Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fangória
Fangória
Gábor nevében is mondhatom, hogy tényleg!
Fangória
Télleg megjelent az új Fango?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Fangória
A korábbi mellékleteket mikorra tervezitek ker. forgalomban is megjelentetni?
(akár on-line áruházaknál is)
Azokhoz a filmekhez hozzá lehet-e férni vidéken (elsősorban Nyíregyháza-Miskolc-Debrecen vonzáskörzetére gondolok) vásárlás céljából, amikből szimpla értékesítésre adtatok el Pesten?
Előre is köszönöm válaszaid!
Ja, és nem mellékesen megjelent az új szám, már mellékletesen is! (Nyíregyháza)
Vegyétek és "egyétek", én már megtettem!
Fangória
Egyébként gratula, mert nagyon szépen érthetően megmagyaráztad a helyzetet!
Én továbbra is drukkolok!
Köszi, igyekszem hasonló helyzetekben korrektül és érthetően fogalmazni, hogy még véletlenül se legyenek félreértések, és minden tiszta legyen.
Másik része a dolognak: ez nem egy hosszú távú dolog. Nem nagy számban, rendszeresen kerülnek ki filmjeink, hanem kis számban és szorult helyzetben.
Mellékletes magazin árát nem tudjuk csökkenteni. Sajnos. Mondjuk nem is emeltük másfél éve.
Fangória
Fangoria
Érthető rövidtávú szükségmegoldás, de van veszélye hosszabb távon!
Mi van, ha sokan úgy gondolják, hogy csak az újságot veszik inkább magában és majd kivárják, mire a mellékletek "leárazódnak".
Szinte vonja magával a következő lépést, hogy az új mellékletes magazin árát is csökkenteni célszerű.
Egyébként gratula, mert nagyon szépen érthetően megmagyaráztad a helyzetet!
Én továbbra is drukkolok!
gordon314.fw.hu
Fangória
Korrekt.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Fangória
Nem poénból tesszük, amit teszünk, hanem mert szükséges, de ettől még nem mi leszünk a Teszkók, Médiák, Szaturnok, Meccsek és egyebek turkálós ura.
Köszönöm a megértést és az esetleges támogatást.
Érthető lépés.Ez van.
A támogatás meglesz!!
Ahogy eddig is...
Fangória
Nagy levegő és egy kis nyugalom, ha kérhetném...
A tulajdonos valóban értékesített pár boltnak (országszerte) csekély példányszámban mellékleteket, azokból a készleteinkből, amik még a régebbi számokból maradtak, és amik vélhetőleg már nem nagyon mennének el máskülönben.
Erre a lépésre jó oka volt, mivel mint azt már többször említettem, folyamatosan attól kell félnünk számról számra, hogy ez volt az utolsó Fangoria. Most úgy néz ki, hogy ezen kevés DVD eladásának és az előfizetési akció elindításának köszönhetően nem kell attól félnünk, nem lesz többé magyar Fangoria. És bár én sem pártoltam korábban a 990-es kategóriát, kevés példányszám esetében azt kell mondjam, inkább ezt választom, mintazt, hogy esetleg becsukjuk a boltot, megszűnik a magazin, a pénzt meg visszafizetjük az előfizetőknek, mondván: "Sorry, de hogy a minőséget tartsuk, óriásiak a kiadásaink, a bevétel meg szinte semmi, de 990-ért nem akartuk adni a DVD-ket, ezért most vége a dalnak.". Ráadásul az így eladott DVD-k miatt talán még pluszban felfigyelnek ránk annyian, hogy soha többet ne kelljen ilyen kényszerlépést csinálni.
Azt hiszem, ez így mindenkinek jobb, átverésről és kihasználásról meg még nagyobb példányszámnál sem beszélhetnénk, mivel alapjában 2190 a bolti ár. Mi 1690-ért adjuk. Átlagban, ha veszel valamit (tévé, DVD, autó stb...), akkor miután megvetted és kimentél a boltból, az értéke már csak maximum 60%. Mindezek mellett legalább fél év eltelt a megjelenés óta. Ja, és az árakból vonjátok le a 690-es magazint, mert csak a DVD-k kerültek ki. Az eredmény: 1500 és 1000 forint.
