Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
VOX magazin DVD-vel
VOX magazin DVD-vel
Attis!
Megnyugtatlak.Nekem a "bóti" verzió van meg,ugyanezekkel a hibákkal!
Az első hiba nekem is feltüntt. De ahogy egy népszerű tévés személyiség szokjavolt mondani:
a csokin képződő szürkés bevonat a termék élvezeti értékét nem befolyásolja
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
VOX magazin DVD-vel
Hol lehet még kapni Jelekes Voxot??????????? Segítsetek! kösz!
VOX magazin DVD-vel
Attis!
Megnyugtatlak.Nekem a "bóti" verzió van meg,ugyanezekkel a hibákkal!
VOX magazin DVD-vel
1. Az egyik kimaradt jelenetnél a párbeszéd nagy része alatt nincs magyar felirarat, csak az utolsó két mondatot olvashatjuk el
2. Szintén teljesen rossz a rendező egy amatőr filmjének előszavának magyar felirata is
1. Gyűrűk Ura DVD-d van?
2. Ez legyen a legnagyobb baj! A PC-World-ös "Sas leszállt"-ban nem egy extra, hanem maga a film fölirata (és szinkronja, mivel a szöveg uaz) hibás, úgy rossz ahogy van
VOX magazin DVD-vel
Igazán nem akarok rosszmájú lenni, de van egy olyan gyanúm, hogy a Vox, hibás kiadású Jelek-et terjeszt. Hozzá kell tennem nem ismerem a Jelek bolti változatát, ma azonban a kezembe került a Vox-os változat. Hibákat igazából csak a magyar feliratoknál, azon belül az extráknál találtam.
Az egyik kimaradt jelenetnél a párbeszéd nagy része alatt nincs magyar felirarat, csak az utolsó két mondatot olvashatjuk el. A többi feliratos-nyelv folyamatosan látható.
Szintén teljesen rossz a rendező egy amatőr filmjének előszavának magyar felirata is.
A film egyébként jó, engem a hang tere is lenyűgözött. Ráadásul választható magyar nyelvű menüt tartalmaz a korong...
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD
VOX magazin DVD-vel
A Jelek mellékletes VOX-ot az egyik barátomnak a Zalaegerszegi plázában sikerült beszereznie nekem. Itt Szekszárdon még nem láttam és ő sem találta Pécsen se.
Szekszárdon találkozott valaki Szörny Rt. mellékletes Vox újsággal. Én megkérdeztem kb. 7 árust, de egyik sem hallott róla, hogy lenne a Vox-hoz melléklet, főleg 2 féle. Elég hitetlenül bámultak rám, amikor felvilágosítottam őket, már kezdtem magam hülyén érezni, így feladtam a keresést.
Emil!
Hétvégén megyek Szekszárdra. Ha még kell a Vox Szörny Rt-vel, viszek egyet.
Beszéljük meg privátban.
BeerCan
VOX magazin DVD-vel
Sziasztok!
Felhívtam a szekesztőséget és van még nekik mind a két féle DVD-s változat. 17.15-ig lehet hozzájuk menni, de vidékre kipostázzák és nem számolnak fel érte postaköltséget.
A héten így hozzám is behajózik a megvásárolhatatlan Jelek DVD-s cucc.
a tel számuk 436-7140
Sok sikert!
VOX magazin DVD-vel
A Jelek mellékletes VOX-ot az egyik barátomnak a Zalaegerszegi plázában sikerült beszereznie nekem. Itt Szekszárdon még nem láttam és ő sem találta Pécsen se.
Szekszárdon találkozott valaki Szörny Rt. mellékletes Vox újsággal. Én megkérdeztem kb. 7 árust, de egyik sem hallott róla, hogy lenne a Vox-hoz melléklet, főleg 2 féle. Elég hitetlenül bámultak rám, amikor felvilágosítottam őket, már kezdtem magam hülyén érezni, így feladtam a keresést.
VOX magazin DVD-vel
Végre nekem is megvan a Jelek DVD-s példány. A kiváncsiak kedvéért elárulom, hogy a szerkesztőségben vettem meg.
A budapesti felsült vásárló jelöltek közül (köztük jómagam) eszerint egyedül Te gondolkoztál...
Azért ügyes!
Már elnézést, de még szombaton beírtam ide, hogy a szerkesztőségben is átvehető. Még a címet és a telefonszámot is beírtam. Szóval olvasni is kellene.
Létrehozva: 2003-4-26, 13:52
Csak a hitelesség kedvéért a hozzászólás:
>Ha valaki biztosra akar menni akkor gondolom a Vox szerkesztősége a legjobb célpont.
>1037 Bp. Zúzmara u. 5.
> Tel: 436-7140
Ez egy feltételes információ volt, amit én írtam az pedig egy tényeken alapuló infó. Amikor a lapért mentem, azon gondolkodtam, hogyha tényleg csap párszáz példányt nyomott a VOX, akkor már ott sem lesz belőle max 1-2 db. Ezért lepődtem meg, hogy még százával álltak ott a magazinok. Gondolom sokan féltek attól, hogy potyára mennek oda ki az "isten háta mögé".
