Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Simon: koszi
Godking: termeszetesen igen, es ha sikerul, akkor egy teljes listat is ki fogok rakni, hogy hol, melyik ujsagosnal kaphato tutira.
o v e r p o w e r e d
Vidéken kapható lesz újságosoknál?
-
Vendég
Fel is dobtam. Kicsit át kellett méreteznem, de jóvan az úgy.
-
Vendég
Webmesterek figyelem!
aki kirakja a dvdcenter bannert az oldalara (jo feltuno helyre) es legalabb 20.000 adviewt produkal (mi merjuk) az ajandekba kap egy magazint dvd melleklettel!
mail vagy privat msg nekem! koszi!
ha ismersz webmestert esetleg, akkor szolj neki legyszi, koszi!
csak magyar ip cim jatszik, es szamlalo porgetes, egyebek nem mukodnek
Kiteszem a Celebworld-re. Bár már 2 éve nem frissítem, de azért van még havi egy-kétezer megnyitása. Nem kell nekem számláló csak dobd ki letölthető helyre a bannert meg a linket.
Végre én is előrendeltem..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Webmesterek figyelem!
aki kirakja a dvdcenter bannert az oldalara (jo feltuno helyre) es legalabb 20.000 adviewt produkal (mi merjuk) az ajandekba kap egy magazint dvd melleklettel!
mail vagy privat msg nekem! koszi!
ha ismersz webmestert esetleg, akkor szolj neki legyszi, koszi!
csak magyar ip cim jatszik, es szamlalo porgetes, egyebek nem mukodnek
o v e r p o w e r e d
Előrendelve... :-)
koszonjuk az egyhazkosseg neveben
o v e r p o w e r e d
Előrendelve... :-)
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD
Király!!!!
(Mondjuk rendelni utálok bármit is, de amint megjelenik hétszentség, hogy lecsapok rá)
rendelheto: dvdcenter 1. szam elorendeles link (netpiac.hu)
o v e r p o w e r e d
...mert T-Boy javitotta a legsúlyosabbat, de nem az összest. Magánvéleményem szerint vagy az összes jelzett hibát kéne korrigálni ilyenkor, vagy egyet se...
tisztelettel jeleznem, hogy az osszes itt felemlegetett hiba javitva lett
mauritiusnak szemelyesen neztem utana a magyar helyesiras szabalyai c. akademia kiado altal 1989-ben megjelentetett konyvben
egyebkent meg maradt hiba az ujsagban
nem tudok 1et se konkretan meg, de biztos vagyok benne
egyszeruen ez ezzel jar
remelem okorsegek nem lesznek benne...
o v e r p o w e r e d
-
Vendég
Ez igaz, de az is, hogy a helyesírási szótár csak egy ajánlás, nem törvény és még csak nem is rendelet. Nem kötelező betartani... És ezt nem én találtam ki, hanem nyelvész mondta.
Eszemben sincs egy, még meg se jelent újságot a tervezett cimlap helyesirási hibái alapján értékelni. Megvenni is a filmes tartalma, és nem a hibakeresés miatt fogom. Utóbbira ott van a civil szakmám.
Emlékeztetnélek viszont arra, hogy ezen a weboldalon igen kritikusan nyilatkoznak meg a fórumozók más DVD magazinok helyesirási és fogalmazási hibáival kapcsolatban, s a magas elvárásokat egy újabb újságra is ki lehet terjeszteni: legfeljebb majd az se fog azoknak megfelelni. (Megjegyzem, én most először tettem szóvá ilyen jellegű hibát, ezt is csak azért, mert T-Boy javitotta a legsúlyosabbat, de nem az összest. Magánvéleményem szerint vagy az összes jelzett hibát kéne korrigálni ilyenkor, vagy egyet se.)
A Kossuth téren még senkit nem akasztottak fel nyilvánosan a helyesirási szabályok mellőzéséért. Viszont minden nyelvnek megvannak a legalapvetőbb szabályai, melyek elsajátitása azért még hozzátartozik az általános műveltséghez. Igaz, erre némelyeknek nem elegendőek az iskolai évek, noha azért talán nem annyira bonyolult az egész.
jo iranyt vett a topic
ugy allitjatok be a dolgot, mintha sik hulyek lennenk a helyesirashoz, es a az egesz lap egy nagy sajtohiba lenne
pedig meg csak a cimlap beta verziot lattatok
ki van nyomva a boritonk, az UV festek jot tett neki
rikit mint a pics@...
amugy miujs? varjatok mar?
elorendeles ma vagy holnap elindul
jo lenne ha minnel tobben neten rendelnetek meg, lehet agitalni az ismerosoket!
Nem
Jutalékot is kapumk minden 1es hozott ismerősért?
jo iranyt vett a topic
ugy allitjatok be a dolgot, mintha sik hulyek lennenk a helyesirashoz, es a az egesz lap egy nagy sajtohiba lenne
pedig meg csak a cimlap beta verziot lattatok
ki van nyomva a boritonk, az UV festek jot tett neki
rikit mint a pics@...
o v e r p o w e r e d
Írjatok csak amit akartok, a helyesírás nem fontos.A neten kering egy levél, ami ha elsőre megnézed csupa zagyvaság, de ha elkezded olvasni, akkor értelmes szöveg lesz. Valami teszt volt, az a lényege, hogy ha egy szó első és utolsó betűje stimmel, a közepe meg tartalmazza az összes egyéb betüket, akkor is simán el lehet olvasni, bármilyen zagyvaságnak tűnik elsőre. Én pl. kipróbáltam, és tényleg működik.