Szóval, megérte kis számban kiértékesíteni a megmaradt példányokat a magazin jövőjéért, mindezt pedig úgy, hogy a vásárlóink lényegében egyáltalán nem károsultak?
Szerintem igen, és bízom benne, a tények tükrében Ti is egyet fogtok érteni.
Nem poénból tesszük, amit teszünk, hanem mert szükséges, de ettől még nem mi leszünk a Teszkók, Médiák, Szaturnok, Meccsek és egyebek turkálós ura.
Köszönöm a megértést és az esetleges támogatást.
Fangória
Kikerestem a Fangoria egy régebbi megjegyzését:"...Nem, ha nem muszáj, én nem égetném magunkat és a magazin kiadványait a 990-es kosárral. A tulajdonossal már átrágtuk a témát, és szerintem egy véleményen vagyunk abban, hogy az 1490-es bolti terjesztésnél (annyiba kerül alapjában is, hiszen ott van mellette a magazin, viszont így legalább nagyobb tömegekhez is eljuthat) lentebb nem megyünk..."
Tehát ezért zavar!
Eddig csak ott látták akcióban,ahol említetted vagy máshol is(multik,MM...)?
Sztem nem a Fangó akciója,az idézett írás alapján meg pláne nem.
Fangória
Kikerestem a Fangoria egy régebbi megjegyzését:
"...Nem, ha nem muszáj, én nem égetném magunkat és a magazin kiadványait a 990-es kosárral. A tulajdonossal már átrágtuk a témát, és szerintem egy véleményen vagyunk abban, hogy az 1490-es bolti terjesztésnél (annyiba kerül alapjában is, hiszen ott van mellette a magazin, viszont így legalább nagyobb tömegekhez is eljuthat) lentebb nem megyünk..."
Tehát ezért zavar!
Fangória
Egy másik fórumon kiderült, hogy eredeti bontatlan Fangoria mellékleteket 990Ft-ért lehet kapni. Ez most csak a bolt egyéni akaciója vagy mostmár itt is ez lesz a trend? Eddig 1490Ft körüli ár volt kihirdetve. Ha ezentúl így lesz akkor szerintem megírtátok a mellékletes magazinotok halálos itéletét. Lásd az elmúlt évek alatt eltűnt több tucat mellékletes magazint.
Ez hülyeség már megbocsáss.A magazinhoz 1500Ftért van a dvd,most meg 990Ft akcióban? .Hogy miért nem vártam meg az akciót?
Azért ,mert:
Aki eddig is vette a lapot(mivel csak Fango van és valósz. lesz horror műfajon belül idehaza) ,az továbbra is fogja venni,eddig nekem ez az első magazin,amit ténylegesen azért veszek,mert érdekel!Melléklet számomra 1 bónusz ,szal én továbbra is a dvd mellékletes változatot veszem.
1 biztos,dvd akció miatt sem fog kevesebb példányszám fogyni.Aki eddig vette melléklet nélkül,az továbbra is veszi,aki melléklettel az remélhetőleg úgyis lecsap hozzám hasonlóan az újságosnál a megjelenéskor.
Sztem az olvasók többsége a magazin mellett teszi le a voksot.Itt már elenyésző azok száma,akik csakis és kizárólag a dvd miatt vásárolják a Fangót.
Ez az én személyes véleményem.
Én előfizettem a Fangoriára. És nem a mellékletek miatt, hanem mert tetszik az újság, de akkor sem érzem jó húzásnak.
Már pedig ha a filmek kikötnek a 990Ft-os kosarakban igencsak észre fogják venni a mellékletes filmek csökkenését. Nézd meg mennyire halódik a mellékletes piac.
Számolni pedig nem nehéz:
előfizetés 6számra:11.000Ft
Tehát 1db újság+melléklet 1833Ft -690Ft(az újság)= 1143Ft
Vagyis +150Ft-t fizetek úgy hogy előre kifizettem az újságot + filmet 1 évre!!!!
