Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Új T3 Magazin; nem ismerem a filmet, de a színészek jók, zene pedig Morricone
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Hát megvettem ma a magazint aamihez ingyen kaptam ugye a filmet.
Egész szépen megcsinálták a képet mindazonáltal, egy kérdés feltennék nektek: csak nekem akad ki a rendszer ha a filmgráfiáknál meg szeretném nézzni BS filmjeinek listáját (első 2 oldalt engedi de ha 3ikra megyek kiakad tejesen) Ugyan nem egy akkora hiba mert, nem annyira fontos dolog, de akkoris bosszant, és szerintem ez akkorse szép dolog.
Jó neked, ugyanis vidéken még a hivatalos megjelenés napján (július 12.-én szombaton) sem jelent meg (az előző szám viszont még tucatjával kapható). Ezek szerint eddig csak az előfizetők kapták meg, nekünk meg keddig biztos nem lesz.
Hát ilyet se hittem volna, hogy fogok, még valaha csinálni. Juliusba kénytelen leszek megvenni a magazint mert Bud Spencer és Terence Hill Nyomás utána filmjét adják "ajándékba". Végre amugy egy válalható melléklet a sok szar után. Mondjuk nem éppen a legjobb filmjűk (Én a vizilovakkal vagyok, Megint dühbe jövünk vagy Bűnvadászoknak jobban örültem volna) de meszemenőkig ajánlot igyis mindenkinek.
Én is örülök a filmnek tuti, hogy megveszem. Nálam egyébként (természetesen csak az ő filmjeiket tekintve) benne van a legjobb 3 között ez a film.
Hát megvettem ma a magazint aamihez ingyen kaptam ugye a filmet.
Egész szépen megcsinálták a képet mindazonáltal, egy kérdés feltennék nektek: csak nekem akad ki a rendszer ha a filmgráfiáknál meg szeretném nézzni BS filmjeinek listáját (első 2 oldalt engedi de ha 3ikra megyek kiakad tejesen) Ugyan nem egy akkora hiba mert, nem annyira fontos dolog, de akkoris bosszant, és szerintem ez akkorse szép dolog.
Nem rossz az ehavi melléklet, de azért annyit nem ér, hogy eltegyem az utókor számára Belmondóval mi van? Jöhetne még bármi Luie de Funes-től is
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Hát ilyet se hittem volna, hogy fogok, még valaha csinálni. Juliusba kénytelen leszek megvenni a magazint mert Bud Spencer és Terence Hill Nyomás utána filmjét adják "ajándékba". Végre amugy egy válalható melléklet a sok szar után. Mondjuk nem éppen a legjobb filmjűk (Én a vizilovakkal vagyok, Megint dühbe jövünk vagy Bűnvadászoknak jobban örültem volna) de meszemenőkig ajánlot igyis mindenkinek.
Én is örülök a filmnek tuti, hogy megveszem. Nálam egyébként (természetesen csak az ő filmjeiket tekintve) benne van a legjobb 3 között ez a film.
Azt hittem, hogy rosszul látok, mikor a hírlevelet olvastam.
Bravó srácok, így tovább.
Nemtom néztétek-e, de a magyar 2.0 hang mellet francia lesz a másik nyelv. Lehet, hogy avval kéne megnéznem, mert a magyar szöveget úgyis kivülről tudom
Azért jó lenne tudni,hogy lesz-e a késsöbbiekben még film a "pofozógépektől".
Azért én a kincs ami nincset várom. Pakito+Anulu rulez!
üdv
Lehet, hogy mégis van foganatja a magazin saját fórumába irogatásnak
A melléklet természetesen
...és várjuk a többit
juhúú! tényleg az lesz, már meg is rendeltem az újságot...
A Once a thief (Leszámolás felsőfokon) magyarul is ment, én néztem is elég sokáig, talán a TV3-on ment régen, és sorozat, magyar címe: Rablóból pandúr, ez gondolom a pilot epizód.Ez ezért 4:3 egyértelmű, de a másik Dolph Lundgren-es film a P/S, tehát eredetileg nem 4:3 lenne.
Viszont az biztos hogy ez már az az időszaka volt Woo-nak amikor amerikában próbálkozott, de már rég nem volt önmaga, és ahogy jamamura írta az xpress-en: "már nem elég hongkongi, még nem elég amerikai, és kevés rá a pénz..."
Ez a "Leszámolás..." szerintem egy tv sorozat első része, nem?
Az biztos, hogy mindkét film a dvd-ről eredetileg TV-nek készült.
esetleg: IMDB
system
Ez a "Leszámolás..." szerintem egy tv sorozat első része, nem?
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Annyit muszáj megjegyeznem, hogy John Woo azért nem ezekkel a filmjeivel lett az "akciófilm nagymestere".
Kár hogy a filmcsillag ilyen minőségű, típusú filmekre tért át. (Arizónai álmodozók, Elveszett gyerekek városa, A nő kétszer vonalat lett volna jobb folytatni).
Kár, bizony nagy kár.
Lassan a meg nem vett magazinok árából összejön az Indi trilógia ára.....
Monjuk többet is ér.
Lehet, hogy azt is megérjük, hogy az újságos DVD-k ára (vagy ha jobban tetszik DVD mellékletes magazinok ára) is lejjeb megy ?
z12
ui álmodozni azért lehet.....
Most látom csak, hogy ez eredetileg is így jelent meg..
Lehet hogy ilyen verzióban így jelent meg, viszont én nemrég vettem meg a BlackJack-et az Auchanban (900 körüli áron), és ott nincs mellette másik film. Szóval legalább az egyik létezik különcsomagolva is.
Ennyit erről. Kár hogy a filmcsillag ilyen minőségű, típusú filmekre tért át. (Arizónai álmodozók, Elveszett gyerekek városa, A nő kétszer vonalat lett volna jobb folytatni).
Most látom csak, hogy ez eredetileg is így jelent meg..
A DVD Filcsillag következő számának tartalma és melléklete(i) Dícséretes ez a dupla film, csakhát..
Mikor jelenik meg a Nemzetközi DVD magazin mellékleteként a Montreáli bankrablás ?
remélem a jövő hónapban..
Úgy legyen!
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
Nekem tetszik a javaslat.
A lényegre térve:
Mikor jelenik meg a Nemzetközi DVD magazin mellékleteként a Montreáli bankrablás ?
remélem a jövő hónapban..
Szvsz sokkal jobb az a megoldás, ha ebbe a topicba írunk mindenk új DVD Magazinról, mert így nem kell kismillió topicot nyitni (mert már arra is volt példa, hogy egy lapnak több topicja is volt) Ez az egyik legolvasottab & legáltalánosabb "újságos" topic. Csak arra kell figyelni a tisztelt közönségnek, hogy nevezzük nevén a dolgokat, ha a mellékletekről írogatunk..
Nekem tetszik a javaslat.
A lényegre térve:
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
Egyébként komoly igazságot vélek felfedezni szavaidban. A címből kiindulva ez valóban lehet gyűjtő, a mindenkori lapszámokkal foglalkozó topic.
Csak azt a sok többit tudnám feledni...
Szvsz sokkal jobb az a megoldás, ha ebbe a topicba írunk mindenk új DVD Magazinról, mert így nem kell kismillió topicot nyitni (mert már arra is volt példa, hogy egy lapnak több topicja is volt) Ez az egyik legolvasottab & legáltalánosabb "újságos" topic. Csak arra kell figyelni a tisztelt közönségnek, hogy nevezzük nevén a dolgokat, ha a mellékletekről írogatunk..
Aztán mér, ez talán a Nemzetközi DVD Magazin topic? Ok, hogy anno a lap első számának megjelenése kapcsán jött létre, de volt itt már szó szinte az összes azóta megjelent új magazinról..
Úgy tudtam, hogy igen.
Mindegyik lapnak van saját topicja, a "Nemzetközi" pedig maradt ezen a ma már aktualitását vesztett címen.
Egyébként komoly igazságot vélek felfedezni szavaidban.
A címből kiindulva ez valóban lehet gyűjtő, a mindenkori lapszámokkal foglalkozó topic.
Csak azt a sok többit tudnám feledni...
Víg kedély, jó egészség!
Off:
Nos akkor még egy pár szó a T3 magazinról (bocsi Vife):
Bízd a hackerre!
Hang:
magyar Dolby Digital 5.1
angol Dolby Digital 5.1 + felirat
Kép:
16:9 (2,35:1)
Az én mellékletemen a borítón feltűntetettel ellentétben nyoma sincs DTS hangsávnak. Még a menüben is magyar Dolby 5.1 szerepel, s az erősítőm is ezt ismeri fel. A kép számomra megfelelő minőségű.
Az egyetlen gondom, hogy szerintem a filmográfiák menüpontban az egyes színészek mellett elég kicsi karakterekkel tűntették fel a filmek címeit.
A filmet majd a hétvégén nézem meg, így arról nem tudok nyilatkozni.
Ennek ellenére az a pár jelenet amit láttam, tetszett.
On:
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
Ejnye-bejnye.Egy másik topic (T3) témáit itt megbeszélni...
Oké, hogy egykutya kölyke, de mégis - itt tessék A Hatodik c. filmről elmélkedni!
Aztán mér, ez talán a Nemzetközi DVD Magazin topic? Ok, hogy anno a lap első számának megjelenése kapcsán jött létre, de volt itt már szó szinte az összes azóta megjelent új magazinról..
Ejnye-bejnye.
Egy másik topic (T3) témáit itt megbeszélni...
Oké, hogy egykutya kölyke, de mégis - itt tessék A Hatodik c. filmről elmélkedni!
Víg kedély, jó egészség!