Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
VOX magazin DVD-vel
VOX magazin DVD-vel
Vife, egyetértek.
Én is néztem vagy 6 helyen, de sehol sincs.
Aztán úgy döntöttem, szívassanak valaki mást....
Így hát megvettem a Belmondó filmes Nemzetközi DVD magazint.
Nekem a Szörny Rt nem ér ennyi utánajárást.
Budaőrsre sem fogok érte felutazni (vidék az vidék).
Hosszú még az út Európáig...
z
VOX magazin DVD-vel
Még annyi az előzőhöz, hogy rendszeres Cinema vásárlóként filmes információkban a Cinemára támaszkodom. Egyes film mellékletekért megvettem ugyan a DVD Filmcsillagot, de gyors átnyálazást követően kuka - bár tény ami tény: az újság beltartalma nagyon szépen fejlődik.
Most először (és remélem utoljára!) fordult elő, hogy a béna film-melléklet miatt nem kívántam megvenni a Cinemát és az ismétlés okán a másik magazint sem.
Ebben a hónapban filmes információkban a Vox Magazinra támaszkodtam volna - nem egy lett volna az átfutni és kidobni kategóriából, hanem gyakorlatilag az első betűtől az utolsóig elolvastam volna.
Ezért írtam azt, hogy most meggyőzhettek, elcsábíthattak volna.
Ehelyett azonban csak a harag forrong bennem.
Útálom, ha hülyének néznek és most ez történt!
Megyek veszek egy Cinemát - az információkra szükségem van, ugye.
És ha már veszek, megveszem film-melléklettel - volt aki dícsérte - lehet hogy mégsem olyan rossz...
Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
Kedves Vox Magazin!
Ha akciójuk célja a "Hogyan szerezzünk az újságárusoknak néhány hálás ügyfelet és sok haragost", akkor elképzelésük bevált!
Szombaton jelent meg a lap, ma hétfő van és már nem kapható a film-mellékletes változat.
A haragvó potenciális ügyfeleket két csoportra tudnám osztani: van aki azért lesz dühös, mert
I. nem is találkozik a mellékletes változattal,
II. találkozik, de a másikkal, mint amit szeretne.
Egyébként marketing stratégáiknak már csak ezért is külön gratuláció és fizetésemelés jár a két különböző film-melléklet ötletéért.
Nonszensz, hogy pl. ahhoz az újságárushoz, akinél nagy biztonsággal be tudom szerezni valamennyi egyéb film-mellékletes kiadványt, jelen magazin film-mellékletes változatából 2-2 azaz kettő-kettő darab érkezett!!!
(A többiekből mostanában 40-80 darabot is kap!)
"Cinema" pártiként most esélyük lett volna engem is meggyőzni, hogy Önök jobbak.
Jelentem: nem sikerült.
Jelek-mellékletért felkerestem 8 értékesítési pontot - ettől több lépést az "Ügy" érdekében sem időm, sem energiám nem enged!
Hazafelé veszek egy Cinemát és megnézem a (számomra legalábbis) zsákbamacska film-mellékletét - még az is lehet, hogy élvezhető, de mindenképpen elérhető!
A Vox Magazint pedig a továbbiakban még nagyobb ívben kerülöm.
Ünnepélyesen megígérem, hogy keresni soha, semmilyen film-melléklet kapcsán nem fogom és ez alól csak akkor lesz kivétel, ha hasonló bestseller kategóriájú filmekkel esetleg szembejön velem...
Az alant sorakozó fejeket pedig tetszőlegesen tessék behelyettesíteni csúnya szavakkal, "hova"-küldésekkel!

Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
....Viszont MÉR NEM KAPOK SEHOL SZÖRNYRT-S DVD-S VOX-OT? MINDENHOL CSAK A NATÚR VAN!!!
- Elugrassz B.orsi MM-be es megveszed magadnak 2990-ert
Na, ja! Hozzám az cirka 250 km. Akkor inkább megveszem eXpress módon. Már ha megvenném...
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD
VOX magazin DVD-vel
Két barátok közt rész reklámblokkjában nem célszerű Ferrarit reklámozni, mert a jellemző Ferrari vásárló nem a barátok köztet nézi.
Jellemzően ezért nincs Magyarországon Ferrari képviselet mert 2 millió ember nézi nap, mint nap azt a szart.
VOX magazin DVD-vel
Én arra gondolok, hogy ilyen áron, és elôzetes DVD-vel már nem lehetne eladni, ha a Szörny Rt.-vel elhúzták a mézesmadzagot.
Ez csak azért van, mert az emberek abban a hitben élnek, hogy egy dvd lemeznek muszály 6000 Ft-nak lennie.
Ha megnézed 3600-ért nem nagy buli, ha a budaörsi MM-ban 3000-ért lehet kapni a filmet és az újság magában is 700 Ft.
Egyre jó volt ez az akció, de arra nagyon: felhívta magára az újság a figyelmet. Újságosoknál még biztos nem keresték ennyien a VOX-ot.
De pünkösdi királyság ez! A vásárlók egy része azért lesz elégedettlen mert nem kap az általa vágyott mellékletből, más része azért mert becsapva érzi majd magát, amikor mindenhol 3000 körül lehet majd kapni a mellékelt filmeket a kevés elégedett pedig letépi a filmről az újságot és már nézi is a mozit. Aztán ha lesz ideje meg kedve, akkor esetleg átolvassa és ha megint jó melléklettel jön ki az újság akkor megint megveszi a melléklet miatt.
A reklámozók sem hülyék (illetve nem mind az ) ! Lassan a tévéknél is kezdenek rádöbbenni, hogy nem minden a nézettség, az is fontos, hogy potenciális vásárló nézze a reklámot. Két barátok közt rész reklámblokkjában nem célszerű Ferrarit reklámozni, mert a jellemző Ferrari vásárló nem a barátok köztet nézi. (Bocs az elrugaszkodott példáért, de olyat akartam írni, ami biztos nincs.) Pont így nem ér el az a reklám se semmit, amit az újságba nyomtatnak, de az újság témájától merőben eltér és amúgy is a jellemző vásárlóréteg az idejét a melléklet megtekintésével tölti és nem az újság reklámaival.
Itthon sajnos nem rég kezdődött a valódi kereskedelem és annak minden gyerekbetegségét megvásároljuk. Pl. miért fogok én több ásványvizet inni, vagy az adott márkát megvenni, ha a reklámban egy jó kis meztelen pipi beugrik az óceánba? Nagyszerű esztétikai élmény, kellemes rá visszagondolni is, de fogalmam sincs, hogy mi az ásványvíz márka neve? miért jó az nekem, ha azt iszom?
gordon314.fw.hu
VOX magazin DVD-vel
Én arra gondolok, hogy ilyen áron, és elôzetes DVD-vel már nem lehetne eladni, ha a Szörny Rt.-vel elhúzták a mézesmadzagot.
Persze fele ennyiért már más lenne a helyzet. (Bár ott van a DVD Filmcsillag 1600 körül, és igényes kivitelű melléklettel: A nö kétszer DD eredeti, magyart felirat/szinkron, vagy a csupán sztereó, de telitalálat Utolsó belövés c. film )
Barb Wire melléklettel csak azt érik el -ilyen árakon kínálva- ,hogy az ember maximum nem veszi meg.
VOX magazin DVD-vel
Egy ilyen újságra, ami viszonylag olcsón (max 1000-1500 Ft) traileres dvd melléklettel jelenik meg és mozis, hifis témában írogat én szívesen elő is fizetnék. Tudnám mit kapok a pénzemért.
Egyetértek!
Én a Barb Wire mellékletnél visszakoztam - na azért ezt már mégse!
Azóta szelektívebben bánok a mellékletes anyagokkal.
Előfizetni viszont a kedvezmények ellenére sem mernék egyik lapra sem!
Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
....Viszont MÉR NEM KAPOK SEHOL SZÖRNYRT-S DVD-S VOX-OT? MINDENHOL CSAK A NATÚR VAN!!!
- Elugrassz B.orsi MM-be es megveszed magadnak 2990-ert
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
VOX magazin DVD-vel
Mivel nálunk szinte biztos, hogy ez most egyfajta "melléklet-háború" az újságok között, nem tudom elképzelni, hogy ne veszítene olvasót a táborából az a kiadó, aki visszaszelidülne információs dvd mellékletre.
