Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi magazin

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Guy »

OFF: van olyan ujságos is aki meg van győződve rola, hogy a kisekegyedhez a BJ-t adták.

Ez nagyon jó
Szerintem érdemes lesz várni,míg a 2.részt kiadják dvdn,tutira vehető,hogy akkor jön az első rész is szinkronnal.(Bad Boys,MIB a példa,mindegyik Columbia film).

Már az újságosok is sokkot kapnak a sok dvdtől,lassan már nem újságoshoz megyünk,hanem leugrunk dvd-ért,aztán veszünk valami olvasnivalót is.
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: gemini »

"Ez utóbbit erősíti a lemez indításakor található BuFi logó is. Az, hogy a borítón ott a házimozi logója, véleményem szerint pusztán azért került rá, hogy a filmet ne lehessen drágábban eladni. (Ez így van pl. a Kiskegyedes Bridget Jones-sal is: a kiadó helyére valami matricát ragasztottak)."

Milyen Kiskegyedes B.J.-ról beszélsz???

OFF: van olyan ujságos is aki meg van győződve rola, hogy a kisekegyedhez a BJ-t adták.

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

"Ez utóbbit erősíti a lemez indításakor található BuFi logó is. Az, hogy a borítón ott a házimozi logója, véleményem szerint pusztán azért került rá, hogy a filmet ne lehessen drágábban eladni. (Ez így van pl. a Kiskegyedes Bridget Jones-sal is: a kiadó helyére valami matricát ragasztottak)."

Milyen Kiskegyedes B.J.-ról beszélsz???

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: LouiS »

A tok: rendkívül jó minőségű!
Bárcsak minden dvd ilyen jó tokban jelenne meg.

A borító: nagyon megnyerő, nekem nagyon tetszik. A hátoldalon lévő, film tulajdonságait tartalmazó táblázatban ott figyel a házimozi logo, úgyhogy egyértelmű, hogy "belepiszkáltak", de itt most jó értelemben. A belső borító meg fenomenális! Komolyan régen nem láttam olyan belső borítót, ami ennyire tetszett volna!

Szitázás: a lemez szitázása átlagos, semmi rosszat nem lehet róla mondani!

Menü: animált menű, ami illik a film hangulatához, stílusához, jól eltalált, és egyszerű.

A lemezen nincs reklám! Ezt én külön értékelem!

Kép: a borítón feltüntetett specifikációknak megfelelően: [2.35:1]
Hangsúlyozom, hogy csak belenéztem, de én nem találtam kivetnivalót ebben a transzferben.

Hang: a sztereo angol hang rendben van, abból azért kihozza az erölködő amit lehet, de egyébként ez tipikusan az a film, amire tök felesleges lett volna az 5.1.
Nekem ezzel semmi bajom! A más fórumokon melített angol hang csúszást nem tapasztaltam, pedig végigléptettem a filmet fejezetenként!
Hát a magyar szinkron, az azért hagy kivetnivalót maga után. Sajna tényleg olyan mintha dobozból szólna, és olyan érzésed van mintha csak a center "dolgozna".

Én is megvettem - győzött a film imádata.

Tehát: az Amaray tok tényleg nagyon nyerő. Viszont a borító ugyanaz, mint a BuFi-s kiadáson, plusz ezt erősíti az is, hogy a mellékletes kiadványoknál ritka a fejezetlista, hacsak nem egy korábbi "nagy" kiadás újraszórása lenne. Ez utóbbit erősíti a lemez indításakor található BuFi logó is. Az, hogy a borítón ott a házimozi logója, véleményem szerint pusztán azért került rá, hogy a filmet ne lehessen drágábban eladni. (Ez így van pl. a Kiskegyedes Bridget Jones-sal is: a kiadó helyére valami matricát ragasztottak).

Azzal egyetértek, hogy én sem tapasztaltam az angol hangban csúszkálást, szóval nem elképzelhetetlen, hogy belepiszkáltak - köszönet érte. A magyar hangot inkább nem véleményezném, VHS minőségű nyávogó szinkron - de az legalább a régi.

És noha ez már tényleg nem a Házimozi hibája, a film sajnos vágott: emlékeim szerint az "eredeti" változat úgy kezdődik, hogy az öreg Jeremy Irons megérkezik a lakatlan házba, és valami olyasmit mond, hogy "jó ide visszatérni". Ezzel szemben a DVD úgy kezdődik, hogy a kocsi begördül a kapun, aztán máris 50 évet ugrunk az időben.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Nagyjából az én véleményemet is tükrözi ez a monológ.Amikor még ilyen borítója volt a lapnak, allig vártam, hogy hozza a postás.

