Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Láttam reggel a FUN magazin legújabb számát.
Film: Karate kutya
Ammeg mi?
link?
"Karate kutya a tök*m!"
Elkúrtuk
Én megvettem A bukást, mert mindenképpen meg akartam, így az újságosnál bukkantam rá ma....épp most bontottam ki, s látom, hogy az Amaray-tok el van törve, pedig olyan merev csomagolásban volt a film, mint a poszter magazinok szoktak lenni....maga a lap egylapos, keményebb lap fajtából, szinte semmi az egész, a hátulján ugyanaz van, mint a lemezborító hátulján, azzal a megtévesztéssel, hogy a DTS-logó is rajta van jól látható helyen, amit a vevo˝ egybo˝l kiszúr. Az érdekessége, hogy a dvd borítóján, se a lemezen már nincs feltüntetve a DTS logó, ergo szerintem akkor nincs is rajta ez a hangsáv. (még nem néztem bele a filmbe)
ma én is láttam, de van egy újság is, amihez adják?(vagy inkább forditva?)
kicsit húzosnak tarom az árát....
Újságosnál lehet megvenni, de újságnak nem nevezném meg azt az A4-es lapot, ami van hozzá. Az ára abból a szempontból rendben van, hogy premier filmről van szó DVD-n, asszem május 10-én jelent meg...szóval más DVD-s boltban sem olcsóbb, vagy drágább.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Én megvettem A bukást, mert mindenképpen meg akartam, így az újságosnál bukkantam rá ma....épp most bontottam ki, s látom, hogy az Amaray-tok el van törve, pedig olyan merev csomagolásban volt a film, mint a poszter magazinok szoktak lenni....maga a lap egylapos, keményebb lap fajtából, szinte semmi az egész, a hátulján ugyanaz van, mint a lemezborító hátulján, azzal a megtévesztéssel, hogy a DTS-logó is rajta van jól látható helyen, amit a vevo˝ egybo˝l kiszúr. Az érdekessége, hogy a dvd borítóján, se a lemezen már nincs feltüntetve a DTS logó, ergo szerintem akkor nincs is rajta ez a hangsáv. (még nem néztem bele a filmbe)
ma én is láttam, de van egy újság is, amihez adják?(vagy inkább forditva?)
kicsit húzosnak tarom az árát....
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Én megvettem A bukást, mert mindenképpen meg akartam, így az újságosnál bukkantam rá ma....épp most bontottam ki, s látom, hogy az Amaray-tok el van törve, pedig olyan merev csomagolásban volt a film, mint a poszter magazinok szoktak lenni....maga a lap egylapos, keményebb lap fajtából, szinte semmi az egész, a hátulján ugyanaz van, mint a lemezborító hátulján, azzal a megtévesztéssel, hogy a DTS-logó is rajta van jól látható helyen, amit a vevő egyből kiszúr. Az érdekessége, hogy a dvd borítóján, se a lemezen már nincs feltüntetve a DTS logó, ergo szerintem akkor nincs is rajta ez a hangsáv. (még nem néztem bele a filmbe)
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
a holnapi napi aszban a The Crooked Man varhato sherlock holmestol
... vagyis magyarul A nyomorék
a holnapi napi aszban a The Crooked Man varhato sherlock holmestol
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
És a Bukás-hoz lesz poszter? Mennyire lenne piacképes egy A2-es Hitler kép
néhány száz embernél biztos, de igazság szerint, akkor is csak Bruno Gantz lenne kitéve és nem a führer
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
És a Bukás-hoz lesz poszter? Mennyire lenne piacképes egy A2-es Hitler kép
Mai (Napi Ász): Az - A repülési terv /szinkronos/
Azóta folyamatosan keresem az 5. LM-et, de sajna egyik újságosnál se volt.
Néhány napja már abbahagytam, és hát belenyugodtam, hogy most nem lesz.
Majd pár hónap múlva megveszem a 990 Ft-os turkálóban.
Üdv!
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt
Új egylapos magazin: DVD Európa
Premier filmek felirat van az alján.
Melléklet: A bukás
ár: 4990 Ft
Majdnem megvettem, naívan készítettem a 2ezrest, mire az újságos 5ezer. Na jó, így nem kell, majd posztermagazinként fél év múlva.
tescoban lehet kapni a Bukást.
De csak A bukást vállaták be az utóbbi időben. Sem a Nagy zűr Korzikán, sem A bérgyilkos, sem A fegyverek istene nem kapható sehol sem.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
tescoban lehet kapni a Bukást.
ugyanennyiért.
a cégnek nem bukás, mert kisebb ÁFÁ-val adja el, és a hasznon osztozhatnak
a lapker stb.-vel.
azon csodálkozom más árucikk esetében miért nincs ez.
pl. Ruha magazin ajándék pulóverrel xxx ft.
mindenre jó ami 25% ÁFÁs.
system
Ez nagyon durva!
Mivel a Best DVD-k nem tudnak elkelni a viszonteladóknak (ergo szinte sehol sem lehet kapni őket), kénytelen a kiadó így megválni a filmjeitől. Rendesen beleesett a saját csapdájába a Best Hollywood.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Elkúrtuk
Mai (Napi Ász): Sherlock Holmes kalandjai - A magányos kerékpáros
Elkezdtem nézni az új Angyalt, de a főcím után kikapcsoltam. Borzasztóan irritálóan rossz ez az új szinkron.Minek kellet egyáltalán újraszinkronizálni?
Ki az, akinek ez így tetszik?
Miért hiszik, hogy James Bond=? Már csak Kautzky Armand hangja végett kérdezem.
Szóval ennyit az Angyalról, pontosabban a Napi Ászról és a kiadóról...
Az első tíz rész szuper, de így....
Majd talán, ha DVD-n kijön magyar felirattal.
Ez a szinkron nem most készült, hanem sok évvel ezelőtt és akkor is népfelháborodást keltett. Ezután nem sokkal a nézők nyomására visszatértek Láng Józsefhez, de ezeket a részeket már nem szinkronizálták újra. Tehát nincs újraszinkronizálva, hanem ez az eredeti.
Elkezdtem nézni az új Angyalt, de a főcím után kikapcsoltam. Borzasztóan irritálóan rossz ez az új szinkron.
Minek kellet egyáltalán újraszinkronizálni?
Ki az, akinek ez így tetszik?
Miért hiszik, hogy James Bond=? Már csak Kautzky Armand hangja végett kérdezem.
Szóval ennyit az Angyalról, pontosabban a Napi Ászról és a kiadóról...
Az első tíz rész szuper, de így....
Majd talán, ha DVD-n kijön magyar felirattal.
187 Ft-ért túl nagy elvárásai nem lehetnek az embernek.
Az inkább izgi kérdés, hogy vajon az összes részt kiadják?
Elkúrtuk
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
- Értékelés: -44
Bráh!!!
nagyon szar lett
Új szinkron került rá (Láng József helyett Kautzky Armad)
Hm! De jó, hogy elfelejtettem megvenni ebédidőben.
Bráh!!!
nagyon szar lett
Új szinkron került rá (Láng József helyett Kautzky Armad)
Ez nagyon gáz...