Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ART DVD Magazin
ART DVD Magazin
Hát igen, a magazin (ArtDVD) szerencsésen megjelent! Örvendezzünk tehát! :-)))Ámde van egy nagy restanciája a Cinetelnek, mégpedig a Herzog 2. díszdoboz, a szakállam már a padlót söpri, olyan régóta várok rá. A Woyzecket már a DVD Extra is elemezte a februári számában, de az Aquirre és egyáltalán a díszdoboz csak egyre késik az éji homályban.
Tud erről valaki valami pontosat? Köszönöm!
Ha végigböngészed a honlapjukat, láthatod, nemcsak a Herzog-doboz késik már egy jó ideje...
Tudom, sajnos, de momentán engem a Herzog érdekel leginkább. :-((( Körülbelül két hónapja az áll az Aguirre mellett, hogy "Hamarosan"... és ne üssön meg a guta!
Bezzeg a Terminátor meg tud jelenni a megadott időben! Bocsánat, ezzel biztosan igazságtalan vagyok... A kérdésem továbbra is fennáll.
Bizony igazságtalan vagy, ugyanis nálam jól megfér egymás mellett Cameron és Herzog.
Nem úgy értettem (ízlésekről nem lehet vitatkozni, ebbe én nem is bonyolódnék bele e helyt), hanem úgy, hogy az MGM nagy cég, biztosan jobban a markában tudja tartani a dolgokat, a Cinetel meg kicsi, és minden porszem súlyosan megakaszthatja a kiadás fogaskerekeit. javascript:emoticon('')
ART DVD Magazin
Hát igen, a magazin (ArtDVD) szerencsésen megjelent! Örvendezzünk tehát! :-)))Ámde van egy nagy restanciája a Cinetelnek, mégpedig a Herzog 2. díszdoboz, a szakállam már a padlót söpri, olyan régóta várok rá. A Woyzecket már a DVD Extra is elemezte a februári számában, de az Aquirre és egyáltalán a díszdoboz csak egyre késik az éji homályban.
Ha végigböngészed a honlapjukat, láthatod, nemcsak a Herzog-doboz késik már egy jó ideje...
Tudom, sajnos, de momentán engem a Herzog érdekel leginkább. :-((( Körülbelül két hónapja az áll az Aguirre mellett, hogy "Hamarosan"... és ne üssön meg a guta!
Bezzeg a Terminátor meg tud jelenni a megadott időben! Bocsánat, ezzel biztosan igazságtalan vagyok... A kérdésem továbbra is fennáll.
Bizony igazságtalan vagy, ugyanis nálam jól megfér egymás mellett Cameron és Herzog.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
ART DVD Magazin
ART DVD Magazin
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
ART DVD Magazin
Hát igen, a magazin (ArtDVD) szerencsésen megjelent! Örvendezzünk tehát! :-)))
Ámde van egy nagy restanciája a Cinetelnek, mégpedig a Herzog 2. díszdoboz, a szakállam már a padlót söpri, olyan régóta várok rá. A Woyzecket már a DVD Extra is elemezte a februári számában, de az Aquirre és egyáltalán a díszdoboz csak egyre késik az éji homályban.
ART DVD Magazin
Tudja esetleg valaki, hogy megjelent-e már?
Én tudom.
Megjelent.
Oh, köszi verimáccs!
ART DVD Magazin
Tudja esetleg valaki, hogy megjelent-e már?
ART DVD Magazin
Ivan/ tegnapija:
{Létrehozva:} Ma : 23:10
Nem tudja valaki mikor jelenik meg az új szám? (a honlapon 20ika van, de valahogy kizárnám, hogy vasárnap jelenjen meg)
Az ArtDVD honlapján ma már február 28-a szerepel megjelenési dátumként :-(((
Sajnos, úgy tűnik, a Cinetel tényleg csak másod-harmadrészben foglalkozik DVD-kiadással, mert minden filmjük jelentős csúszással jelenik csak meg.
Ennek biztosan ezer oka van, de nagyon kellemetlenül érinti mindazokat, akik a megadott időben számítanak ezekre a színvonalas filmekre. Mintha a karácsonyi ajándékot csak februárban kapnánk meg...
A magazin minden hónap végén jelenik meg amit az előfizetési szelvényen lehet látni.
A hónlapot frissítő kolléga rossz dátumot írt.
Ezért semmi ok elkeseredettségre az újságot hétfőn terítik és kapható lesz 28-n délutáni.
Oszkár
Ez jó hír! :-))
Az viszont sajnos csak sokunk vágyálmaiban szerepel, hogy a "magazin minden hónap végén jelenik meg", mert pl. január végén nem jelent meg, és úgy láttam a decemberi számban, hogy nyári szünet is lesz.
Mindegy, hajrá Cinetel, hajrá ArtDVD! :-)
ART DVD Magazin
Ivan/ tegnapija:
Nem tudja valaki mikor jelenik meg az új szám? (a honlapon 20ika van, de valahogy kizárnám, hogy vasárnap jelenjen meg)
Sajnos, úgy tűnik, a Cinetel tényleg csak másod-harmadrészben foglalkozik DVD-kiadással, mert minden filmjük jelentős csúszással jelenik csak meg.
Ennek biztosan ezer oka van, de nagyon kellemetlenül érinti mindazokat, akik a megadott időben számítanak ezekre a színvonalas filmekre. Mintha a karácsonyi ajándékot csak februárban kapnánk meg...
A magazin minden hónap végén jelenik meg amit az előfizetési szelvényen lehet látni.
A hónlapot frissítő kolléga rossz dátumot írt.
Ezért semmi ok elkeseredettségre az újságot hétfőn terítik és kapható lesz 28-n délutáni.
Oszkár
ART DVD Magazin
Ivan/ tegnapija:
ART DVD Magazin
Ivan/ tegnapija:
Elkúrtuk
ART DVD Magazin
De a P/S-el képinfót is vesztessz, nem csak minőséget (persze a minőségveszteség is képinfóveszteség miatt történik, de ééérted hogy értem).
Jah amúgy 10 év múlva valszeg valamilyen HD formátumban fogod birtokolni
ART DVD Magazin
Ill. ahogy Te megvetted a Draculát szinkron nélkül, ugy megvettem a 4:3/szélesvásznu Tremorst
Nem vettem meg ajándékba kaptam
Amúgy én ettől a 25 éves filmtől nem vártam briliáns képet amúgy sem, tehát ezért nem okozott akkora csalódást, sztem egy letterbox még mindig jobb mint egy pan&scan, vagy nem?
nem is a brillians kep, amit elvar az ember 1-1 regi film eseten... de nemar azt az 1 atmeretezest mpeg2be tomoritesnel nagy gond megcsinalni ... utana meg par ezren szivnak a kiadas miatt - nem is nagyon ertem, miert letezik ez a formatum
p/s nekem = letterbox, gyakorlatilag mindketto nezhetlen projin marad a 4:3 TV, de mi lesz 10 ev mulva, mikor nem lesz ilyen megjelenitom ?
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
ART DVD Magazin
Nem tudom, nekem az eredeti üzenetből az jött le, hogy Ivan nem a szinkront általában (vagyis a hangok szerencsés vagy szerencsétlen kiválasztását stb.) kifogásolja, hanem a technikai kivitelezést, vagyis ahogy a szinkron a lemezen szól. Nem ismerem a TROCKIJ DVD-t, de például a GYILKOSSÁG AZ ORIENT EXPRESSZEN (Fantasy Film) esetében alighanem ugyanazt a problémát észleltem én is hónapokkal korábban: az önmagában jó tévés (?) szinkron borzalmas minőségben került a lemezre.
Így is van, a szinkronnal semmi bajom nem lenne, azt leszámitva hogy szinte halgathatatlan, mert olyannyira szar a keverése.
A lekevert kész szinkront már nem lehet újra keverni.