Hát igen, a régi szép idők!

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 279

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Posza »

Öt éve ('99 nov.)vettem meg az első Házimozit. Akkor még nagyon színvonalas lap volt. Azokhoz a számokhoz nem adtak még filmeket, mégis szívesen vettem a lapot. Tele volt tesztekkel minden ár, és minőségi kategóriában. Mostanában az úság felét reklámok teszik ki, a másik fele meg egy nagy 0. (Meg a mellékletek is.)
Nem sokára leszokok róla.

Én most szoktam le róla! Történt ugyanis, hogy szombaton Újpestől a Fővárosi Művelődési Házba kellett mennem és a teljes lapot el todtam egy oda út alatt. Ez nagyon bosszantott, hogy ennyire kevés az infórmációtartalma.

Egyébként már régebb óta gondolkodtam, hogy nem kellene vennem, de mindig az tartott vissza, hogy ez volt az első házimozival kapcsolatos lap, amit vettem. Sajnos mostanában már nagyon nincsenek igazi cikkek (tisztelet egy-két kivételnek, de ezért nem érdemes a lapot vennem). Küldföldről átvett cikeket lehet olvasni, amik egyhén szólva marketingszagúak. Nem valódi teszteket

Másik bosszantó dolog volt, hogy olyan készülékekről kerültek a lapba tesztek, amik már régen kifutó modellek, és sokaknak már a következő generációját lehet kapni a boltokban.

A harmadik, hogy a lapot sohasem lehetett időben megvenni. Mindig késett több-kevesebb időt. És hiába volt ez tendenciózus, folyamatosan megjelent a lap utolsó oldalán a következő melléklet újságosokhoz kerülésének időpontja. :kiraly:

Az eddigi mellékletek közül talán kettő érdekelt igazán a többit be sem tettem a lejátszóba, vagy ha igen akkor is nem sokat volt benne.

Kicsit hosszúra sikeredett a búcsú, de muszáj volt ez leírni nekem. :taps:

Nagyjából az én véleményemet is tükrözi ez a monológ.
Amikor még ilyen borítója volt a lapnak, allig vártam, hogy hozza a postás.

AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Öt éve ('99 nov.)vettem meg az első Házimozit. Akkor még nagyon színvonalas lap volt. Azokhoz a számokhoz nem adtak még filmeket, mégis szívesen vettem a lapot. Tele volt tesztekkel minden ár, és minőségi kategóriában. Mostanában az úság felét reklámok teszik ki, a másik fele meg egy nagy 0. (Meg a mellékletek is.)

Én most szoktam le róla! Történt ugyanis, hogy szombaton Újpestől a Fővárosi Művelődési Házba kellett mennem és a teljes lapot el todtam egy oda út alatt. Ez nagyon bosszantott, hogy ennyire kevés az infórmációtartalma.

Egyébként már régebb óta gondolkodtam, hogy nem kellene vennem, de mindig az tartott vissza, hogy ez volt az első házimozival kapcsolatos lap, amit vettem. Sajnos mostanában már nagyon nincsenek igazi cikkek (tisztelet egy-két kivételnek, de ezért nem érdemes a lapot vennem). Küldföldről átvett cikeket lehet olvasni, amik egyhén szólva marketingszagúak. Nem valódi teszteket

Másik bosszantó dolog volt, hogy olyan készülékekről kerültek a lapba tesztek, amik már régen kifutó modellek, és sokaknak már a következő generációját lehet kapni a boltokban.

A harmadik, hogy a lapot sohasem lehetett időben megvenni. Mindig késett több-kevesebb időt. És hiába volt ez tendenciózus, folyamatosan megjelent a lap utolsó oldalán a következő melléklet újságosokhoz kerülésének időpontja. :kiraly:

Az eddigi mellékletek közül talán kettő érdekelt igazán a többit be sem tettem a lejátszóba, vagy ha igen akkor is nem sokat volt benne.

Kicsit hosszúra sikeredett a búcsú, de muszáj volt ez leírni nekem. :taps:

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Házimozi(?????) magazin melléklete:Kisértetház
2.0 magyar és angol hang............

EZ MÉG VICCNEK IS ROSSZ!!!!!!!!!!!!!!!!

