Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

oktober vegen -remenyeink szerint- a dvdcenter megjelenik nyomtatasban is100 oldal a hazimozirol es a filmekrol, rajongoknak, kompromisszumok nelkul

a melleklet a szuletett gyilkosok itthon eddig meg nem jelent rendezoi valtozata lesz (vagatlan, cenzurazatlan, teljes verzio!)

az Entertainment Weekly a filmrol:
"10 Favorite Films of the '90s"
"...Fevered genius....[A] hypnotic, revolutionary head trip..."

5.1 dts magyar (bovitett szinkron!)
5.1 dd magyar
2.0 dd magyar
5.1 dd angol

+magyar felirat

1.85:1 anamorf kep (digital master)

sok extra (tobbek kozt 5.1 hangbeallito tesztek)

dvd9 - ketretegu lemez

T-Boy !

Az angol felirat hiánya nekem is nagyon fáj. Kérdezem még, hogy a sok extra tartalmazza-e azokat az interjúkat (lehet, hogy csak egy volt), rendezői kommentárt, kimaradt jeleneteket, amik a nálunk megjelent dvd-n megvoltak.

Nyilván ebben majd T-Boy tud érdemben nyilatkozni, de gondolom a kimaradt jeleneteket a filmbe illesztve, szinkronizálva fogjuk viszontlátni, részben ettől lesz rendezői változat. Alighanem láthatjuk majd Tommy Lee Jones sokat emlegetett lefejezését is. Más kérdés, hogy a számos, javarészt a cenzúra miatt korábban kivágott jelenet visszaillesztése szerintem nem fogja megnövelni a mű értékét és jelentőségét.
Számos rangos filmguide minősíti az alkotást "turkey"-nek (kb. melléfogás, tévedés), s magam részéről osztom ezeket a véleményeket. Remélhetően a magazin későbbi mellékletei jobban kedvemre valók lesznek.

sztrovacsek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -6

Hozzászólás Szerző: sztrovacsek »

oktober vegen -remenyeink szerint- a dvdcenter megjelenik nyomtatasban is100 oldal a hazimozirol es a filmekrol, rajongoknak, kompromisszumok nelkul

a melleklet a szuletett gyilkosok itthon eddig meg nem jelent rendezoi valtozata lesz (vagatlan, cenzurazatlan, teljes verzio!)

5.1 dd magyar
2.0 dd magyar
5.1 dd angol

+magyar felirat

dvd9 - ketretegu lemez

T-Boy !

Az angol felirat hiánya nekem is nagyon fáj. Kérdezem még, hogy a sok extra tartalmazza-e azokat az interjúkat (lehet, hogy csak egy volt), rendezői kommentárt, kimaradt jeleneteket, amik a nálunk megjelent dvd-n megvoltak.

arty
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: arty »

Eddig eléggé tartózkodtam ettől a topiktól, nem tetszett nekem sem az idegek harca

T-Boy! sok sikert a magazinnak, én is megveszem, ám számmisztikai és anyagi szempontból is a 2500 ft lenne a legbíztatóbb Valahol itt a határ (számomra) egy magazin/melléklet esetén.

Ha jól sikerül az ujság, akkor a szememben visszaáll a renoméd és feltételezem anyagilag is - megérdemelten - jól jártok majd!

Kicsit összevissza voltam, 1 a lényeg: k*rva jó ujság legyen !

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Bocsi, figyelmetlen voltam szóval a válasz, lehet majd rendelni..
T-BoY, nem emléxem, hogy volt e szó róla, de lesz majd 1/2éves előfizetési lehetőség is?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

T-BoY, van egy veőtök! A paraméterei igen jók és az ára is! Nekem már csak egy kérdésem van, akkor ugye lehet majd rendelni a honlapról is? Köszi!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Terveztek mást is majd a DVD-kre, mint pl: A CP? (Ami az újságból kimaradt, vagy hasonló)
Vagy "csak" filmeket?
Elkúrtuk

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

ivan: nincs rajta reklam (kivetel a forgalmazo szignalja)

santino: en is, de ismerem a tovabbi mellekleteket
ez alapjan azt tudom mondani, hogy a lekotott esetek 100%ban az elerheto legjobb forras, es hangsav all rendelkezesunkre

tippelj, kivancsi vagyok
legfeljebb torlom

ooz: hamarosan megrendelheted nalunk, es megjelenes elott postazni fogjuk

xmaster: olvasoi bulit nem terveztunk, de ez ne akadalyozzon meg benneteket abban, hogy csinaljatok ilyet
elmegyunk mi is
o v e r p o w e r e d

Santino
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Santino »

T-Boy!

