Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Akinek csak elem van otthon megveheti az ötödiket is.
1990-ért kapható Az ötödik elem.
Elkúrtuk
DVD Poszter Magazin
Vmelyik Posztermagazin: 1490 Ft
Zsaru pánikban (Liam Neeson, Sandra Bullock)
Akciós szám:
13. harcos + Állati kiképzés
Elkúrtuk
DVD Poszter Magazin
Nagyon hálás lennék, ha valaki, aki megvette a TRAINSPOTTING mellékletet, elmondaná, mit kell nyomkodni a menüpontokon ahhoz, hogy a törölt jelenetekkel..
Én csak így próbáltam, de nálam ezzel a módszerrel nem volt gond, magyar hang felirat nélkül és amikor megjelent az ollo enter..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
DVD Poszter Magazin
Nagyon hálás lennék, ha valaki, aki megvette a TRAINSPOTTING mellékletet, elmondaná, mit kell nyomkodni a menüpontokon ahhoz, hogy a törölt jelenetekkel, de a kommentár feliratozása nélkül induljon el a film.
A következő variációkat próbáltam: magyar hang, törölt jelenetek be, felirat nélkül, illetve magyar hang, törölt jelenetek ki, felirat nélkül. Mindkét esetben szinkronnal indult ugyan a film, de feliratként ott volt a kommentár szövege, noha azt nem is kapcsoltam be egyik esetben se, s a távirányító szerint is ki volt kapcsolva a feliratozás. Közel állok hozzá, hogy a falhoz vágjam a lemezt. Mindenesetre elkezdtem más filmet nézni...
DVD Poszter Magazin
Mikor is lesz az 5. elem mellékletként?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
DVD Poszter Magazin
Nem tud valaki olyan infót, hogy a Pofa be! is lesz mostanában melléklet?
most volt TV-ben
állítólag jó volt, én is lemaradtam róla.
Szerintem nagyon gyenge a Pfa be, bár egész jól indul, de kb. 15 perc után kifullad..
Trainspotting-ot megvettem, leteszteltem: Kép és hang egész jó bár a hátsók nem igen szólalnak meg (még csak szinkronnal néztem) még a zenék alatt sem túl erőteljesen, van rajta feliratozott audiokommentár és kivágott jelenetek is amit a film közben is el lehet érni, hamikor megjelenik a fehér ollo, vagy alapból úgy is le lehet játszani, hogy beillesztődjön a filmbe; ez az opcio szintén a beállításokon belül van. Érdekes, hogy a film még a mai napig is nagyon tetszik, bár teljesen máshogy látom, mint anno 1996-ban..
DVD Poszter Magazin
most volt TV-ben
Tudom, hogy volt...csak mivel Best Hollywood-os kiadvány, szerintem előbb-utóbb csak kapható lesz az újságosnál...főleg, hogy a tévében is volt már
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
DVD Poszter Magazin
most volt TV-ben
system
DVD Poszter Magazin
Megvettem ma ezt a kiadványt. Én azt hittem, hogy újság , persze nem ez miatt vettem meg hanem a film miatt . A kiadó eldönthetné, hogy ők a posztert is komolyan gondolják vagy csak olcsóbban akarnak filmet eladni. Biztos vannak olyanok is akiknek a poszter is számít, hát sajnálom szegényeket .
Alig bírtam szétnyitni mert az összehajtásnál összeragadt a festék így a kép aljáról a vörös szépen ráragadt a felső rész sárgájára (most tiszta vér minden). Gondolom géppel hajtják össze, csak sajnos az a gép a közepén olyan erősen fogja be a posztert, hogy ki is vágja. Ezek után már mehet is a szemétbe!
Mivel kemény műanyag tokba van az egész csomagolva nem lehetne élre hajtás nélkül beletenni?
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
DVD Poszter Magazin
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
DVD Poszter Magazin
Annak viszont már kevésbé örülök, hogy leszedték az extrákat, amelyek az eredeti lemezen sincsenek nagy számban jelen, így ezen a DVDn számuk közelíti a nullát.
No comment.
Ha nem tetszik, vedd meg az eredetit...
Kösz a tippet!
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
DVD Poszter Magazin
Annak viszont már kevésbé örülök, hogy leszedték az extrákat, amelyek az eredeti lemezen sincsenek nagy számban jelen, így ezen a DVDn számuk közelíti a nullát.
No comment.
Ha nem tetszik, vedd meg az eredetit...
DVD Poszter Magazin
Ja és nekem mindössze 106 percet sikerült összeszámolnom a gyári 111 perc helyett
Ez ugyanúgy a vágatlan verzió, csak a moziban 24 képkocka/sec-al megy a film a DVD-n a PAL szabvány miatt meg 25 képkocka/sec-al. Ezért "rövidebb" a film, de jó oldala az hogy több időd jut más filmekre.