ART DVD Magazin
Ill. ahogy Te megvetted a Draculát szinkron nélkül, ugy megvettem a 4:3/szélesvásznu Tremorst
Nem vettem meg ajándékba kaptam
Amúgy én ettől a 25 éves filmtől nem vártam briliáns képet amúgy sem, tehát ezért nem okozott akkora csalódást, sztem egy letterbox még mindig jobb mint egy pan&scan, vagy nem?
ART DVD Magazin
A Hármas számú űrbázisn képe pedig nem 16:9-es, hanem 4:3-as letterbox.Ez mondjuk nem olyan egetrengető, jó lenne, ha ez lenne a legnagyobb hiba ami előfordul egy hazai kiadású dvd-n.
sztem ez az egyik legnagyobb hiba, ami előfordulhat egy dvd-n. Igy egy 16:9-es megjelenitőn máris naygságrendekkel roszabb minőségű a kép, a felirat pedig szerencse kérdése, hogy látszik e.
Ahogy Te nem veszel szinkron nélkül korongot, én nem vásárolok letterbox dvd-t.
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
ART DVD Magazin
Nem tudom, nekem az eredeti üzenetből az jött le, hogy Ivan nem a szinkront általában (vagyis a hangok szerencsés vagy szerencsétlen kiválasztását stb.) kifogásolja, hanem a technikai kivitelezést, vagyis ahogy a szinkron a lemezen szól. Nem ismerem a TROCKIJ DVD-t, de például a GYILKOSSÁG AZ ORIENT EXPRESSZEN (Fantasy Film) esetében alighanem ugyanazt a problémát észleltem én is hónapokkal korábban: az önmagában jó tévés (?) szinkron borzalmas minőségben került a lemezre.
Így is van, a szinkronnal semmi bajom nem lenne, azt leszámitva hogy szinte halgathatatlan, mert olyannyira szar a keverése.
ART DVD Magazin
Ma sikerült beujitanom egy Trockijra.
Az lenne a kérdésem, hogy csak az én példányom szar vagy mindegyiken gyakorlatilag minősithetetlenűl szar lett a magyar szinkron hangzása?
Upsz ez én voltam csak ugylátszik nem voltam bejelentkezve.
A szinkront nem a mi megbízásukból készült.
Ezzel a szinkronnal korábban a Magyar TV -n lett bemutatva a film.
ART DVD Magazin
A Hármas számú űrbázisn képe pedig nem 16:9-es, hanem 4:3-as letterbox.
Ez mondjuk nem olyan egetrengető, jó lenne, ha ez lenne a legnagyobb hiba ami előfordul egy hazai kiadású dvd-n.
ART DVD Magazin
Az lenne a kérdésem, hogy csak az én példányom szar vagy mindegyiken gyakorlatilag minősithetetlenűl szar lett a magyar szinkron hangzása?
A szinkront nem a mi megbízásukból készült.
Ezzel a szinkronnal korábban a Magyar TV -n lett bemutatva a film.
ART DVD Magazin
ART DVD Magazin
ART DVD Magazin
Cinetel: ez már régebben meg akartam kérdezni, de mindi elfelejtettem. A Cobra Verde filmet nem szándékoztok javitani és normálisan kiadni (alapvetően eléggé gáz kiadás ez, hogy nem lehet eredeti hangsávval megnézni a filmet)
Cinetel: ez a kérdés továbbra is áll, nem tudtok valami biztatot mondani?
Ivan: Sajnos, jelen pillanatban ezt nem tudom megígérni.
Gondolom sejted, hogy a művészfilmek nem termelnek túl nagy bevétel…
ART DVD Magazin
Cinetel: ez már régebben meg akartam kérdezni, de mindi elfelejtettem. A Cobra Verde filmet nem szándékoztok javitani és normálisan kiadni (alapvetően eléggé gáz kiadás ez, hogy nem lehet eredeti hangsávval megnézni a filmet)
Cinetel: ez a kérdés továbbra is áll, nem tudtok valami biztatot mondani?