Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy ugyanaz a hangbeállito teszt kerül rá mint ami a született gyilkosokon van.
sok olvasonknak nincs meg a szuletett gyilok
terveinkben a jovore nezve is az szerepel, hogy 1 teszt 2 kulonbozo stilusu filmen is megjelenik majd, pont azert, hogy minel tobb olvasohoz eljusson
rengeteg (nem is gondolnatok mennyi) felhasznalonal van rosszul beallitva a rendszer...
o v e r p o w e r e d
1., nem szolt jobban
ezt tanusithatom. kivettem tékábol és nem tudtam egyből megnézni ezért ki kellett irnom egy ujrairhatora. nagyon sokáig szenvedtem mire el tudtam dönteni hogy van-e különbség a DD és a DTS között. se a magyarnál, se az angolnál nem lehet igazán észrevenni különbséget. a magyar DTS-nek azért örülök, ( és tudom, hogy van itt valaki aki nálam is jobban, igaz Arty )
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy ugyanaz a hangbeállito teszt kerül rá mint ami a született gyilkosokon van.
az előzetesek cimei esetleg elárulják, hogy mik lesznek a következő mellékletek? egy már volt közülük
Nem akarok kötekedni de egy Magyarországra szánt lemez ami ráadásul újságmelléklet miért kellett az angol dts-t cseh 2.0-ra cserélni???? Hozzájuk ugyse jut el a lemez.
ket okbol:
1., nem szolt jobban
2., eljut
legszivesebben a magyar dts helyett is inkabb jobb kepet csinaltam volna, csak akkor meg tobben hiszik azt, hogy a "jobb dts" hang latta karat...
o v e r p o w e r e d
Nem akarok kötekedni de egy Magyarországra szánt lemez ami ráadásul újságmelléklet miért kellett az angol dts-t cseh 2.0-ra cserélni???? Hozzájuk ugyse jut el a lemez.
Honnan gondolod???
Hátha a jövő hónaptól már úgyhívják a lapot, hogy
"Nemzetközi DVDcenter magazin"
nehany szo a femme fatale lemezrol
tanulva az elozo melleklet hibajabol, most egy nagyon szep dvdcenter logo lesz a film elejen, bar ez gondolom mellekes nektek
viszont, a kereskedelmi valtozattol jelentosen elter a lemez tartalma:
-felkerult a lemezre a szuletett gyilkosok lemez extraja, a "dvdcenter 5.1 hangbeallito teszt"
-3 filmelozetes (kpax, adoptacio, tokos a torok)
-magasabb bitrate (az eredeti se volt alacsony)
-hang: 5.1 DD magyar, DTS magyar, angol DD 5.1, cseh DD 2.0
-felirat: angol, magyar, cseh, szlovak
es ami szerintem nagy dolog: a film elejen a menuben, amikor csokoloznak a csajok, errol a jelenetrol lekerult a faradt figyelmezteto felirat, ugyhogy vegre normalisan nezheto ez a resz is
koszonjuk az SPI konstruktiv hozzaallasat, valamint a MediaVision authoring studio szakembereinek egyuttmukodeset
o v e r p o w e r e d
-eszem agaban sincs, csak 1 tipp volt.
ha nem hát nem
-eszem agaban sincs, csak 1 tipp volt.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
...de nem adhatom ki az informátorom ;-) ...
- nyomda? avagy valami nyomdai elokeszito-szerkeszto studio...
'jácccccccani' akarsz? :DDDDD
akkor oké: a válaszom: nagyon H I D E G
te jössz!
...de nem adhatom ki az informátorom ;-) ...
- nyomda? avagy valami nyomdai elokeszito-szerkeszto studio...
T A M I . H U
Erre én is beruházok!!! Szeptember = anyagi csőd :vazeg:
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
ennek a filmnek nagyon örülök. a héten néztem meg és nekem nagyon bejött. mégegyszer meg akartam nézni, már várom a megjelenést
Nekem meg már régóta a listámon van a film, csak arra vártam, hogy lejjebb menjen az ára... Várjuk!
T-Boy, a hónap vége az augusztus végét jelenti, ugye? :vazeg:
ennek a filmnek nagyon örülök. a héten néztem meg és nekem nagyon bejött. mégegyszer meg akartam nézni, már várom a megjelenést
(Vajon milyen titkos információforrással rendelkezik Ooz?? )
7. érzék..
á dehogy :vazeg:
de nem adhatom ki az informátorom ;-)
és idáig hírzárlat volt, egész jól tűrtétek
de amíg nem raktam ki felülre is a filmcímet észre sem vettétek
a kov mellekletunk a femme fataleextrakkal, reklamok nelkul
varhato megjelenes honap vege
tartalomrol hamarosan
No, akkor a kicsit lassan gyarapodó Brian De Palma-gyűjteményem megint bővül egy újabb darabbal. Köszönet érte!
Ultramegasirály! Nagyon jó film, már nagyon várom.
tartalomrol hamarosan
Ismét egy elfogadható filmet kapunk mellékletként, csak az a bajom, hogy már ez is megvan....
Na mindegy, a magazin a lényeg, a melléklet csak bónusz.
T-Boy, most már minden lapszám esetén él a melléklet nélküli verzió???
Ha igen, én arra neveznék be...
7. érzék..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
tartalomrol hamarosan
Köszi T-BoY!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Szuper!
a kov mellekletunk a femme fatale
extrakkal, reklamok nelkul
tartalomrol hamarosan
o v e r p o w e r e d
A végén még kénytelenek leszünk a Centerre szánt pénzt Kiskegyedre költeni.
Azért ott még nem tartunk; a Center melléklet nélkül is többet ér, mint az a szutyok bármilyen jó melléklettel..
A végén még kénytelenek leszünk a Centerre szánt pénzt Kiskegyedre költeni.
Amúgy a Warner, filmeket nem fog soha mellékletnek odadni,ezt már ŐK is kihangsúlyozták több hírben és fórumon.Tehát a DVD piac ÉLNI FOG!!!
A Született gyilkosok is eredetileg Warner film volt.. A Kapcsolat is jöhet, de az FF-nek is örülnék; csak kapnánk már valami infót a lap tartalmáról, megjelenési időpontjáról..
melleklet: Kapcsolat (CONTACT)
A K-Pax után egy újabb film, hogy elgondolkodjunk, vajon van-e élet a Földön kívűl?
Remélem igazad lesz!
Kapcsolat?majd az új kiadást megveszem,amin rajta van a szinkron is.Amúgy a Warner, filmeket nem fog soha mellékletnek odadni,ezt már ŐK is kihangsúlyozták több hírben és fórumon.Tehát a DVD piac ÉLNI FOG!!!