Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
VOX magazin DVD-vel
VOX magazin DVD-vel
A honlap viszont elég döglött. Mármint a magazin része. Még az előfizetési infók sincsennek fent (nem mintha szikrányi késztetésem is lett volna előfizetni ). És nem hogy a következő, de a már megjelent számró sincs semmi, a borító képén kívül.
VOX magazin DVD-vel
3500 pénzért a magazin kicsit sok.Nagyon elérte a bombaáras filemek szintjét.
Nagy durranás kellene legyen, hogy rámozduljak.
Csatlakozom.
A 3590 Ft 100 Ft-ra van a 3690-hez (matekból 4-esem volt ), ennyiért fogom megvenni A rettenthetetlen-t!!!
Nagyon meggondolom, hogy milyen filmért adjak ugyanennyit...
Ugye a SWII 2990-ért lett enyém stb. stb.
Mondjuk A számkivetett, vagy a Forrest Gump bejönne. De felesleges találgatni - meglátjuk!
Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
Én türelmesen várok.3500 pénzért a magazin kicsit sok.
Nagyon elérte a bombaáras filemek szintjét.
z
Bizony a mai DVD akciók közepette 3.500 Ft-ért adni egy filmet (+ egy újságot) nem valami nagy szám.
Nekem sem sürgős a vásárlás.
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
VOX magazin DVD-vel
Én türelmesen várok.
3500 pénzért a magazin kicsit sok.
Nagyon elérte a bombaáras filemek szintjét.
z
- stackpointer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
VOX magazin DVD-vel
Dehogy is! Az Indiana Jones trilógia lesz hozzá, merem állítani!
VOX magazin DVD-vel
húú tényleg mindjárt itt a kövi szám. Addig semmit sem szabad az újság áránál drágábban megvenni, mert tuti, hogy azt adják hozzá (najó az Alien díszdobozban azért nem vagyok biztos)
Lehet hogy most buktam be az Animatrix előrendelésemet!?
ÚÚÚÚÚ az durva lenne
VOX magazin DVD-vel
húú tényleg mindjárt itt a kövi szám. Addig semmit sem szabad az újság áránál drágábban megvenni, mert tuti, hogy azt adják hozzá (najó az Alien díszdobozban azért nem vagyok biztos)
Lehet hogy most buktam be az Animatrix előrendelésemet!?
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
VOX magazin DVD-vel
húú tényleg mindjárt itt a kövi szám. Addig semmit sem szabad az újság áránál drágábban megvenni, mert tuti, hogy azt adják hozzá
(najó az Alien díszdobozban azért nem vagyok biztos)
VOX magazin DVD-vel
Sziasztok!Valakinek info a következő számról?
Tegnap hivtam oket, azt mondtak, hogy 26. korul jelenik meg; valoszinuleg ujra tobbfele melleklettel. A filmcime(ke)t nem tudtam meg.
Már egy 7 sincs addig, igazán elárulhatták volna...
Mit mondjak: nem hazudtolják meg magukat.
Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
Sziasztok!Valakinek info a következő számról?
Tegnap hivtam oket, azt mondtak, hogy 26. korul jelenik meg; valoszinuleg ujra tobbfele melleklettel. A filmcime(ke)t nem tudtam meg.
VOX magazin DVD-vel
Sziasztok!
Valakinek info a következő számról?
VOX magazin DVD-vel
Ugye nem azt akarod mondani, hogy még nem sikerült megvenni???????
De, a szerkesztőségben megvettem a Jelek-es változatot!
Azt hiszem, érezhetően visszavettem a puffogásból, már csak mások (és persze a jövő) érdekében morgolódok egy kicsikét... :smile19:
Víg kedély, jó egészség!
- stackpointer
- Nincs visszaút
VOX magazin DVD-vel
Szerintem Te csak bosszantani akarsz minket! Ha nem, akkor mákod van - használd ki a szerencsédet...
Ugye nem azt akarod mondani, hogy még nem sikerült megvenni???????
VOX magazin DVD-vel
Nem szeretnék senkit bosszantani. A két film pedig már megvan, így nem veszem meg a magazint. Viszont,ha ilyen mellékletekkel fog megjelenni, akkor talán a következő szám mellékleteként már találok magamnak valami csemegét...
VOX magazin DVD-vel
Kiskunhalason élek... itt mindig azt olvasom, sehol nem lehet a DVD-s Vox-ot kapni. Erre a kirakatban volt mind a kettő fajta. Király!
Szerintem Te csak bosszantani akarsz minket!
Ha nem, akkor mákod van - használd ki a szerencsédet...
Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
Kiskunhalason élek,s Én voltam legjobban meglepődve, mikor ma elmentem az egyik újságoshoz a városban. Ugye itt mindig azt olvasom, sehol nem lehet a DVD-s Vox-ot kapni. Erre a kirakatban volt mind a kettő fajta. Király!
- stackpointer
- Nincs visszaút
VOX magazin DVD-vel
Lehet, hogy kicsit korainak tűnik a kérdésem, de mi lehet a következő szám melléklete(i)? Nincs senkinek "téboly" híre????
VOX magazin DVD-vel
A Jelek mellékletes VOX-ot az egyik barátomnak a Zalaegerszegi plázában sikerült beszereznie nekem. Itt Szekszárdon még nem láttam és ő sem találta Pécsen se.
Szekszárdon találkozott valaki Szörny Rt. mellékletes Vox újsággal. Én megkérdeztem kb. 7 árust, de egyik sem hallott róla, hogy lenne a Vox-hoz melléklet, főleg 2 féle. Elég hitetlenül bámultak rám, amikor felvilágosítottam őket, már kezdtem magam hülyén érezni, így feladtam a keresést.
Emil!
Hétvégén megyek Szekszárdra. Ha még kell a Vox Szörny Rt-vel, viszek egyet.
Beszéljük meg privátban.
BeerCan
Bocs, de csütörtöktől szabin voltam és csak a cégnél tudok netezni! Azt hiszem most már nem is érdekel a dolog. Tartsák meg maguknak, ha ilyen körülményes hozzájutni! Megmaradt 3.600,-Ft-om, amit a gyerekre költhetek.
VOX magazin DVD-vel
A Jelek mellékletes VOX-ot az egyik barátomnak a Zalaegerszegi plázában sikerült beszereznie nekem. Itt Szekszárdon még nem láttam és ő sem találta Pécsen se.
Szekszárdon találkozott valaki Szörny Rt. mellékletes Vox újsággal. Én megkérdeztem kb. 7 árust, de egyik sem hallott róla, hogy lenne a Vox-hoz melléklet, főleg 2 féle. Elég hitetlenül bámultak rám, amikor felvilágosítottam őket, már kezdtem magam hülyén érezni, így feladtam a keresést.
Emil!
Hétvégén megyek Szekszárdra. Ha még kell a Vox Szörny Rt-vel, viszek egyet.
Beszéljük meg privátban.
BeerCan
Pécsen még tegnap is volt Jelek-es, a Nagy Lajos úti Buszpályaudvaron az információval szemben, a Relay újságosnál!!!!
VOX magazin DVD-vel
Hol lehet még kapni Jelekes Voxot??????????? Segítsetek! kösz!
A West-end Lehel téri kijáratánál a szabadban mindkét verzió kapható, és egy csomó régebbi újság is.
VOX magazin DVD-vel
vidékre kipostázzák és nem számolnak fel érte postaköltséget.A héten így hozzám is behajózik a megvásárolhatatlan Jelek DVD-s cucc.
Továbbra is kérdés a kérdés:
Kedves Vox Magazin!
Az újságárusokon keresztül történő értékesítés az smafu?!
Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
Hol lehet még kapni Jelekes Voxot??????????? Segítsetek! kösz!
A szerkesztőségben ma 17 h körül még mindkettő megvehető volt.
VOX magazin DVD-vel
Megnyugtatlak.Nekem a "bóti" verzió van meg,ugyanezekkel a hibákkal!
OK! Csak arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy talán ez a magyarázat arra, hogy egy másfél hónapos kiadványt miért jelentetnek meg féláron újságmellékletként. Így-vagy úgy, de hibás a lemez, még ha maga film valóban kiváló minőségű és tökéletesen élvezhető!
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD