rajta:MAGYARORSZÁGON ELŐSZÖR2 DVD FILMMEL!
Házimozi magazin
azért mentél pestre, hogy hamarabb juss hozzá a Házimozihoz?
- ahh tuti nem , azok is budai oldalon vannak :-))
T A M I . H U
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Házimozi magazin
Lehet, hogy azért késnek, mert várják a DVDCenter megjelenését. Ha jól emlékszem pontosan egyszerre, egynapon tűnt fel a Misszió és a Született gyilkosok és még valamelyik újság is novemberben.
Vagy átnézik az összes DVD-t, nehogy legyen köztük lejátszhatatlan
Igen, épp ezért hívják mostantól a Házimozi Magazint Született DVD gyilkosoknak.
Házimozi magazin
Lehet, hogy azért késnek, mert várják a DVDCenter megjelenését. Ha jól emlékszem pontosan egyszerre, egynapon tűnt fel a Misszió és a Született gyilkosok és még valamelyik újság is novemberben.
Vagy átnézik az összes DVD-t, nehogy legyen köztük lejátszhatatlan
Elkúrtuk
Házimozi magazin
azért mentél pestre, hogy hamarabb juss hozzá a Házimozihoz?
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Házimozi magazin
Vidéken terítenek szombaton újságot? Sok helyen még a posta sincs nyitva. Vagy a postától ez már teljesen független?
Tipikus pesti mentalitás, "vidéken szombaton még a posta is zárva van." Sok mindenben előnyötök van, de most (is) én előbb fogom lapozgatni a Házimozit mint ti. Jaa, és vidéken van szombaton is terjesztés, az utóbbi 4-5 HM mindig szombaton jelent meg!!! (vidéken) :smile21:
Kellett nekem pestre jönnöm
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Házimozi magazin
Húha...
Vidéki = paraszt ?
pesti = bunkó ?
avagy
vidéki = bunkó ?
pesti = paraszt ?
Szerintem ez nem az a topic......
z
Házimozi magazin
Vidéken terítenek szombaton újságot? Sok helyen még a posta sincs nyitva. Vagy a postától ez már teljesen független?
Tipikus pesti mentalitás, "vidéken szombaton még a posta is zárva van." Sok mindenben előnyötök van, de most (is) én előbb fogom lapozgatni a Házimozit mint ti. Jaa, és vidéken van szombaton is terjesztés, az utóbbi 4-5 HM mindig szombaton jelent meg!!! (vidéken) :smile21:
Ebből a mondatból hol megy át, hogy pesti vagyok-e? Tessék levezetni tudományosan! Egyébként meg nagyon ráfaragtál, mert vidékibb vagyok mint te, és amint kiganyéztam, és megetettem hajnalban a desznyót, azonnal megyek az újságért.
Házimozi magazin
Tipikus pesti mentalitás
Ilyenkor örülök, hogy budai vagyok.
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Hétfőn nem igazán szoktak színes magazinokat kapni az újságosok, szerintem inkább a kedd valószínű.
Házimozi magazin
Igen,egy jó pár HM-szám az elmúlt másfél évben jelent már meg szombati napokon.
Ha az újságosnál nem is, a benzinkutaknál biztos, hogy lesz szombatra.Szerintem.Ha ők mondják?!