Én egy kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy minden havi megjelenéshez hasonló kaliberű filmeket tudtok majd mellékelni, de majd meglátjuk.
A Született gyilkosok rendezői változata független forgalmazóé (BUFI).

Lehet szavazni arra, hogy mi lesz a következő film címe?

Van egy tippem...

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Csak egy egyszerű kérdés: a film normálisan fog kijönni, vagy pedig nem usszuk meg reklámblokk nélkül?

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: ooz »

Lehetne valamiféle előzetes regisztrációt csinálni? Csak nehogy lemaradjunk az első számról. Első számra biztos vevőnek jelentkezem.
ooz

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Hmm a specifikáció tiszteletre méltó. Remélem nem táplálok afelől hiú reményeket, hogy hasonlóan felvértezett kiadásokkal fogtok későbbis megjelenni. (a DD szinkronos Final Fantasy-ból szeretnék előjegyeztetni egy példányt már most )

xmaster
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: xmaster »

T-Boy
Nem lesz valamiféle party a megjelenés alkalmából?
Ha kell rendezvényszervezô-cég, szívesen segítek.
Legalább lenne egy jó kis alkalom a dvd-center fórumos kollegáknak az összejövésre.
Mindenki viselhetne egy kis kitűzôt a nevével, lehetne enni-inni, vidámkodni az új magazin megjelenése aprópójából.
Legutóbb a Városligetben volt egy hasonlóan jól fejlett internetes oldalnak találkozója, és az is nagyon sikeres volt. Az offline arcok végre online is találkozhatnak.

kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

carnivoor thx
szambol vetted ki

az ara nagyon kedvezo lesz (a minoseghez kepest)
kb. 2490-2690

szamoljatok bele, hogy a mi mellekleteink ara lenyegesen magasabb, mint masoke
plusz ujsag is lesz melle, nem csak egy "megjelenesek reklamfuzet", vagy osszehajtogatott poszter

a tartalom a kovetkezo hetekben be lesz mutatva az oldalon, sok cikkbol reszletek is lesznek
kb. 50-50%ban hw es filmek, de ez az elso szamra nem igaz, mert nincs meg kesz a tesztkornyezet (mint azt mar emlitett volt vala), igy ebben kicsit tobb jut a filmeknek

vegig azt tartottuk szem elott, hogy olyan ujsagot es mellekletet rakjunk ossze, amit mi is megvennenk
es nem az ara, hanem az erteke miatt
remelem sikerulni fog
o v e r p o w e r e d

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

5.1 dd magyar
2.0 dd magyar
5.1 dd angol

+magyar felirat

dvd9 - ketretegu lemez

Nagyon ígéretesnek hangzik! Így legyen!
Én már csak a hang tesztek miatt is megpróbálok majd az újságosoknál ráúszással megszerezni egy példányt.
Egy dologba azért had kössek bele: ha van 5.1-es DD magyar hang, akkor minek még mellék 2.0-ás DD magyar még pluszba? Bajnak nem baj ha ott van, csak egyszerűen nem értem, hogy van-e értelme?

A "100 oldal a hazimozirol es a filmekrol, rajongoknak, kompromisszumok nelkul" -ről lehet tudni mit takar? Lesznek hárdver tesztek, vagy a szokásos 70 %-ban a közeljövő magyar dvd termését teszteljük le típusú tartalom lesz? Lesz valami cikk sorozat amitől öngyilkossági hullám fog rámtörni, ha kihagyok egy számot? (Pl: Hogyan építsünk háztartási hulladékból hétcsatornás csöves erősítőt dekóderrel három számon át, vagy HDD felvevő építése primo számítógéptápból) Ugye nem lesznek ismétlődő cikkek, mint a Házimozi magazinban?
gordon314.fw.hu

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Miami »

Nem tudom mi az a sok minden amit tudni akartok.. Most Boy masoljon be ide 100 oldalt az ujsagbol? Meg kell venni majd az ujsagot ha megjelenik, most mar kiderult a filmmelleklet is, mar csak amiatt is megeri, aztan lehet majd segiteni epito jellegu kritikakkal.

Azért az áráról még beszélhetnénk.
Illetve nem is beszélni szeretnék róla, hanem tudni!

Arról volt szó, hogy a topiklakók kapnak egy dedikált példányt, vagy nem?

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Szerintem valahol 2500-3500 Ft között lesz az ára.
Szerintem, az már tul sok. A Vox-nál se vált be. Arrol nem beszélve, hogy minden honapban több film kapható 3690Ft és 3990Ft-os Bomba Áron. Ráadásul nem is gyengék. Ennyit szerintem nem fognak sokan adni érte. Mindenesetre ha valami extra jó filmet kihoznak azért talán még megveszem (pl. JFK- Rendezői változat szinkronnal)

Santino
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Santino »

Szerintem valahol 2500-3500 Ft között lesz az ára.

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Én tuti vevő lennék, ha normális árban lenne (mondjuk kb 2k alatt)

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

T-Boy említette, hogy egy Magyarországon eddig nem bemutatott rendezői (bővített) változatról van szó. Akkor tehát logikus, hogy a korábban elkészült szinkron ehhez nem alkalmazható. Gondolom a bővített részeket is leszinkronizálták, s ezt kell érteni alatta. Jah, gondolom nem csak DTS szinkron ilyen, csak T-Boy nem akarta mindegyik után odaírni...
Gondoltam, hogy így van, de ha szó szerint vesszük a leírtakat, akkor egy kicsit redundáns a dolog.
Ha már a bővített verziót adják és az szinkronizált, akkor mi sem természetesebb, hogy minden egyes párbeszéd szinkronizálva van. Tehát a szinkron nem bővített, csak úgy szimplán szinkron, ahogy az természetes.

Így ránézésre a lemez technikai paraméterei majdnem tökéletesek: kár, hogy nem DTS-ES-ben van az eredeti és a magyar hangsáv is. Valamint az angol felirat is hiányzik. :smile19:

No jó, csak vicceltem. Egy újságtól még ez is nagyszerű.

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

Nem tudom mi az a sok minden amit tudni akartok.. Most Boy masoljon be ide 100 oldalt az ujsagbol? Meg kell venni majd az ujsagot ha megjelenik, most mar kiderult a filmmelleklet is, mar csak amiatt is megeri, aztan lehet majd segiteni epito jellegu kritikakkal.

Azért az áráról még beszélhetnénk.
Illetve nem is beszélni szeretnék róla, hanem tudni!

PP
Víg kedély, jó egészség!

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: H.Andras »

Udv
H.A.

Carnivoor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Carnivoor »

T-BoY! 
Azt értem, hogy egyelőre több infót nem adsz ki, de azért mást lehet kérdezni ?

Két kérdés:
- Anyagi okai vannak az angol felirat hiányának, vagy fel sem merült ez az igény?
- Mi francokat jelent, hogy bővített szinkron? A szinkron mellé még mondanak vicceket vagy elmagyarázzák, hogy ez vagy az a mondat valójában mit jelent? Ne adj Isten szinkronizálták a zenét is? Nem igazán tudom hova tenni. Szerintem egy film vayg szinkronizált vagy nem, de a DD vagy DTS eből a szempontból nem oszt vagy szoroz. Épp ezért nem értem, hogy a DTS az bővített szinkront tartalmaz a DD meg nem. Mennyivel bővebb a DTS mint a DD? Tovább tart elmondaniuk a szöveget?

Válaszolnék T-Boy helyett, bár nem vagyok bennfentes. T-Boy említette, hogy egy Magyarországon eddig nem bemutatott rendezői (bővített) változatról van szó. Akkor tehát logikus, hogy a korábban elkészült szinkron ehhez nem alkalmazható. Gondolom a bővített részeket is leszinkronizálták, s ezt kell érteni alatta. Jah, gondolom nem csak DTS szinkron ilyen, csak T-Boy nem akarta mindegyik után odaírni...

Carnivoor honlapja (fényképek)

DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

T-BoY!

Azt értem, hogy egyelőre több infót nem adsz ki, de azért mást lehet kérdezni ?

Két kérdés:
- Anyagi okai vannak az angol felirat hiányának, vagy fel sem merült ez az igény?
- Mi francokat jelent, hogy bővített szinkron? A szinkron mellé még mondanak vicceket vagy elmagyarázzák, hogy ez vagy az a mondat valójában mit jelent? Ne adj Isten szinkronizálták a zenét is? Nem igazán tudom hova tenni. Szerintem egy film vayg szinkronizált vagy nem, de a DD vagy DTS eből a szempontból nem oszt vagy szoroz. Épp ezért nem értem, hogy a DTS az bővített szinkront tartalmaz a DD meg nem. Mennyivel bővebb a DTS mint a DD? Tovább tart elmondaniuk a szöveget?

xmaster
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: xmaster »

ok, befogom a pofám...

kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

majd
mara ennyi eleg lesz
o v e r p o w e r e d

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”