Előfizetés nélkül +500Ft
Lehet, hogy nem kellett volna előfizetnem?! Ha tudom előre, hogy így lesz akkor soha nem fizetek elő. Megvettem volna a melléklet nélküli magazint majd 2hónap múlva a 990Ft-os filmet.
Lehet, hogy téged nem zavar de pont arról volt szó, hogy nem kerül a Fango film a 990Ft-os kosarak aljára. Manapság már nem veszek meg egy olyan filmet sem amiről tudom hogy 1-2hónap múlva megkapom kevesebbért. Az összes hazai kiadó ezzel nyírja ki magát. Útálom ha a kiadók a saját filmjeiket értéktelenítik el!
De remélem, hogy nem így van és csak valami magán akcióról van szó!
Fangória
Egy másik fórumon kiderült, hogy eredeti bontatlan Fangoria mellékleteket 990Ft-ért lehet kapni. Ez most csak a bolt egyéni akaciója vagy mostmár itt is ez lesz a trend? Eddig 1490Ft körüli ár volt kihirdetve. Ha ezentúl így lesz akkor szerintem megírtátok a mellékletes magazinotok halálos itéletét. Lásd az elmúlt évek alatt eltűnt több tucat mellékletes magazint.
Ez hülyeség már megbocsáss.A magazinhoz 1500Ftért van a dvd,most meg 990Ft akcióban? .Hogy miért nem vártam meg az akciót?
Azért ,mert:
Aki eddig is vette a lapot(mivel csak Fango van és valósz. lesz horror műfajon belül idehaza) ,az továbbra is fogja venni,eddig nekem ez az első magazin,amit ténylegesen azért veszek,mert érdekel!Melléklet számomra 1 bónusz ,szal én továbbra is a dvd mellékletes változatot veszem.
1 biztos,dvd akció miatt sem fog kevesebb példányszám fogyni.Aki eddig vette melléklet nélkül,az továbbra is veszi,aki melléklettel az remélhetőleg úgyis lecsap hozzám hasonlóan az újságosnál a megjelenéskor.
Sztem az olvasók többsége a magazin mellett teszi le a voksot.Itt már elenyésző azok száma,akik csakis és kizárólag a dvd miatt vásárolják a Fangót.
Ez az én személyes véleményem.
Fangória
Fangória
Nnna... elkészült.
Nagyon jó! Már alig várom..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Fangória
Nnna... elkészült.
Csak győzzük kivárni!
Fangória
Nnna... elkészült.
Fangória
Nekem tetszik
TV: Samsung 50" Full HD plazma; AVR: Pioneer VSX-924; DVD: Panasonic S47; Video: Aiwa HV-FX 7700;
Front: Triangle Altea EX - Audiolink 4; Center: Dali Concept Center; Rear: Dali Concept 1; Rear állvány: Galgahang 1011
NAS: Zyxel NSA-325 V2 / 3,5 TB;
Front: Triangle Altea EX - Audiolink 4; Center: Dali Concept Center; Rear: Dali Concept 1; Rear állvány: Galgahang 1011
NAS: Zyxel NSA-325 V2 / 3,5 TB;
Fangória
Terv!
Olyan szép barlangos. Vagy mi.
Fangória
Terv!
Fangória
És mikor jön az idei első szám?
Nyilván február elején.
Nyilván február elején.
Fangória
Nyilván február elején.
Ok, köszi; csak eddig nem igazán követtem a Fangória ténykedését..
Ja, akkor így: február elején. De majd mingyá' jön Böjti és jól megerősít.
Fangória
Nyilván február elején.
Ok, köszi; csak eddig nem igazán követtem a Fangória ténykedését..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Fangória
Nyilván február elején.
Fangória
Fangória
Ma este, 22:00-től a Fix.TV-n kezdődik a Rockfan elnevezésű műsor, aminek vendége leszek a Fangoria Horrormagazin nevében. Nézzétek minél többen, mert vélhetőleg számítani fog a későbbiekben a nézettségi index.