Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fangória

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Fangória

Hozzászólás Szerző: vtb »

De azt is vedd számításba, hogy a vásárlóitok, bár milyen meglepő, nem mind fanatikus horror-hívő. Így bizony egy alig ismert címmel kijönni elég nagy bátorság, főleg ha még a technikai paramétereibe is bele lehet kötni, amit egy nagyobb név esetén még elnézne a vásárló.

Én pl széles mosoly kíséretében vettem meg az Őrült Stone-os számot, de az új cím az nem tudott megragadni. (asszem még várok a Warlock-ra )

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Fangória

Hozzászólás Szerző: Fangoria »

Én mindkettőtökkel egyet értek. A Fangoria valóban üdítő színfolt a magyar palettán, mind a műfaji elkötelezettség mind a mellékletek kuriózitását (hmm, de szép szó ) illetőleg. Ezt a vásárló sztem legegyértelműbben azzal tudja elismerni, hogy megveszi a lapot. Viszont, ha ezentúl minőségi kifogásokat emel ahhoz sztem joga van. Mi értékeljük az erőfesztéseiteket, viszont ti is értékeljétek, hogy a mostanában egyre több irányba elkölthető pénzmagot esetleg a Fangoriára költjük

Én nagyon is értékelem azt.
Csak próbálom megértetni, hogy egyáltalán nem vagyunk mi olyan könnyű helyzetben és emellett próbálunk mindent beleadni, hogy mindenki örüljön. A filmes jogok megvásárlását, a külföldi cikkek elhagyását, a novellás mellékletet, pályázatokat mind azért csináljuk, hogy az Olvasóknak minél jobb legyen. Én eleve azér jöttem a magazinhoz, hogy megpróbáljam a maximumot kihozni belőle. Már csak azért is, mert kiskorom óta imádom a műfajt, és nagyon örültem, hogy van végre saját magazinunk.
Csodát azonban nem tudunk tenni... és ez igaz a DVD-kre is.

Igyekszünk a későbbiekben is érdekes, vagy ritka filmeket megvenni, amik persze a jobb kategóriák felé húznak, de ha a kiadók nem tudnak olyan alapanyagot szolgáltatni részünkre, akkor egyszerűen nem megy a 4:3-asnál jobb kép, vagy a 2:0-ásnál jobb hang. Ha megfeszülök, akkor sem.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Fangória

Hozzászólás Szerző: vtb »

Én mindkettőtökkel egyet értek. A Fangoria valóban üdítő színfolt a magyar palettán, mind a műfaji elkötelezettség mind a mellékletek kuriózitását (hmm, de szép szó ) illetőleg. Ezt a vásárló sztem legegyértelműbben azzal tudja elismerni, hogy megveszi a lapot. Viszont, ha ezentúl minőségi kifogásokat emel ahhoz sztem joga van. Mi értékeljük az erőfesztéseiteket, viszont ti is értékeljétek, hogy a mostanában egyre több irányba elkölthető pénzmagot esetleg a Fangoriára költjük

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Mondjuk én rettegek attól, hogy mondjuk a Dolog megjelenjen a Fangoria mellékleteként mono hanggal 4:3-as képpel, mert akkor utána nem lesz a közeljövőben egy kiadó sem, ami normális specifikációkkal kiadná.Szóval szép dolog olyan filmeket kiadni, amik nem voltak még itthon, de ha nem normális minőségben jelennek meg, akkor többet ártotok vele, mint használtok!

Khhmmm... szép dolog, hogy Magyarországon mindenki értékeli a máik munkáját.

A helyzet az, hogy nem jókedvben és boldogságban hozunk ki valamit 4:3-as képpel, vagy 2.0-ás hanggal. A Dolog komoly kiadásként jelent meg külföldön, és mint iyen (vagy bármelyik ehhez haonló), megvennénk a jogát, akkor értelmes minőséget kapnánk cserébe. Az Őrült Stone-t szinte sehol nem adták ki, és ahol igen, ott sem hivatalosan. A Mutánsok kijött ugyan itt-ott, de az sem csúcskategóriás DVD-ként. A Pumpkinhead rendesen ki lett hozva külföldön is: csoda, 16:9-esben jelent meg nálunk is, és mivel szinkron még nem készült hozzá, 5.1-es hangot csináltattunk hozzá. Megjegyzem, az eredeti kiadáson angol 2.0 volt, ezért azt kaptuk mi is.

