Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fangória
Fangória
És mi vót a film?
Gothika! Nekem nagyon tetszett még a moziban.
Köszi. Akkor ha 2005. március 1-ig leértékelik a Gothicat, nekem is lesz kuponom.
Fangória
És mi vót a film?
Gothika! Nekem nagyon tetszett még a moziban.
Fangória
Egy tegnap vásárolt film mellé volt csomagolva egy szórólap, ami a Fangoria-t hirdeti. A lényeg az, hogy a szórólap felmutatójának 25% kedvezményt adnak a magazinra. 2005. március 1-ig érvényes, tehát nem muszály most beváltanom, egy éven belül meg csak lesz olyan film ami tetszik.
És mi vót a film?
Fangória
Egy tegnap vásárolt film mellé volt csomagolva egy szórólap, ami a Fangoria-t hirdeti. A lényeg az, hogy a szórólap felmutatójának 25% kedvezményt adnak a magazinra. 2005. március 1-ig érvényes, tehát nem muszály most beváltanom, egy éven belül meg csak lesz olyan film ami tetszik.
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Fangória
látta már valaki? meg kellett volna már jelennie.
- Hulla/Serpico
- Lefelé a lejtőn
Fangória
Gáz!
- Nincs visszaút
Fangória
akárhogy is nézzük marad az eredeti elképzelés, azaz melléklet nélküli újágot veszek. de legalább a Dracula 2 (micsoda cím!) horror. de csak mert van benne Dracula, amúgy szerintem is elég vacakság, de döntse el mindenki maga.
Fangória
De a Halálos Kitérő az nem most lesz. A második magazinhoz a Dracula2 lesz. A d2000 folytatása.
No ez se sokkal jobb... Sőt..
Még a Dracula 2000 csak - csak döcögött valahogy, de a folytatás, már erősen értelmét vesztette.
Fangória
De a Halálos Kitérő az nem most lesz. A második magazinhoz a Dracula2 lesz. A d2000 folytatása.
Fangória
Wrong Turn imdb link
szvsz elég gyenge film. Engem legalábbis hullára idegesített a szereplők szerencsétlenkedése...
Fangória
A weblapjuk szerint a címlapon az új Ördögűző, a melléklet pedig a Halálos Kitérő /Wrong Turn/ lesz
Fangória
Odakint már megjelent, kiváncsian várom a haza issue is ugyanezzel a szép borítóval jelenik-e meg?
http://www.fangoria.com/current_issue.php
Nem hiszem mert a Saw nálunk 1előre nem jön. A helyükben a falut vagy az AvsPt tenném a címlapra.
De jobban érdekel a belső. Tudom, lerágott csont, de nem tudom visszafojtani: ne merészeljenek még 1szer olyan rémes szörnyű nyelvtanprofesszorgyilkos szövegeket írni!
Az AvsP volt az elso szam cimlapjan. Csak nem az lesz mindegyiken :kiraly:
Fangória
Odakint már megjelent, kiváncsian várom a haza issue is ugyanezzel a szép borítóval jelenik-e meg?
Nem hiszem mert a Saw nálunk 1előre nem jön. A helyükben a falut vagy az AvsPt tenném a címlapra.
De jobban érdekel a belső. Tudom, lerágott csont, de nem tudom visszafojtani: ne merészeljenek még 1szer olyan rémes szörnyű nyelvtanprofesszorgyilkos szövegeket írni!
Fangória
Fangória
Driller! alant Rosszul fogalmaztam,vagy inkább irtam de a gondolataim fele le maradt igy kicsit félre érthetö volt a dolog.Sem téged sem más fórumozokat nem állllllt szándékomban megbántani,Ha szavaid-irásaidat rosszul idéztem/a sokk fórumról/ akkor SORRY
Miért, úgy értelmezted a válaszom? Dehogy is, nincs semmi probléma, csak egyértelművé akartam tenni amit a Sokk fórumán írtam.
főszerkesztő, Sokk Magazin
legújabb kritikák: Cannibal Ferox, Christine, Freddy VS Jason, Karambol, Sleepless
Fangória
Driller! alant Rosszul fogalmaztam,vagy inkább irtam de a gondolataim fele le maradt igy kicsit félre érthetö volt a dolog.Sem téged sem más fórumozokat nem állllllt szándékomban megbántani,Ha szavaid-irásaidat rosszul idéztem/a sokk fórumról/ akkor SORRY
Fangória
Gyerekek!Alig egy hét a megjelenésig.Nincs valami infó???
ezt találtam.
reméljük hogy igazat szólnak:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093635594
Fangória
Ja, és Delirio Caldo? Nem túl valószinű...
legújabb kritikák: Cannibal Ferox, Christine, Freddy VS Jason, Karambol, Sleepless
Fangória
A sokk magazin és Driller szerint a melléklet igazi horror lesz de csak a rajongoknak.
Ha arra gondolsz, amit a Sokk fórumán írtam: úgy értettem, hogy állítólag mégsem az Ódritatus film lesz, de még ez sem biztos. Különbséget rajongók közt nem tettem, mindössze azt írtam, hogy ez csak azokat érinti, akik a mellékletes változatot akarják megvenni, ugyanis és *semmiképpen* nem veszek mellékletes változatot, a film bármi is legyen. Nekem az újság legyen jó, tojok a filmre.
Fangória
A sokk magazin és Driller szerint a melléklet igazi horror lesz de csak a rajongoknak.Úgyan is az hírlik a mellékleten a Szeretni bolondulásig lesz és ez azért nagy :taps: . :kiraly: de talán 10 %-delirio caldo
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
Fangória
Gyerekek!Alig egy hét a megjelenésig.Nincs valami infó???
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Fangória
Ha az Ódri Tatus film lesz akkor inkább kihagyom.
Ugyanígy vagyok vele. Akkor marad a melléklet nélküli változat 690-ért. Még szerencse, hogy van ilyen.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
Fangória
Ha az Ódri Tatus film lesz akkor inkább kihagyom.
A másikra inkább vevő vagyok.
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
- Nincs visszaút
Fangória
"ha az Akibújt aki nem-en reklámozott film lesz tényleg a melléklet (és miért ne az lenne, ha egyszer úgy reklámozták hogy köv. melléklet), akkor én a melléklet nélküli újságot veszem meg, akárhányadik újságosig kell is elzarándokolnom. (horror újság mellé horoor filmet!)"
Van egy olyan érzésem,hogy nem az lesz.
Csak figyelj!
te tippelsz, vagy... ???