De legalább színes.... :taps:

Na beszereztem én is....

Lehet, hogy meglepődtök, de én most jókat fogok ám irni a mellékletről....

A filmet egészében még nem néztem meg, csak itt-ott belenéztem, hogy a kereskedelmi kiadvány "közismert" hibáival van-e felvértezve.

A tok: rendkívül jó minőségű!
Bárcsak minden dvd ilyen jó tokban jelenne meg.

A borító: nagyon megnyerő, nekem nagyon tetszik. A hátoldalon lévő, film tulajdonságait tartalmazó táblázatban ott figyel a házimozi logo, úgyhogy egyértelmű, hogy "belepiszkáltak", de itt most jó értelemben. Nagyon szép ez a borító, és minőségileg is rendben van!

A belső borító meg fenomenális! Komolyan régen nem láttam olyan belső borítót, ami ennyire tetszett volna!

Szitázás: a lemez szitázása átlagos, semmi rosszat nem lehet róla mondani!

Menü: animált menű, ami illik a film hangulatához, stílusához, jól eltalált, és egyszerű.

A lemezen nincs reklám! Ezt én külön értékelem!

Kép: a borítón feltüntetett specifikációknak megfelelően: [2.35:1]
Hangsúlyozom, hogy csak belenéztem, de én nem találtam kivetnivalót ebben a transzferben.

Hang: a sztereo angol hang rendben van, abból azért kihozza az erölködő amit lehet, de egyébként ez tipikusan az a film, amire tök felesleges lett volna az 5.1.
Nekem ezzel semmi bajom! A más fórumokon melített angol hang csúszást nem tapasztaltam, pedig végigléptettem a filmet fejezetenként!
Hát a magyar szinkron, az azért hagy kivetnivalót maga után. Sajna tényleg olyan mintha dobozból szólna, és olyan érzésed van mintha csak a center "dolgozna".
A szinkron minőségéről még nem tudok nyilatkozni, de a keverés silány munka! :kiraly:

Összességében eddig úgy érzem, hogy nem bántam meg, hogy beszereztem. Remélem ez nem változik meg azután sem, ha megnéztem a filmet. Bízom benne, hogy nem fedezek fel más, esetleges ordító hibát a kiadvánnyal kapcsolatban, mert mint tudjuk a film maga kiváló darab, és a polcon a helye!

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 279

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Posza »

Házimozi(?????) magazin melléklete:Kisértetház

De legalább színes....

Öt éve ('99 nov.)vettem meg az első Házimozit. Akkor még nagyon színvonalas lap volt. Azokhoz a számokhoz nem adtak még filmeket, mégis szívesen vettem a lapot. Tele volt tesztekkel minden ár, és minőségi kategóriában.
Mostanában az úság felét reklámok teszik ki, a másik fele meg egy nagy 0. (Meg a mellékletek is.)
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Házimozi(?????) magazin melléklete:
Kisértetház

De legalább színes....

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Nem angol 5.1 és magyar surround?
Nem nem, jól írtam - magyar 5.1!

Azért remélem, hogy a kiadók nem csinálnak ebből rendszert... Az eredeti hangot lebutítják, a magyar meg 5.1. Mindkettő legyen 5.1 és legyen felirat, ez szerintem nem olyan nagy kérés.

zozo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: zozo »

Nem nem, jól írtam - magyar 5.1!

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Megvettem a Tuti Balhét (Házimozi Klub). Nekem bejött a film anno. Paraméterek: 16:9 (anamorfikus szélesített kép),
angol surround, magyar 5.1, magyar felirat, 100 perc
És megint ezüst színű Amaray tok!

zozo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: zozo »

Megvettem a Tuti Balhét (Házimozi Klub). Nekem bejött a film anno.
Paraméterek: 16:9 (anamorfikus szélesített kép),
angol surround, magyar 5.1, magyar felirat, 100 perc
És megint ezüst színű Amaray tok!

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

Nem akarok vészmadár lenni, mert nincsen a kezemben a melléklet, de... A honlapon található borítón jól látható a BuFi logója. És gyanítom, hogy nem véletlenül nem írtak speckót. Szerintem ez ugyanaz a kiadás lesz (bár tévednék ).
Koponyákkal eljátszották már ezt,igaz azzal nem voltak gondok
Majd meglátjuk.

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Nem akarok vészmadár lenni, mert nincsen a kezemben a melléklet, de... A honlapon található borítón jól látható a BuFi logója. És gyanítom, hogy nem véletlenül nem írtak speckót. Szerintem ez ugyanaz a kiadás lesz (bár tévednék ).

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

A minőségre én is kíváncsi lennék.Tehát Kedves Főszerkesztő Úr!
Maradt a régi BuFi kiadvány vagy jobb transzfert kapott???Nem szeretném vásárlás után megtudni,hogy a kép maradt ugyanolyan rossz+felirattal is gondok voltak 16:9-es tv-ken,(hang késik a film végére?), a szinkron kong és elgé rossz minőségű.

Ha már az Albion Press-nél tartunk,tudna felvilágosítást adni a Tuti balhé c. melléklet paramétereiről???

köszönettel

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Tisztelt Fórumlátogató Olvasóink! 
Nagy-nagy örömünkre végre ezúton is értesíthetem minden Kedves Olvasónkat, hogy a HáziMozi magazin 2004 októberi számát a mai napon minden Előfizetőnk részére elpostáztuk, a magazin pedig csütörtök vagy péntek magasságában az újságos standokon is megjelenik majd.
Valamennyi munkatársam nevében szeretném megköszönni Előfizetőink, valamint minden Olvasónk türelmét és megértő hozzáállását az októberi lapszámunk késedelme miatt.

Üdvözlettel

Herceg János

a HáziMozi magazin főszerkesztője

Oké, már csak egy infó kéne vásárlás előtt:

ez a BuFi problémás kiadványa, vagy egy korrigált változat?

Kedves Főszerkesztő Úr!

Erről, ha lehetne valami bővebb információt kapni, azt szerintem sokan szívesen fogadnánk itt.

Akkor ez most feltúrbozott változat, vagy sem?

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nagy-nagy örömünkre végre ezúton is értesíthetem minden Kedves Olvasónkat, hogy a HáziMozi magazin 2004 októberi számát a mai napon minden Előfizetőnk részére elpostáztuk, a magazin pedig csütörtök vagy péntek magasságában az újságos standokon is megjelenik majd.
Valamennyi munkatársam nevében szeretném megköszönni Előfizetőink, valamint minden Olvasónk türelmét és megértő hozzáállását az októberi lapszámunk késedelme miatt.

Üdvözlettel

Herceg János

Oké, már csak egy infó kéne vásárlás előtt:

ez a BuFi problémás kiadványa, vagy egy korrigált változat?

HáziMozi főszerkesztő
Isten Hozott! :)

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: HáziMozi főszerkesztő »

Üdvözlettel

Herceg János

Gubi

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Gubi »

Érdeklődnék az új Házimozi Magazin felől... megjelent már? ( a honlapjuk szerint október közepén jelenik meg)...
még nem.
a megjelenés inkább október vége lesz, mint közepe.
késik mint mindig

Toti

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Toti »

Érdeklődnék az új Házimozi Magazin felől... megjelent már? ( a honlapjuk szerint október közepén jelenik meg) A Kísértetházért már nyaggat az asszony

Üdv:
TV: Grundig 55-3035TX, DVD: Panasonic RA-82, VHS: Thomson VPH 6850G, Receiver: Technics SA-AX540, Front: Videoton SOLO B 21 :-) , Center: Technics SB-AFC250

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Házimozi Klub 2004/2: Tuti Balhé
Az egész jó kis film, ha jól rémlik..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Gubi

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Gubi »

Házimozi 2004/8 szám: Kísértetház

Házimozi Klub 2004/2: Tuti Balhé

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

Kapható a HM Extra. 2 filmmel. Sűrű lé + Kaptár. Kb. 2000 HUF. Az újságról semmit nem tudok, csak messziről láttam.
Megvettem a KAPTÁR miatt.

2490ft-ot kóstált.
Annyi az egész,hogy 2 régebbi példányt összecsomagoltak.Itt a filmeket nem védte fólia.Kaptár lemez kicsit gázos volt,jól megtapogatva,hogy törne el a keze aki csomagolta és megtapogatta
Frankón leszedtem,felszínes karcok kísérétében.
Tervezik továbbra is kiadni régebbi számokat egybecsomizva.Ha 3at megveszel nyerhetsz házimozi rendszert(bruhahaaaaa ).
Sűrű lé-be meg majd belenézünk,olvastam,hogy nem nagy eresztés.Legalábbb NINCSENEK REKLÁMOK a lemezeken

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”