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
VOX magazin DVD-vel
Ha valaki lemaradt a Szörny Rt.-ről és kell neki, akkor menjen el a Pólusban lévő Media Markt-ba, és megveheti 3990-ért. Volt még pár darab Szépség és a szörnyeteg is ugyanennyiért.
Ahogy már régebben írták itt is a budaörsi MM-ben 2990 van/volt a Szörny RT. Kirakva már nem volt de a kérésemre hoztak egyet, tehát lehet hogy még van nekik, mondjuk én szerdán jártam ott.
VOX magazin DVD-vel
... el tudom képzelni ennek egyik okaként az élelmes újságárúst, aki maga bontja meg a mellékletes csomagot és háromezer párszáz forintért eladja a filmeket, az újságot meg 700-ért árulja tovább.
Nehézkes a dolog:
Nyomdai úton van a lapra nyomva, hogy DVD melléklettel, valamint a 3598 Ft-os ár...
Továbbra is a példányszámot tartom a fő problémának!
Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
Lehet, hogy ez volt az az élelmes árus, akiről Cobold írt... ha jól emlékszem 60-50 arányban vásárolt be a kiadónál.
Hát igen: szemesnek áll...
Ennek csak akkor lenne értelme, ha a kiadónál olcsóbban kapta volna a lapot, de szerintem nincs sok esélye.
Alapvetően igazad van - azonban ha vállalkozó lennék, megérne ennyi "befektetést" (= árrés nélküli értékesítést) az, hogy 110 elégedett ügyfélre tegyek szert, aki hasonló esetekben már direkt engem fog felkeresni.
Máris kapott publicitást itt, ebben a fórumban, ezzel már nem egy a tömérdek újságárus közül, hanem az az egy, akinél még mindig kapható!
Ha így, ha úgy, mindenképpen ügyes!
Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
Nem szeretek "összeesküvés elméleteket" gyártani, de nekem kezd gyanússá válni, hogy dvd nélküli Vox-ot mindenhol lehet kapni, míg dvd-set szinte sehol.
Én el tudom képzelni ennek egyik okaként az élelmes újságárúst, aki maga bontja meg a mellékletes csomagot és háromezer párszáz forintért eladja a filmeket, az újságot meg 700-ért árulja tovább. Ezekből a példányokból ad el, ha valaki csak újságot akar, a sima (eleve melléklet nélkül érkező) példányokat meg visszaküldi remitendába.
gordon314.fw.hu
VOX magazin DVD-vel
...pénteken 15.oo körül a WesternCityből kirohanván a Ferdinánd hidi kijáratnál mindkét verziójú lapot láttam kiakasztva.
Lehet, hogy ez volt az az élelmes árus, akiről Cobold írt... ha jól emlékszem 60-50 arányban vásárolt be a kiadónál.
Ennek csak akkor lenne értelme, ha a kiadónál olcsóbban kapta volna a lapot, de szerintem nincs sok esélye.
VOX magazin DVD-vel
Vajon miért nem fogadja el a regisztrációmat a rendszer ???
VOX magazin DVD-vel
Ha valaki lemaradt a Szörny Rt.-ről és kell neki, akkor menjen el a Pólusban lévő Media Markt-ba, és megveheti 3990-ért. Volt még pár darab Szépség és a szörnyeteg is ugyanennyiért.
VOX magazin DVD-vel
...pénteken 15.oo körül a WesternCityből kirohanván a Ferdinánd hidi kijáratnál mindkét verziójú lapot láttam kiakasztva.
Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
Akit érdekel és érint, annak elmondom , hogy tegnap, azaz pénteken 15.oo körül a WesternCityből kirohanván a "művészbejáró-kijáron (A Ferdinánd hidi kijáratnál) és elszaladva az ottani újságos elött, mindkét verziójú lapot láttam kiakasztva. Ennyi
Na tessék, a végén még remittendát is kapnak vissza
Ennél az újságosnál "hegyekben" áll a Vox mindkét DVD-s száma.
A régebbi, DVD-vel megjelent újságok számai is kaphatóak.
BeerCan
VOX magazin DVD-vel
Akit érdekel és érint, annak elmondom , hogy tegnap, azaz pénteken 15.oo körül a WesternCityből kirohanván a "művészbejáró-kijáron (A Ferdinánd hidi kijáratnál) és elszaladva az ottani újságos elött, mindkét verziójú lapot láttam kiakasztva. Ennyi
Na tessék, a végén még remittendát is kapnak vissza
VOX magazin DVD-vel
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
VOX magazin DVD-vel
Tényleg nem szeretnék kötekedni - végül is viccnek jó volt -, de ha VIDEO jogot veszel, abba a DVD/VHS/VCD jog is beletartozik. Nem jellemző az, hogy egy filmnek külön adják el ezen jogait, ebből eredően olcsóbb sem lehet.