Rövid távon biztos veszít, de hosszú távon nyerne vele.
Az ára lehetne olcsóbb. Ugye nem jogdíjas filmet, hanem reklámokat tartalmaz akárhogy is nézzük.
Egy ilyen újságra, ami viszonylag olcsón (max 1000-1500 Ft) traileres dvd melléklettel jelenik meg és mozis, hifis témában írogat én szívesen elő is fizetnék. Tudnám mit kapok a pénzemért.
Amikor olyan filmek a mellékletek amikről még nem is hallottam, azt nem valószínű, hogy megveszem.
Szerintem a trailerek, verkfilmek jó illusztrációk egy VOX, Cinema típusú újsághoz. Ezt még ki lehetne egészíteni pár teszt anyaggal, néhány igényesebb videoklippel a zene és esetleg a számítógépes játékok világából. Ez mind csak reklám, még az is lehet, hogy ettől az újság csak olcsóbb lenne és nem drágább.
Én mostanában már kezdek leszokni a dvd mellékletek beszerzéséről. Ritka kivétellel (Profi, Elveszett gyerekek városa) inkább félre teszem az árukat és veszek inkább 3 melléklet helyett egy akciós filmet vagy 4 helyett egy teljes árut.
gordon314.fw.hu
VOX magazin DVD-vel
Vife:
Szerintem az "így elôkészített piacon" már nem lehetne úgy eladni ezeket az újságokat, hogy csak filmelôzetesek, interjúk, érdekességek, verkfilmek vannak a DVD mellékleten.
Megértem, azt hiszem Simon írta, hogy a németeknél ez pont így megy, de ott az egésznek nincs akkora jelentôsége, mert ha Hans meg szeretne venni egy filmet, akkor lemegy a boltba és a magáévá teszi, nem hiszem, hogy egy vásárlásnál annyit mérlegelne, mint jelen esetben mi. Ez valószínűleg a fogyasztói kosarunk különbözôségébôl adódik.
Ô vesz egy újságot, amiben jéé, dvd-n mozi elôzetesek vannak mellékletként, vagy akármi más, itthon pedig veszel egy ilyen módon a boltinál olcsóbban megszerezhetô filmet és kapsz hozzá egy újságot..
Mivel nálunk szinte biztos, hogy ez most egyfajta "melléklet-háború" az újságok között, nem tudom elképzelni, hogy ne veszítene olvasót a táborából az a kiadó, aki visszaszelidülne információs dvd mellékletre.
VOX magazin DVD-vel
Kicsit ideges leszek, ha nem kapok Jelek-mellékletes változatot.
A két versenytárs aktuális film-melléklete hulladék...
A keleti aluljárójában szombaton csak az volt. Viszont MÉR NEM KAPOK SEHOL SZÖRNYRT-S DVD-S VOX-OT? MINDENHOL CSAK A NATÚR VAN!!!
Szombaton az Árkád pincéjében az ujságosnál csak Szorny Rt-s VOX volt
Udv
VOX magazin DVD-vel
A keleti aluljárójában szombaton csak az volt. Viszont MÉR NEM KAPOK SEHOL SZÖRNYRT-S DVD-S VOX-OT? MINDENHOL CSAK A NATÚR VAN!!!
VOX magazin DVD-vel
Én is visszasírom azt az időt, mikor a magazin piacot az újságok beltartalmának minősége, a szubjektív megítélés döntötte el.
Most egy film-melléklet boríthat minden papírformát.
Arról nem is beszélve, mekkora hülyeség egyazon hónapban 3 azonos mozifilmeket beharangozó magazint is megvenni - és ami még ettől is nagyobb nonszensz, mikor a VOX-ból esetleg rögtön két egyformát.
Ezt a jelen esetben csak azzal kerültem el, hogy a Szörny Rt 3990-ért már megvolt!
Egyetértek azokkal, akik a DVD-k egészséges árszintre csökkentése mellett törtek lándzsát - a magazin piacon pedig maradna valódi verseny - mellékleteiken pedig információk, trailerek, művészfilmek, érdekességek, ... ...