Most komolyan... keményen fizetünk a Fango jogaiért, megvesszük filmek jogait és legyártatjuk a DVD-t. Az amcsi vállalattal megküzdve próbálunk egy egyéni arculatot adni a magyar kiadásnak, és akkor azt gondljátok, hogy csak merő szórakozából adunk ki 4:3-as, 2.0-ás DVD-t? Vagy mert az Olvasóinkat szeretnénk lehúzni?

Egyszerűen szeretnénk mindent megadni, ami saját kereteinken belül lehetséges, mindezt azért, hogy az a kevéske horrorrajongó, aki Magyarországon tengődik, boldog legyen és azt mondhassa, van végre egy saját horrormagazinunk.

Nem várunk köszönetet, meg ilyesmi, de amikor azért küzdnk, hogy ne hazai és egy év után 1000 forintért kiárusított DVD-ket tegyünk a magazin mellé, akkor elég rossz azt olvasni, hogy pont mi fogjuk tönkretenni a piacot, vagy a horror jövőjét.

Persze megértem, hogy mindenki a lehető legtöbbet várja el a pénzéért, de értsétek meg, hogy úgy nem tudunk ebben az országban többet nyújtani, hogy nincs mögöttünk egy multi sem, és nem reklámoztatjuk magunkat a kereskedelmi csatornákon (ami persze szintén pusztán anyagi okok miatt van). Megtesszük, ami tőlünk telik, de egy kis olvasói segítség is kell, mert különben hiába a legjobb akarat is.

Én továbbra is igyekszem fejleszteni a lapot, és remélem, lesz eredménye...

Üdv,
BG

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Fangória

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Mondjuk én rettegek attól, hogy mondjuk a Dolog megjelenjen a Fangoria mellékleteként mono hanggal 4:3-as képpel, mert akkor utána nem lesz a közeljövőben egy kiadó sem, ami normális specifikációkkal kiadná.Szóval szép dolog olyan filmeket kiadni, amik nem voltak még itthon, de ha nem normális minőségben jelennek meg, akkor többet ártotok vele, mint használtok!

A Dolog c. filmet tényleg el ne merje rontani senki, mert azt már nagyon várom!

Előbb lessz kapható mellékletként a penge 1 mint a dolog :smile19:

Nem kell, hogy melléklet legyen (csak normális paraméterekkel jelenjen meg.), meg különben amúgy se érdekel mikor jelenik meg (újra) a penge 1, vagy épp mikor lesz melléklet...

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: Guy »

Ez sem igaz,mivel Warner fogja kidobni,de még ők sem tudják mikor,bár a 3.rész dvd megjelenésekor igazán örülnék egy PENGE TRILÓGIA DÍSZDOBOZNAK.
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

oritomi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fangória

Hozzászólás Szerző: oritomi »

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: Guy »

Ha jól tudom A DOLOG c. film nagy stúdióhoz tartozik, az UNIVERSAL*hoz,szóval ők fogják kiadni.Eléggé a hazai top kívánságlistá elén tanyázik a film,viszont az esetleges megjelenés gondolom az új R1-es lenne,amely kiadás elég gazdagon felszerelt extrák tekintetében.

enyhén off:

Ha tényleg kijönne idehaza,akkor legalább maradjon már a régi szinkron,a fanatikus szinkronrajongóknak,mint nekem is,hiszen sorra készítik az új 5.1-es sávokat,aminek nincs értelme,,hiszen a klasszikusnak mondható mono,stereo szinkron is tökéletes lenne.
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Fangória

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Mondjuk én rettegek attól, hogy mondjuk a Dolog megjelenjen a Fangoria mellékleteként mono hanggal 4:3-as képpel, mert akkor utána nem lesz a közeljövőben egy kiadó sem, ami normális specifikációkkal kiadná.
Szóval szép dolog olyan filmeket kiadni, amik nem voltak még itthon, de ha nem normális minőségben jelennek meg, akkor többet ártotok vele, mint használtok!
gordon314.fw.hu

Vendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Vendég »

És lehet, hogy lesz Uwe Boll honlapajánló is. 

Még B"L"egondolni is rossz.

Miért, szerintem nagyon jó kis honlapot hozott össze. www.uweboll.com

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Köszi szépen a gyors választ. Sajnos így "csak" a melléklet nélküli lesz beszerezve (de legalább hamarabb olvashatom ).
Nem akarok erőszakoskodni, csak egy kérdés: 1500 forintot nem ér meg egy idáig meg nem jelent DVD?

