Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
A Házimozi magazin júniusi DVD-mellékletén a Hetedik érzék lesz, és várhatóan a jövő hét végén jelenik meg.
Házimozi magazin
Elvileg mikor is jelenik meg az újság?Kb. egy hét múlva?
Nem vettem meg a jelenlegi számot, így nem tudom a következő megjelenési dátumát.
Elvileg juni. 5. Szvsz hétfőre kiderül, hogy mi lesza köv melléklet..
Köszi. Majd meglátjuk!
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
Házimozi magazin
Elvileg mikor is jelenik meg az újság?Kb. egy hét múlva?
Nem vettem meg a jelenlegi számot, így nem tudom a következő megjelenési dátumát.
Elvileg juni. 5. Szvsz hétfőre kiderül, hogy mi lesza köv melléklet..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
Elvileg mikor is jelenik meg az újság?
Kb. egy hét múlva?
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
Házimozi magazin
Ugye nincs harag? (Egy matematikus )
- Ohh semmi gond :-)
Akkor jó!
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
Házimozi magazin
- Ohh semmi gond :-)
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Házimozi magazin
Jamie és a Skodalámpa? Sajó rulez!Ez már biztos,vagy ......?
Vagy.
Bocs, senkit sem akartam félrevezetni!
Víg kedély, jó egészség!
Házimozi magazin
Átlagosan másfél havonta jelenik meg egy újság. )
Ez így van, de mi lesz a következő melléklet? Bár én már nem sok jóra számítok
Türelem Igc. A türelem rózsát... akarom mondani DVD-t terem.
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
Házimozi magazin
Átlagosan másfél havonta jelenik meg egy újság. )
Ez így van, de mi lesz a következő melléklet? Bár én már nem sok jóra számítok
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
A Házimozi mindig kéthavi újság volt?
Tavaly 6 száma jelent meg, idénre már 8-at terveztek kiadni. Szóval tudja a fene hogy hány-havi ez az újság.
8/12-ed
Ne haragudj Tami, amiért kijavítalak:
Ha 8 újság jelenik meg 12 hónap alatt, akkor egy újság 12/8 hónap alatt jelenik meg. Egyszerűsítve a törtet 3/2-ed hónapot kapunk.
Tehát válaszolva a szöveges feladat kérdésére:
Átlagosan másfél havonta jelenik meg egy újság.
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
Házimozi magazin
Tavaly 6 száma jelent meg, idénre már 8-at terveztek kiadni. Szóval tudja a fene hogy hány-havi ez az újság.
8/12-ed
T A M I . H U
Házimozi magazin
Házimozi magazin
A Házimozi mindig kéthavi újság volt? Csak most tűnt fel hogy milyen régen jelent meg az előző.
A honlapra is ráférne egy kis törődés. Nagyon elszomorító, hogy már a banner is pókhálós rajta.
Házimozi magazin
Hali
Jamie és a Skodalámpa? Sajó rulez!
Ez már biztos,vagy ......?
Azért az animatrix miatt megnyugodtam
Kapartam volna a falat, ha egy ezresért adták volna.(persze csak japán hanggal, NTSC-be és 4:3 ba)
üdv
Házimozi magazin
Ja, és nem az Animatrix lesz a melléklet, hanem a "Jamie és a csodalámpa" session 1.
Az egy jó sorozat volt. A gyerekeim imádták.
Megvagy Hadnagy és a többiek...
z
A francba már megint nem ismert fel a rendszer
z
Házimozi magazin
Ja, és nem az Animatrix lesz a melléklet, hanem a "Jamie és a csodalámpa" session 1.
Az egy jó sorozat volt. A gyerekeim imádták.
Megvagy Hadnagy és a többiek...
z
Házimozi magazin
Víg kedély, jó egészség!
Házimozi magazin
Pedig én úgy hallottam, hogy az lesz, mert rajzfilmmér régen volt melléklet.. De nem baj, ha előrendelted, mert a mellékleten a szokásokhoz hűen ragaszkodva 4:3-as kép és DD2.0-as hang lesz ja és persze japánul és felirat nélkül..
Házimozi magazin
Hali,
Már megszokhattuk, hogy ha pl. 10-én jelenik meg a lap, akkor 9.-én este frissül a honlapjuk, és az előfizetők jó ha 20.-ra megkapják.
Remélem nem az Animatrix lesz a melléklet, mert már előrendeltem az Xpress-nél
Házimozi magazin
Még mindíg semmi hír, vagy kihalt a szerk. vagy valami nagy durranásra készülnek..
Házimozi magazin
Semmi info a következő számról ?
Házimozi magazin
Rengetegszer megfogadtam, hogy ezt meg ezt az újságot nem veszem meg többé, s mégis nem tudom megállni, hogy ne vegyem meg.
A kiadók is erre alapoznak:
Vannak akik megmagyarázhatatlan okból kifolyólag - bár tudják, hogy gond van az adott DVD melléklettel, mégis - megvásárolják az újságot.
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
Házimozi magazin
Igen, igen, épp ezért lenne jó, hogy a melléklettel megjelenő újságokat melléklettel, s anélkül is lehessen kapni. Így aztán akit a melléklet érdekel, az vegye meg úgy, akit nem, az pedig anélkül.
Ha kicsit praktikusan gondolkozol, akkor keresel valakit, akit csak a melléklet érdekel és együtt veszitek meg a magazint!
gordon314.fw.hu
Házimozi magazin
Igen, igen, épp ezért lenne jó, hogy a melléklettel megjelenő újságokat melléklettel, s anélkül is lehessen kapni. Így aztán akit a melléklet érdekel, az vegye meg úgy, akit nem, az pedig anélkül.