Ugyhogy hajrá... csak az első és utolsó betűkre vigyázzatok.
Éljen a (szó) Képolvasás tanítása!
-
Vendég
Írjatok csak amit akartok, a helyesírás nem fontos.
A neten kering egy levél, ami ha elsőre megnézed csupa zagyvaság, de ha elkezded olvasni, akkor értelmes szöveg lesz. Valami teszt volt, az a lényege, hogy ha egy szó első és utolsó betűje stimmel, a közepe meg tartalmazza az összes egyéb betüket, akkor is simán el lehet olvasni, bármilyen zagyvaságnak tűnik elsőre. Én pl. kipróbáltam, és tényleg működik.
Ugyhogy hajrá... csak az első és utolsó betűkre vigyázzatok.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Ez igy van. Ha a mondandodatt naggyon rosz hejesirásal köszlöd azzért senkki nem fogg börntőnbe csukkni.
Igazad Van simon! Mit hüjéskedlyenek it a hejesirássi szótáral, az a lényegg, hoggy mindenki ércse miröl vanszóó. Éjjen a szollás, akarom mondani iráss szabadsáka!
-
Vendég
lektorunk igy hagytaha jol tudom (de lehet hogy tevedek) ebben az esetben a magyar helyesiras 2 fele irasmodot tesz lehetove
mauritisi, es Mauritius-i
vagy ez vagy az, de nincs csak ez vagy csak az
lehetne irni kicsivel is, de igy is helyes
es mostmar igy marad, mert mi igy irtuk
Kedves T-Boy!
Rosszul tudod, s ezek szerint a lektorotok is: a helyesírás ebben az esetben NEM tesz lehetővé kétféle alternatívát. A field által írt forma a helyes: mauritiusi. (Ld. Magyar Helyesírási Szótár, Akadémiai Kiadó, 343. oldal)
Ettől függetlenül úgy írjátok, ahogy akarjátok: bízom benne, hogy ennél nagyobb, főleg szakmai szarvashiba nem lesz a lapban!
Ez igaz, de az is, hogy a helyesírási szótár csak egy ajánlás, nem törvény és még csak nem is rendelet. Nem kötelező betartani... És ezt nem én találtam ki, hanem nyelvész mondta.
Ez igy van. Ha a mondandodatt naggyon rosz hejesirásal köszlöd azzért senkki nem fogg börntőnbe csukkni. Csak a véleményük lesz meg rólad.
lektorunk igy hagytaha jol tudom (de lehet hogy tevedek) ebben az esetben a magyar helyesiras 2 fele irasmodot tesz lehetove
mauritisi, es Mauritius-i
vagy ez vagy az, de nincs csak ez vagy csak az
lehetne irni kicsivel is, de igy is helyes
es mostmar igy marad, mert mi igy irtuk
Kedves T-Boy!
Rosszul tudod, s ezek szerint a lektorotok is: a helyesírás ebben az esetben NEM tesz lehetővé kétféle alternatívát. A field által írt forma a helyes: mauritiusi. (Ld. Magyar Helyesírási Szótár, Akadémiai Kiadó, 343. oldal)
Ettől függetlenül úgy írjátok, ahogy akarjátok: bízom benne, hogy ennél nagyobb, főleg szakmai szarvashiba nem lesz a lapban!
peldakepunk a jo oreg CoV
Remélem KIS GETTO-t is szerződtetitek a belső grafikákhoz.... Már ha még valaki emlékszik rá. Szerintem piszok jól rajzolt.
Clint Eastwood bekaphatja!
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
november 3-5 kozott utcan leszha valami kozbe nem jon
akik elorendelik, elofizetik, vagy szemelyesen veszik at, azok mar 2-an talalkozhatnak vele
de ez nem 100%
Erre én sem vennék mérget, mert 2.-a vasárnap
Igen, igazad van, idén valóban vasárnapra esik. De T-BoY egy szóval sem említette, hogy az idei novemberről van szó.
azt tudtatok, hogy tarantino irta a szuletett gyilkosokat?rairhattuk volna mi is, hogy tarantino sorozat 1
:smile19:
Inkább írjátok rá, hogy Oliver Stone sorozat, és így hátha van rá esély, hogy előbb vagy utobb a Nixon és a Született julius 4-én is melléklet lehet, amit igen igen sokra tudnék tartani.
november 3-5 kozott utcan leszha valami kozbe nem jon
akik elorendelik, elofizetik, vagy szemelyesen veszik at, azok mar 2-an talalkozhatnak vele
de ez nem 100%
Erre én sem vennék mérget, mert 2.-a vasárnap
azt tudtatok, hogy tarantino irta a szuletett gyilkosokat?rairhattuk volna mi is, hogy tarantino sorozat 1
:smile19:
Tarantino forgatókönyv sorozat 1. /bár Tarantinonak nem tetszet amit a könyvével csináltak/ és utána jöhetene a Tiszta románc