Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Na mostmár jólenne ha minél hamarabb a kezemben lehetne a lap, mert hétvégén kivégeztem a Hm-ben az utolsó cikket is, és nincs mit olvasni!
Azert a lap mar kesz van:
Soron kívül megvenneém ezt a példányt..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Ma láttam a Mi kell a nőnekes számot egy újságárusnál. Melléklet nélkül 300-ért adta. Biztos csak a film tetszett neki.
Hűha! És a nyereményjátékos lapok fülei ki vannak vágva vajon?
Ma láttam a Mi kell a nőnekes számot egy újságárusnál. Melléklet nélkül 300-ért adta. Biztos csak a film tetszett neki.
Elkúrtuk
Szerintem is biztos, de legalábbis lehet. Hasonlít ahhoz, hogy biztosabbnak tűnjön a nagyon valószínűsége.
az biztos hogy egy macintosh billentyűzet, és csak azért nem mondtam biztosramert lehet hogy nem ugyanazé a gépé de ne OFF-oljunk tovább.
szép a billentyűzet
Nagyon dög. A magazin "FÓRUM" részlegeiben a fejléc nem erről készült?
több mint valószínű
Szerintem is biztos, de legalábbis lehet. Hasonlít ahhoz, hogy biztosabbnak tűnjön a nagyon valószínűsége.
szép a billentyűzet
több mint valószínű
szép a billentyűzet
szép a billentyűzet
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
ezt dijazom, végre valahol nem az ujjal valo mutogatás megy a másikra
sajnos el kell ismernem, a csuszas nem kis reszben a mi hibank
tobbek kozt kozvetlen az enyem is
levontam a szukseges konzekvenciakat
igyekezni fogunk, hogy a jovoben ne csusszon a lap
o v e r p o w e r e d
jelenleg nem is tudnám megvenni a lapot, de ennek ellenére szomorúan tapasztalom, ami a megjelenését illeti. Gondolom nem tartozik ránk, de mégis furcsálom a dolgot. A lemezt a kritikákhoz már korábban el akartátok küldeni (most nem szeretnék visszaolvasni, de így emlékszem), mert állítólag az már elkészült. Ha jól emlékszem Balagee volt aki még július-augusztus környékén beírta, hogy milyen cikkek vannak meg már akár az októberi számhoz is, de a következő már szinte teljesen össze volt állítva. Ennek ellenére mégis elég sokat késik a lap és nem az első eset, ráadásul most nagyon sokat. A piaci versenyre azonban úgy gondolom túlságosan nem nyomja rá a bélyegét, mert akit érdekelnek a cikkek úgyis meg fogja venni. Azon csoport (aki még mindig nagyobb létszámot képvisel) akik csak a filmért veszik meg, azoknak meg majdnem teljesen mindegy, hogy mikor állnak be az újságos elé a sorba, mert tudják, hogy ennek a filmnek már nem kell a kereskedelmi változatát a boltban megvenniük. Az újság így mindenképpen fogyni fog, csak jöhetnek a köpködések a szekesztőség felé, ami annyira nem jó szerintem, sem a kiadónak sem a vevőnek. Elég sok olyan cég van Magyarországon, akiknek a szolgáltatásával nincsenek megelégedve az emberek, és olyan jó amikor lehet tudni, hogy na igen, rájuk számíthatok. Ezzel kiemelkedik a többi közül és ez vonatkozhat egy magazinra is. A HM is rendszeresen megtette/megteszi, hogy késik, de ha berögzül a vásárlókba, hogy a DVDcenternél nem fordul elő ilyen, akkor ez sokat számíthat. Mindig közbejöhet valami, de ez a jelenlegi csúszás már elég hosszúra sikeredett. Én sosem anyáztam azért ha később jelent meg akár a HM akár a DVDcenter, mert értelmét nem találtam, és ettől nem is lesz hamarabb kapható, de nem is örvendeztem miatta.
A helyesírási hibák már jóval kisebb számban fordulnak elő, viszont egy csúszásnál, nem lehetne ezt még jobban kiküszöbölni, mert gondolom nem a nyomda miatt jelenik meg most ennyivel később.
a kov mellekletunk a femme fataleextrakkal, reklamok nelkul
varhato megjelenes honap vege
nem lesz szerdan ujsagcsak szombaton
Ha az a "csak szombaton" az e hét szombatját jelenti, az valóban hónap vége :kiraly: .
De ha ez a jövő hét szombat lesz, akkor az már a KÖVETKEZŐUTÁNI hónap eleje ám!! :taps:
(Én azért még mindíg nagyon várom azt a megjelenést ... )
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: -6
Most már semmin sem csodálkozom, szép lassan kiderül, hogy kéthavi magazinról van szó, s akkor minden rendben van, a tizedik hónapban jön ki az ötödik szám. De akkor nem kéne etetni a jónépet azzal, hogy havonta jelenik meg. Ilyen pedig nincs, hogy nem az újság kiadóinak hibája, nekik kell az egész folyamatot kézben tartani, ismerni a piacot, és nem ígérgetni felelőtlenül.
...én már erre sem mernék nagy összegben fogadni...
sorry vagyok
es a boritek ugy nez ki megsem lesz ingyenes
kell ra belyeg
sorry vagyok ujra
Most mondjam azt, hogy éreztem; lesz abból október is..
Bocs T-BoY, tudom, hogy nem rajtatok múlik..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
nem lesz szerdan ujsag
csak szombaton
sorry vagyok
es a boritek ugy nez ki megsem lesz ingyenes
kell ra belyeg
sorry vagyok ujra
o v e r p o w e r e d
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Szerdatol kaphato az ujsag orszagszerte
a kerdoiv bekuldesi hatarideje szept. 30, de oktober 10ig se keso, aki teheti kuldje vissza (ingyenes boritek is lesz az ujsagban, csak egy postaladat kell keresni)
Végre! :kiraly:
A fenti 'Magazin ajánló'-t olvasva, megint lesz olvasnivaló jó pár napig!
Jó ötlet az ingyenes boríték, így talán még én sem leszek hozzá lusta, hogy kitöltsem...
uh. bátorság a star warsal egy napon kijönni.... :taps:
Szerintem meg pont fordítva... én nem merném a SW kihozni aznap, amikor a center is megjelenik
mind1, legalább lesz mire fogni, amikor az intercom képviselője megy magyarázkodni az alacsony eladásokrol lukaszéknál ...
... talán ha a Star Wars is a DVDcenter melléklete lenne ... még megmenthetné Lucasékat
:kiraly:
uh. bátorság a star warsal egy napon kijönni.... :kiraly:
Szerintem meg pont fordítva... én nem merném a SW kihozni aznap, amikor a center is megjelenik
mind1, legalább lesz mire fogni, amikor az intercom képviselője megy magyarázkodni az alacsony eladásokrol lukaszéknál ...
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
a kerdoiv bekuldesi hatarideje szept. 30, de oktober 10ig se keso, aki teheti kuldje vissza (ingyenes boritek is lesz az ujsagban, csak egy postaladat kell keresni)
Ez nagyszerű..
o v e r p o w e r e d
Ha minden jól megy holnap már a kezemben lesz a lap..
uh. bátorság a star warsal egy napon kijönni....
Szerintem meg pont fordítva... én nem merném a SW kihozni aznap, amikor a center is megjelenik :kiraly: