Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mozinet Magazin (már DVD nélkül)
És ez valóban nem egyedi eset, mármint hogy nincs magazin. Én Miskolc egyik legnagyobb újságárusánál kérdeztem, mire azt mondta, hogy nem is kapott belőle...
Budapest, Kálvintéri aluljáró, Relay, 10 perce. Hosszas keresgélés után felfedeztem egy M betűt. Ennyi láccott belőle.
Kiolvastam az újságot. 1re jobb.
- Ginger Ale
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
És ez valóban nem egyedi eset, mármint hogy nincs magazin. Én Miskolc egyik legnagyobb újságárusánál kérdeztem, mire azt mondta, hogy nem is kapott belőle...
Az eddigi dvd mellékletek jobbak voltak mint az utolsó...az tényleg gyenge lett.
Én pösti vagyok, ma vettem egy színes újságot, nem ezt és nem is mozis témájút, és gondoltam, megkérdezem a Magazint mert nem volt kitéve. Az újságos fickó először megkérdezte még egyszer a címét mintha az életben nem hallott volna róla, azután azt mondta: "ja, az még nem jelent meg" és rögtön ajánlott három DVDs újságot helyette. Legszívesebben seggbe rúgtam volna de nem ő tehet róla, úgyhogy hagytam a fenébe és megköszöntem.
Sajnos nagyon nehéz olcsó havilapot terjeszteni az újságosokon keresztül. Viszont Zalaegerszegre is küldtünk, elvileg minden Relayben lennie kell, a többi újságost nem tudom, ők sokkal kevésbé rakják ki, mi pedig igyekszünk azoknak küldeni, akik jobban adnak el. Az előfizetés a biztos, 1800 forint fél év a DVD nélkülinél, szerintem nem nagy összeg, ennél jobb megoldást pedig nem tudok egyelőre. El kell telnie még néhány hónapnak, hogy az újságosok rendesen megismerjék a magazint és jobban bánjanak vele.
Mozinet Magazin - már 80 oldalon!
Az eddigi dvd mellékletek jobbak voltak mint az utolsó...az tényleg gyenge lett.
Én pösti vagyok, ma vettem egy színes újságot, nem ezt és nem is mozis témájút, és gondoltam, megkérdezem a Magazint mert nem volt kitéve. Az újságos fickó először megkérdezte még egyszer a címét mintha az életben nem hallott volna róla, azután azt mondta: "ja, az még nem jelent meg" és rögtön ajánlott három DVDs újságot helyette. Legszívesebben seggbe rúgtam volna de nem ő tehet róla, úgyhogy hagytam a fenébe és megköszöntem.
- kihaeennem
- Isten Hozott! :)
Hello!
Múlt hónapban vettem meg először a Mozinet-et, mert sok jót hallottam a DVD-mellékletéről. Perseze csalódtam. A film nem volt rossz, de jó sem, egyszer meg lehetett nézni. Nem hagyott bennem mély nyomokat ( szigorúan SZVSZ ). Ráadásul a lemezzel is van valami probléma, mert néha akad a film. Számítógépről néztem, de mivel eddig egy DVD-nél sem fordult elő ez a probléma, kénytelen vagyok a lemezre fogni. Már csak azért is, mert a lemez felülete olyan, mintha valaki megpróbálta volna behajlítani.
Az újságban is csalódtam, de kellemesen.
Felüdülést jelentett az olyan mozimagazinokkal szembe, amik tele vannak szép színes képekkel, a szöveget meg nem érdemes elolvasni, mert úgysem mond semmit.
A szeptemberi számot nagyon vártam, már csak a képregényes rovat miatt is. Az, hogy nincs hozzá melléklet, egyáltalán nem jelent problémát, mert az újság ára korrekt, és a tartalom is rendben van, ha az augusztusi számból indulok ki. Eddig sajnos csak abból tudok, mert Zalaegerszegen mind a mai napig nem tudtam megvenni a szeptemberi számot. Minden újságárus csak vonogatja a vállát, s mikor megemlítettem, hogy állítólag Pesten már egy ideje lehet kapni, azt kaptam az arcomba, hogy az kizárt, mert akkor már itt is lenne.
Tegnap változott annyit a helyzet, hogy egyik újságárus kezembe nyomta a július-i számot, hogy tessék, ez jött, ez a friss. Hiába magyaráztam neki, hogy az kizárt, meg hogy DVD-nélkülinek kell lennie, nem hatotta meg, mondván ezt ma kapta.
Azóta egy másik helyen is megismétlődött ugyan ez az incidens.
A lényeg annyi, hogy szerintem a körmére kéne nézni a terjesztésnek, mert itt valami nem igazán úgy működik, ahogy kellene. Kár, mert már nagyon kíváncsi vagyok a képregényes rovatra...
Októberben még +8 oldal? :kiraly:
Ja és mozit üzemeltettek?? :smile2:
Ha sokan kéritek az újságostól a magazint, akkor egy idő után előre rakják. Járja szépen végig mindenki a Relayeket, egy-két hónap múlva már csak mi leszünk kint.
A 7végén a várost jártam és kerestem a magazint. Amikor megvettem annyi látszott ki belőle a Relaynél: Mozi. Semmi több.Néztem máshol, ahol kapható volt ott se látszott több. Aki nem keresi külön az tényleg nem fogja megvenni
Örömmel vettem tudomásul hogy az újsi színvonala több oldalon is megmaradt. :taps: még nem jutott időm mindent végigolvasni. a welcome back frank cikk a legjobb azok közül amiket olvastam.
Októberben még +8 oldal? :kiraly:
sziasztok!
nekem már sikerült 2án beszerezni a Keletiben, a lépcső melletti újságosnál. Ott is hátul voltattok, ez azért probléma lehet, hogy nem nagyon vagytok elől és így csak azok a vevők keresik az újságot, akik tudják, hogy léteztek....
amúgy az újság jó, ár-érték arányban a legjobb.
a cikkek jók, remélem a következő szám plussz 8 oldalában jut hely színészek, rendezők életpályájának bemutatására, mint ahogy a honlapotokon is van...
így tovább és remélem, hogy ha jön dvd melléklet az minimum olyan színvonalon lesz, mint az eddigiek
Ha sokan kéritek az újságostól a magazint, akkor egy idő után előre rakják. Járja szépen végig mindenki a Relayeket, egy-két hónap múlva már csak mi leszünk kint.
sziasztok!
nekem már sikerült 2án beszerezni a Keletiben, a lépcső melletti újságosnál. Ott is hátul voltattok, ez azért probléma lehet, hogy nem nagyon vagytok elől és így csak azok a vevők keresik az újságot, akik tudják, hogy léteztek....
amúgy az újság jó, ár-érték arányban a legjobb.
a cikkek jók, remélem a következő szám plussz 8 oldalában jut hely színészek, rendezők életpályájának bemutatására, mint ahogy a honlapotokon is van...
így tovább és remélem, hogy ha jön dvd melléklet az minimum olyan színvonalon lesz, mint az eddigiek
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
- Torzonborz
- Fórumlakó
Címlap: mindig a címlap jobb alsó részére írjuk, hogy milyen film van a címlapon. Lehet, hogy feltüntetjük ezentúl belül is, rendezővel és színésszel együtt.
Restaurálás: minden hónapban lesz egy oldal róla.
Ezt nem tudtam, hogy a jobb alsó sor a címlapra is vontakozik... Nem ismerem a filmet, így nem tudtam beazonosítani.
Örülök a filmrestaurálós rovatnak!
Inkább arra lennék kiváncsi, hogy az új rovatokhoz mit szóltok. Varró Attila, filmrestaurálás?
Eljutottam az új rovatokig!
Tetszett a képregényes rovat, jó, hogy van ilyen a lapban, hiszen manapság évente jó pár képregény-megfilmesítés lát napvilágot. Érdekes volt, én szívesen látnék a képregények történetéről is cikkeket, pl. a műfaj kialakulása, az első képregények, a stílus változása az idők folyamán, stb.
Talán még jobban tetszett a filmrestaurálásról szóló cikk, (lesz még ilyen jellegű írás?) szívesen olvastam volna többet a témáról. Érdekelt volna részletesebben is pl. a csak megemlített Csehországi kópiabeszerzés története! Akár két oldalt is megért volna a cikk...
Címlap: mindig a címlap jobb alsó részére írjuk, hogy milyen film van a címlapon. Lehet, hogy feltüntetjük ezentúl belül is, rendezővel és színésszel együtt.
Restaurálás: minden hónapban lesz egy oldal róla.
- Torzonborz
- Fórumlakó
Inkább arra lennék kiváncsi, hogy az új rovatokhoz mit szóltok. Varró Attila, filmrestaurálás?
Eljutottam az új rovatokig!
Tetszett a képregényes rovat, jó, hogy van ilyen a lapban, hiszen manapság évente jó pár képregény-megfilmesítés lát napvilágot. Érdekes volt, én szívesen látnék a képregények történetéről is cikkeket, pl. a műfaj kialakulása, az első képregények, a stílus változása az idők folyamán, stb.
Talán még jobban tetszett a filmrestaurálásról szóló cikk, (lesz még ilyen jellegű írás?) szívesen olvastam volna többet a témáról. Érdekelt volna részletesebben is pl. a csak megemlített Csehországi kópiabeszerzés története! Akár két oldalt is megért volna a cikk...
- Torzonborz
- Fórumlakó
Király az új szám is, bár az előző címlap ütősebb volt. Legközelebb milyen újdonsággal rukkoltok elő? Ha megint nyolc oldallal emlitek az oldalszámot még több dolog férhet el benne, és lassan eléritek a 100 oldalas bűvös számot!!
Szerintem ez a címlap is jó. Már kissé untam, hogy mindig szörnyek, kövér amerikaiak voltak rajta, vagy vak japánok. Végre egy jó csaj.
Pedig a címlappal én sem vagyok kibékülve... Kicsit bizonytalanságban voltam először, hogy fiú vagy lány az illető... Szerintem nem túl előnyös fotó!
Egyébként nem lehetne valahol (például a főszerkesztői beköszöntő alatt, vagy a tartalomjegyzék után) feltüntetni, hogy kit ábrázol a címlap, és honnan való a kép? (pl. hol, mikor készült a fotó, esetleg melyik filmből származik, ha olyan a címlap.)
Király az új szám is, bár az előző címlap ütősebb volt. Legközelebb milyen újdonsággal rukkoltok elő? Ha megint nyolc oldallal emlitek az oldalszámot még több dolog férhet el benne, és lassan eléritek a 100 oldalas bűvös számot!!
Szerintem ez a címlap is jó. Már kissé untam, hogy mindig szörnyek, kövér amerikaiak voltak rajta, vagy vak japánok. Végre egy jó csaj.
Az új számmal sincsen semmi probléma.
Jók a cikkek, a filmekről az érdekességek szuperek.
Igaz most könnyű dolgotok volt témát találni, hiszem kiemelkedő DVD megjelenésekről (Esőember, Leon, a profi, SW), várt illetve izgalmas filmekről (Én, a robot, Argo, Macskanő) tudtatok beszámolni.
Lehet, hogy ezért is lettetek vastagabbak egy kicsit.
Mivel az újságárusok azt hiszik, hogy a lemezes újságokat keresik sokan, azok az értékesek, így jól eldugnak titeket a többi újság mögé. Pedig, ha olvasnák ezt a fórumot...
Lehet, hogy egy kicsit feltünőbb, színesebb címlap segítene nekünk rátok lelni. (Mint pl. a múltkori) Vagy egy üres DVD-tokot tegyetek az újság mellé.
Én picit szomorkodom, hogy nincs melléklet (látom már olyanra elő sem lehet fizetni.), de ha 2-3 havonta az eddigiekhez hasonló filmekkel tudtok előrukkolni, akkor kibírom valahogy.
Még mindig jó a reklámok aránya, azonban a sajátotokról lemaradt az utolsó számotok.
Elkúrtuk
Ez már tényleg nagyon off topic, de korrigálnom kell az előttem szóló egy megjegyzését. PC-Guru igenis van, onnan kapom a havi fizetésem majd felét. :-)
hát végülis van, de az már nem AZ a PC Guru amit én anno ronggyá olvastam. miután szétvált a stáb és lezajlott a kit illet a név kalamajka valahogy elvesztette a varázsát számomra
de ez már tényleg szuper off
- spiderclone
- Nincs visszaút
Ez már tényleg nagyon off topic, de korrigálnom kell az előttem szóló egy megjegyzését. PC-Guru igenis van, onnan kapom a havi fizetésem majd felét. :-)
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
látom már felvetődött néhány cím, én személy szerint az Audio megszűnését éltem át krízisként, nem kevésbé fájó szívvel figyeltem az Átlövő (kézilabda magazin) hanyatlását. nincs már Pc-X, Pc Guru. tudom ezek más néven futottak, de az egyik már azt se.
...najó nem akarom, hogy depi legyen a topik
- Torzonborz
- Fórumlakó
Kicsit átment ez a topic a magazinunk temetésébe, amire egyébként semmi okotok nincs. Nyolc oldallal újra vastagabbak vagyunk, októberben még nyolccal leszünk vastagabbak, a neten működünk 7 éve, a tévében másfél éve, egyre többen ismernek, egyre többen vesznek minket.Inkább arra lennék kiváncsi, hogy az új rovatokhoz mit szóltok. Varró Attila, filmrestaurálás?
Így van, már én is szólni akartam! Pl. Mszaby hozzászólását a Pajtás újsággal nem is értettem először...
Én még nem tudok véleményt írni, az új rovatokig sem jutottam még el, mert szerencsére nem lehet olyan gyorsan végére járni az olvasásnak! De az látszik, hogy ez a szám is hozza a megszokott jó színvonalat! Azt pedig, hogy csak 2-3 havonta lesz DVD-melléklet, támogatom, az újság tényleg megáll DVD nélkül is!
Én a Budapesti Napra fizettem elő, egyszer csak jött az értesítés, hogy megszünnek, de visszafizetik a maradék fél éves előfizetést. Azóta is küldik. Kétszer írtam, de eszükbe se jutott válaszolni. Szili Nóra főszerk asszony elslattyogott 5000 Ftommal.
Egy DVD-s újságnál egy ilyen akció kicsit költségesebb volna.
Úgy néz ki, olyan ez, mint az utazási irodák, ha kimondják: csőd, övék a pénzünk.
A Z Magazin korrekt volt, megszűnésük alkalmával postai csekken küldték vissza a befizetett többletet.
Szóval ha ritka is, azért jó példa is akad!
Kicsit átment ez a topic a magazinunk temetésébe, amire egyébként semmi okotok nincs. Nyolc oldallal újra vastagabbak vagyunk, októberben még nyolccal leszünk vastagabbak, a neten működünk 7 éve, a tévében másfél éve, egyre többen ismernek, egyre többen vesznek minket.
- Pink Panther
- Nincs visszaút
Én a Budapesti Napra fizettem elő, egyszer csak jött az értesítés, hogy megszünnek, de visszafizetik a maradék fél éves előfizetést. Azóta is küldik. Kétszer írtam, de eszükbe se jutott válaszolni. Szili Nóra főszerk asszony elslattyogott 5000 Ftommal.
Egy DVD-s újságnál egy ilyen akció kicsit költségesebb volna.
Úgy néz ki, olyan ez, mint az utazási irodák, ha kimondják: csőd, övék a pénzünk.
A Z Magazin korrekt volt, megszűnésük alkalmával postai csekken küldték vissza a befizetett többletet.
Szóval ha ritka is, azért jó példa is akad!
PP
Víg kedély, jó egészség!
Én a Pajtás c. újságot hiányolom nagyon.
Meg a Spectrum világ-ot.
Elkúrtuk
- Torzonborz
- Fórumlakó
Sikerült megvennem a lapot a Délinél a Relayben (a pályaudvaron lévő újságosnál nem volt), bár némi kavarodást okozott, hogy most DVD nélkül jelenik meg...
Kereste az eladó, de nem találta, végül sikerült megtalálni a másik eladó segítségével, eléggé hátul volt eldugva a DVD-sek mögött, a pult innenső oldaláról nem is lehetett látni.
Kellemes meglepetés volt viszont az ár, mert valamiért többre emlékeztem: 295-öt bőven megér az újság!
- spiderclone
- Nincs visszaút
Ohhh... Nem számítootam ennyi negatív élményre. Azért mi igyekszünk NEM beállni a sorba!!!
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"