Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Sziasztok!
Szóval újság ügyben. Pénteken én is megkaptam, de HAMA kábel nélkül.
Emlékeim szerint a 4. szám mellé ígérték, mind a régi, mind az új előfizetőknek.
Ti kaptatok kábelt?
Üdv: Awaken
Nekem pont az akciós hirdetés idején járt le az előfizetésem és meghosszabbítottam. Szuper negatív hozzáállásommal (mivel már bőven volt rossz tapasztalatom a céggel) persze gondoltam, hogy a kábelből nem lesz semmi, vagy legalább is majd csak akkor, ha reklamálok. Nos....igazam lett. Ma megkaptam a magazint, kábel sehol. Se egy "bocs", vagy "majd később". És úgy döntöttem, hogy nem teszem szóvá. Ha ennyire szavahihetetlenek, vagy feltételezve a jobbik esetet feledékenyek, akkor maradjon plusz egy Hama-juk. A postára meg nem szeretnék egyébként se rohangálni, mint legutóbb is az akkori eltűnt szám kapcsán javasolták, hogy nyomozzam én ki, hogy mi történt.
jó hozzáállás igy aztán ezek a cégek azt látják h simán hülyére kell venni a sok lúzert, mert egy jócsomóan becumizzák
gratula alfa! csak igy tovább! boldog életet!
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Házimozi magazin
Nekem pont az akciós hirdetés idején járt le az előfizetésem és meghosszabbítottam. Szuper negatív hozzáállásommal (mivel már bőven volt rossz tapasztalatom a céggel) persze gondoltam, hogy a kábelből nem lesz semmi, vagy legalább is majd csak akkor, ha reklamálok. Nos....igazam lett. Ma megkaptam a magazint, kábel sehol. Se egy "bocs", vagy "majd később". És úgy döntöttem, hogy nem teszem szóvá. Ha ennyire szavahihetetlenek, vagy feltételezve a jobbik esetet feledékenyek, akkor maradjon plusz egy Hama-juk. A postára meg nem szeretnék egyébként se rohangálni, mint legutóbb is az akkori eltűnt szám kapcsán javasolták, hogy nyomozzam én ki, hogy mi történt.
Nem kötekedni akarok veled alfa, de tuljdonképpen miért is fizettél elő a magazinra? Az ajándék nélkül (amire szvsz az emberek többségének semmi szüksége) tökugyanannyiba kerül a lap, mintha újságosnál vennéd, de ott nincs idegeskedés! Persze más a helyzet, ha felétek nincs az újságosnál...
Rozetti (egy valamikori előfizető)
A magyarázat egyszerű. A magazin nekem bejön tartalmilag (tudod: ár-érték arány) és kényelmes is vagyok. A problémám a szolgáltatással volt és van. Én az az előfizető vagyok, akit nem érdekel a melléklet, amelyik film tetszik, megveszem a boltban. Viszont én az a fogyasztó is vagyok egyúttal, aki semmiféle kompromisszumra nem hajlandó vásárláskor, a pénzéért cserébe a minőség mellett a legjobb kiszolgálást is akarja. Ez pedig itt sajnos nem áll fenn.
De ha ez a magyarázat nem felel meg, akkor legyen az, hogy Bp-en nem nagyon van újságos.
Egyébként nekem úgy tűnik, Te pont az ellenkező típushoz tartozol, aki csak a mekllékletért vette a lapot. Én már jóval a mellékletezés előtt is vettem havonta kb. 6-8 egyéb magazinnal együtt. Előfizetésem pedig akkor lett, amikor ajándékba adták egy dvd vásárlásakor. Nos ez járt le pont az akciós előfizetéskor, de a nélkül is meghosszabbítottam volna.
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Házimozi magazin
Nem kötekedni akarok veled alfa, de tuljdonképpen miért is fizettél elő a magazinra? Az ajándék nélkül (amire szvsz az emberek többségének semmi szüksége) tökugyanannyiba kerül a lap, mintha újságosnál vennéd, de ott nincs idegeskedés! Persze más a helyzet, ha felétek nincs az újságosnál...
Rozetti (egy valamikori előfizető)
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Házimozi magazin
Megkaptátok már az ujságot ? Nekem még mindig nem jött.
Detto, de nalunk a postas egy bena pasi - ez akar 4 nappal is kesobb hozza ki
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Házimozi magazin
Megkaptátok már az ujságot ? Nekem még mindig nem jött.
Házimozi magazin
Sziasztok!
Emlékeim szerint a 4. szám mellé ígérték, mind a régi, mind az új előfizetőknek.
Ti kaptatok kábelt?
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Házimozi magazin
....Ti kaptatok kábelt?
- Kabelt megkaptam tobb mint 1 honapja! es egy kulon csomagban jon (ugyanolyan nagy boritekban mint az ujsag.)
T A M I . H U
Házimozi magazin
Sziasztok!
Ti kaptatok kábelt?
Házimozi magazin
Én megkaptam pénteken a magazint, pedig Pesttől 300 km-re élek. :-)Június 5-i bélyegző van a borítékon.
Jó neked !
Na igen !
Házimozi magazin
Én megkaptam pénteken a magazint, pedig Pesttől 300 km-re élek. :-)
Június 5-i bélyegző van a borítékon.
