Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Filmcsillag
DVD Filmcsillag
Tudatlan vagyok és lehet, hogy szétbogarászva megtalálnám, de mi ez az IMdb, amire olyan gyakran hivatkoztok?
Víg kedély, jó egészség!
DVD Filmcsillag
Akkor jó lesz, ha időben elkezded figyelni az újságárusokat, nehogy megint elkapkodják előled a lapot.
Azt tapasztaltam, hogy a Shell kutakon meglehetősen sokáig lehet kapni, Budapesten kívül ez méginkább igaz!
+ a MM terjesztési együttműködését erre a lapra is kibővítette - legalábbis az Elveszett gyerekes magazin náluk is kapható volt.
A példányszámot is növelgetik - szvsz egyre kevésbé kell tartani attól, hogy egy-két nap alatt eltűnik a piacról!
Víg kedély, jó egészség!
DVD Filmcsillag
ez monnyuk igaz
DVD Filmcsillag
ne sokat, eléggé "női" film (valszeg ezért is rossz az imdb-s minősítése), jó eséllyel bejöhet nála
Most nem azért de a 6.9 mióta számít rossz minősítésnek? Példának okáért:
True Lies (Schwarzengger) 7.0
Men In Black 6.8
Twister 5.9
Panic Room 7.2
Az átlagos filmek az IMDb-n 5.2-5.9 között kapnak. A 6.9 elég jónak számít.
DVD Filmcsillag
Ezen gondolkodom én is
ne sokat, eléggé "női" film (valszeg ezért is rossz az imdb-s minősítése), jó eséllyel bejöhet nála
DVD Filmcsillag
nomeg az asszonnak) valszeg megveszem így is
Hi
Ezen gondolkodom én is
üdv.
z
DVD Filmcsillag
Megnéztem a Simon által megadott IMDb oldalt. Így már beugrott ez a film. Valóban adták már az m1-en.
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
DVD Filmcsillag
(...)Michelle Pfeiffert jobban díjaznám(...)Kis megalkuvás a "nagy célok" érdekében
pontosan
és hát Terminator, From Hell meg hasonlók mégse igazán jók afféle célokra
DVD Filmcsillag
na igenha mást is használna néha, mint a "szende kislány most épp bután néz" arckifejezést, akkor tán kedvelném
mindenesetre az eredeti hang miatt (nomeg az asszonnak) valszeg megveszem így is
Akkor jó lesz, ha időben elkezded figyelni az újságárusokat, nehogy megint elkapkodják előled a lapot.
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
DVD Filmcsillag
na igenha mást is használna néha, mint a "szende kislány most épp bután néz" arckifejezést, akkor tán kedvelném
mindenesetre az eredeti hang miatt (nomeg az asszonnak) valszeg megveszem így is
Paltrow kisasszonyt én sem nagyon csípem (pl. Michelle Pfeiffert jobban díjaznám...), azonban párosan nézve valóban élvezhető.
Kis megalkuvás a "nagy célok" érdekében...
Víg kedély, jó egészség!
DVD Filmcsillag
na igen
ha mást is használna néha, mint a "szende kislány most épp bután néz" arckifejezést, akkor tán kedvelném
DVD Filmcsillag
Erre mondják, hogy ízlések és pofonok.
Szerintem Paltrow nagyon jó volt a filmben, ha Ő nincs akkor lett volna elég gyenge a film.
Ha helyzet van lépni kell! Márpedig helyzet volt...
Thomson 28VK45, Thomson DHT 220E, Thomson DPL 660 HT
DVD Filmcsillag
Aki látta már és tetszett neki az milyennek találta?
egyszer volt vmelyik hazai csatornán 2-3 éve
a FILM nem lett volna kimondottan rossz, csakhát ugye Platrow, az amerikai Görbe Nóra eléggé meghatározó benne
DVD Filmcsillag
Hmm lehet, hogy ez a szám ki lesz hagyva Bár nem láttam még a filmet, a kritikák nem valami fényesek.
Egy egyszerű romontikus vígjáték, vagy azért valamivel komolyabb?
valamivel komolyabb
DVD Filmcsillag
Hmm lehet, hogy ez a szám ki lesz hagyva
Bár nem láttam még a filmet, a kritikák nem valami fényesek.
Egy egyszerű romontikus vígjáték, vagy azért valamivel komolyabb?
DVD Filmcsillag
Mi az eredeti címe ennek a filmnek?
Sliding Doors
IMDb adatlap
DVD Filmcsillag
Mi az eredeti címe ennek a filmnek?
DVD Filmcsillag
A mellékleten 5.1-es angol hang van, nem francia, elírás történt, elnézést ezért!
Tehát mégegyszer összegezve: 5.1 angol hang , 2.0 magyar hang.
Köszi! Ez nagyon jó hír mert ezt a filmet igazán szeretem!
DVD Filmcsillag
A mellékleten 5.1-es angol hang van, nem francia, elírás történt, elnézést ezért!
Tehát mégegyszer összegezve: 5.1 angol hang , 2.0 magyar hang.
DVD Filmcsillag
Én is most kaptam hirlevelet, örülök a hírnek, elég jó film!
A másik furcsaság h a felirathoz ez van irva: MAgyar (az eredeti verzion) . most ez akkor mit jelent ?
Sajnos még nem láttam a filmet, de jól hangzik a címe...
Melyik filmkategóriába tartozik?
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
DVD Filmcsillag
Én is most kaptam hirlevelet, örülök a hírnek, elég jó film!
A másik furcsaság h a felirathoz ez van irva: MAgyar (az eredeti verzion) . most ez akkor mit jelent ?
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DVD Filmcsillag
A következő számban a Nő kétszer c. film lesz ami szerény tudásom szerint angol gyártású,de akkor mit keres rajta az 5.1 francia.
DVD Filmcsillag
A DVD Filmcsillag kisebb "bótokban" azaz ABC-ben is kapható...
Az utolsót egy pár napja Non-Stop-ban vettem.
DVD Filmcsillag
Ha még nem késtem le (és pesti vagy), megvenném ezer (1000) magyar forintért!
Rozetti