Víg kedély, jó egészség!
VOX magazin DVD-vel
Víg kedély, jó egészség!
- stackpointer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
VOX magazin DVD-vel
Nyugati aluljáró. Ott kettő is van. Az egyik a "villamos alatt" a másik a West-End-től nem messze.
Köszi. A villamos alá nem megyek, annyit azért nem ér , de a másikat megpróbálom.
VOX magazin DVD-vel
A Relay újságosoknál próbálkozzatok.Én ott vettem meg még pénteken a Jeleket.
Tudsz néhányat mondani Pesten??? Hol próbálkozzam?
Nyugati aluljáró. Ott kettő is van. Az egyik a "villamos alatt" a másik a West-End-től nem messze.
- stackpointer
- Nincs visszaút
VOX magazin DVD-vel
Tudsz néhányat mondani Pesten??? Hol próbálkozzam?
VOX magazin DVD-vel
"Az ausztrálok meg már a spájzban vannak "
:)
Nekem is sikerült, de ugyanott vettem, ahol Tami thx Tami !
Amugy a VOX tényleg jol csinálta, mert pl. nekem nagyon megtetszett az ujság maga.. régen cinemás voltam, de annyira gáz volt a megjelenés (X hetes csuszások...) h végül hagytam a fenébe az egészet...
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
VOX magazin DVD-vel
- stackpointer
- Nincs visszaút
VOX magazin DVD-vel
Gyerekek, Simonon és Tamin kívül sikerült még valakinek bármelyik mellékletből is szereznie????
VOX magazin DVD-vel
Idézet az Xpress friss körleveléből - szóval maradjunk a voxos piac tesztelésnél/bővítésnél... Nem baj, végre jó irányba megy a piac.
-------------------------------------------------------
SZUPER FILMEK SZUPER ÁRON!!!
Június-július hónapban az InterCom is rendkívüli akcióval
rukkol elõ! Az akció keretében jónéhány sikerfilm lesz
megvásárolható, valóban szuper, mindössze
3.690 Ft/db. áron!
Az akciós kínálatban olyan filmeket is megtalálhatsz, mint
A RETTENTHETETLEN,
a HANNIBAL,
a M.A.S.H.,
az AMERIKAI PITE,
AZ ELNÖK KÜLÖNGÉPE
A SZIKLA
at ATLANTISZ - AZ ELVESZETT BIRODALOM
de még vagy egy tucatnyi más nagyszerû lemez is ugyanilyen
kedvezõ áron lesz kapható!
Ne maradjunk. Ezek nem ismeretlen dolgok. Úgy hívják akció. Mint például ez.
VOX magazin DVD-vel
Idézet az Xpress friss körleveléből - szóval maradjunk a voxos piac tesztelésnél/bővítésnél...
Nem baj, végre jó irányba megy a piac.
SZUPER FILMEK SZUPER ÁRON!!!
Június-július hónapban az InterCom is rendkívüli akcióval
rukkol elõ! Az akció keretében jónéhány sikerfilm lesz
megvásárolható, valóban szuper, mindössze
3.690 Ft/db. áron!
Az akciós kínálatban olyan filmeket is megtalálhatsz, mint
A RETTENTHETETLEN,
a HANNIBAL,
a M.A.S.H.,
az AMERIKAI PITE,
AZ ELNÖK KÜLÖNGÉPE
A SZIKLA
at ATLANTISZ - AZ ELVESZETT BIRODALOM
de még vagy egy tucatnyi más nagyszerû lemez is ugyanilyen
kedvezõ áron lesz kapható!
VOX magazin DVD-vel
Hát így már nem tűnik valami fényesnek a VOX-os belépő.
Az Intercom egy "kisebb mennyiséget" ide-oda még beszállított.
VOX magazin DVD-vel
- Hehe, ma du. jartam B.orsi MM-ben Szorny Rt. 2990Ft-ert kaphato!!
Most legalább kiderült, hogy miért 3600Ft az újság ára.
Oké, oké, és a Jelek?
Ezt is akciózzák? Lehet hogy a MM később lépett, mint a VOX.