Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mozinet Magazin (már DVD nélkül)
Az újságba jó lenne, ha írnátok valamit az aktuális mellékletről. Miért ő lett a kiválasztott, mit kell tudni a filmről, stb. Bár az online számban van róla valami, hasznos lenne az újságba is egy-két infó.
Elkúrtuk
a novemberi számot már rég kiolvastam, mikor jelenik meg a decemberi? Elvileg jövő héten már év utolsó havába lépünk úgy, hogy jöhetne a karácsonyi szám.
ugye lesz melléklet?
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
DVDvel hirtelen mindenhol kikerült látható helyre
Az újság színvonala továbbra is megmaradt. Mikor bővül tovább?
ADVDt még nem láttam, de ellenőriztem a minőséget és az OK.
Hitchcock, Pataricza, Akira, GIS :kiraly: de szinte minden . Az is jó hogy vannak új írók is. Nem mintha az eddigiekkel baj lett volna
Egyébként a melléklet re-authoring volt? Mintha az "eredeti" kiadáson nem lett volna cseh 5.1
Még csak átlapoztam, egy cikket olvastam belőle. Pataricza Esztert.
Biztos mindenkit érdekel, hogy ki is írja valójában a frenetikus szinkronszövegeket.
A honlapotokon a szeptemberi szám mikor lesz letölthető pdf-ben?Már aktuális lenne.
December 1-től.
Mozinet Magazin - már 80 oldalon!
A honlapotokon a szeptemberi szám mikor lesz letölthető pdf-ben?
Már aktuális lenne.
TV: Panasonic TX-P42S10E, Médialejátszó: Dune HD Base 3.0, CD: Philips CD-950 AMP: Jungson JA-88E AVR:Yamaha RX V440, DAC: Hivox Lupus tuning,
front: Etalon Basic, center: Wharfedale Diamond 8C, surr: B&W 601 S2, sub: REL Quake
...Jó ötlet a Forgatókönyv-rovat is, csak a rövidítéseket (ekk, kk, vkk, kac, stb.) meg kéne magyarázni, mert nem teljesen világos mindegyik
Valóban lemaradtak most a magyarázatok, a múltkoriban benne voltak.
a "kk" képen kívült jelent, ekk/vkk: eleje/vége képen kívül.
bocs.
Még csak átlapoztam, egy cikket olvastam belőle. Pataricza Esztert.
Mindenki ezzel kezdi?
Különben visszaesésnek nem láttam jelét, elég megbízható az újság továbbra is.
Elkúrtuk
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Észrevétel: a Pataricza Eszteres interjút hosszabbra kellett volna hagyni :kiraly:
Ez a cikk nekem is nagyon tetszett; tényleg lehetett volna hosszabb is...
Nagyon tetszett a kimerítő Hitchcock-írás és a tévésorozat-rovat is! Jó ötlet a Forgatókönyv-rovat is, csak a rövidítéseket (ekk, kk, vkk, kac, stb.) meg kéne magyarázni, mert nem teljesen világos mindegyik...
Amúgy az újság hozza az immár hagyományos jó színvonalat, és a fotókkal sincs már semmi gond, minden jól kivehető.
Én nem akarom megbántani a tisztelt kiadót, de jobban figyelhetne arra, hogy mikor jelennek meg a standokon. Sokan várjuk ám!
Most beszéltünk a Lapkerrel, egy adminisztratív hiba miatt csak tegnap vitték ki az újságosokhoz, ma országosan kapható.
Köszi! Délután én is hozzájutottam a hőn áhított laphoz (és a Csendes amerikaihoz)! Észrevétel: a Pataricza Eszteres interjút hosszabbra kellett volna hagyni
Nekem már itt figyel a táskámban. Még csak kívülről láttam, érintetlen a kicsike, de nagyon guszta és szép.
Indulok vadászni!
Nekem már itt figyel a táskámban. Még csak kívülről láttam, érintetlen a kicsike, de nagyon guszta és szép.
Elkúrtuk
Én nem akarom megbántani a tisztelt kiadót, de jobban figyelhetne arra, hogy mikor jelennek meg a standokon. Sokan várjuk ám!
Most beszéltünk a Lapkerrel, egy adminisztratív hiba miatt csak tegnap vitték ki az újságosokhoz, ma országosan kapható.
Ma nem nagyon nézegettem az újságosokat. Van már mellékletes verzió?
Elkúrtuk
Az előfizetőknek hétfőn postáztuk, gondolom az újságosokhoz is eljut a napokban.
A napokban... Ebből tényleg csütörtök lesz
Az előfizetőknek hétfőn postáztuk, gondolom az újságosokhoz is eljut a napokban.
Tatabányán sincsen, csak melléklet nélküli. Úgy néz ki, hogy országos gáz van.
Elkúrtuk
a színes magazinok egyik általános megjelenési dátuma a kedd. Legalábbis Pesten.
Én is így tudtam, ezért vitatkoztam. Viszont nem kaptam se Mozinetet, se T3-at
Én sem találtam sehol, ráadásul azt mondták az árusok, hogy kedden nem is szoktak megjelenni ezek a magazinok. Azt mondták, hogy csütörtök magasságában érdeklődjem.
én sem találtam. Ezzel azrét vitatkoznék mert a színes magazinok egyik általános megjelenési dátuma a kedd. Legalábbis Pesten.
Én sem találtam sehol, ráadásul azt mondták az árusok, hogy kedden nem is szoktak megjelenni ezek a magazinok. Azt mondták, hogy csütörtök magasságában érdeklődjem.
Sajnos nem fejezték be a csomagolást, csak jövő keddtől lehet kapni.
Hát én ma kerestem az újságosnál, megnézte még a listáját is, de a válasza az volt, hogy nem kaptak :kiraly:
És máshol sem láttam
Megjelent?????
Szerintem még elválik hogy ki akarnak jönni karácsonyi ajándék melléklettel vagy azt mondják 2 hét különbség 2 DVDhez nem elég.