Ez csak a Fangóval együtt lesz kapható, és ha már elfogyott, soha többé nem kaphatod meg.
A hármas számunk már elfogyott, lassan a kettesből sem lesz. Ezeknél még SPI-filmek voltak. Azonban az Őrült Stone, Pumpkinhead és a Mutánsok olyan filmek, amiket mi adtunk ki. Ha ezek elfogynak... Te tudod.

Ja, a két megjelenés között két nap lesz.

Szerintem nem csak a specek nyomnak sokat ezúttal a latban. A Mutánsok egy csak videón megjelent film, és még mindig kitartok amellett, hogy egyetlen pozitív írást sem olvastam róla.

Egyébként, ha mindent úgy néznénk, hogy ha ócsó, vegyük meg, nem is tudom, hol tartanánk...
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Köszi szépen a gyors választ. Sajnos így "csak" a melléklet nélküli lesz beszerezve (de legalább hamarabb olvashatom ).
Nem akarok erőszakoskodni, csak egy kérdés: 1500 forintot nem ér meg egy idáig meg nem jelent DVD?

Ez csak a Fangóval együtt lesz kapható, és ha már elfogyott, soha többé nem kaphatod meg.
A hármas számunk már elfogyott, lassan a kettesből sem lesz. Ezeknél még SPI-filmek voltak. Azonban az Őrült Stone, Pumpkinhead és a Mutánsok olyan filmek, amiket mi adtunk ki. Ha ezek elfogynak... Te tudod.

Ja, a két megjelenés között két nap lesz.

maxcoveri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Fangória

Hozzászólás Szerző: maxcoveri »

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

A melléklet paramétereiről megtudhatunk valamit? Képarány, hang stb..
Sajna ez egy teljesen átlagos kiadás, mivel jobb anyagot nem kaptunk hozzá, avagy a kép 4:3-as, a hang pedig 2.0-ás magyar és angol.
Meg hát ugye magyar felirat és eredeti trailer van még a lemezen.

maxcoveri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Fangória

Hozzászólás Szerző: maxcoveri »

A melléklet paramétereiről megtudhatunk valamit? Képarány, hang stb..

oritomi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fangória

Nnna... majd beteszek legközelebb egy húszoldalas, maratoni Penge-cikket, osztán leshettek...
Maratoni penge cikk penge 1 dvd melléklettel.Bírná a májam

Uccse lesz...

A remény hal meg utoljára.Én bízok benne és akkor aratni fog a fangória.
Az erő és a fangória legyen veled

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Honlap frissítve...

Rengeteg olvasnivaló, friss hír és érdekesség.

Tessék gyorsan megtekinteni...

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Uccse...

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Nnna... majd beteszek legközelebb egy húszoldalas, maratoni Penge-cikket, osztán leshettek...

Uccse lesz...

oritomi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fangória

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Fogok is lesni, mennyit kell átlapozni.

Nekem egyébként csak a Szentháromsággal van bajom, azzel viszont nem is kevés. A Norrington- és a Del Toro-féle Pengéket csípem.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

És a címlap...

Jujjj... Csak nem az az "Alone InThe Dark" amire én gondolok? Remélem sok oldalt nem pocsékoltatok rá, nagyon rossz emlékeim vannak a filmről, egyszerűen pocsék, még ingyen sem kéne.
Egyébként ok, nagyon várom már, temészetesen melléklettel.

Amerikai cikk, szóval nem két oldal lesz, de ennyi belefér egy ilyen igazi "finomságról". Inkább ez, mint hogy mennyire jó arc a Penge 3 rendezője... vagy hat színész véleménye szerint.

Lehet, hogy én mégis Goyer méltatását választanám Boll helyett.

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: "L" »

Amerikai cikk, szóval nem két oldal lesz, de ennyi belefér egy ilyen igazi "finomságról". Inkább ez, mint hogy mennyire jó arc a Penge 3 rendezője... vagy hat színész véleménye szerint.

Ha nem haraxol, azért én kihagyom, ugyanúgy, ahogy a "jófej" Pengés cikkeket is kihagytam. Igazat megvallva nem is értettem minek foglalkoztok a Pengével annyit, de nem baj. Ennyi belefér. Szerintem legalább annyi olvasótoknak kellett/tetszett az a cikk, mint amennyinek nem. És, ha már 1-nek tetszett már megérte nem, de bár? De bár!
Lényeg, a lényeg, alig várom már a mellékletes újság megjelenését. Addig is jó munkát és mindent bele!

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”