Igazad lehet,csak éppen a gyári dvd 111 perces
A szomszédomtól elkértem az eredeti kiadást, és az is 106 perces, az xpress honlapján szerepel hibásan... Annak viszont már kevésbé örülök, hogy leszedték az extrákat, amelyek az eredeti lemezen sincsenek nagy számban jelen, így ezen a DVDn számuk közelíti a nullát.
Az eredeti lemezen pedig - amelyet pár hónapja ugyanott, ugyanannyiért lehetett megvenni, mint a mostanit - az extráknak az értéke közelíti a nullát.
DVD Poszter Magazin
Ja és nekem mindössze 106 percet sikerült összeszámolnom a gyári 111 perc helyett
Ez ugyanúgy a vágatlan verzió, csak a moziban 24 képkocka/sec-al megy a film a DVD-n a PAL szabvány miatt meg 25 képkocka/sec-al. Ezért "rövidebb" a film, de jó oldala az hogy több időd jut más filmekre.
Szerintem az a gyári DVD is 106 perces, persze ha nem NTSC, mert akkor tényleg 111p. Egyébként az imdb-n a Runtime: 111 min, ami a 24fps moziverzióra vonatkozik.
Ld.:
NTSC vagy PAL
24fps vs. 25fps
DVD Poszter Magazin
A szomszédomtól elkértem az eredeti kiadást, és az is 106 perces, az xpress honlapján szerepel hibásan... Annak viszont már kevésbé örülök, hogy leszedték az extrákat, amelyek az eredeti lemezen sincsenek nagy számban jelen, így ezen a DVDn számuk közelíti a nullát.
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Nos,ha valakit még érdekel:
Az eredeti bolti verzió specifikációi itt
Részletesen összehasonlítva a mellékletes verzióval itt
EXTRÁK:
Werkfilm (így készült) (kb. 20 p.) - MAGYAR HANGGAL ez nincs rajta
Előzetes - eredeti előzetes ez sincs rajta
Előzetes - magyar nyelvű előzete- MAGYAR HANGGAL Ez rajta van
Előzetes - eredeti elő-előzetes ez nincs rajta
Előzetes - magyar feliratos elő-előzetes- MAGYAR FELIRATTAL Ha ez alatt értjük a kill bill 2 előzetesét akkor ez rajta van
Interjú- MAGYAR HANGGAL ez nincs rajta
Videóklip ez sincs rajta
Egyéb - honlap ajánló Ez rajta van
Mondjuk a mellékletes verzión találunk Fotóalbumot,amit a gyári specifikáció nem említ
Ezen kívül rajta van a Balhé film és a Trainspotting (melléklet lessz) előzetese,valamint a film előtt megcsodálhatjuk átléptethetetlenül az 5. elem előzetesét
( Itt jegyezném meg hogy ha olyan rossz lessz a kép minősége az 5.elemnek mint itt az előzetesben,akkor hanyagolható lemez lessz)
DVD Poszter Magazin
Azt nem tudom megerősíteni hogy holnaptól már lesz Trainspotting, de hogy 1990 lesz az ára, az tuti! (ami sztem még így is korrekt)
Az ára 1490 huf. Ma láttam
front:CAV DP288F, center:CAV DC28, surr.:CAV DS28, sub: CAV W320, av: h/k avr255, HDMI: Furutech Fah 1.2, hd: Toshiba hd-xe1, lcd: Samu 40A656
DVD Poszter Magazin
No szerencsére a folt nem befolyásolta, zökkenőmentesen ment végig.
DVD Poszter Magazin
a kivágott jelenetek is benne vannak. film nézése közben lehet megtekinteni. magyar felirattal és kommentárral is.
a folt nekem is rajta van a lemezen
DVD Poszter Magazin
Nos tehát:
Trainspotting :
kép 16:9 1.85:1
hang: magyar 5.1, 2.0 angol 5.1 és audió kommentár
felirat: magyar, angol és magyar felirat a kommentáron
DVD Poszter Magazin
Hűha ez a Trainspotting fura. Audiokommentár van, de a többi extrát énsem lelem. Nincsen szinkronjel vagy mi a rozmár, szóval nem írja ki a lejátszó az időt. Ha nem az elejétől kezded, nem lehet kikapcsolni a feliratot. A lemezen egy nagy folt van, remélem nem lesz hatása a lejátszásra még csak a...várjunkcsak... nem is tudom hanyadik percnél tart.
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: -6
DVD Poszter Magazin
Az Oscar meg szerintem egy fantasztikus vígjáték, és nekem nagyon tetszett benne, amit Stallone művelt.
Ehhez én is csatlakozom, nagyon szeretem a filmet
"Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem"
A fene essen belétek hirtelen azt hittem az lesz a kövi melléklet. Most mondhatom le a rendelést a tüzijátékra meg a konfettiesőre
Szerintem semmivel sem jobb, mint a többi kiherélt remake, amit az amerikaiak európai filmekből csinálnak. Nézzétek meg az eredetit Funés-zel, az az igazi !