Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
VOX magazin DVD-vel
VOX magazin DVD-vel
Melyik Atlantisz?
Biztos a rajzfilm.Nem?
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
VOX magazin DVD-vel
A VOX Magazin következő száma augusztus 22.-én jelenik meg, ismét két különböző melléklettel: Lovagregény illetve Atlantisz
Ez a Lovagregény nekem is bejönne.
- Rocky Balboa
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
VOX magazin DVD-vel
Szinkronos Lovagregényre én is vevő lennék.
VOX magazin DVD-vel
A VOX Magazin következő száma augusztus 22.-én jelenik meg, ismét két különböző melléklettel: Lovagregény illetve Atlantisz
Hmm egész kellemes. De gondolom a Lovagregény a "bolti", feliratos változat lesz
Pedig arra vevő lettem volna.
VOX magazin DVD-vel
- Pink Panther
- Nincs visszaút
VOX magazin DVD-vel
Köszi és bocsika!
Szivesen és nincs miért.
Ez egy létező topic - végülis mindegyik mellékletes magazinnak van egy önállóan működő (?) topic-ja.
Kicsit macerás így az aktuális információkat összeszedegetni, ezért tartom jó ötletnek azt, hogy az Új DVD Magazin a láthatáron c. topicot használjuk erre a célra.
Én ezt fogom tenni minden mellékletes témában: DVD-Filmcsillag, Cinema, Nemzetközi DVD, Házimozi, T3, Computer Panoráma, Vox és ami még jön.
Ha Ti is egyszerűbbnek tartjátok ezt a megoldást, előbb-utóbb el lehet majd felejteni egyik-másik kifejezetten csak a mellékletek miatt működgető topicot.
Pl: a DVD Filmcsillag c. topic legutóbb 05.29-én, a T3 magazin DVD-vel c. 05.24-én volt frissítve - ha rajtam múlik: ez így is marad.
PP
Víg kedély, jó egészség!
- Pink Panther
- Nincs visszaút
VOX magazin DVD-vel
Lehet tudni, mik lesznek a következő mellékletek???
Rossz hírem van.
A részleteket az Új DVD magazin a láthatáron c. topicban találod - számomra is praktikusnak tűnik, hogy MINDEN mellékletes magazin témát ott vesézzünk ki.
PP
Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
Lehet tudni, mik lesznek a következő mellékletek???
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
VOX magazin DVD-vel
Sziasztok !
Mellékletes Vox magazint csak Pesten lehet kapni ?
Szegeden 3 ujságárusnál is azt mondták, hogy csak melléklet nélküli ujságot kaptak.
VOX magazin DVD-vel
Mellékletek: Hamvadó cigarettavég és a 6:3!
Az ár maradt a "régi", azaz 3595, szóval asszem én ezt most ki fogom hagyni!
Én is.
Az Indul a Bakterház-zal megvettem volna. Sok olyan magyar film van, amivel megvettem volna még ennyiért is - ezek speciel nem azok...
Én is.
Az Indul a Bakterház-zal megvettem volna. Sok olyan magyar film van, amivel megvettem volna még ennyiért is - ezek speciel nem azok...
Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
Hát az ár miatt énis kihagyom, de a filmek szerintem jók.
Akinek nem okoz gondot az ár és kicsit nyitottabb a filmekre sztem az egyiket legalább érdemes beszereznie.
Nyílván most sorban fognak érkezni a "6:3, úúúúgyanmár...még olyan sz@rt nem láttam" típusú hozzászólások, de nekem speciel tetszett.
Bár kétségtelen, hogy nem a legjobb Tímár Péter film.
VOX magazin DVD-vel
Ma délután láttam mindkét verziót az Újpest-központi aluljáróban! Mellékletek: Hamvadó cigarettavég és a 6:3!
Örs vezér terei metróban is kapható mindkettő. Máshol eddig csak a cigarettavéges változatot láttam.
Azt eddig elfelejtettétek írni (pedig bazinagy matricával hirdeti mindkét film), hogy: MAGYAR SZINKRONNAL!
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
VOX magazin DVD-vel
Én anno megmondtam, hogy az első mellékletek voltak a beetetés aztán jönnek a sz@rabbnál sz@rabb filmek.. Ezek ennyit már nem érnek meg. Szvsz mellékletes magazin max annyit ér, mint a Nemzetközi ára, persze csak akkor ha a film színvonala is megér annyit a kedves fogyasztónak..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
VOX magazin DVD-vel
hali!
Ma délután láttam mindkét verziót az Újpest-központi aluljáróban!
Tényleg kár, hogy nem két teljesen különböző műfajú filmet adnak ki minden hónapban, sokkal többen vennék!
Az előző szám a Kéz amely a bölcsőt ringatja melléklettel baromi jó, az a film elképesztő!!!!
VOX magazin DVD-vel
Azért hihetetlen hogy el van hanyagolva a weboldal frissítése. Eddig akármikor néztem rá a "tartalom hamarosan.." infomennyiségnél többet nem kaptam.
De legalább kárpótol, hogy "olcsó" az újság
VOX magazin DVD-vel
Sziasztok!
Van valami hír a kövezkező számról ?
Sziasztok!
Ma reggel láttam a Vox magazint a Hamvadó cigerettavég című film melléklettel. Ez is Bacsó Péter film, de az igazság az, hogy a Tanunak sokkal jobban örültem volna.
Üdv!
Gondolom szét fogják szedni az újságosstandokat egy 3 és félezer Ft-os magyar DVD-filmmellékletért...
Én még nem láttam az újabb számot, lehet, hogy az ár most alacsonyabb. Bármi is a véleményünk azonban Bacsó filmjéről, gondolom az olvasók zöme valami egészen mást várt. Még akkor is, ha magyar filmmelléklettel számoltak...
VOX magazin DVD-vel
Sziasztok!
Van valami hír a kövezkező számról ?
Sziasztok!
Ma reggel láttam a Vox magazint a Hamvadó cigerettavég című film melléklettel. Ez is Bacsó Péter film, de az igazság az, hogy a Tanunak sokkal jobban örültem volna.
Üdv!
VOX magazin DVD-vel
Na az biztos,hogy nem veszem meg ezt a mostani kiadást.(az előzőt Miskolcon sehol nem találtam). Eddig jó ez a hónap,ami megjelent abból egyiket sem vettem meg,mert szerintem nem éri meg.
Kiváncsian várom a Házimozi magazint.
VOX magazin DVD-vel
melyik újságosnál láttad?
Pl. a Kálvinon van a metró mögött lévő újságosnál, és az Örsön is van a metróban lévő újságosnál.
Én máshol még nem néztem...
Brabax
VOX magazin DVD-vel
Remélem tanulságos lesz számukra, ha jóval kevesebb példányt fognak eladni az újságból, mint az előző szám esetén. Ha már két melléklettel jelenik meg az újság, akkor két különböző kategóriába tartozó filmet tessék kiválasztani! Nem mindenki szereti a thrillereket...
Have a nice day!
Maverick of Top Gun