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD
Házimozi magazin
Bocsi az utolsó mondat ómagyarul:
"Szóval azt terveztem, hogy szombat reggel megnézem a mellékletet, de most este 11 körül be kell látnom hogy a dvd lejátszóm helyett csak a reggeli rántottámban lesz BACON "
Asszem ez a gyenge forint kihozta a fogalmazásgátlásomat!
üdv
Házimozi magazin
Hali,
Már megszokhattuk, hogy az előfizetők később kapják meg. Ugy emlékszem, hogy 1x 2 nappal korábban hozta a postás, az árusokhoz képest. Gondolom akkor fénypostával jött
A macerás postával kapcsolatban csak annyit, hogy inkább a királyi posta hozza ki, mint valami tököm-bököm futárszolgálat kft. , amit , ha nem vagy otthon ,utánna képtelenség telefonon időegyeztetés miatt felhívni. Az asszony 1x befutott ebbe a csőbe a Quelle-nél.
Szóval azt terveztem, hogy szombat reggel megnézem a mellékletet, de most este 11 körül be kell látnom hogy a dvd lejátszóm helyett csak a reggeli rántotban lesz BACON
üdv
Házimozi magazin
1. általában az előfizető olcsóbban jut hozzá2. vszeg kap vmi ajándékot
3. nem kell újságoshoz mennie
4. nem marad le a magazinról
kérdés:
miért kellene hamarabb megkapnia, mint aki újságosnál veszi?
- egy kicsit talán...
- az ajándékot aláírom!
- csak a postára átvenni az ajánlottat(macerásan)!
- nem biztos!
Kár, hogy "Vendég" vagy...
Egyébként én nem akarom előbb megkapni, csak aznap...könyörgöm! :smile35:
Az előbbieket nem kötözködésből írtam, csak az éremnek mindig 2 oldala van. Ráadásul, ha ajánlottan kapod - ami nem jellemző a kiadókra - én a helyedben inkább örülnék neki. Legalább nehezebben tűnik el.
Házimozi magazin
1. általában az előfizető olcsóbban jut hozzá2. vszeg kap vmi ajándékot
kérdés:
- egy kicsit talán...
- az ajándékot aláírom!
- csak a postára átvenni az ajánlottat(macerásan)!
- nem biztos!
Kár, hogy "Vendég" vagy...
Egyébként én nem akarom előbb megkapni, csak aznap...könyörgöm! :smile35:
Na igen !
Házimozi magazin
Azért,mert jobb helyeken ez a szokás.Így becsülik meg az előfizetőt!
Házimozi magazin
1. általában az előfizető olcsóbban jut hozzá
2. vszeg kap vmi ajándékot
kérdés:
Házimozi magazin
Az előfizetők utólag kapják meg a magazint, aki meg előre megkapja az újságosnál az utólag fizet!
Elég érdekes, de így van....
Na igen !
Házimozi magazin
Reggel már láttam az újságosnál (Örs, Keleti). Mindjárt indulok haza melóból és veszek egyet!
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Házimozi magazin
Bocs (bár off), de nekem meg ez a vicc jutott eszembe a vitátokról:
Könyvesboltban:
-Jó napot kívánok, egy jó kis könyvet szeretnék a nyaralásra.
-Jó napot. Ezt tudnám ajánlani. Ez egy igazán izgalmas, új krimi. Lebilincselő és csak a legvégén derül ki, hogy a kertész a gyilkos...
Ha nem jött be, még egyszer elnézést!
Házimozi magazin
Ezzel mit árultam el?
Ott van benne az idézetben.
Aki még nem látta a filmet, az hadd részesüljön a felfedezés örömében, ami a végét illeti. De ez csak egy javaslat, ettől még nyugodtan lehet spoilerkedni.
Figyu, sztem ez egyéni szociális érzékenységre valló vélemény. Nekem nem lesz kedvencem ez a film - sőt, megvenni sem fogom.
A film cselekményéről, végéről viszont nem árultam el semmit! Ez egyébként sem szokásom...
Víg kedély, jó egészség!
- stackpointer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Ez persze megin én lenni....
Házimozi magazin
Ezzel mit árultam el?
Ott van benne az idézetben.
Aki még nem látta a filmet, az hadd részesüljön a felfedezés örömében, ami a végét illeti. De ez csak egy javaslat, ettől még nyugodtan lehet spoilerkedni.
Házimozi magazin
Ha megveszi v.ki az újságot be tudná nekem scanelni a Samsung 29M64V-ről a cikket? Köszi előre is..
De csak neked
Cuccos: TV: Panasonic TX-29PS1P, Eladtam mindent. Újon töröm a fejem.... Pioneer A05
Házimozi magazin
Most volt a napokban a HBO-n. Csak bele-bele néztem. A vége nem valami ütős...
Miért nem meséled el mindjárt az egész filmet???? :smile17:
Ezzel mit árultam el?
Víg kedély, jó egészség!
- stackpointer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Most volt a napokban a HBO-n. Csak bele-bele néztem. A vége nem valami ütős...
Miért nem meséled el mindjárt az egész filmet???? :smile17: