Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Készül az új lapszám, vagy csak a kovászos uborka?NZS
OFFTOPIC:
Ha kovászos uborka lesz melléklet nélkül, arra vevő vagyok! :taps:
Készül az új lapszám, vagy csak a kovászos uborka?
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Milyen demo lemezeket kaptok ti ott a szerkesztőségben?Hiszen,amit az IC dobott ki idehaza,azon a remek szinkorn+felirat is rajta van.Extra lemez tartalma is eltér a leírtaktól és német szinkron sincs a lemezen.
Akkor én is tanácstalan vagyok. Már semmin se lepődnék meg, pedig még fiatal vagyok és bohó.
algi
algiblog
Kreatív Képkockagyár
Engem tessék megkövezni!
Természetesen nem a DVD régiókódjára utaltam, hanem arra, hogy melyik külföldi változatot importálták magyar kiadásra. Ha jól emlékszem, az 1-es régiójú (elsődleges nyelv: angol) változatnak felelt meg, de most így elnézve, a 2-es régióban sem volt egy magyar betű sem. Persze az lehet, hogy félreérthető lett megfogalmazva, ezért ezer bocs. Írjuk a sokkos állapotom számlájára, amit a korong nyelvi hiánya okozott!
Másrészt: nem azért húztam le az elsőt, mert a második rosszabb volt nála. Egyszerűen csak fájt, hogy végig kellett néznem. Nem tudok rá szót, hogy mennyire nem tetszett.
Nem kövezek én senkit,de lehet,hogy neked azért nem tetszett,mert nem a nagyszerű szinkronnal láttad.
Milyen demo lemezeket kaptok ti ott a szerkesztőségben?Hiszen,amit az IC dobott ki idehaza,azon a remek szinkorn+felirat is rajta van.
Extra lemez tartalma is eltér a leírtaktól és német szinkron sincs a lemezen.
De elnézzük,a film amúgy 10*!!!Aki eddig nem látta,nézze meg mielőbb!!!
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 737
Másrészt: nem azért húztam le az elso˝t, mert a második rosszabb volt nála. Egyszeru˝en csak fájt, hogy végig kellett néznem. Nem tudok rá szót, hogy mennyire nem tetszett.
próbáld meg :taps: ez a szakmád
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
Ekkora bakfist,pedig gondolom jópáran átnézték a szerkesztőségben a cikket is,mégnem nyomdába ment a cucc.Elsimerem,hogy a Csak lazán! nem olyan ütős,mint a Köpcös,de éppen ezért nem értem,hogy a "kritikus"( ) miért az elsőt rántja le.
Engem tessék megkövezni!
Természetesen nem a DVD régiókódjára utaltam, hanem arra, hogy melyik külföldi változatot importálták magyar kiadásra. Ha jól emlékszem, az 1-es régiójú (elsődleges nyelv: angol) változatnak felelt meg, de most így elnézve, a 2-es régióban sem volt egy magyar betű sem. Persze az lehet, hogy félreérthető lett megfogalmazva, ezért ezer bocs. Írjuk a sokkos állapotom számlájára, amit a korong nyelvi hiánya okozott!
Másrészt: nem azért húztam le az elsőt, mert a második rosszabb volt nála. Egyszerűen csak fájt, hogy végig kellett néznem. Nem tudok rá szót, hogy mennyire nem tetszett.
algi
algiblog
Kreatív Képkockagyár
Kicsit megkésve,de megvéve(mellékletes)
Átlapoztam,a FILM TIPP-nél "elég gázos" cikkre bukkantam.
Szóljatok a Köpcösnek! kritika:
"Biztos tudja a forgalmazó,mit csinál,amikor a hazai mozikban is magyar nyelven terjesztett film egyes régiójú DVD kiadásával szór meg minket.Nekem ugyan nem probléma,én tudok angolul."
Ekkora bakfist,pedig gondolom jópáran átnézték a szerkesztőségben a cikket is,mégnem nyomdába ment a cucc.
Elsimerem,hogy a Csak lazán! nem olyan ütős,mint a Köpcös,de éppen ezért nem értem,hogy a "kritikus"( :taps: ) miért az elsőt rántja le.
még 1 észrevétel.
"De a filmnek van egy másik,veszélyesebb üzenete is: a főhős halálos nyugalommal gázol bele mások életébe,hogy elérje céljait."
Még jó,másképpen nem lenne munkája,mivel pénzbehajtó.
A produceri szakmában is kemény kell fellépni.Chili-nek ebben igazán van gyakorlata.
A lap jó,de ez a cikk kiakasztott
Valamit lehet már tudni a következő számról?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
-
Vendég
Tényleg jó lenne ha már meg tudnánk valamit a következő számról illetve annak mellékletéről.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 737
Én is melléklet nélküli verziót akartam venni, de olyat sehol sem találtam Gyo˝rben. Szerencsére egy ismero˝ssel meg tudtam vetetni a filmet, és enyém lett az újság.
OFFTOPIC:
a bazi nagy görög lagzit nem láttam még és azt hiszem, nem is fogom megnézni, belenéztem egy ismerôsnél és nem értettem, hogy a görögök miért orosz akcentussal beszélnek görögül...
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
Korai még a következő számról kérdezősködni?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Endor (ex-Blasio)
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 0
Én is melléklet nélküli verziót akartam venni, de olyat sehol sem találtam Győrben. Szerencsére egy ismerőssel meg tudtam vetetni a filmet, és enyém lett az újság.
Egyelőre én is csak átfutottam és inkább csak a projektorteszteknek szenteltem nagyobb figyelmet. A teszt nagyon tetszik, valószínűleg ki is választottam leendő projektoromat.
A fogalommagyarázatok is nagyon jók, kezdők számára is világosan megfogalmazottak.
Én is megvettem ma az újságot, de még nem "teszteltem", csak belelapozgattam...Talán estére átolvasgatom. Elsőre elég vaskosnak tünt a lap, de találtam benne "szakmai bla-blát" jópár oldalon, így már érthető. Talán a film ismertetők kicsit gyérebbek, a korábbi számokhoz viszonyítva.
Így, hogy már tüzetesebben átolvastam a lapot, megcáfolom magamat. ahogy összehasonlítottam, gyakorlatilag ugyanannyi DVD-film ismertető volt a DISC-rovatban, mint legutóbb... Bocs!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Én is megvettem ma az újságot, de még nem "teszteltem", csak belelapozgattam...Talán estére átolvasgatom. Elsőre elég vaskosnak tünt a lap, de találtam benne "szakmai bla-blát" jópár oldalon, így már érthető. Talán a film ismertetők kicsit gyérebbek, a korábbi számokhoz viszonyítva.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Tegnap sikerült megszereznem a magazint.
Még csak beleolvastam, de a következő megütötte a szememet.
Jessica Alba cikk: A Sötét camű sorozat, a leírtakkal ellentétben látható volt náluk. Az M1-en ment késő este. Viszont DVD-n még nem találkoztam vele.
Úgy látszik, hogy a szerző nem nagyon volt otthon Miss Alba munkásságában.
Sin City kritika (!?): hát nem tudom, de ahogy a bevezetőben is leírodott, nagyon elfogullt volt a szerző, és az előítéleteit nem sikerült túllépnie. Még akkor is igaz ez, ha a kritikák egy részévek én is egyetértek.
Én elég rég óta olvasok mozis magazinokat, és sajnos azt kell mondjam a mozikritikék minősége (a Centerben) még hagy némi kívánnivalót maga után.
A jó hír, hogy van hova fejlődni
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Az olvasók otthoni trendszerének bemutatására nincs újabb vállalkozó?
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Ahoj!
Mint remélem az megszokott lesz szép lassan, ismét itt egy válasz a pozitív, vagy negatív megjegyzésekre, természetesen a mentegetőzés, vagy a védekezés halvány jele nélkül, pusztán a párbeszéd kedvéért
1: A mobiltelefonokat, és a PDA-kat nem szeretnénk továbra sem kikerülni, mert nagyon húzóágazat, és komoly érdeklődésre tart számot.
2: A Mac közismerten gyenge HTPC-s tulajdonságait egy gagyi videokártyával rendelkező darabon (MacMini) tesztelni szerintem tipikusan a földon fetrengőbe való belerúgás lett volna, ezért maradt ki a cikkből. A PR-cikkes hangzás pedig egyszerűen azért van, mert tetszett a kis édes (mint az látható, nincs is hirdetés mellette )
3: A hordozható DVD-lejátszókkal kapcsolatos döntésednek azért örülök, mert az én véleményem is hasonló. Olcsóbb termékek pedig azért nem szerepeltek a tesztünkben, mert azok maximum a régi idők kvarcjátékainak színvonalát ütik meg. Erről aztán mindenki meggyőződhet a nagyáruházak (főleg a piros, és a kék ) Polcain.
Nem is kell mentegetőzni, ha van ésszerá magyarázat
1. Mint írtam, érdekelnek ezek a cikkek és el is szoktam olvasni, sőt a legtöbb esetben ezekkel kezdem.
2. Jó, hogy megemlítetted a videókártyát, mert épp ezt hiányoltam a cikkből, de OK. Viszont ebben az esetben szívesen látnék egy cikket a PC platformból, ami szintén közel ekkora házzal rendelkezik és ebbe az árkategóriába esik Az sem fog sokban különbözni, mert míg a Mac piacra dobott egy olcsobb gépet a Mini személyében, addig a PC-nél ez éppen fordított a kisebb alkatrészek miatt, de ez egy kiegyensúlyozott és tusztességes verseny lenne, azonban, megint elkanyarodnánk a HM-től
3. Éppen ezért mondtam le róla. Engem a 40-60 ezres kategoria érdekelt volna, de mivel a magasabb kategoria sem hozta azt amit elvárhatnánk tőle...
Viszont emiatt is értékesnek találtam a cikket, mert így nem ugrik bele az ember egy ilyen vásárlásba.
Figyeljetek, én már szétjártam a lábamat, de sehol nem találtam melléklet nélküli verziót. Ti hol vettetek?
Kálvin téri Relay. A mozgólépcső mögötti részen lévőben vettem.
- Nevermore
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 9
- Kapcsolat:
Sikerult nagyjábol átrágnom magam a lapon. Néhány észrevétel:
- PDA: valahogy nem tudom összehozni a házimozival, csak azért mert esetleg képeses multimédiás fileokat lejátszani. Ezt értem a mobiltelefonokra is, viszont ettől függetlenül érdekelnek ezek a cikkek.
- MacMini: Sajnos nagyon PR-cikk hangulata lett. Még a negatívumai is ugy lettek felsorolva, mintha az valami nagyon nagy szám lenne. De ha már nagyon össze akarjuk hozni a házimozival, akkor meg lehetett volna említeni a DVD lejátszóját is, ami viszont a film elinditásán és a megállításán kívül nem sok mindent tud még felmutatni. A 80 ezer Ft-os szoftvercsomag meg egyenesen nevetséges. Minden Mac-hez alapból jár az Op. Rendszer, ami elég sok alkalmazást tartalmaz. Ez a PC-nél is így van, csak ott 3X ezer Ft, viszont be lehet szerezni számtalan ingyenesen használható programot.
- Hordozható DVD: megfordult a fejemben ilyen készülék vásárlása, ezért örültem ennek a cikknek. Amikor elkezdtem olvasni, akkor még sajnáltam, hogy nem tartalmaz olcsóbb készülékeket is. A vége az lett, hogy egy darabig még nem kerítek sort a megvételére.
Ahoj!
Mint remélem az megszokott lesz szép lassan, ismét itt egy válasz a pozitív, vagy negatív megjegyzésekre, természetesen a mentegetőzés, vagy a védekezés halvány jele nélkül, pusztán a párbeszéd kedvéért
1: A mobiltelefonokat, és a PDA-kat nem szeretnénk továbra sem kikerülni, mert nagyon húzóágazat, és komoly érdeklődésre tart számot.
2: A Mac közismerten gyenge HTPC-s tulajdonságait egy gagyi videokártyával rendelkező darabon (MacMini) tesztelni szerintem tipikusan a földon fetrengőbe való belerúgás lett volna, ezért maradt ki a cikkből. A PR-cikkes hangzás pedig egyszerűen azért van, mert tetszett a kis édes (mint az látható, nincs is hirdetés mellette )
3: A hordozható DVD-lejátszókkal kapcsolatos döntésednek azért örülök, mert az én véleményem is hasonló. Olcsóbb termékek pedig azért nem szerepeltek a tesztünkben, mert azok maximum a régi idők kvarcjátékainak színvonalát ütik meg. Erről aztán mindenki meggyőződhet a nagyáruházak (főleg a piros, és a kék ) Polcain.
Audio Hungary Qualiton X200
Sonus faber Olympica Nova I
Technics SL-1500c
Bang&Olufsen CDX
Wiim Pro Plus
Technics SL-1500c
Bang&Olufsen CDX
Wiim Pro Plus
- Nevermore
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 9
- Kapcsolat:
Ma foglalkoztam kicsit az újsággal. A műszaki cikkekkel most sincsen semmi baj.
Nevermore SW3 beszámolója nagyon jól sikerült. Szerintem sokaknak igen hasonló a véleménye a filmről.
Ismét meg kell Őt dícsérni. Élményszámba mennek az írásai.
Viszont a fogalomgyűjteményben a DVD-R/RW-hez is a +-os logo került.
Köszönöm! Ez a hozzászólás a kint tomboló kánikula hőmérsékletéhez igazította a szívem hőfokát is :-)
Bár a DVD-R/RW-s megjegyzés picit lehűtött, mert teljesen jogos, és egyszer már észre is vettem, de elfelejtettem szólni a tördelésnek. Sorry!
Audio Hungary Qualiton X200
Technics SL-1500c
Bang&Olufsen CDX
Wiim Pro Plus
Technics SL-1500c
Bang&Olufsen CDX
Wiim Pro Plus
Figyeljetek, én már szétjártam a lábamat, de sehol nem találtam melléklet nélküli verziót. Ti hol vettetek?
Óbudai Auchan, Inmedio újságos.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: -6
- DVD-Audio vs. Super Audio CD: Szerintem ez a legjobban sikerült cikk ebben a számban
Dejó, pont ezt a cikket várom legjobban... Én holnap veszem meg az újságot!
Sikerult nagyjábol átrágnom magam a lapon. Néhány észrevétel:
- PDA: valahogy nem tudom összehozni a házimozival, csak azért mert esetleg képeses multimédiás fileokat lejátszani. Ezt értem a mobiltelefonokra is, viszont ettől függetlenül érdekelnek ezek a cikkek.
- MacMini: Sajnos nagyon PR-cikk hangulata lett. Még a negatívumai is ugy lettek felsorolva, mintha az valami nagyon nagy szám lenne. De ha már nagyon össze akarjuk hozni a házimozival, akkor meg lehetett volna említeni a DVD lejátszóját is, ami viszont a film elinditásán és a megállításán kívül nem sok mindent tud még felmutatni. A 80 ezer Ft-os szoftvercsomag meg egyenesen nevetséges. Minden Mac-hez alapból jár az Op. Rendszer, ami elég sok alkalmazást tartalmaz. Ez a PC-nél is így van, csak ott 3X ezer Ft, viszont be lehet szerezni számtalan ingyenesen használható programot.
- DVD-Audio vs. Super Audio CD: Szerintem ez a legjobban sikerült cikk ebben a számban
- Hordozható DVD: megfordult a fejemben ilyen készülék vásárlása, ezért örültem ennek a cikknek. Amikor elkezdtem olvasni, akkor még sajnáltam, hogy nem tartalmaz olcsóbb készülékeket is. A vége az lett, hogy egy darabig még nem kerítek sort a megvételére.
- LCD vagy Plazma: Szintén egy jól sikerült cikk, viszont szívesen olvastam volna még részletesebben is róla.
- A házimozi szótárat kifejezetten jó ötletnek tartom.
- PC-mozi: itt megintcsak szúrta a szemem néhány dolog: Számomra a PDVD a kedvenc lejátszóm, így elég jól ismerem is. Azonban alig kapott néhány mondatot. Bőven lehetett volna legalább annyit írni róla mint a WMP-ről. Az összegzésnél pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy ha a PDVD és a WinDVD együttesen van feltelepítve, akkor nem hajlandóak működni. Legalábbis ez az előző verziónál még így volt és szerintem kevés az esély hogy ez megváltozott volna.
- Projector teszt: szintén jó cikk. Végre nemcsak a közép- és felső kategóriás készülékek kerültek be és talán elég információt is tartalmaz ahhoz hogy valamennyire segítse a vásárlót/olvasót
- A TV-s rovatnak nem nagyon örültem az előző számnak. El se olvastam. Most viszont erőtt vettem magamon, mert kiváncsi voltam miért is kellett Győzikének bekerülni a lapba. Megérte. Szórakoztató, és közben elkeserítő cikk.
- Nagyjából idáig jutottam, azonban a design-hoz annyit hozzátennék, hogy nagyon rossz ötletnek tartom fekete alapon inverzben, talpas betűt használni, mert a passzerhibák miatt elég nehezen olvashatóvá vált, és ezt elég nehéz kiküszöbölni.
csak ideér a postás végre.....
úgylátom nálam hagyomány lesz, hogy 2 héttel később olvasom...
system