A lényeges különbség a gyártásnál van, de csak kis példányszámnál, és sajnos nálunk sajnos ez a jellemző.
Nincs igazad. Lehet hogy nem feltétlenül a "hordozón" múlik az árkülönbség, de ha egy filmet szélesvásznú verzióban 5.1 hanggal akarnak kiadni akkor igenis JÓVAL többe kerül a jogdíj. De 4:3-ban surround hanggal meg kinek kell a DVD? Szerinted miért adott ki egy bizonyos kiadó (nem írom le a nevét ) ilyen formában egy csomó vérgagyi DVD-t? Mert így olcsóbb volt a jogdíj. És pontosan ezért van a VCD. Mert oda jó a 4:3+surround.
Clint Eastwood bekaphatja!
VOX magazin DVD-vel
De az egészet csak poénnak szántam. Na, mindegy...
Tényleg nem szeretnék kötekedni - végül is viccnek jó volt -, de ha VIDEO jogot veszel, abba a DVD/VHS/VCD jog is beletartozik. Nem jellemző az, hogy egy filmnek külön adják el ezen jogait, ebből eredően olcsóbb sem lehet.
A lényeges különbség a gyártásnál van, de csak kis példányszámnál, és sajnos nálunk sajnos ez a jellemző.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
VOX magazin DVD-vel
Egy jó filmnek (Terminator, Total Recall stb.) nem a gyártása kerül sokba, hanem a kiadási joga. Ezek után teljesen mindegy, hogy DVD-n vagy VCD-n jelenik meg.
Ez így csak féligazság, ugyanis más-más a kiadási joga a DVD-nek és a VCD-nek. (A gyártás valóban kb,. ugyanannyi.)
Pont ezért kezdték elnyomatni a VCD-ket, mert a jogdíjak lényegesen olcsóbbak. Ezt írtam én is: egy ilyen magazinnak nem lenne pénze egy nagy kaliberű film kiadására DVD-n, csak esetleg VCD-n.
De az egészet csak poénnak szántam. Na, mindegy...
VOX magazin DVD-vel
Pro és kontra vannak példák mindkét esetre, de valszeg Santinonak van igaza: a Terminator2 és a Total Recall olyan filmek, amit egy ilyen újság nem igen engedhet meg magának. Legalábbis nem normális DVD kiadványként. De mi a helyzet a sokkal olcsóbb VCD melléklettel? Úgyis olyan nagy divat lett ez mostanában...
Egy film helyből csak két lemezen férhetne el. Fele-fele arányban lehetne megjelentetni egy hónapon belül a két lemezt. Ezáltal a magazin példányszáma megduplázódhatna, mert mindenki rá lenne kényszerítve, hogy megvegye a másik számot is.
Az egyik hónapban jönne a Terminator2, a rákövetkező hónapban meg a Total Recall. Utána meg az Indiana Jones Trilogia, stb..
És még egy szót sem szólhatunk, mert mi kértük, hogy egy hónapban csak egy film legyen a melléklet!
Na, mit szóltok az ötlethez?
Egy jó filmnek (Terminator, Total Recall stb.) nem a gyártása kerül sokba, hanem a kiadási joga.
Ezek után teljesen mindegy, hogy DVD-n vagy VCD-n jelenik meg.
Ráadásul nagy példányszámban nincs komoly eltérés a DVD ill. a VCD gyártás között (hiszen a VCD-ből rögtön min. kettőt kell gyártani dupla tokkal), tehát értelmetlen.
Persze ez csak az én véleményem.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
VOX magazin DVD-vel
Idézet: "Miért ne addhatnák ki később jobb formában? (Még ők járnának jobban mert 2x venné meg az összes fanatikus)"
Emlékszel a jól elcseszett ötödik elem DVD-re? Na annak a feljavított változatára aztán várhatsz még egy ideig.
Pro és kontra vannak példák mindkét esetre, de valszeg Santinonak van igaza: a Terminator2 és a Total Recall olyan filmek, amit egy ilyen újság nem igen engedhet meg magának. Legalábbis nem normális DVD kiadványként.
De mi a helyzet a sokkal olcsóbb VCD melléklettel? Úgyis olyan nagy divat lett ez mostanában...
Egy film helyből csak két lemezen férhetne el. Fele-fele arányban lehetne megjelentetni egy hónapon belül a két lemezt. Ezáltal a magazin példányszáma megduplázódhatna, mert mindenki rá lenne kényszerítve, hogy megvegye a másik számot is.
Az egyik hónapban jönne a Terminator2, a rákövetkező hónapban meg a Total Recall. Utána meg az Indiana Jones Trilogia, stb..
És még egy szót sem szólhatunk, mert mi kértük, hogy egy hónapban csak egy film legyen a melléklet!
Na, mit szóltok az ötlethez?